Θα δίνατε σφαλιάρα στο παιδί σας; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    απο μικρό κ απο τρελο μαθαίνεις την αλήθεια... άστο το παιδί, κάτι ξέρει κ τα λεει.. χα, χα
    μην αγχώνεσαι βρε maria... παιδί είναι, θα του κάνεις κακό αν το κυνηγάς συνέχεια.
    τώρα πως συνδιασες τα ναρκωτικά με το ξύλο κ αν ήσουν ξεροκέφαλο, πάνω απ όλα παιδί ήσουν. δεν λιγόνεται η καρδούλα σου όταν σηκώνεις χέρι στο παιδί σου;
    θα σου πώ κάτι που έγραψα όταν πρωτοξεκινησα να μπαίνω στο φορουμ.. οι πληγές στην ζωή μας γίνονται πριν ακόμα τις πάρουμε χαμπάρι, έχε το νού σου..

Senior Member
    Οταν σηκονω χερι νιωθω για μερες τυψεις και απαισια με τον εαυτο μου αλλα σπανια να του δοσω εστω και καμια ελαφρια στον κολο.Το αγαπαω υπερβολικα δεν ειμαι απο αυτες που τα κακοποιουν .Να φανταστειτε εχω χωρησει και ο πρωιν αντρας μου κ τα πρ πεθερικα μου με πενευουν παντου ποσο κα8αρο και ποσο τον προσεχω και ετσι ειναι πυστευω.Φενεται οτι περναει καλα ειναι πολυ ζωηρος και παντα χαρουμενος αλλα ρε παιδι μου αυτο το βρισιμο οσο παει χειροτερευει.Τα βραδια που συνι8ως ξυπναει περιπου 2-3 φορες κ γκρινιαζει καμια φορα του λεω να σταματησει να γρινιαζει και τελευταια μου λεει γαμ@$ τον χρτ#% σου.Ηληκρινα σε αυτο το 8εμα δεν ξεερω τι να κανω .Σκευτωμαι οτι ισως ειναι μικρο ακομα κ οτι σε κανενα χρονο δεν θα βριζει αλλα με αγχωνει τρομερα το γεγονος αυτο π βριζει τοσο ασχημα.

Senior Member
    και πυστευω οτι απο μενα θα εχει καλες αναμνησεις.Μεχρι κ κριφτο παιζω μαζι του,ασχολιεμαι πολυ συχνα μαζι του κανω το καραγκιοζη για να γελαει οτι εμα8ε το εμαθε απο μενα,τον εμαθα ποδηλατο μετα χωρις ροδακια σε ολα ειμαι διπλα του και τον στιριζω παντα με αγαπη.Οταν παιζει με αλλα παιδια και δω λιγια ειρωνια προς τον μικρο μου γινομε τουρκος λολ.

Junior Member
    ειναι μεγάλο θέμα για να εξαντληθεί ετσι..επειδή αυτος που έδειρε τα παιδιά του θα θεωρηθεί \"υποαναπτυκτος\" και αυτος που Οχι ισως ειναι καλλιεργημένος κλπ
    εγω και ξύλο έφαγα και έδωσα -οχι τίποτε απάνθρωπες σκηνές, μη φανταστείτε αλλα δεν έγινε τίποτε..καμμια φορά χρειάζεται να τα δοκιμάζεις ολα..

Senior Member
    Πεστα βρε κασπερ μας.

Senior Member
    Μαρία μου το παιδάκι σου λίγο ή πολύ θα έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν έχει και τους δυο γονείς μαζί (άσχετα από το αν αντικειμενικά είναι η καλύτερη λύση το διαζύγιο-αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει ακόμα). Μήπως είναι για το παιδί σου ένας τρόπος να εκτονώνει το θυμό του, την ανησυχία του που κατά τα άλλα όπως λες δε δείχνει με κανέναν άλλο τρόπο;
    Πως είναι η σχέση του με το μπαμπά του; Πως είναι η σχέση σας μπροστά στο παιδί; Μήπως αυτά το επηρεάζουν;

Όσο για τις βρισιές έχω ακούσει ότι αν δείχνεις ότι δεν ταράζεσαι ή δεν τις προσέχεις καθόλου κάποια στιγμή σταματάνε γιατί τις χρησιμοποιούν μόνο και μόνο γιατί βλέπουν ότι έτσι έχουν εξουσία απέναντί στους μεγάλους-μπορούν να τους εκνευρίσουν.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    me ton patera tou exoume aristes sxeseis gia xarh tou pediou kai me ton patera tou exei poli kales sxeseis.den prolabe na ton sini8isei k den tou lipei toso den 8imamte thn zoi toy me tous 2 goenis mazi

Senior Member
    Αυτά που λες είναι πολύ θετικά.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    maria,
    Σχετικα με το παιδι σου που βριζει..Το ξυλο ποτε δε λυνει προβληματα με τα παιδια..Ισως τα καταστελει για λιγο αλλα ποτε δεν τα λυνει..Αντιθετως, εχει δειχθει απο πολυαριθμες ερευνες οτι τα κανει πιο επιθετικα και επισης το 90% των παιδιων που τρωει ξυλο για κατι που εκανε, θα το ξανακανει. Τις περισσοτερες φορες τα παιδια κανουν κατι για να τραβηξουν τη προσοχη των γονιων τους. Ουτε γιατι ειναι κακα ουτε τιποτε αλλο. Το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις τι ειναι αυτο που ενισχυει τη συμπεριφορα του παιδιου σου να βριζει. Μηπως αντιδρας υπερβολικα; Μηπως απλα του δινεις σημασια εστω και μαλωνοντας το; Ισως αυτος ειναι ο λογος της συμπεριφορας του. Αυτο που πρεπει να κανεις και εγγυημενα θα πετυχει αν το κανεις με συνεπεια, εσυ και οσοι συναναστρεφονται με το παιδι, ειναι να το αγνοεις οταν βριζει. Αλλα οχι μονο αυτο. Πρεπει να ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ τη καλη συμπεριφορα του, οταν δηλ δε βριζει ή κανει οτιδηποτε θετικο. Η ενισχυση των καλων συμπεριφορων και η απουσια ενισχυσης των κακων, με απολυτη συνεπεια, ειναι ο πιο καλος τροπος να διαμορφωσεις τη συμπεριφορα ενος παιδιου με θετικο τροπο. Κι οταν τα πραγματα δυσκολευουν πολυ, μια σωστη εφαρμογη του λεγομενου time-out μπορει να ειναι αποτελεσματικη. Αλλα πρεπει να συμβουλευτεις σχετικα εγχειριδια γιατι οπως και να το κανουμε η τιμωρια εχει πολλες παρενεργειες. Ποτε μα ποτε μη χτυπας το παιδι σου, αυτο κανει τα πραγματα χειροτερα. Αν θελεις περισσοτερη ενημερωση σχετικα με ολα αυτα πες μου να σου δωσω link σχετικων αξιοπιστων ιστοσελιδων.
    Και πανω απο ολα υπομονη!

Senior Member
    ναι αυτο καω εβατη τωρα η δεν δινω σιμασια

Junior Member
    Και αν ειναι ασυγκρατητος; Αν δεν εχει ορια; Αν μπορει να προκαλεσει κακο στον εαυτο του ή στους αλλους με την συμοπεριφορα του. Τι κανεις τοτε; Και αν δεν βαζει μυαλο; Και αν αρχιζει να σε χτυπαει; ..................Ειμαι 19 χρονων και ξερω πως πρεπει με καποιον τροπο να τον βαλουν στην θεση του ( οπως η αστυνομια κανει με τους κακους πολιτες). Εκανες κατι κακο και θα διαμαρτηρηθεις για αυτο. ------------Κατα την γνωμη μου (δεν ξερω κατα ποσο μετραει) δεν θα πρεπει να δωσει σφαλιαρα εκτος απο σοβαρα \"αδικηματα\" του παιδιου. Για να μαθει τα ορια. Να μην σφαλιαριζει σε κατασταση θυμου. Να μην ξεσπαει σε εκειονον.

Banned
    Η κακοποίηση ενος παιδιού ειναι ποινικο αδίκημα και τιμωρείται αυστηρότατα.
    Επίσης ο κάθε πολίτης ειναι υποχρεωμένος να αναφέρει αμέσως στις αρχές οτιδήποτε πέσει στην αντιληψή του που αφορά την σωματική ακεραιότητα ενος ανηλίκου. Η νομοθεσία προβλέπει πλέον κυρώσεις και για αυτούς που σιωπούν.

Banned
    Στην παρούσα καταχώρηση διαπιστώνεται αναφορά κακοποίησης ανηλίκου δηλαδή ενος ανυπεράσπιστου ανθρώπινου πλάσματος- κατα την αποψή μου θα πρέπει να κοινοποιηθεί στις αρχές απο τους υπευθυνους της ιστοσελίδας προς περαιτέρω διερεύνηση.
    Και υπ\' οψιν οτι όλα αυτά που αναφέρονται περι \"νορμάλ\" ξύλου κ.λ.π τον δικαστή δεν θα τον συγκινήσουν καθόλου εαν ο κακοποιός γονέας κάτσει στο εδώλιο.................................

Member
    maria min paizis to rolo tou patera sto paidi ,den eine sosto o proin sou na kani mia wraia epikepsi kai esi na trabas to louki , sto agori kirio rolo paizi o pateras . prosorina metriase ta entona sines8imata sou dld entoni prostasia kai timoria ...... prosopika den blepo kamia kakopihsi, mono kaki diamorfosi xaraktira .

Page 3 of 3 FirstFirst 123