Results 16 to 25 of 25
Thread: ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ?
-
17-07-2015, 20:52 #16
Βρε μην σας πω καμια κουβεντα, εγω μιλούσα γενικά και αόριστα για την κοινωνια οπως ειναι σημερα που το αγχος και το στρες εχουν γινει οι συχνοτερες παθησεις και οι αυτοκτονιες απλη καθημερινοτητα, κυριως σε αυτο αναφεροταν το post, τώρα απο εκει και περα δεν ειμαι ο Χουντινι για να ξερω την ζωή της εν λόγω κοπελας γι να εχω και άποψη...
- 22-07-2015, 06:24 #17
η υποτροπη ειναι συνηθες φαινομενο στις ψυχ. διαταραχες και ποσο μαλλον αν σταματησεις τα χαπια μπαμ και κατω!!
χρειαζεται σταδιακη μειωση και περα απο αυτο ενδοσκοπηση και αλλαγες!!
τα χαπια ηταν λαθος που τα σταματησες ετσι αποτομα, αλλα και παλι τα χαπια δεν θα σε θεραπευσουν!!
βρες την ριζα ή μαλλον τις ριζες του προβληματος (τις περισσοτερες φορες υπαρχει αλληλεπιδραση παραγοντων γι αυτο και χρησιμοποιω πληθυντικο) και δουλεψες τες!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
26-07-2015, 17:17 #18
Τα ίδια βιώνω και γω μερικές μέρες τώρα με αποκορύφωμα χτες που έλειπε ο άντρας μου και το παιδί μου και έβλεπα μια ταινία. Με έπιασε ανακατοσούρα, σφίξιμο στην καρδιά, μούδιασμα, ιδρώτας και η καρδιά μου σαν να πέφτει στο κενό. Πίστεψα πως θα πεθάνω και σκεφτόμουν που θα με έβρισκε έτσι το παιδί μου. Σήμερα πριν από λίγο πάλι τα ίδια.....έχω κάνει ελεγχο καρδιάς, τεστ κοπώσεως, γαστροσκόπηση, αιματολογικές, ακτινογραφίες...τι άλλες εξετάσεις να κάνω πια....ξυπνάω και σκέφτομαι το πόσο άσχημα νοιώθω, καμια χαρά στη ζωή .....
27-07-2015, 18:23 #19
Μην αγχώνεσαι ... Είμαι 22 χρονών και έχω προβλήματα άγχους απ όταν ήμουν γυμνάσιο! Είχαν ανακαλύψει στην καρδιά μου αρρυθμίες και είχα τρομάξει τόσο που κάθε μέρα μετρούσα τους παλμούς μου. Μου κόλλησε ότι κάτι έχω και θα πεθάνω. Κάθε μέρα των εφηβικών μου χρονών ήταν και χειρότερη. ... έχασα όλα μου τα προηγούμενα χρόνια μέσα στο άγχος κλεισμένη στον εαυτό μου παθαινοντας κρίσεις πανικού με τα ίδια συμπτώματα! Σύχναζα στα έκτακτα .... σε ψυχολόγους. ... Είχα πάρει και κάποιο σαν ηρεμιστικό - δυναμωτικο το οποίο μου προκάλεσε χειρότερη ταχυπαλμία. ... τεσπα η ουσία είναι μια ότι εγώ έχω όλα αυτά τόσα χρόνια και δεν έπαθα κάτι. Απλώς θα πρέπει να μάθεις να διαχειριζεσαι το άγχος σου γιατί μπορεί να σου καταστρέψει την υγεία. Μπορεί πχ να έχεις πρόβλημα με τι στομάχι σου με τον καιρό κτλ
27-07-2015, 20:01 #20
Το κακό είναι πως μια μέρα είμαι καλά και την επόμενη πάλι τα ίδια συμπτώματα....δεν παλεύεται έχω πλέον παραιτηθεί και σκέφτομαι ότι είναι ας γίνει.
27-07-2015, 20:21 #21
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί κι εγώ δεν το έχω αποβάλει ακόμα και πάνε χρόνια από τότε που ξεκίνησε! Σιγά σιγά μέρα με τη μέρα . Βρες κάποιο χόμπι κάποια ασχολία θα να μην τι σκέφτεσαι γιατί πολύ πιθανό όλα ξεκινούν όταν έχουμε το μυαλό μας σε αυτά. Παράδειγμα φοβάμαι ότι σήμερα θ έχω ταχυπαλμία ε και επειδή αγχώνομαι γι αυτό στο τέλος με πιάνει όντως ταχυπαλμία. Ένας φίλος με είχε βοηθήσει πάρα πολύ .... μου είχε πει τρεις τέσσερις καταστάσεις από το σόι του που είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας και ακούγοντας τι περνάνε οι άλλοι κατάλαβα ότι είμαι καλά και δεν έχω πρόβλημα σε σχέση με τους άλλους και ηρέμησα κάπως
27-07-2015, 20:58 #22
Σήμερα ξύπνησα πολύ καλά γιατι με βοήθησε η κουβέντα που είχα χτες με τη μητέρα μου, και ενώ ήμουν καλά μέχρι το μεσημέρι επισκέφθηκα ένα διαγνωστικό κέντρο για δουλειά (όχι για εξετάσεις) και εκτοτε έχω αρρωστήσει. Πονάω στην πλάτη, έχω τάση προς εμετό είμαι γενικώς χάλια...δε το πιστεύω πόσο αδύναμο μυαλό έχω. Ντρέπομαι που δεν είμαι δυνατή, γιατί ενώ έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις υπάρχουν ένα σωρό άλλες που θα μπορούσα να κάνω και αρχίζω και σκέφτομαι και αν έχω αυτό και αν έχω εκείνο....εσύ είσαι νέο άτομο εγώ όμως 38 δεν επιτρέπεται....
28-07-2015, 15:07 #23
Είμαι νέο άτομο όμως το παθαίνω εδώ και χρόνια και πραγματικά νιώθω σαν να έχω γεράσει πολλές φορές από αυτό.
28-07-2015, 16:23 #24
Περαστικέ από το anyway και μετά θα συμφωνήσω μαζί σου! Πολύ πίεση βρε παιδί μου να είσαι καλός μαθητής να σπουδάσεις κλπ κλπ Εγώ είχα μεγάλη πίεση από το οικογενειακό μου περιβάλλον ειδικά από τη μητέρα μου που ήθελε να είμαι τέλεια εγώ γιατί εκείνη δεν είχε τις ευκαιρίες. Όλα τα απωθημένα της πάνω μου! Χαράμισα τόσα χρόνια στη μελέτη ενώ θα μπορούσα να γίνω κάτι άλλο, μια ηθοποιός ίσως .... ή και τίποτε βρε αδερφέ! Είναι ανάγκη όλοι να σπουδάσουν???????
28-07-2015, 16:26 #25