Συναισθηματική υπερφαγία.......!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
    Banned
    ...... καλά το πας! Άντε σιγά- σιγά θα γλυκάνεις τη ζωή σου στην κυριολεξία! Κάνε κάτι που σου αρέσει εάν έχεις ελεύθερο χρόνο. Αλλά ακόμα κ οι "αγγαρείες" καμιά φορά βοηθάνε πχ προσφέρσου να βοηθήσεις τη μαμά σου στις δουλειές του σπιτιού (βάλε κ μουσική αν θες). Κ χρήσιμη θα νοιώσεις, κ θα δραστηριοποιηθείς, κ θερμίδες θα κάψεις κ απασχοληθείς με κάτι. Βέβαια ακόμα καλύτερο να κάνεις κάτι ευχάριστο πχ κατέβασε καμιά ταινία.

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ...... καλά το πας! Άντε σιγά- σιγά θα γλυκάνεις τη ζωή σου στην κυριολεξία! Κάνε κάτι που σου αρέσει εάν έχεις ελεύθερο χρόνο. Αλλά ακόμα κ οι "αγγαρείες" καμιά φορά βοηθάνε πχ προσφέρσου να βοηθήσεις τη μαμά σου στις δουλειές του σπιτιού (βάλε κ μουσική αν θες). Κ χρήσιμη θα νοιώσεις, κ θα δραστηριοποιηθείς, κ θερμίδες θα κάψεις κ απασχοληθείς με κάτι. Βέβαια ακόμα καλύτερο να κάνεις κάτι ευχάριστο πχ κατέβασε καμιά ταινία.
    Θενκς για όλα. :)

Το καφεδακι χωρις ζαχαρη ειναι πιο ωραιο και σε ξυπναει και καλυτερα! μπραβο pillow! δεν ξερω αν κανει να φας ψωμι και μακαρονια ολικης αλεσεως και μαυρο ρυζι που ειναι πιο υγιεινα.Η Mariposa7 θα ξερει λογικα.

Banned
    Ευχαριστώ! Λογικά αν έχουν γλουτένη δεν κάνει......

Banned
    Δυστυχώς όλα αυτά έχουν γλουτένη. Η διαφορά των λευκών ζυμαρικών κ ζύμης με τα ολικής είναι ότι τα πρώτα τα αντιλαμβάνεται ο οργανισμός ως σκέτα σάκχαρα ενώ τα δεύτερα ως φυτικές ίνες, οι θερμίδες κ η γλουτένη παραμένουν ίδιες, απλά τα ολικής είναι ας πούμε πιο υγιεινά. Τη ζάχαρη (ιδίως τη λευκή) εδώ κ χρόνια στις ΗΠΑ την έχουν βαφτίσει "λευκό καρκίνο" κ εδώ κ κάποια χρόνια έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται κ στην Ελλάδα αυτό. Ζάχαρη κ λευκά ζυμάρια ευθύνονται κ για πρόωρη γήρανση κλπ κλπ. Στη γλουτένη πάρα πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν μικρό η μεγάλο βαθμό δυσανεξίας (εγώ πολύ μεγάλο, το ανακάλυψα αρχές του χρόνου μεταξύ των όλων άλλων "ωραίων" που μου βρήκανε). Αυτό προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας. Αλλά διατροφή χωρίς γλουτένη ακολουθούν κ πολλοί άνθρωποι, που θέλουν να αδυνατίσουν ή να ζουν υγιεινά. Πάντως pillow 1 εξέταση αίματος για candida δε βλάπτει, ιδίως αν κάνεις κατάχρηση σε junk, αναψυκτικά, γλυκά κ επεξεργασμένους υδατάνθρακες.

Banned
    Για το candida είχα διαβάσει και βιβλίο, που έλεγε κι άλλα μέσα, θα το ξέρεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν μ' έπεισε, νομίζω έκανα πολύ αυστηρή δίαιτα για 1-2 μέρες μόνο μαρούλι και κρέας πχ και σε μικρές ποσότητες και δεν έχασα γραμμάριο! Και γενικά δεν τα παραδέχονται πολλοί γιατροί αυτά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει! Αν ισχύει έχω σίγουρα γιατί είμαι εθισμένη κυριολεκτικά σε όλα αυτά με τα οποία τρέφεται ο candida. Εσένα σου 'χαν βρει; Και σε τι κέντρα σου κάνουν την εξέταση, σε γραφείο διατροφολόγου πχ ή στις αιματολογικές; Και τι είδους γιατρός πρέπει να μου την γράψει;

Banned
    Δυστυχώς ισχύει κ παραϊσχύει..... αλλά με 2 μέρες δίαιτα τί να προλάβεις να δεις βρε pillow.....? Με αιματολογική εξέταση σε μικροβιολογικό κέντρο το βρίσκεις Τί μου έχουν βρει ε.......? Χαχαχαχα! Να σου πω τί ΔΕΝ μου έχουν βρει, για να σου λέω λιγότερα.....? Τα πάντα έχουν βρει, τα κυρίως προβλήματα όμως είναι οι φλεγμονές στο πεπτικό κ το συκώτι. Ακολουθούν κ άλλες δυσλειτουργίες σε ορμονικά κλπ κλπ αλλά αυτά πάνε πολύ καλύτερα. Το κυρίως πρόβλημα είναι αυτά τα 2 όμως. Εγώ βλέπεις την πάτησα από μ@λ@κίες γιατρών, δηλ. υπερκατάχρηση αντιβιοτικών, κορτιζόνης κ κάποιων άλλων σκευασμάτων, που τα συνιστούν όλοι αυτοί απλόχερα κ σε χρόνια καθημερινή βάση. Ούτε καραμέλα λαιμού δεν παίρνω πλέον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    ...νομίζω έκανα πολύ αυστηρή δίαιτα για 1-2 μέρες μόνο μαρούλι και κρέας πχ και σε μικρές ποσότητες και δεν έχασα γραμμάριο! ...
    Αυτό είναι στέρηση!... Επόμενο είναι λοιπόν να μη χάσεις ούτε γραμμάριο.

Κι η εξαντλητική νηστικομάρα είναι που σε κάνει μετά να ξανατρώς ασταμάτητα.
    Τέτοιου είδους δίαιτες ακόμα κι αν έχουν κάποιο αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό.
    Έχω εργαστεί σε κέντρα αδυνατίσματος και ξέρω γενικά τι γίνεται...
    Ο οργανισμός επειδή απειλείται η επιβίωση από την αφαγία, για να προστατευτεί
    μπλοκάρει το μεταβολισμό σου γι' αυτό και δεν χάνεις.
    Αλλαγή τρόπου διατροφής χρειάζεται που και θα υιοθετηθεί, για να έχεις πρώτα υγεία.

Επίσης, να συμπληρώσω μια και διάβασα για την άσπρη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι και
    τα παράγωγά τους, ότι όλ' αυτά είναι σκουπιδοτροφές του καταναλωτισμού, για
    να πεινάς δηλαδή συνέχεια...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ
    ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ
    ΚΙ ΕΒΓΑΖΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ
    ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ
    ΚΙ ΕΒΓΑΖΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    .... κ μην παίρνετε εύκολα φάρμακα. Εγώ από αυτά την πάτησα πάντως (το θέμα δίαιτα το έχω συνώνυμο με την απεργία πείνας, δεν ήταν αυτό το πρόβλημά μου, άσχετα αν τώρα λόγω παθήσεων μου επιτρέπουν μόνο συγκεκριμένα πράγματα)...... Γενικά μην παίρνετε εύκολα φάρμακα, ούτε καν συμπληρώματα επειδή τα πήρε ο/η χ,ψ φίλος/η σας κ "δούλεψαν". Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ ό,τιδήποτε περιττό ή ακατάλληλο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δυστυχώς ισχύει κ παραϊσχύει..... αλλά με 2 μέρες δίαιτα τί να προλάβεις να δεις βρε pillow.....? Με αιματολογική εξέταση σε μικροβιολογικό κέντρο το βρίσκεις Τί μου έχουν βρει ε.......? Χαχαχαχα! Να σου πω τί ΔΕΝ μου έχουν βρει, για να σου λέω λιγότερα.....? Τα πάντα έχουν βρει, τα κυρίως προβλήματα όμως είναι οι φλεγμονές στο πεπτικό κ το συκώτι. Ακολουθούν κ άλλες δυσλειτουργίες σε ορμονικά κλπ κλπ αλλά αυτά πάνε πολύ καλύτερα. Το κυρίως πρόβλημα είναι αυτά τα 2 όμως. Εγώ βλέπεις την πάτησα από μ@λ@κίες γιατρών, δηλ. υπερκατάχρηση αντιβιοτικών, κορτιζόνης κ κάποιων άλλων σκευασμάτων, που τα συνιστούν όλοι αυτοί απλόχερα κ σε χρόνια καθημερινή βάση. Ούτε καραμέλα λαιμού δεν παίρνω πλέον!
    Εγώ νόμιζα για candida ότι σου είχαν βρει, λυπάμαι για τις φλεγμονές.....φεύγουνε ποτέ ή είναι για πάντα;;; Καλά κάνεις και δεν παίρνεις ούτε καραμέλα λαιμού!! Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω γι'αυτό έκανα και επεξεργασία, έφαγα το μεσημέρι αρκετό τυρί γιατί ξεχάστηκα, πειράζει;
    Last edited by Deleted240217a; 11-08-2015 at 20:28.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αυτό είναι στέρηση!... Επόμενο είναι λοιπόν να μη χάσεις ούτε γραμμάριο.

Κι η εξαντλητική νηστικομάρα είναι που σε κάνει μετά να ξανατρώς ασταμάτητα.
    Τέτοιου είδους δίαιτες ακόμα κι αν έχουν κάποιο αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό.
    Έχω εργαστεί σε κέντρα αδυνατίσματος και ξέρω γενικά τι γίνεται...
    Ο οργανισμός επειδή απειλείται η επιβίωση από την αφαγία, για να προστατευτεί
    μπλοκάρει το μεταβολισμό σου γι' αυτό και δεν χάνεις.
    Αλλαγή τρόπου διατροφής χρειάζεται που και θα υιοθετηθεί, για να έχεις πρώτα υγεία.

Επίσης, να συμπληρώσω μια και διάβασα για την άσπρη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι και
    τα παράγωγά τους, ότι όλ' αυτά είναι σκουπιδοτροφές του καταναλωτισμού, για
    να πεινάς δηλαδή συνέχεια...
    Μαρκέλα τα ξέρω όλα αυτά, ξέρω τα πάντα σχεδόν για δίαιτες και τέτοια, απλά το έλεγε το βιβλίο να το κάνουμε έτσι, ίσως έλεγε πχ μεγάλες ποσότητες και εγώ δοκίμασα μικρές ξεχνώντας αυτό που είπες. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ήξερα αν ισχύει ο candida, πίστευα πως όχι.

Senior Member
    ΝΑΙ ΡΕ ΠΙΛΟΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΩΩ ΕΦΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ

Banned
    Τι εννοείς, έλις; Δεν θα κάτσω να με κρίνεις εσύ ή κανας άλλος εδώ, εγώ ξέρω τι είμαι και αυτό έχει σημασία. Μπήκα μόνο για να πάρω συμβουλές, αν δεν έχεις καμία να δώσεις καλύτερα μη γράφεις τίποτα.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast