θέλω τη γνώμη σας...τι μου συμβαίνει;! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    είχα βρει τον εαυτό μου ... με βοήθησε πολυ η ψυχοθεραπεία κατάφερα να γίνω ένα πολυ αισιοδοξο και χαρούμενο άτομο... όμως αυτή η ιστόρια με έριξε ..εφτασα πάλι πάτο...και αυτό με απογοητευσε..ειναι σαν όλη η προσπαθεια που έκανα να τη πεταξα εγώ η ίδια.. εγραψα την ιστορία μου για να παρω τη γνωμη σας ..νομιζα ότι άξιζε ο τύπος αλλά χαιρομαι που βλεπω οτι ο τύπος δεν αξίζει καν να ασχολούμαι..πρωτη φορα είδα πως μπορούν να φερθούν οι ανθρωποι...παρολο που ειμαι 26 καθώς μεγάλωσα σ'ενα παρα πολυ όμορφο οικογενειακό περιβάλλον..ο τύπος έχει αρκετά λεφτα οπότε δεν τον νοιαζουν οι άνθρωποι γιατι έχει γυρω του ανθρώπους που κάνουν οτι τους πει... έχει μαθει να έχει το πάνω χέρι και να έχει οτι θέλει...ουτε αυτό το έβλεπα... νιωθω πιο καλά με αυτα που μου λέτε σαν να ανοιξε ενα παραθυράκι και να μπήκε φως..πιστευω οτι άμα κάνω την αρχή ...αμα κανω κατι που με γεμισει πραγματικα όλα θα αλλάξουν... λαχταράω να με δω καλα ...λαχταραω να με δω να γελάω... οι φίλοι δυστυχώς δεν με βοηθανε και πολυ... έχουν τις ζωές τους και δεν θα ασχοληθουν και παρα πολυ με το πως νιώθω..

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον elis!! Πρόσεχε κορίτσι μου, μην χαλάσεις τη ζωή σου! Κοίτα μπροστά! Σκέψου ότι εκείνος κάνει τη ζωή του, περνάει καλά κι εσύ είσαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους και σκέφτεσαι κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για σένα! Τράβα μπρος, βγες, βρες χόμπι, όπως άριστα σε συμβούλεψε η pillow! ΖΗΣΕΕΕΕ. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά αν συνεχίσει έτσι, θα μετανιώσεις πικρά για τα χαμένα χρόνιααα. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!
    συμφωνώ πρεπει να σβήσω κάθε αναμνηση του... δεν θέλω να τους ξαναδω ποτε... ουτε αυτόν ουτε αυτη ουτε τους φιλους.... πρεπει να κάνω την αρχή..μόνο να βρω τη δύναμη να κανω την αρχη!!

αν έχετε κιαλλες ιδέες για πράγματα που θα μπορουσα να κάνω ή σπίτι ή και εξω θα χαιρόμουν να τις ακούσω...

Banned
    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να συνειδητοποιήσεις πως αυτός δεν άξιζε - ενώ εσύ αξίζεις. Ακόμη και αν έκανες λάθος, ποιός είπε ότι δεν κάνουμε όλοι; Μετά πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου, δηλαδή να μη στηρίζεσαι σε όποιον ....../κα ή ....../νη γνωρίζεις, να τους βάζεις όλους στη θέση τους. Να το δεις από λογική σκοπιά το θέμα και να πεις "γιατί εγώ να στενοχωριέμαι για έναν που δεν με σεβάστηκε και με απάτησε με την πρώτη ευκαιρία; Πως μπορώ και του δίνω αξία;"! Να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου για να νιώθεις εσύ καλά, να βάλεις ψηλά τον πήχυ την επόμενη φορά, να μην τα φτιάξεις με τον πρώτο τυχόντα.......αυτά δεν θα στα πουν πολλοί, γι'αυτό κατανόησε ότι στα λέω από ενδιαφέρον και κράτησέ τα.........Να πεις "εντάξει, ότι έγινε έγινε, αλλά δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να κατρακυλήσει την επόμενη φορά, γιατί η ζωή είναι δικιά μου!!". Από κει και πέρα ο τύπος αφού έχει και τα λεφτά την έχει δει κάποιος, δεν πειράζει, πάμε για άλλον, εδώ θα κολλήσουμε;;; Από άλλες δραστηριότητες σου προτείνω τις εξής:
    -Ραπτική
    -Μαγειρική
    -Κηπουρική
    -Κατασκευές (όπως πάνινων κούκλων, ακριβό, αλλά πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό!!)
    -Ποδήλατο
    -Ιστιοπλοϊα
    Αυτά. Από γυμναστήριο μπορείς να κάνεις γιόγκα, cross fit, πιλάτες, ζούμπα, αεροβική, και πολλά άλλα, γράψου σε ένα γυμναστήριο και θα στα πουν εκεί! Δεν τελειώνει η ζωή εδώ....και εγώ που στα λέω όλα αυτά τα έχω παρατήσει όλα.......αλλά έχω άλλο πρόβλημα εγώ που με κρατάει πίσω........εσύ έχεις κάθε λόγο να έχεις αυτοπεποίθηση και να συνεχίσεις τη ζωή σου!!!!! Αξίζει να τη χαλάσεις για ένα μ........ όπως είπε και ο έλις και η Papa;

Senior Member
    Οι φίλοι σου μπορεί να έχουν τις ζωές τους, όπως κι εσύ έχεις τη ζωή σου. Μην χάνεις όμως την ευκαιρία να βγαίνεις μαζί τους για καφέ, για ποτό. Μπορείς όπως είπε η pillow να γραφτείς σε μαθήματα ζωγραφικής κλπ. Γίνονται κατά καιρούς στους δήμους και είναι και δωρεάν. Στο σπίτι αν δεν εργάζεσαι, μπορείς να πλέκεις, να κεντάς αν σ'΄αρέσει. Είναι πολύ ψυχοθεραπευτικό. Υπάρχουν και video στο internet που σου εξηγούν βήμα βήμα. Τα διάβασμα επίσης σε κάνει να ξεχνιέσαι. Να προγραμματίσεις τις διακοπές σου, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Όταν δεν έχεις πράγματα να κάνεις σκέφτεσαι κι αυτό τη δεδομένη στιγμή δεν σου κάνει καλό.

υπάρχουν πολλά πράγματα τελικά να κάνω όντος... οικονομικα δεν είμαι και στα καλυτερά μου... οπότε θα κοιτάξω αυτό με τους δήμους.. γυμναστηριο εχω ακόμα συνδρομή αλλά έχω να πατησω 3 μηνες και αυτό γιατί νιώθω οτι θα λυποθυμίσω ή οτι θα μου συμβεί οτιδήποτε..προς το παρόν έχω φύγει απο αθήνα εχω έρθει στην εξοχή μόνη να βρω τον εαυτό μου ..μπανακι μονη...βολτα στη θαλασσα τα βράδυα...να ηρεμίσω απο το ανχος και το πόνο που πέρασα.. όμως όσο καθομαι τόσο επαναπαυομαι και πέφτω...οποτε μάλλον ηρθε η ωρα να κάνω κάτι...δεν εργάζομαι δυστυχώς... αν δουλευα ολα θα ηταν καλυτερα..οπότε το πλεξιμο και οσα αναφερατε μου αρεσουν...θα ξεκινησω με κατι απο αυτα να ξεφύγω...απο βιβλια εχετε να μου προτίνετε κατι; ο τύπος είναι μ.... απλά εθελοτυφλουσα και επλασα μια εικόνα που ήθελα να δω... οπως ειπε...του τελειωσε ετσι απλα΄...και να προχωρίσω και να κοιταξω την ζωή μου...ποσο σκληρα ακουγονται αυτα απο εναν ανθρωπο που νομιζεις οτι προχωράς προς κατι σοβαρό...επαιξε καλα το ρόλο του... και είναι η τελευταια φορα που επετρεψα να δώσω τόσα ωστε να με ρίξουν στο πάτο...εχετε δικιο...

Banned
    Να πας γυμναστήριο.....αφού έχεις συνδρομή, όταν με το καλό πας Αθήνα......Κάνεις πολύ καλά που βγαίνεις για βόλτα και μπανάκι.....Σου εύχομαι να βρεις και μια δουλειά γιατί θα σου κάνει καλό σίγουρα!! Από βιβλία μπορείς να διαβάσεις με θέματα από ψυχολογία μέχρι μαγειρική!!!! Εννοείται ότι ο τύπος είναι μ.........κας απλά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και πρέπει να προφυλάσσεις τον εαυτό σου!! Γιατί να δίνεις τόσα, τους τα χρωστάς; Οπότε κοίτα να εκτιμήσεις το ότι είσαι νέα ακόμα και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και ζήσε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by samantha26 View Post
    υπάρχουν πολλά πράγματα τελικά να κάνω όντος... οικονομικα δεν είμαι και στα καλυτερά μου... οπότε θα κοιτάξω αυτό με τους δήμους.. γυμναστηριο εχω ακόμα συνδρομή αλλά έχω να πατησω 3 μηνες και αυτό γιατί νιώθω οτι θα λυποθυμίσω ή οτι θα μου συμβεί οτιδήποτε..προς το παρόν έχω φύγει απο αθήνα εχω έρθει στην εξοχή μόνη να βρω τον εαυτό μου ..μπανακι μονη...βολτα στη θαλασσα τα βράδυα...να ηρεμίσω απο το ανχος και το πόνο που πέρασα.. όμως όσο καθομαι τόσο επαναπαυομαι και πέφτω...οποτε μάλλον ηρθε η ωρα να κάνω κάτι...δεν εργάζομαι δυστυχώς... αν δουλευα ολα θα ηταν καλυτερα..οπότε το πλεξιμο και οσα αναφερατε μου αρεσουν...θα ξεκινησω με κατι απο αυτα να ξεφύγω...απο βιβλια εχετε να μου προτίνετε κατι; ο τύπος είναι μ.... απλά εθελοτυφλουσα και επλασα μια εικόνα που ήθελα να δω... οπως ειπε...του τελειωσε ετσι απλα΄...και να προχωρίσω και να κοιταξω την ζωή μου...ποσο σκληρα ακουγονται αυτα απο εναν ανθρωπο που νομιζεις οτι προχωράς προς κατι σοβαρό...επαιξε καλα το ρόλο του... και είναι η τελευταια φορα που επετρεψα να δώσω τόσα ωστε να με ρίξουν στο πάτο...εχετε δικιο...
    Ti σου αρέσει να διαβάζεις? Εμένα μου αρέσει πολύ η λογοτεχνία. Όλα σχεδόν τα είδη, ξένη και ελληνική.

ουφ...μια μεγάλη ανάσα για να ξεκινήσω και να τα δω όλα αλλιώς... και ενα μεγαλο ευχαριστώ σε σας... που με κανατε να δω οτι αξίζω να είμαι καλά...όλα θα φτιάξουν μου το χρωστάω... :o

Banned
    Αυτό θέλαμε.......να 'σαι καλά, το ίδιο κι εμείς. :D

Senior Member
    Χαιρόμαστε αν βοηθήσαμε έστω και λίγο! Ναι όντως αξίζει να είσαι καλά!! Από τα λάθη μας μαθαίνουμε, αρκεί να μην μας πάνε πίσω, μόνο μπρος!!!!!!!! :)

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ti σου αρέσει να διαβάζεις? Εμένα μου αρέσει πολύ η λογοτεχνία. Όλα σχεδόν τα είδη, ξένη και ελληνική.
    το τελευταίο που διάβασα ηταν το "αύριο θα είναι όλα καλύτερα" της κάθυ κέλλυ...ξένη λογοτεχνία πήγα να πάρω κάτι στο ψιλικατζίδικο και έπεσα πάνω του τυχαία..;) λεει για μια γυναίκα που την αφησε ο αντρας της με δυο παιδια για να μείνει με την ερωμένη του...εντάξει οταν το δα είπα μου κάνει πλάκα ο θεός... με βοηθήσατε πολύ όχι λίγο...θα κάνω ενα μεγαλο περιπατο μολις πέσει λιγο ο ήλιος να νιώσω δυνατη..

Banned
    Εννοείται ότι όλα είναι καλύτερα μακριά από ανθρώπους που δημιουργούν νοητικό και συναισθηματικό χάος γύρω τους! Διάβαζα για τη συμπεριφορά του και ζαλίστηκα... :P
    Δεν είναι ασυνήθιστο ξέρεις. Αρκετοί άνθρωποι έχουν συνηθίσει να λειτουργούν έτσι, αλλά χρειάζεται να καταλάβεις ότι όλο αυτό είναι απόλυτα προβληματικό.
    Μην αφήσεις να σε παρασύρει ξανά, γιατί μπλέκεσαι σε αρρωστημένες καταστάσεις και χάνεις και την αυτοεκτίμηση και τις καλύτερες ευκαιρίες που σίγουρα υπάρχουν γύρω σου. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    samantha σε καταλαβαίνω το ίδιο νιώθω και εγώ μόνο που εγώ είμαι σε προχωρημένο στάδιο δηλαδή έχουν περάσει περισσότεροι μήνες που το νιώθω. Έχεις δίκαιο αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι θα είναι σε όλες του τις σχέσεις δυστυχώς. Ναι μπορείς να νιώθεις χάλια για αυτό που έκανες πάνω από όλα στον εαυτό σου και μετά το ότι μπήκες τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά τώρα δεν είναι ώρα να κοιτάς το παρελθόν το μόνο που πρέπει να κρατήσεις από εκείνη τη σχέση είναι να μην το ξανά κάνεις και την πατήσεις ξανά. Προχώρα σε κάτι άλλο κάνε κάτι δημιουργικό κάτι που θα σε κάνει χαρούμενη προσπάθησε να μην τον σκέφτεσαι γιατί πάνω από όλα δεν αξίζει. Πίστεψε με κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα καταλάβει την αξία σου και θα σε αγαπήσει ειλικρινά. Στο ξανά λέω προχώρα δεν αξίζει να μείνεις στο παρελθόν...!!!

α και δεν έχασες τον εαυτό σου είμαι σίγουρη πως απλά πρέπει να βρεις την δύναμη σου και να το ξεπεράσεις...
    οπως τα λεει το σεβακι, ακριβως.
    εκανες ενα μεγαλο λαθος και εζησες μια ασχημη ματαιωση κι εσυ, οχι λογω "τιμωριας", αλλα γιατι ειναι λογικο επομενο σε τετοιες συμπεριφορες! φροντισε να μην το ξανακανεις, αλλα ετερον, εκατερον.
    δεν πληρωνεις για το λαθος αυτο.

αν ηταν ενταξει ο τυπος και σε ηθελε, τωρα θα ζουσες ευτυχισμενη μαζι του.:rolleyes:
    δεν σε ηθελε.
    προφανως ετσι λειτουργει μονιμως και βεβαια θα συνεχισει.
    βρες καποιον που σε θελει πραγματικα κι ασε αυτους που σε αποριπτουν ;)

Senior Member
    σ ξαναλεω οτι ειμαι το μαυρο προβατο του φορουμ δε με θελουν ολοι αυτοι οι τρελλοι επιστημονεσ γτ κοροιδευω
    το λοιπον εγινε μια μαλακια στη ζωη σου και εχεισ καποιεσ επιλογεσ οπωσ νομιζω εγω η θα κατσεισ να τοσ σκεφτεσαι και να μην κανεισ τιποτα η θα συνεχισεισ τη ζωη σου σχεδον κανονικα με απωτερο στοχο να το ξεπερασεισ το δευτερο ειναι η μονη λυση γτ αν περιμενεισ να βαλεισ σε ταξη τη ζωη σου και μετα να κανεισ αυτα που θελεισ θα περιμενεισ πολυ ετσι γινεται συνηθωσ λοιπον συμβουλη φιλικα δειξε χαρακτηρα και αστο στην ακρη οσο μπορεισ και ζησε και κανε αυτα που θελεισ μπορω να σ πω μερικα πραγματα για να καταλαβεισ οτι πρεπει να το ξεπερασεισ οπωσ αν εισασταν μαζι και γινοταν μια μαλακια τι θα κανατε;κι υστερα ηθελεσ κατι σοβαρο τα σοβαρα εχουν και προβληματα καθημερινοτητασ υπαρξιακα οικονομικα τι θα γινοτανε με αυτα που σιγουρα φερνουν ενα καρο μαλακιεσ και προβληματισμουσ
    φιλικα συνεχιζω εισαι μονη σου εχεισ μονο τον εαυτο σου και πρεπει να τον βαλεισ σε ταξη και αμα τα καταφερεισ θα νιωσεισ πολυ ωραια
    σου βαλε η ζωη ενα προβλημα και πρεπει να το λυσεισ οσο πιο καλα μπορεισ για να νιωσεισ αυτοπεποιθηση με σενα με τον εαυτο σου και εισαι μονο 26 εχεισ κι αλλεσ μαχεσ να δωσεισ κι αλλα προβληματα να λυσεισ οσο μεγαλωνεισ
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast