Συμβουλές από κορίτσια!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Senior Member
    καλα τα λεσ οντωσ κατσε εδω και αρχισε να τα λεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    Δεν ισχύει αυτό σε όλες υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που το κάνει όμως είναι πολλές φορές που βλέπουμε πράγματα αλλά δεν μιλάμε...αλλά για σκέψου μήπως και εσείς οι άντρες την σχέση την σχετίζετε με το σεξ? (όχι όλοι!!)
    Η αληθεια ειναι οτι ημουν απολυτος στο τελευταιο ποστ,κυριως γιατι βιαζομουν και επρεπε να φυγω και δεν προλαβαινα να το αναλυσω.
    Το ποιντ μου ειναι οτι καλυτερα να ψαξεις το κινητρο σου (που κολλας ακομα) σε σωματικους και ψυχολογικους παραγοντες (ανασφαλεια κυριως),και τοτε θα δεις οτι αδικα κολλας.

Senior Member
    Αλαφροισκιωτος έχεις δίκαιο στο ότι πρέπει να ψάξω γιατί κολλάω πάνω του αλλά είναι δύσκολο όλα είναι που με κολλάν πάνω του...

Αλαφροίσκιωτος αχχαχα δεν είναι έτσι υπάρχουν και τα συναισθηματικά κολλήματα εκτός από τα σωματικά...

Τα συναισθηματικά κολλήματα πηγάζουν από το πόσο σε γοήτευε με τα σωματικά του προσόντα και τις επιδόσεις του στο σεξ. Το πόσο πνευματώδης ήταν πάει σε δεύτερη μοίρα. Συναίσθημα ήταν η αγαπη, ο θαυμασμός γι αυτα του τα προσοντα που τον εκαναν σε σενα ξεχωριστό.
    γιάννης

Senior Member
    ioannis2 δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου γιατί δεν ήταν έτσι. Η σχέση μας πήγαζε από τον συναισθηματικό μας δεσμό όχι από τον σωματικό μας...Δεν τον αγαπούσα και τον θαύμαζα για τα σωματικά του προσόντα αλλά για την προσωπικότητα του και τον χαρακτήρα του. Και σπάνια θα δεις αληθινή σχέση που θα πηγάζει από σωματικό δεσμό...

Junior Member
    Ασχολήσου με τον εαυτό σου. Ξεκίνα μία νέα ασχολία, βγες για κανάν περίπατο με μουσικούλα, αθλήσου, διάβασε και απόκτησε καινούριες γνώσεις. Αυτή είναι η μία μου συμβουλή. Η άλλη είναι να κάνεις ό,τι σε περιόριζε η σχέση σου τόσο καιρό. Βγες σ' ένα κλαμπ μέχρι το πρωί, φλέρταρε με τον απέναντι, συναντήσου με άτομα που ίσως δεν έβλεπες τόσο γιατί είχες απορροφηθεί στον πρώην σου, πήγαινε ταξίδια με τις φίλες σου, ξέρω γω; Νιώσε τη χαρά της ελευθερίας. Τρίτη και τελευταία συμβουλή, μη βιαστείς να προχωρήσεις σε επόμενη σχέση. Δε θα σταθώ στο σεξ γιατί θεωρώ πως η αυτοϊκανοποίηση αναπληρώνει μερικώς το κενό. Θα σταθώ στο συναισθηματικό κλάδο. Σου λείπει η αίσθηση ζεστασιάς, η αγάπη, η φροντίδα; Τα χάδια; Αυτό σε κάνει ευάλωτη, με αποτέλεσμα να ρίξεις τον πήχυ προκειμένου να συνεχίσεις να έχεις αυτό το όμορφο περιβάλλον της σχέσης. Μπορεί να μπλέξεις με χοντρομαλάκα, μην υποκύψεις στα συναισθήματά σου. Σε πρώτο στάδιο θεωρώ πως πρέπει να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου, είτε εμφανισιακά είτε πνευματικά είτε και τα δύο. Αυτά από μένα, άκρως φιλικά. Εγώ είμαι μικρή, κάποιος μεγαλύτερος μπορεί να χει άλλη άποψη.

Senior Member
    Πως μπορείς να ξεπεράσεις κάποιον που τον θες πολύ καιρό. Οι περισσότεροι μου λένε πως πρέπει να αφήσεις το χρόνο να σε ξενερώσει αλλά το έχω δοκιμάσει πολύ καιρό και δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Τι μπορώ να κάνω? :confused::(
    Δεν είναι ο αλλος που δεν μπορείς να ξεπεράσεις αλλά είναι το συναίσθημα που δεν μπορείς να επεξεργαστείς μέσα σου που σου δημιουργείτε κάθε φορά που τελειώνει κάτι ....δέστο και απο αυτή την πλευρά και μίλησε για αυτό και στο πώς νοιώθεις σε οσες οσους εμπιστέυεσαι ....πάντα υπάρχει κάτι ποιό βαθύ μέσα μας που ενώ δείχνει παράλογο έχει βάση για εμάς και περιμένει τέτοιες αφορμές κυριώς στις προσωπικές σχέσεις για να εκφραστεί ειναι κατι σαν γάντζωμα που τροφοδοτειται απο είκονες ....πχ με τον δικόσου αλλα η βαση του είναι ποιο παλια..... καλη σου μέρα

Senior Member
    agaphbou αυτό προσπαθώ να κάνω τα πάντα που θα με κάνουν να ξεχαστώ ελπίζω να μου βγει στο τέλος για καλό...Ευχαριστώ πολύ ;)

Senior Member
    primal71 δεν ξέρω σίγουρα έχω δεθεί συναισθηματικά με αυτόν αλλά ακόμη μόλις τον βλέπω τρελαίνομαι...Πίστευα ότι θα είχε ξεθωρίασει τόσο καιρό αυτό το συναίσθημα αλλά τίποτα. Και από την άλλη σκέφτομαι μήπως έκανα εγώ λάθος μου τον χώρισα και δεν του έδωσα δεύτερη ευκαιρία...Είμαι πολύ μπερδεμένη και νομίζω αυτό είναι που πρέπει να επεξεργαστώ περισσότερο από όλα... Ευχαριστώ πολύ ;)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234