Results 16 to 26 of 26
Thread: Νοιώθω μπερδεμένη...
-
15-07-2015, 19:39 #16
σας ευχαριστώ πάρα πολύ...θα προσπαθήσω να το ξέχασω αυτό το θέμα και να σκεφτώ θετικά..:D
- 16-07-2015, 07:51 #17
Ιουλια νομιζω η μαμα σου εχει δικιο κι εγω συμφωνω να μην κανεις σχεση απο τωρα γιατι πρωτα απ ολα πρεπει να κοιτας τα μαθηματα σου. Αλλα το προβλημα πιστευω δεν ειναι αυτο, ειναι οτι δυσκολευεσαι σε κοινωνικο επιπεδο να αλληλεπιδρασεις με αγορια ή και γενικοτερα. Ειναι λογικο σε ενα βαθμο καθως τωρα μεγαλωνεις και μπαινεις σιγα σιγα πιο πολυ στη ζωη, ειναι κ ο τυπος σου που ειναι πιο κλειστος γενικα οποτε ειναι δυσκολο. Παντως αν υπαρχει καποιος συμμαθητης ας πουμε που σου μιλαει, προσπαθησε να μη τον φρεναρεις και ξεκινα με στοχο να μιλας λιγο παραπανω με καποιο αγορι, μη λες δηλ αμεσως παω για σχεση, ασε να μιλας σε πρωτη φαση πχ για τα μαθηματα και σιγα σιγα θα εξοικειωνεσαι. Αυτο που λες για το πανεπιστημιο δεν ισχυει παντως ετσι απολυτα, εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα, ουτε θα σου προτεινα να αλλαξεις τον εαυτο σου εφοσον εισαι εσωστρεφης να γινεις κατι αλλο.
16-07-2015, 10:38 #18
Καλημέρα κι από μένα, ήμουν ακριβώς σαν κι εσένα, μέχρι που συνειδητοποίησα τι ακριβώς μου έφταιγε, και αυτό ήταν η επίκριση και καταπίεση από συγγενικά μου πρόσωπα......μόλις το συνειδητοποιήσεις αυτό θα μπορέσεις να ανοίξεις τα φτερά σου, επιπλέον, δεν είναι όλοι κατάλληλοι για παρέα, πχ το άτομο που μίλαγε η φίλη σου γιατί δεν σου μίλαγε εσένα; Μήπως σε ζήλευε; Και αυτοί έχουν ψυχή, αλλά άμα είναι να κάνουν μαύρη τη δικιά σου καλύτερα να μην τους κάνεις παρέα! Βρες άτομα που να σε εκφράζουν και ξέκοψε δεσμούς από άτομα δικά σου που μπορεί να σε επηρεάζουν αρνητικά. Και γενικά βρες τι άλλο σου φταίει.
16-07-2015, 14:42 #19
kerasi σας ευχαριστω πολυ :) pillow τι εννοειτε με την καταπιεση απο συγγενικα προσωπα?σας ελεγαν να κανετε σχεση?επισης δεν νομιζω να ζηλευε..απλα επειδη δεν του μιλουσα εγω δεν μου μιλουσε και αυτος...
16-07-2015, 15:25 #20
Ιουλία στον ενικό να μου μιλάς. Καταπίεση από συγγενικά πρόσωπα, είναι να μην σε αφήνουν να εκφραστείς όπως θες, να κάνεις το οτιδήποτε, και να σου λένε πχ "ολόκληρη γαιδούρα έγινες", 16 χρονών παιδάκι πχ, να ελέγχουν με ποιόν θα κάνεις σχέση κτλ. Όταν λέω ζήλευε εννοώ κάποιους τύπους που δεν σου μιλάνε επίτηδες, λες και τους έχεις σκοτώσει τη μάνα. Το να ήταν έτσι είναι αλλιώς, οκ.
16-07-2015, 15:47 #21
Να σας πω την αληθεια δεχομαι και εγω αυτην την πιεση αλλα οχι απο τους γονεις μου....αλλα απο αλλους συγγενεις....για παραδειγμα ο πατερας μου με θεωρει ακομα μικρη...ενω η θεια μου ερχεται και μου λεει ολοκληρη κοπελα σε λιγο θα βρεις και αγορι και θα κανεις σχεση..και εκει ειναι που το αγχος φτανει στα υψη....επισης εκεινο το παιδι το ξερω απο το νηπιο και παντα ακολουθει αυτα που του λενε οι "φιλοι" του..γιατι "φιλοι" δεν ειναι,τους εχω ακουσει να τον κραζουν εκατομμυρια φορες...τελως παντων..επισης ξεχασα να πω στην αρχη οτι αυτο το παιδι μεχρι και περσι με πιεζε να αλλαξω γιατι διαφορετικα τα αγορια δεν θα θελουν να μου μιλανε..αλλα εμενα δεν με ενοιζε τοτε...φετος ξεκινησε να με νοιαζει τοσο...πραγματικα δεν ξερω..
16-07-2015, 15:48 #22
elafi μπορω να σας πω οτι με εχετε μπερδεψει με αυτα που γραφετε :P
16-07-2015, 16:03 #23
Τώρα που ξαναδιάβασα το αρχικό σου ποστ, είδα ότι συμβαίνει συχνά αυτό με αγόρια, τώρα πως κατάλαβα ότι ήταν ένα αγόρι δεν ξέρω.......Μάλλον δεν είδα καλά. Πάντως, όπως αισθάνεσαι θα κάνεις, τώρα, πριν σου πάρουν τον αέρα θείες και θείοι και το κακό συναπάντημα, γιατί μετά θα 'ναι αργά.......Όσο για το αγόρι σε τι σε πίεζε να αλλάξεις; Μην κάνεις παρέα με πιεστικά άτομα!! Και τέλος, γράψε το ελάφι, είναι τρολ!!
16-07-2015, 16:14 #24
Εγω ποτε δεν εδωσα σημασια στη θεια μου....ζει καναδα και εκει τα κοριτσια μενουν εγκυος απο τα 14 μην σας πω...και εννοιειται πως δεν θελω να γινω ετσι..οσο για το αγορι μου ελεγε να αλλαξω τους βαθμους μου(δηλαδη απο εκει που βγαζω 18 να βγαζω 14 για να μου μιλανε),να αλλαξω στυλ(δηλαδη να φοραω μινι),να βαφομαι εντονα και να ανεβαζω φωτος στο φβ προκλητικες...σας μιλαω σοβαρα αυτα μου ελεγε...εννοιειται πως ΠΟΤΕ δεν τον πηρα στα σοβαρα..τα αγορια στο σχολειο μας ειναι τελειως ανωριμα και τον παρασυρουν και αυτον...για αυτο εχω και προβλημα να βρω φιλους αγορια...ολα εχουν στο μυαλο τους κοπελες με μινι,εντονα βαμμενες με βαθμους κατω των βασεων γιατι αυτες τους προσελκυουν.
16-07-2015, 16:39 #25
Όχι, απλά νιώθουν μειονεκτικά με προσεγμένα κορίτσια, και θέλουν να σας φέρουν στο επίπεδό τους όλες για να σας έχουν του χεριού τους! Με τέτοια αγόρια δεν αξίζει να κάνεις παρέα, πόσο μάλλον να κάνεις σχέση, μακρυά!!!! Τεσπα, δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, νιώθω τελείως χάλια, ελπίζω να σε βοηθήσουν άλλοι!
16-07-2015, 19:30 #26
pillow οχι με βοηθησατε πολυ...μαλλον εχετε δικιο...μοναδικη μου ελπιδα το λυκειο στο οποιο λενε οτι τα παιδια ωριμαζουν...elafi μια ερωτηση μονο...θα το συνεχισετε για πολυ ακομα? :P