Δεν μπορω να βρω πια κοπελα για σεξ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 102
    Senior Member
    Ε , και αυτο σοβαρο θεμα ειναι deus .

Banned
    αλήθεια δεν παρακολούθησα τι έχει; στυτική δυσλειτουργία;

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , και αυτο σοβαρο θεμα ειναι deus .
    Ποιό είναι σοβαρό; Ότι το νοητικό του επίπεδο είναι ίσο με ενός κόκκορα που θέλει πολλές κότες για να τις ..........;;;;;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    αλήθεια δεν παρακολούθησα τι έχει; στυτική δυσλειτουργία;
    6 σελιδες με σχολια εχει
    the job is done!!

Banned
    Quote Originally Posted by deus View Post
    6 σελιδες με σχολια εχει
    the job is done!!
    Αν ήταν έτσι θα καθόμουν να διάβαζα γιαυτό ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αν ήταν έτσι θα καθόμουν να διάβαζα γιαυτό ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα....
    δυσκολευεται να βρει γυναικα για σεξ απλα. "γεια τι κανεις θελω σεξ, εσυ θελεις?" ε κ η αλλη δε γουσταρει.
    αν κτλβα καλα αυτο ειναι το θεμα.

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    δυσκολευεται να βρει γυναικα για σεξ απλα. "γεια τι κανεις θελω σεξ, εσυ θελεις?" ε κ η αλλη δε γουσταρει.
    αν κτλβα καλα αυτο ειναι το θεμα.
    μάλιστα ξεπέτες θέλει με άλλα λόγια

Δεν ειναι ο μονος απλα αυτουνου δεν του καθονται.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Και τι είμαστε για να σας κάτσουμε; Κότες; Σε τέτοια άτομα, πάλι καλά που δεν "καθόμαστε". Πάνω από όλα σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου, εσείς που τα κάνετε αυτά δεν έχετε και λάθος χρησιμοποιείς τη λέξη. Δεν είναι σεβασμός το να θεωρείς κάποια αντικείμενο ηδονής.
    Λοιπόν εγώ θα μείνω στη λέξη 'σεβασμός'. Νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη διαφορά σε κάθε είδους σχέση.
    Προσωπικά θεωρώ πως όλα έχει το δικαίωμα να αναζητά κάποιος... τις 'ξεπέτες', τις 'χαλαρές σχέσεις', τις 'σοβαρές σχέσεις', το γάμο, ό,τι θέλει τέλος πάντων. Είναι ανάλογα με τη φάση ζωής που βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος, τι προτεραιότητες έχει, πόσα αντέχει, πόσο διάθεση έχει... πολλά.
    Κανέναν δεν έχουμε δικαίωμα να επικρίνουμε - ας κάνουμε εμείς αυτό που νομίζουμε καλύτερο για τον εαυτό μας.

Το πρόβλημα για εμένα ξεκινά από το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν σέβονται τους άλλους.
    Στα περί 'αντικειμένου ηδονής' :
    Αν μια γυναίκα δείξει διαθέσιμη για κάτι 'χαλαρό' ή καθαρά σεξουαλικό, αμέσως θα της την πέσουν κάμποσοι με χυδαίο τρόπο. Κι αν τους απορρίψει θα ενοχληθούν που τους 'κάνει τη δύσκολη', λες και επειδή θέλει σεξ, πρέπει οπωσδήποτε να το θέλει με αυτούς ή όπως εκείνοι το θέλουν!
    Αν πάλι μια γυναίκα πει ότι θέλει 'σοβαρή σχέση', τότε πάλι θα βρεθούν κάμποσοι να πουν ότι είναι 'κολλημένη'.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν κόμπλεξ κι ασέβεια.
    Χωρίς αυτές, όλα τα είδη σχέσης είναι εφικτά και εξίσου πιθανά, αρκεί να απευθύνεσαι στο κατάλληλο target group και να έχεις μια καλή συμπεριφορά.

Banned
    Quote Originally Posted by victimoffate View Post
    Μας βγάζετε τα ..... για να μας κάτσετε. Θέλετε το ένα, θέλετε το άλλο, θέλετε το παράλλο και μετά λέτε: «Είμαι κουρασμένη, δε θέλω !» Και τί είμαι γω κοπέλα μου ; Μπαμπάς σου να σου παίρνω και να σου δίνω ;
    Ξένη και πάλι ξένη. Τουλάχιστον η ξένη είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει τη δουλειά της. Βεβαίως εισπράτει και τον ανάλογο σεβασμό και εμπιστοσύνη.
    Δε θα το αναλύσω άλλο. Είσαστε απλά ελλεηνίδες.

ΥΓ: Μιλώ γενικά, όχι προσωπικά.
    Μαρίνα38, είδες τι έγραψε το άτομο που του απάντησα, ή έκρινες μόνο από την απάντησή μου; Μιλάει για "δουλειά", λες και είμαστε πόρνες, και ότι είμαστε ελλεηνίδες επειδή δεν του καθόμαστε!! Βέβαια λέει πως σέβεται αυτές που του κάθονται, ευτυχώς που τον γνωρίζω μόνο από ένα φόρουμ, αλλιώς θα φοβόμουν ένα τέτοιο άτομο.......Τώρα εμπιστοσύνη σε τι; Στο ότι θα του "κάτσουν" και την επόμενη φορά;

Senior Member
    Ποιό είναι σοβαρό; Ότι το νοητικό του επίπεδο είναι ίσο με ενός κόκκορα που θέλει πολλές κότες για να τις ..........;;;;;;;;;

Οχι , τα περι ισοτητας των δυο φυλων , και τι θελουν οι γυναικες . Εχει ενδιαφερον το θεμα αυτο . Οπως επισης και τι θελουν οι αντρες .

Banned
    Μαρίνα38, είδες τι έγραψε το άτομο που του απάντησα, ή έκρινες μόνο από την απάντησή μου; Μιλάει για "δουλειά", λες και είμαστε πόρνες, και ότι είμαστε ελλεηνίδες επειδή δεν του καθόμαστε!! Βέβαια λέει πως σέβεται αυτές που του κάθονται, ευτυχώς που τον γνωρίζω μόνο από ένα φόρουμ, αλλιώς θα φοβόμουν ένα τέτοιο άτομο.......Τώρα εμπιστοσύνη σε τι; Στο ότι θα του "κάτσουν" και την επόμενη φορά;
    Ναι το διάβασα. Σαφώς δεν συμφωνώ με το όλο στυλάκι, αλλά ξέρεις κάτι? Πολλοί άνθρωποι γράφουν ή μιλάνε με αυτό τον τρόπο και στην πράξη μπορεί να έχουν μια χαρά συμπεριφορά. Οπότε δεν πολυδίνω σημασία - όχι ότι μου αρέσει να τα διαβάζω, απλά τι να φοβηθώ, σιγά...

Εμπιστοσύνη υποθέτω εννοεί ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα όταν είναι κι οι δυο συνειδητοποιημένοι κι άνετοι.

Member
    Μαξιλάρι, επειδή σκέφτεσαι απόλυτα φεμινιστικά, όταν γράφω «δουλειά» δεν εννοώ το πήδημα.
    Αυτό που ψάχνει ο Μπίλαρος όμως είναι μόνο το πήδημα.
    Μην ασχολείσαι με εμένα. Άντε νούμερο !

Banned
    Quote Originally Posted by victimoffate View Post
    Μαξιλάρι, επειδή σκέφτεσαι απόλυτα φεμινιστικά, όταν γράφω «δουλειά» δεν εννοώ το πήδημα.
    Αυτό που ψάχνει ο Μπίλαρος όμως είναι μόνο το πήδημα.
    Μην ασχολείσαι με εμένα. Άντε νούμερο !
    Νούμερο είσαι εσύ με αυτά που γράφεις! Πρώτη φορά "ακούω" να αποκαλούν την σχέση "δουλειά", αλήθεια, πως σου ήρθε αυτό; Μην τα βάζεις μαζί μου για να ξεσπάσεις!! Βάλτα με κανα φίλο σου που σου βρίσκεται πρόχειρος!!
    Last edited by Deleted240217a; 09-07-2015 at 23:22.

Banned
    Quote Originally Posted by Billaros View Post
    Πριν γραψω σας παρακαλω μην γραψετε κατι για να με κραξετε οποιος μπορει να δωσει συμβουλη..Ειμαι 28 και δεν μπορω να βρισκω κοπελα για να περασω τιν ωρα μου οπως παλια και δεν ξερω το γιατι..ειμαι λιγο αποτομος σαν χαρακτηρας αλλα απο ανεκαθεν ιμουν ετσι αλλα τετοιο προβλημα να μην βρισκω καμια κοπελα δεν ειχα ποτε..και πλεον με πισμωνει περισσοτερο που βλεπω διαφορους εντελως ασχημους και χωρις να ειναι τιποτα λεφταδες ι διασημη να τα φτιαχνουν και να κανουν κατι με πολι ωραιες κοπελες..θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει??
    Quote Originally Posted by Billaros View Post
    δεν εχω πολι υπομονη οντος αλλα και παλι αμα ξεκαθαριζεις τιν θεση σου αν γουσταρει ι αλλη γιατι δεν κανει κατι και το αφινει ετσι ολες ψαχνουν συμφερον δεν εχω καταλαβει μηπως ιμουν τοσο τυχερος τα προηγουμενη χρονια και τωρα δεν γινετε τιποτα με καμια..τι να πω
    Ρε ψιλέ, άσε τις γκόμενες προς το παρόν και πήγαινε μάθε καλύτερη ορθογραφία...Πάρε μπαμπινιώτη και όλα θα φτιάξουν!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast