Results 1 to 15 of 31
-
09-07-2015, 11:59 #1
θέλω τη γνώμη σας...τι μου συμβαίνει;!
Καλησπέρα σε όλους... :D είμαι νέο μέλος ...παρακολουθώ όμως μήνες το forum...Η ιστορία έχει ως εξής: πριν 2 χρόνια γνώρισα κάποιον που ήταν σε σχέση, στην αρχή δε τον ήθελα και δεν ήθελα να εμπλέξω καθώς δεν ήθελα να γίνω η 3 όμως μετά από πολύ κυνηγητό δικό του και από υποσχέσεις ότι θα χωρίσει έπεσα... Στην αρχή ήμουν καλά δεν πίστευα και πολύ τα λεγόμενα του όμως δεν με πείραζε, στην πορεία τον ερωτεύτηκα πέρασε 1 χρόνος και η δικιά του μας ανακάλυψε και αναγκαστικά τη χώρισε αυτός ... Αυτός όμως δεν της παραδέχτηκε ποτέ οτι υπήρχα εγώ... Απλά την άφησε να νομίζει ότι θέλει,βγάζοντας την τρελή, της είπε οτι την άφηνε γιατί δεν μπορούσε άλλο σε αυτή τη σχέση... Στην αρχή προσπάθησε να κόψει και μαζί μου και καθώς εγω δεν τον κυνήγησα και παλι γύρισε σε μένα...ήταν όμως απόμακρος δεν είχαμε σχέση καθώς μου έλεγε και μου ξανάλεγε ότι μόλις χωρισε απο μια πιεστικη σχέση 4 χρόνων και πως δεν ήταν έτοιμος για κατι σοβαρό... Εγώ κινήθηκα διακριτικά διπλα του κάνοντας υπομονή ... Ωσπου τον έκανα να με αγαπήσει σύμφωνα με τα λεγομενα του και να θέλησει να μαστε μαζί... Ώσπου ανακαλυψα ότι δεν ήμουν μονη ... Υπήρχε και 3 πρόσωπο... Μεβγαλε τρελή οτι δεν ισχυε ποτε και οτι απλά μιλούσε μαζί της και οτι δεν είχε κάνει τίποτα... Εγω το εβλεπα το ένιωθα όμως δεν είχα τις αποδείξεις που ζητούσε ... Έψαχνα τρόπους να την πιάσω αλλά μάταια... Υπήρχαν στιγμές που έβλεπα οτι υπάρχει κάπου εκει γύρω στη ζωης μας αλλά παλί δεν μπορουσα να μιλήςω δεν ήθελα να τον χασω... Ώσπου έχασα εμένα... Πανω που βρηκα το θαρρος και αρχισα να του μιλαω για αποδείξεις ο κύριος μου εταξε να πάμε να μείνουμε μαζι και να το πάμε πιο σοβαρά... Τον έβαλα να σβήσει το κιν της για να ηρεμήσω και του ειπα απλα οτι αν υπαρχει αλλη απλα να διαλεξει αυτη... 3μερες μετα με χωρισε λεγοντας μου οτι δεν μπορει να είναι σε σχεση και οτι το ξερα .. Μου είπε πως δεν φταιω εγω οτι με τρελανε αυτος και να βρω ενα καλό παιδί να φτιαξώ την ζωη μου.. 1,5 βδομαδα μετά τον ειδα με αυτή που μου λεγε οτι δεν τρέχει τπτ... Αυτή που με βγαζε τρελή.... Αυτή που μου λεγε οτι απλά μιλούσαν για λίγο και τπτ παραπανω... Από κοντα δεν ηθελε να με δει ποτε... Του ζητούσα να μιλήσουμε αλλα δεν ήθελε και οταν ζήτησα εξηγησεις μου ειπε οτι δεν πηγαινε αλλο οτι δεν ενιωθε μαζι μου όπως παλιά... Και οτι το να συζήσουμε ήταν απλα ενας τροπος να ηρεμήσω & δεν μπορούσε να το κανει... Οσο για την αλλη απλά δικαιολογήθηκε οτι τωρα ηρθαν σε επαφή οτι δεν εχουν σχεση , να μην ασχολουμε μαζί του και οτι δεν ξέρει τι θα γινει μαζι της στο μέλλον ... Όμως εγω ξέρω οτι ειναι μαζί και σας ρωτάω...μετά απο λίγες μέρες είδα και φωτογραφίες μαζί της... απλα έχω διαλυθεί... Εχασα την όρεξη για ζωή, έχασα πολλά κιλά... τα βράδυα που με βλέπε να κλαιω μου έλεγε οτι βλεπω φαντάσματα... Έχασα τον εαυτό μου... Τρέχω σε γιατρούς έχοντας κατάθλιψη...δεν μπορώ να ηρεμήσω... πέρασε 1 μηνας που δεν έχουμε καμία επαφή...σκέφτηκα όλη την ιστορία που εφταιξα εγω που αυτός...ξέρω ότι έκανα λάθος που μπήκα ανάμεσα σε ζευγάρι..αλλα ήμουν χαζή γιατί πιστεψα όσα μου έλεγε...ζούσα το ονειρο μου εθελοτυφλουσα... δεν μπορώ να διανοηθώ οτι ήμουν εγώ αυτή...είχα θολώσει εμενα γιατί δεν μπορούσα να διανοήθω τη ζωή μου χωρίς αυτόν...κανονικα έπρεπε να τον μισώ..αλλα μεσα μου νιώθω οτι ακόμα κατι υπάρχει...δεν ξερω πως ακουγεται αυτό... αλλα νιώθω οτι δεν εχει τελειωσει γιατι ποτε δεν αρχισε ουσιαστικά...απο την μια νιωθω οτι εγω τον εσπρωξα στην αλλη επειδη εγινα αυτο που δεν ήθελε... και απο την αλλη λέω οτι είναι απο τα χειρότερα ατομα που μπορεί να γνωρίσει κάποιος....προσπαθώ πολύ αλήθεια... πονάω μέσα μου γιατί αφέθηκα...πίστεψα οτι μαγαπάει και οτι θέλει να ζήσουμε μαζί... ξέρω οτι αυτα που έκανε στην πρωην τα έκανε και σε μενα..και σίγουρα θα τα κάνει και στην επομενή...αλλα ποναω,ζηλεύω που είναι μαζί της και της δίνει αυτά που λαχταρούσα...κάποιες φορές τον μισώ και θέλω να του κάνω κακό να τον εκδικηθώ για εκεινα τα βραδυα που γελούσε οταν εγω εκλαιγα και του λεγα οτι ξερω ...και αλλες παλι τον θέλω πισω.. μου λέιπει... δεν θέλω να ειναι με αυτη που με κοροιδευε... προσπαθώ να μη κανω τιποτα αλλα έχω κολλήσει..εχουν περάσει 2 μήνες εχω περάσει απολα τα στάδια..αλλα μέσα μου έχω ανχος , λύπη, θολούρα...έχω χάσει τον εαυτό μου..θέλω την γνώμη σας για ολα αυτα...νιώθω οτι είναι ψέμματα οτι δεν ημουν εγω αυτή..δεν μπορεί να ημουν εγώ αυτή που μπηκε αναμεσα σε 2 ..και επεμενε και ζητουσε κατι που δεν ερχόταν..με κοροιδευε και εγώ έμενα...βλέπω τη ζωή μου απέξω.. σαν να έχω αποκοπεί απο τον εαυτό μου...νιώθω άδεια δεν με γεμίζει τίποτα..τι μου συμβαίνει;;δεν αντέχω αλλο εχω διαλυθεί...
- 09-07-2015, 14:13 #2
samantha σε καταλαβαίνω το ίδιο νιώθω και εγώ μόνο που εγώ είμαι σε προχωρημένο στάδιο δηλαδή έχουν περάσει περισσότεροι μήνες που το νιώθω. Έχεις δίκαιο αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι θα είναι σε όλες του τις σχέσεις δυστυχώς. Ναι μπορείς να νιώθεις χάλια για αυτό που έκανες πάνω από όλα στον εαυτό σου και μετά το ότι μπήκες τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά τώρα δεν είναι ώρα να κοιτάς το παρελθόν το μόνο που πρέπει να κρατήσεις από εκείνη τη σχέση είναι να μην το ξανά κάνεις και την πατήσεις ξανά. Προχώρα σε κάτι άλλο κάνε κάτι δημιουργικό κάτι που θα σε κάνει χαρούμενη προσπάθησε να μην τον σκέφτεσαι γιατί πάνω από όλα δεν αξίζει. Πίστεψε με κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα καταλάβει την αξία σου και θα σε αγαπήσει ειλικρινά. Στο ξανά λέω προχώρα δεν αξίζει να μείνεις στο παρελθόν...!!!
α και δεν έχασες τον εαυτό σου είμαι σίγουρη πως απλά πρέπει να βρεις την δύναμη σου και να το ξεπεράσεις...
09-07-2015, 14:30 #3
δεν ξέρω τι είναι αυτό που με γεμίζει...αυτό που μου αρέσει ...έχει κολλήσει το μυαλό μου... κάθομαι απλά και σκέφτομαι ξανασκέφτομαι.. αλλά νιώθω εγκλωβισμένη στις σκέψεις μου... στριφογυρνάει μέσα μου η σκέψη οτι είναι μαζί της και ίσως της δίνει αυτά που ζητούσα...προσπαθω να σκεφτομαι άλλα πράγματα αλλα το μυαλό ξαναγυρνάει στις ίδιες σκέψεις... τα έχω βαρεθεί όλα ακομα και το να βρίσκομαι με παρέα...κάθομαι ώρες με τον εαυτό μου και συνηθίζω τόσο πολύ που αποκόβομαι απ όλα ...δεν ξέρω πως να με βοηθήσω... δεν έχω αντοχή για τίποτα..κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία... εχω σταματήσει λίγες μέρες αλλα το μυαλό μου είναι θολό...
09-07-2015, 14:48 #4
Γιατί σκέφτεσαι ότι της δίνει αυτά που ζητούσες;; Να σκέφτεσαι ότι σε καμμία δεν θα τα δώσει, γιατί έτσι είναι ο "τύπος" του! Να λες "πάλι καλά που με χώρισε", (ή τον χώρισες, δεν ξέρω, δεν διάβασα όλο το κείμενο) και να λυπάσαι την επόμενη και τις προηγούμενες!!!!!!!!
09-07-2015, 15:00 #5
Αρχικά βρες τι σε γεμίζει τι χόμπι έχεις για παράδειγμα ταλέντο σε καλλιτεχνικές τέχνες άρχισε να αξιοποιείς το ταλέντο κάνε ότι σε γέμιζε παλιά όλο και κάτι θα είχες...Μην κάθεσαι σπίτι μόνη σου βγες έξω με την παρέα σου στην αρχή θα νιώθεις χάλια αλλά σιγά σιγά θα βρεις το νόημα της ζωής και θα νιώθεις χαρούμενη. Μην τον σκέφτεσαι ξέρω είναι δύσκολο και όταν τον σκέφτεσαι σκέψου αυτά που σε πλήγωσαν πάνω του, σκέψου που σε έκανε να νιώθεις χάλια, σκέψου πως δεν αξίζει...Βρες το κουράγιο και σήκω κάνε κάτι δημιουργικό κάτι που θα νιώθεις ότι προσφέρεις. Εγώ αυτό κάνω από τότε που άρχισα να νιώθω έτσι και ναι το παραδέχομαι στην αρχή ήταν δύσκολα άλλα μετά ξανά ένιωσα τον εαυτό μου...φιλικές συμβουλές
09-07-2015, 15:13 #6
προσπαθώ να σκέφτομαι όλα αυτά που έκανε.... έπρεπε να το βλέπα απο την αρχή οτι θα κάνει τα ίδια και σε μένα...αυτός με χώρισε όπως ακριβώς και την πρώην..γιατι άρχισα να ξυπνάω και δεν τον βόλευε... τώρα είναι με τη καινούργια..δεν ηξερε την παρουσία μου αυτή...ζούνε ησυχα και δηλώνουν ερωτευμένη... τα βάζω με μένα ώρες ωρες... φοβάμαι να βγω μήπως τον πετύχω...η άλλες φορές θελω να πάω εκει που είναι να με δει..γιατί με αποφεύγει..όχι οτι θα αλλαξει κάτι απλα δεν ξέρω γιατι με τρωει...αλλες παλι φορες ψάχνω για εκδικηση ...ομως δε κανω τπτ θέλω αυτη τη φορα να τα διορθωσω όλα και να φτιαξω τη ζωη μου... στην αρχη εβγαινα με φιλες αλλα με επιαναν κρισεις πανικου και ηθελα να τρξω σπιτι μου...είδα οτι δεν μπορουσα δεν περνουσα καλα ουτε εγω ουτε οι αλλοι..κι ετσι απομονώθηκα... απο χομπι δεν έχω πολλα ...πηγαινα γυμναστηριο αλλα πλεον ουτε αυτό μπορώ...διαβαζω μόνο βιβλια για τα ξεχνιεμαι.. περναω πολυ δυσκολα...έχω μπει σενα μαυρο δωματιο και δεν μπορω να βγω...το πιστευετε οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν αλλαζούν; οτι θα κανει τα ίδια...;
09-07-2015, 15:28 #7
Σαμάνθα μου!!! Σκέφτηκες ποτέ ότι ίιιιισως λέω ίιιιισως, τα κάνει για να σε πληγώσει;; Γιατί έτσι έχει μάθει, να πληγώνει τους ανθρώπους ή τις γυναίκες, και δηλώνει επίτηδες ερωτευμένος και ας μην είναι (είμαι σίγουρη 99% ότι ένας τέτοιος "άνθρωπος", δεν μπορεί να αγαπήσει!!!) για να σε πληγώσει;; Μην πέφτεις στην παγίδα του επειδή ίσως τον λυπάσαι, αυτός ο "άνθρωπος" χωρίς την αξία που του δίνουν οι άλλοι είναι ένα τίποτα, ένα μηδενικό και το ξέρει, γι' αυτό κούκλα μου μην του δίνεις άλλη αξία και άστονε στην τύχη του!! Τις επόμενες μόνο να λυπάσαι, οι προηγούμενες ίσως τον έχουν ξεπεράσει!! Και κοίτα να φτιάξεις τη ζωούλα σου, να κάνεις κάτι για ΣΕΝΑ!! Να αγαπήσεις τον εαυτό σου ακριβώς γιατί δεν είσαι σαν κι αυτόν!! Και να μην δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι. ; ) Αυτά, φιλικά από μένα. ; )
09-07-2015, 15:39 #8
σευχαριστώ πολυ...πρέπει απλά να μην τα σκέφτομαι..ωστε να περάσει ο καιρός..να ξεχάσω.... απλα δεν βοηθάει να βλέπω τι ανεβαζουν οι φιλοι του στο facebook... βγαίνουν όλοι μαζί...αυτόν δεν τον έχω με χωρισε με μπλοκαρε ετσι απλα...σαν να μην υπηρχα ποτε...ειναι για γελια και για κλαμματα ...και οι φιλοι ήξεραν οτι με κοροιδευε..και μου το παιζαν φίλοι...αλλα θα μου πειτε φιλοι του ειναι..τι θα εκαναν...ακομα και η οικογενεια του ήξερε... και εγώ ζουσα σε ενα παραμύθι.. ίσως ήταν η τιμωρία μου που εμπλεξα ως τριτη..απλα νόμιζα οτι οντος με ερωτευτηκέ ... με άλλαξε...η καλυτερα τον αφησα να με αλλάξει... φάνηκα αδυναμη...απλα τώρα δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω...νιώθω πολύ μόνη μου...και το χειροτερο είναι οτι θέλω και είμαι...
09-07-2015, 15:46 #9
Παρακαλώ, μην ευχαριστείς........ξέρεις, το λέω και για μένα αυτό.......καμμιά φορά μας λείπουν αληθινοί άνθρωποι με καλοσύνη να αναγωρίσουν την αξία μας.......και τότε δεν πέφτουμε σε μ......, προσέχουμε τον εαυτό μας.........Προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου, και τι εννοώ: Κάτσε και σκέψου, γιατί να είσαι εσύ αυτή που υποφέρεις;; Οκ, έκανες ένα λάθος, δεν λέω ότι ήταν σωστό αυτό που έκανες, αλλά με αυτό το λάθος πιο πολύ κακό στον εαυτό σου έκανες, γιατί έμπλεξες με έναν "άνθρωπο" που δεν σε αγαπούσε και ούτε πρόκειται ποτέ!!!!! Δεν σε βοηθάει να σκέφτεσαι ότι οι άλλες που θα είναι ή ήταν μαζί του υποφέρουν/υπέφεραν; Και ότι τα κάνει επίτηδες για να σε πληγώσει; Πίστεψέ με, δεν χάνεις και τίποτα που δεν τον έχεις, θέλω να πιστεύω ότι έχεις μετανιώσει που μπήκες ως τρίτη σε μια σχέση, αλλά να μετανιώσεις που έκανες κακό και σε σένα!! Γι' αυτό να κάτσεις και να σκεφτείς τι λάθη έχεις "προγραμματιστεί" να κάνεις.....Δώσε αξία σε ανθρώπους που έχουν αξία, και στον εαυτό σου, αυτά είχα να σου πω...Κάτσε σκέψου τα και να είσαι πιο αισιόδοξη!!!!!!
09-07-2015, 15:53 #10
έχεις δίκιο βοηθάει να σκεφτομαι έτσι..απλα όταν βλέπω φωτο και βλέπω οτι περνανε καλα ...με χτυπαει σα μαχαιρια και δεν το ελενχω... εχω μετανιωσει παρα πολυ.. σε τετοιο βαθμο που αν εβλεπα την πρωην ηθελα να ζητησω να με συνχωρεσει... ηταν πολυ ασχημο...αλλα δεν το ελενχα... πιστευα οτι απλα ειχε τελειωσει μεταξυ τους.. και ηθελε να προχωρισει μαζι μου...απλα ο καιρος περνουσε...δεν χωριζε και εγω ειχα ηδη μπει στο παιχνιδι.. ενα παιχνιδι διεκδικησης και ποιος θα κερδίσει... σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω πραγματα για μενα...ομως δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω.. κατι δημιουργικό αλλά σαν τι;
09-07-2015, 16:02 #11
Καταρχάς ξέχασα να σου πω, να σβήσεις από το facebook όλους του τους φίλους, ακόμα και αν τσαντιστούν αυτό τους αξίζει αφού τον υποστηρίζουν! Δεύτερον, γι'αυτά που λες, τι δημιουργικό να κάνεις, δεν ξέρω και την ηλικία σου.......μη μου πεις, το σέβομαι αυτό, αλλά να μερικές προτάσεις:
-Κολύμπι
-Περπάτημα
-Πλέξιμο (από youtube)
-Ζωγραφική
-Κεραμική
-Γλυπτική (ξύλο ή πηλός)
-Γυμναστική
-Χορός
-Ξένη γλώσσα
-Ορειβασία
-Φωτογραφία
-Ζαχαροπλαστική
-Μουσικό όργανο
-Εθελοντισμός
-Αγιογραφία
Μπορείς να κάνεις κάποιο ή κάποια από αυτά, θα γνωρίσεις και νέο κόσμο να ανανεωθείς, επίσης αν δεν έχεις τα κατάλληλα χρήματα, μπορείς να ψάξεις συλλόγους όπως της νομαρχίας ή του δήμου, τα οποία μπορεί να είναι φθηνά σχετικά, ή να κάνεις κάποια από αυτά με τις φίλες-φίλους σου όπως το περπάτημα, το κολύμπι που δεν απαιτούν χρήματα.
09-07-2015, 16:09 #12
δεν το εκανα μεχρι στιγμης γιατι δεν ηθελα να δείξω οτι μενόχλησε τόσο..δεν ηθελα να τους δώσω την ευχαρίστηση... το πιστεύεις οτι δεν είχα σκεφτεί τίποτα απολα αυτά;;; δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά... οι φίλες μου δυστυχώς δεν ακολουθούν σε πολλά...τους αρκεί ένας καφές ένα ποτό ..για οτι παραπάνω οπως ορειβασία πεζοπορία κλπ που είχα αναφερθεί πιο παλια..μου πεταξαν μεταξυ σοβαρου και αστείου οτι έχω προβλημα..οποτε θα είμαι μόνη μου σαυτο..και δεν ξέρω αν φοβάμαι η οχι..
09-07-2015, 16:24 #13
Δεν δείχνεις ότι σε ενόχλησε τόσο με το να τους διαγράψεις, ίσα ίσα, δείχνει ότι κόβεις "γέφυρες" μαζί του! Αν επιμένεις όμως, μπορείς απλά να πας στα προφίλ τους και να πατήσεις να μην τους ακολουθείς! Όσο για τις φίλες σου, αν σου είπαν έτσι, ότι έχεις πρόβλημα, πες τους ότι το φυσιολογικό για έναν άνθρωπο είναι να έχει χόμπυ, και όχι να μην έχει, να καταλάβεις τι είχα πάθει εγώ μια φορά (από κοντά, μέσω ίντερνετ την έχω πατήσει πολλές φορές) : Είχα βγει με έναν τύπο, ο οποίος είχε ένα έντονο πρόβλημα στην εμφάνιση, δεν θέλω να πω περισσότερα, ε και με ρώταγε συνέχεια αν έχω κάποια χόμπυ κτλ, αλλά εγώ του έλεγα όχι και έτσι ξενέρωσε, αντί να ξενερώσω εγώ... Οπότε είναι ανάλογα τον άνθρωπο πως θα το πάρει το θέμα των χόμπυ! Πήγαινε πάντως μόνη σου αν έχεις τα απαιτούμενα χρήματα, και θα κάνεις εκεί καινούριες παρέες! Και ένα τελευταίο, μην βάζεις τον εαυτό σου τόσο χαμηλά, πιστεύω τώρα θα λες, "α, δεν θα βρω άλλον στο μέλλον, οπότε ας κολλήσω μ'αυτόν". Και βέβαια θα βρεις, από ότι κατάλαβα νέα κοπέλα είσαι, και θα βρεις πολύ καλύτερον όπως σου είπε και η Σέβη πιο πάνω! Μπαίνουμε πολλοί σε αυτό το τρυπάκι, να κολλάμε επειδή πιστεύουμε πως δεν θα βρούμε καλύτερον ή άλλον γενικότερα.
09-07-2015, 16:31 #14
εγω σαν μαυρο προβατο τ φοαρουμ θα σ πω ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-07-2015, 16:43 #15
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον elis!! Πρόσεχε κορίτσι μου, μην χαλάσεις τη ζωή σου! Κοίτα μπροστά! Σκέψου ότι εκείνος κάνει τη ζωή του, περνάει καλά κι εσύ είσαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους και σκέφτεσαι κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για σένα! Τράβα μπρος, βγες, βρες χόμπι, όπως άριστα σε συμβούλεψε η pillow! ΖΗΣΕΕΕΕ. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά αν συνεχίσει έτσι, θα μετανιώσεις πικρά για τα χαμένα χρόνιααα. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!