Results 16 to 30 of 34
Thread: Πόσο πια;
-
07-07-2015, 13:23 #16
ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!
Ακομα κ τη συνδρομη χιλιων ψυχολογων να ζητησεις ταυτοχρονα
αν δε δεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι δε θα πετυχεις τιποτα απολυτως ολα απο κει αρχιζουν κ απο κει τελειωνουν...
οσο δεχεσαι τον εαυτο σου παιρνεις δυναμη να κανεις τα αδυνατα να γινουν δυνατα γιατι ετσι ελκεις οσους χρειαζεσε με ενα παραξενο τροπο σα να σε θαυμαζουν που δεχεσε τον εαυτο σου οπως ειναι (ενω καπιοι αλλοι ενοχλουνται γι αυτο.)
- 07-07-2015, 13:26 #17
07-07-2015, 13:28 #18
07-07-2015, 13:54 #19
07-07-2015, 13:56 #20
καλησπερα σας,
ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε φορουμ απλα νοιωθω απελπισμενη. Εχω μια σχεση 5 χρονια ειναι ομορφο παιδι αλλα και εγω ειμαι επισης ετσι μου λενε τουλαχιστον.
το θεμα ειναι με τους δικους του .....μου τους γνωρισε περσι δηλαδη ενω ημασταν μαζι 4 χρονια εχει και δυο αδερφια μεγαλυτερα παντρεμενα με παιδια . απο την αρχη εφευγε και πηγαινε στο χωριο τα σκ
το Πασχα τα Χριστουγεννα και παντα ημασταν χωριστα το τελευταιο χρονο και θεωρω με παροτρυνση δικη μου (παλι) μειναμε μαζι εχουμε πει θα παντρευτουμε αλλα ακομα οι δικοι μας δεν εχουν γνωριστει .γενικα θεωρω οτι τιποτα δεν εχει κανει χωρις εγω να το πω εχω βαλτωσει ολα αυτα τα χρονια σε θεματα που εχουν να κανουν με τα τυπικα και τελικα νομιζω εχασα την ουσια της σχεσης μας με ειχε πιασει μια μανια να κατκτισω το απαγορευμενο δηλαδη ειχα φαγωθει ποτε θα με παει στο χωριο(και με πηγε)) που οπως λεει δεν ειχε παει ποτε καμια τεσπα δεν ξερω πιανω τον εαυτο μου οτι εχει χασει την ισορροπια του . εχουμε πει για του χρονου να παντρευτουμε και οι δικοι του δεν ξερουν τιποτα δηλαδη θα το φανταζονται αλλα δεν τους το εχει ανακοινωσει γενικα δε με πιανει ποτε να μιλησουμε για θεματα που αφορουν τη κοινη μας πορεια και μετα απο εντονους τσακωμους καταληγει στο οτι να βλεπεις αφου μαλωνουμε πως θα παντρευτουμε με τη διαθεση???
07-07-2015, 13:59 #21
07-07-2015, 14:10 #22
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δουλεψω με εμένα...όπως λες κι εσύ είτε τα βρούμε είτε όχι...
Ως προς την επικοινωνία μας, ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος κρατάμε επαφές φιλικές με πρώην..δεν το έκανε κανείς μας ως τώρα..οπότε αυτή η επαφή σίγουρα δεν είναι "αθώα" και νομίζω κρύβει απλά την ανάγκη του να το χωνέψει καλύτερα, καθώς όντως όπως δείχνει δεν είναι σίγουρος για το αν αποφάσισε το σωστό ή για το αν ήταν αρκετό αυτό για να αφήσουμε τη σχέση τόσο νωρίς..Θα το αφήσω να φανεί, όταν θέλει ας επικοινωνεί μαζί μου κι αν δω ότι με ζορίζει, το κόβω.Χειρότερα δεν νομίζω να με κάνει,αφού τον έχω ήδη χάσει.
07-07-2015, 14:12 #23
07-07-2015, 14:15 #24
Κοίταξε, ήδη του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να μιλάμε..
Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι δεν σκοπεύω να του ανοίγω κουβέντα ή να στέλνω εγώ πρώτη, καθώς δεν νιώθω τέτοια ανάγκη. Απλά θα του απαντώ τυπικά, ούτως ώστε ούτε να τον ξεκόψω ούτε να δείχνω ενδιαφέρον. Να νιώσει ότι με έχασε και να καταλάβει αν όντως θέλει να είμαστε χώρια ή μαζί...
07-07-2015, 14:23 #25
δε προτεινω να ξεκοψεις αλλα ουτε κ να εισαι συνεχεια μαζι του
το πολυ πολυ αν σε ζοριζει να του πεις με φωνη τελαλη μη με ζοριζεις!!!!!!!! για να το καταλαβει καλυτερα κ να σταματησει:) κ μετα αν στραβωσει να του πεις συγνωμη το εχω κανει κ γω αυτο καπιες φορες τα παιρνω στη κρανα κ φωναζω μεχρι να μου περασει κ μετα το παιζω μετανοημενη μαγδαληνη αλλα θα πρεπει καπιος να με εκνευρισει πολυ για να το κανω πραγμα δυσκολο...να εκνευριστω...
07-07-2015, 14:28 #26
Κομπλε,ετσι θα το χειριστω...και βλεπουμε..προσπαθω ομως αν σκεφτομαι οτι δεν σημαινει κατι το γεγονος πως επιδιωκει επαφη αν και δεν το συνηθιζει. Απλα θελει να το κανει πιο ευκολο για εκεινον κι εμενα ισως..Γιατι να σκεφτω πως σημαινει, θα εχω ελπιδες και αν δεν επαληθευτουν θα στεναχωρηθω παλι.
Και φαντασου απο εκει που τον ζοριζα εγω εντος σχεσης να με ζοριζει αυτος εκτος...χαχαχαχα
07-07-2015, 14:29 #27
Δεν ξέρω να σου πω αυτό, πάνω στα τυπικά, ίσως πιάσει ίσως δεν πιάσει, το σίγουρο είναι πως αν τον φτύσεις θα κολλήσει πιο πολύ. Οπότε ή παίρνεις το ρίσκο ή πας στα σίγουρα και υποφέρεις. Αλλά το καλύτερο για μένα είναι να τον ξεχάσεις, αν άξιζε δεν θα σε είχε αφήσει αφού προσπαθούσες τόσο πολύ. Δηλαδή μόνο τα λάθη θα κοιτάμε; Η προσπάθεια δεν μετράει καθόλου;
07-07-2015, 14:33 #28
Δεν νιωθω οτι προσπαθησα στα σοβαρα παντως...και χωρις να εχει δωσει δικαιωμα καν ο ανθρωπος.Το μονο για το οποιο τον κατηγορω είναι οτι δεν εδωσε ευκαιρια και χρονο...Οποτε συνεχιζω κανονικα, και το τι θα γινει θα φανει...δεν περιμενω τπτ. Οπως νιωθω κι οπως νιωθει..κ αν αξιζει η φαση, θα τα ξαναβρουμε.
07-07-2015, 14:50 #29
επιδιωκει δεν επιδιωκει επαφη οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε δηλαδη ειναι πολυ ευκολο καπιος πανω στη νταλα του καλοκαιριου εκει που επιδιωκει επαφη να γειρει σα τη καλαμια πανω σου επειδη την ακουσε λογο της ζεστης χωρις να πει λεξη οσο ανεβαινει η θερμοκρασια ειναι ειναι ευκολες οι αποκαλυψεις... αμα τον αγγιζεις συνεχεια καπια στιγμη θα παραδωθει σα το αγγιγμα του μιδα ειχε νοημα αυτο οτι αγγιζε γινοταν χρυσαφι...
07-07-2015, 15:13 #30
Σωστό..αλλά η επαφή είναι μέσω μηνυμάτων μόνο!!!! Όπως και να έχει, σε λίγες μέρες που θα μου πέρασει η στεναχώρια, δεν θα με νοιάζει και τόσο αν μπορώ να ελπίσω ή όχι. Οπότε θα είμαι πολύ πιο άνετη κι όπως βγει η φάση. Το σίγουρο είναι πως έχει λήξει. Και θέλω να μείνω σ' αυτό. Να μη φτιάχω σενάρια στο μυαλό μου..άλλωστε ακόμη κ αν θέλει μέσα του να είμαστε ξανα μαζί και γι αυτο μου μιλάει, μπορεί μετά να του περάσει..ή και το αντίστροφο!Άρα είναι ανώφελο..
Σας ευχαριστω πάρα πολύ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση...Να ξέρετε ότι είναι πολύτιμη!:)