Συναισθηματική υπερφαγία.......!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ
    ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΧΙΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ
    ΜΗΝ ΤΡΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΤΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΩΓΗ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΛΔ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ
    ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
    ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΤ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ
    ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΧΙΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ
    ΜΗΝ ΤΡΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΤΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΩΓΗ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΛΔ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ
    ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
    ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΤ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
    Όχι!!!!! (10 χαρακτήρες)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post

Έχω εργαστεί σε κέντρα αδυνατίσματος και ξέρω γενικά τι γίνεται...
    Ο οργανισμός επειδή απειλείται η επιβίωση από την αφαγία, για να προστατευτεί
    μπλοκάρει το μεταβολισμό σου γι' αυτό και δεν χάνεις.
    Αλλαγή τρόπου διατροφής χρειάζεται που και θα υιοθετηθεί, για να έχεις πρώτα υγεία.
    ...

Πολυ σωστο αυτο Μαρκελα , ο οργανισμος ειναι ενα θαυμαστα αυτοπροστατευομενο συστημα , και οποιαδηποτε crash diet την εκλαμβανει ως αποπειρα εξοντωσης του , και αντιδρα αναλογως . Και επειδη με την crash diet ' θυμαται ' τι πηγες να του κανεις , οτι φας τις επομενες μερες , το αποθηκευει σε λιπος αναμενοντας την επομενη αποπειρα εξοντωσης του . Οποτε , πρωτεινες με σαλατα ( οχι με υδατανθρακες ) , οχι ζαχαρη και αλευρι οπως σωστα επισημαινεις , πολυ νερο , ενα καφεδακι το πρωι για να επιταχυνεις τον μεταβολισμο , το κανει και η Β βιτ. αυτο , γιαουρτακι 2% , τυρι με χαμηλα λιπαρα , κοτοπουλο χωρις πετσες , αυγα ( τεραστια πηγη βιταμινων και ιχνοστοιχειων ο κροκος ) , ψαρι οπωσδηποτε με σαλατα , και ψωμι ολικης αλεσης μονον .
    Οι χυμοι δεν ειναι αθωοι , παχαινουν αρκετα , και το φρουτο οχι μετα το φαγητο , να αποτελει ξεχωριστο γευμα .
    Και οπως λεει ο elis , αμα τρως αργα , καταλαβαινεις ποτε χορτασες .
    Η διατροφη ειναι μεγαλο κεφαλαιο , και μονο με την πειρα την μαθαινεις .

Banned
    Είχα μια απορία για το τι επιτρέπεται να τρώω αν δεν τρώω υδατάνθρακες, αλλά μου 'δωσες μερικές ιδέες, Μαγκάιβερ, όπως αυγά, θα το εφαρμόσω, ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Είχα μια απορία για το τι επιτρέπεται να τρώω αν δεν τρώω υδατάνθρακες, αλλά μου 'δωσες μερικές ιδέες, Μαγκάιβερ, όπως αυγά, θα το εφαρμόσω, ευχαριστώ.

Δεν ειπα να αποκλεισεις εντελως τους υδατανθρακες , ποτε δεν αποκλειουμε μια ομαδα τροφιμων απο την διατροφη μας , ειναι ανθυγιεινο , αλλα μην τους τρως με πρωτεινουχα γευματα , χωρια ναι . Οι υδατανθρακες προσφερουν ενεργεια , που δεν βλεπω να την πολυχρειαζεσαι , οποτε περιορισε τους , ενω η πρωτεινη συμβαλλει στην διατηρηση της μυικης μαζας και την απωλεια του λιπους . Υδατανθρακες ειναι τα φρουτα , που δεν πρεπει να ταποκλεισεις απο την διατροφη σου , βραστες η ψητες πατατες , ψωμι ολικης αλεσης μονο ( οχι μαυρο , ολικης αλασης να ειναι ) και μην ξεχνας να πινεις 6-8 ποτηρια νερο την μερα . Παντως πιο πολυ παχαινουν οι υδατανθρακες , παρα το λιπος ( ενα παγωτο πχ οχι παρφε ) .

Banned
    Τα ξέρω όλα αυτά που λες αλλά η μαριπόζα μου είπε να μην τρώω υδατάνθρακες όπως ζάχαρη και αλεύρι, οι περισσότεροι (από) αυτά τα δύο είναι, το μόνο που μου μένει είναι σαλάτες, φρούτα και όσπρια, οπότε ούτε ψωμί θα τρώω.

Pillow υπαρχει και το ψωμι ζεα εχει πολυ μικρη ποσοτητα γλουτενης αλλα εγω που το δοκιμασα δεν μου αρεσε καθολου.Εγω προτιμω ολικης αλεσεως.

Senior Member
    http://www.govastileto.gr/ugeia/ma8e...s-tis-i-lopez/

Διαβαστε και μια ' ενδιαφερουσα ' διαιτα .
    Aυτη η ιστορια μετην γλουτενη , πολυ της μοδας ειναι !!!!

pillow ., ξεχασες τις πρωτεινες , κρεας , γαλοπουλα , γαλακτοκομικα , κοτοπουλο , ψαρι , αυγα . Τρωγε και καμμια 10-15αρια ξηρους καρπους την ημερα , οσο και αν φαινεται περιεργο , αδυνατιζουν σε τετοιες ποσοτητες και εχουν πολυ μαγνησιο , που ηρεμει .
    Last edited by Macgyver; 12-08-2015 at 09:00.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εγώ νόμιζα για candida ότι σου είχαν βρει, λυπάμαι για τις φλεγμονές.....φεύγουνε ποτέ ή είναι για πάντα;;; Καλά κάνεις και δεν παίρνεις ούτε καραμέλα λαιμού!! Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω γι'αυτό έκανα και επεξεργασία, έφαγα το μεσημέρι αρκετό τυρί γιατί ξεχάστηκα, πειράζει;

Ελα καλημερα! Ο candida μου τα προκαλεσε αυτα, γενικα ειναι κατι το οποιο ενοχοποιειται για πρηξιματα κ πονοκεφαλους μεχρι σκληρυνση κατα πλακας ( οχι ο ιδιος ο μυκητας αλλα αυτα που επιτρεπει να συμβουν στον οργανισμο εν δυναμει μπορουν να επιφερουν κ το θανατο). Εγω τον 1ο γυρο θεραπειας αποκαταστασης τον εχω κανει, σε καποια εχω ανταποκριθει καλα σε καποια πολυ μετρια. Στην ουσια για μερικη ηπατικη ανεπαρκεια προκειται (μεταξυ απειρων αλλων, αλλα αυτο ειναι το πιο επικινδυνο) κ αναρωτιωμουν τοσα χρονια γιατι οι δεικτες του συκωτιου στις αναλυσεις αιματος ηταν τοσο χαμηλα η κ κατω απο τα ορια. Ουτε φυσικα οταν πχ στα 23 παρουσιασα καλοηθειες στον οισοφαγο υποψιαστηκε κανεις γιατρος τι εφταιγε, συνεχισαν να μου δινουν φαρμακα που επιδεινωνανε τη ζημια. Το μονο κακο ειναι οτι εχασα πολλα μαλλια απο την 1η φαση της θεραπειας (2 κιλα αφρο βαζω να τα φουσκωσω :Ρ ) αλλα ευτυχως εχει αρχισει να ξαναβγαινει πολυ καινουριο μαλλι.

Για εσενα φυσικα κ δεν σου συστηνω την candida diet, απο τη στιγμη που δεν εχεις διαγνωστει με κατι τετοιο, στην original εκδοχη ειναι παρανοικα αυστηρη (προσφατα μου την πετσοκοψανε κ αλλο...)! Την εξεταση μονο σου προτεινω γιατι αν πχ νοιωθεις πεσμενη, εχεις φουσκωματα, η ζυγαρια δεν πεφτει με τιποτα, η διαθεση ειναι χαλια κλπ κλπ, σε συνδυασμο με το γεγονος που λες, οτι τσακιζεις γλυκα, αναψυκτικα, junk κ ζυμαρια, μπορει ενδεχομενως να υποδηλωνουν κατι.

Αυτο που σου προτεινα ειναι η gluten & sugar free diet. Πολλοι ανθρωποι την επιλεγουν σαν μονιμο τροπο ζωης για λογους αδυνατισματος κ ευεξιας. Βασιζεται στην πληρη αποφυγη της γλουτενης κ των γαλακτοκομικων (εκτος ισως απο ελαφρυ γαλα η γιαυρτι) κ φυσικα των σακχαρων. Τα ολικης αλεσης φυσικα κ εχουν γλουτενη απλα ειναι πιο υγιεινα απο τα σκουπιδια του λευκου αλευριου κ των λευκων ζυμαρικων. Γιαυτο σου ειπα στη χειροτερη ψωμι χωρις γλουτενη. Γενικα απο συζητησεις που εχω κανει κατα καιρους (πολυ πριν μαθω οτι κ εγω ειμαι φουλ δυσανεκτικη στη γλουτενη) με αντρες κ γυναικες διαφορων ηλικιων περι διαιτας κ κιλων, παρα πολλοι/ες εχουν παρατηρησει οτι τα ζυμαρια κ τα γλυκα ειναι που κανουν τη ζημια- οποτε μαλλον αυτο με τη γλουτενη κ τη ζαχαρη ισχυει για μεγαλη μεριδα του πληθυσμου, σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο φυσικα. Αλλο πχ που μου ερχεται στο μυαλο, 1 ξαδερφος μου φανατικος της αθλησης απο παιδι (απο κωπηλασια μεχρι εντατικη ποδηλασια), διακρισεις σε 3 (!) πολεμικες τεχνες (πλεον ασχολειται κ επαγγελματικα), ο οποιος ανετα θα μπορουσε να ειναι κ το μονιμο παρακαλω εξωφυλλο του men's health, ειναι ικανος να φαει σε 1 μερα 1 γουρουνι κ 1 βοδι, πολλα πολλα γιαουρτια κ σαλατες (βεβαια δεν παει το μυαλο σου καν τι προπονησεις κανει....), ομως ψωμια, γλυκα, πατατες, ρυζια, μακαρονια εχει να βαλει στο στομα του παρα πολλα χρονια..... Βλεπεις δεν ειναι οι θερμιδες που κουβαλαει το καθε τροφιμο κ τα λιπαρα μονο. Δηλ . 1-2 βραστες η ψητες πατατες ποσες θερμιδες να εχουν.....? Ειναι το τι προκαλει στον οργανισμο η καθε ουσια.

Τα αυγα που σου γραφει ο Macgyver ειναι εξαιρετικη πηγη πρωτεινης, σιδηρου, βιταμινων κ ιχνστοιχειων, αλλα καλυτερα μην τα τηγανιζεις. Αλλη πολυ χορταστικη ιδεα ειναι 1 κουσουρι που μου ειχε μεινει απο την εποχη του πρωταθλητισμου (τωρα μου το κοψανε κ αυτο :Ρ), ομελετα απο ασπραδια, οσα θες, με μυρωδικα σε αντικολλητικο τηγανι με 1 κουταλια λαδι. Επισης κ για τους χυμους εχει δικιο, ακομα κ αν τους στιψεις εσυ, γιατι ο χυμος εχει πολυ υψηλοτερη περιεκτικοτητα σακχαρων απο το φρουτο κ ταυτοχρονα χανεις κ τις φυτικες ινες. Κ απο φρουτα οσο πιο αγουρα τοσο καλυτερα (εμενα παντα μου αρεσανε τα αγουρα παντως!), εχουν σαφως λιγοτερα σακχαρα κ θερμιδες.

Αλλη συμβουλη μακρια απο βουτυρα κ μαργαρινες, να χρησιμοποιεις λαδι με μετρο. Εγω δυστυχως για χρονια χρησιμοποιουσα, σε μικρες ποσοτητες βεβαια, την πιο light μαργαρινη που εβρισκα, επειδη νομιζα οτι παχαινει λιγοτερο. Τωρα μονο λαδι ελιας. Ενταξει, εγινε η ζημια απο τα φαρμακα αλλα κ εγω ναι μεν δεν ετρωγα παχυντικα, αλλα δεν εκανα κ πολυ σωστη διατροφη. Light αναψυκτικα, turbo δυνατοι καφεδες, γλυκαντικα κ αλκοολ επινα (δυστυχως επειδη οι ανοχες μου στο αλκοολ ειναι πολυ υψηλες δεν ειχα stop, ημουν ικανη να πιω το Βοσπορο κ οριακα να κανω κεφαλι, ολως περιεργως δεν εχω μεθυσει ποτε....). Συμβαλλανε κ αυτα στο προβλημα. Τωρα ουτε πρασινο τσαι δεν μου επιτρεπουν!

Επισης οι ξηροι καρποι ειναι πολυ καλη τροφη, σε καμια περιπτωση ομως οι επεξεργασμενοι που εχουν κρουστα η εχουν τηγανιστει.

Τα γαλακτομικα δοκιμασε να τα αποφυγεις για 1 διαστημα να τα αποφυγεις, μονο κ μονο επειδη εισαι γυναικα, κ δες αν θα εχει αποτελεσμα πανω σου. Σε αρκετες γυναικες τα γαλακτοκομικα διαταρασσουν το κυκλο, επιδεινωνουν το προεμηνορρησιακο συνδρομο, προκαλουν ακμη κλπ κλπ. Ξερω γυναικα που επειδη ηθελε παιδι κ εκανε συνεχεις αποβολες της κοψανε τα γαλακτοκομικα τελειως κ η επομενη εγκυμοσυνη πηγε πριμα. Απλα δοκιμασε να τα κοψεις για κανενα 2μηνο, μπορει να δεις οτι σε επηρεαζουν, μπορει κ οχι. Αν δεν δεις να σε επηρεαζουν μπορεις να τρως αυτα με τα χαμηλα λιπαρα.

Γενικα κ σε σενα κ στη δελφινι εχουν προταθει διαφορες διαιτες, ειστε ελευθερες να διαλεξετε, βεβαια το θεμα δεν ειναι τοσο η επιλογη της διαιτας αλλα η αποφαση. Κ επειδη πιστευω οτι στις διαιτες η μαγκια δεν ειναι να τις κανεις, αλλα να τις κρατησεις, γιαυτο πολλοι ανθρωποι (ιδιως στο εξωτερικο) ακολουθουν διαιτα χωρις γλουτενη, αμυλα κ σακχαρα ως τροπο ζωης. Κ στα κιλα σου μενεις κ εισαι κ υγιης. Κ επειδη πολλες τροφες αποκλειονται εντελως, δεν παιζει να παρεκτραπεις σκεπτομενη οτι "ενταξει, 1 γλυκο την εβδομαδα επιτρεπεται, αν φαω κ 2 τι εγινε....?" η αφου πχ το ψωμι (εστω κ ολικης) επιτρεπεται, να ξεφυγεις στην ποσοτητα.

Banned
    Bulletproof ρώτησα κι εγώ γι'αυτό το ψωμί, μου είπε η μαριπόζα ότι έχει μαγιά και άρα δεν κάνει.

Μαγκάιβερ θα το διαβάσω μετά, εγώ εννοούσα από υδατάνθρακες τι μου μένει, κατά τ' άλλα είναι οι πρωτείνες και τα λιπαρά, το ξέρω.

Μαριπόζα το πρόβλημα είναι σοβαρό, λυπάμαι πολύ.......Κι εγώ πχ τώρα λαχανιάζω με το παραμικρό, και φοβάμαι για την υγεία μου, αλλά τα φάρμακα δεν μου τα κόβουν, ούτε με πάνε οι γονείς μου στο γιατρό γιατί τα 'χω πει κι άλλες φορές και νομίζουν ότι είναι ιδέα μου.......Είναι λίγο υπερβολικά να τα αποφεύγω όλα αυτά, δεν θα αντέξω στα σίγουρα να κάνω τόσο αυστηρή δίαιτα, γιατί ξέρω τον εαυτό μου, πεινάω πολύ γενικώς και θέλω όλο παχυντικά........θα προσπαθήσω όμως να κόψω τη ζάχαρη και τα αλεύρια και τα γαλακτοκομικά για λίγο.............σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το γράψεις όλο αυτό, σίγουρα θα με βοηθήσει να μειώσω τουλάχιστον κάποιες τροφές!!!

Banned
    Δεν ξέρω τί φάρμακα παίρνεις, δεν προκαλούν όλα τα ίδια προβλήματα, εγώ την έπαθα από αντιβιώσεις, κορτιζόνες κ σίδηρο. Άλλα φάρμακα πχ το librax δεν με έχουν βλάψει. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να παίρνουμε φάρμακα για πλάκα ή επειδή έχουμε κάποιο παρόμοιο με άλλον θέμα κ τον ρωτάμε τί πήρε να το πάρουμε κ εμείς.
    Πάντως δεν είναι ανάγκη να πεινάσεις πχ φάε όσο κοτόπουλο, σαλάτες, αυγά, κρέας, ψάρια κ θαλασσινά (μακράν το καλύτερο!) θες για να χορτάσεις. Άλλο εάν θα σου λείψουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές. Πάντως γενικά οι επεξεργασμένοι ιδίως υδατάνθρακες δεν χορταίνουν εύκολα ή δεν χορταίνουν για πολύ. Πχ με κρουασάν (ό,τι χειρότερο στον πλανήτη η σφολιάτα), πάστες, ψωμιά, μακαρόνια κλπ κλπ παίζει να μην χορταίνεις τόσο εύκολα κ για τόσο διάστημα όσο με 1 γερή μερίδα κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα, που όσο να πεις είναι πιο "στουμπωτικά". Ακόμα κ 2 αυγά βραστά σε "γεμίζουν". Κ δυστυχώς τα πρώτα έχουν την τάση να μας ανοίγουν κ την όρεξη γιατί ανεβάζουν πολύ το γλυκαινεμικό δείκτη. Άλλο πεινάω, άλλο λαιμαργία για συγκεκριμένα πράγματα. Κ μην ξεχνάς ότι πολλά πράγματα είναι δύσκολα στην αρχή. Εγώ λάτρευα τα φρούτα (μου τα κόψανε εννοείται, δε λέω να κάνεις κάτι τέτοιο αφού δεν έχεις στα χέρια σου διάγνωση), του πρώτους 2 μήνες έβλεπα φρούτα κ έκανα λες κ έβλεπα κ- γω- δεν - ξέρω -τί, αλλά πάει καιρός που έχω ξεχάσει κ τη γεύση τους, άρα δεν μου λείπουν. Πιο εύκολα αποκλείεις κάτι δια ροπάλου από τη διατροφή σου (η αρχή είναι η δύσκολη) παρά το περιορίζεις σε ποσότητα αν σου αρέσει πάρα πολύ.
    Όσο για το πρόβλημα το δικό μου δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμο γιατί το έχω από παιδί χωρίς να το πάρω χαμπάρι, αλλά κλασσικά λέω "ή αυτό ή εγώ, δεν θα με βάλει αυτό κάτω" (εγωϊσμός βλέπεις.....).

Senior Member
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΑΙΤΕΣ
    ΓΤ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΑΙΤΕΣ
    ΓΤ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ
    Εχμμμ......... όχι ακριβώς έτσι.......
    Εγωϊσμό έχω σίγουρα μεγάλο αλλά όχι σε όλα. Πχ δεν κολώνω με τίποτα κ συγγνώμη να ζητήσω, κ να παραδεχτώ ότι έχω κάνει λάθος, κ "να το πάρω αλλιώς" ή να ομολογήσω σφάλματά μου. Γενικά θέλω να εξελίσσομαι γιαυτό κ δεν είχα πρόβλημα ποτέ να με "δω στον καθρέφτη", να δω τί πάει στραβά κ να προσπαθήσω να το διορθώσω.
    Αλλά ειδικά στον αθλητισμό κ γενικά σε όλα μα όλα όσα μου αρέσουν δεν παίζει κανένας εγωϊσμός. Δεν σου λέω βέβαια ότι με χαλάγανε τα μετάλλια, όταν έπαιρνα, όμως πρώτα κ πάνω απ' όλα το έκανα το έκανα για την αδρεναλίνη κ για τη ζωντάνια που μου έδινε. Από 5 χρονών παιδί σε γήπεδο είμαι, είναι σα φυσική μου ανάγκη η κίνηση, άμα με καθηλώσεις σε καρέκλα αρρώστησα. Ακόμα κ τώρα, κ ας έχω κοιμηθεί ελάχιστα, κ ας είμαι χώμα απ' τη δουλειά γυμναστήριο θα πάω σχεδόν κάθε μέρα. Κ αυτό γιατί παρ' όλη την κούραση, άμα δεν πάω "πέφτω" χειρότερα. Εδώ εγωϊσμός δεν παίζει με τίποτα!

Senior Member
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
    ΟΙ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ
    ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ
    ΤΕΣΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ
    ΚΙ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΛΔ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠ
    ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΜΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ
    ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Senior Member

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast