Results 1 to 8 of 8
-
16-07-2015, 02:19 #1
Αμφισεξουαλική ή αποκλειστικά ετεροφυλόφιλη;
Πάντα είχα την απορία πότε ένας άνθρωπος θεωρείται gay/bi.
Εγώ, που λέτε, κλείνω τα 18 σε λίγους μήνες. Τώρα πώς προέκυψε η απορία μου. Καταρχάς, είμαι κανονικά σε straight σχέση εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και αγαπώ τον άνθρωπό μου και συναισθηματικά και ερωτικά. Όσον αφορά τις γυναίκες, δε θα ήθελα ποτέ μου να κάνω σχέση με γυναίκα, καθώς δε μου παρέχει το ίδιο αίσθημα ασφάλειας με τον άντρα (μάλιστα ακόμη και τον άντρα τον θέλω αρκετά αρρενωπό και δυναμικό). Όμως, έχω παρατηρήσει επανειλημμένα ότι μπορώ να ερεθιστώ πολύ εύκολα με λεσβιακό πορνό, και γενικά κάνω αρκετές φαντασιώσεις με γυναίκα ή γυναίκα και άντρα μαζί (τρίο). Συναισθηματικά δηλαδή δεν πιστεύω ότι μπορώ να δεθώ με γυναίκα, όμως θα ήθελα σεξουαλικά να πειραματιστώ, μου φαίνεται απίστευτα ελκυστικό.
Ο ερεθισμός αυτός αρκεί για να χαρακτηριστεί κάποιος αμφιφυλόφιλος, ή πρέπει να ερωτευτεί κιόλας; Εντελώς εγκυκλοπαιδικά ρωτάω καθώς η ονομασία δεν αλλάζει αυτό που νιώθω, απλά προσπαθώ να το ερμηνεύσω.
- 16-07-2015, 11:22 #2
ισως θα ηταν προτημοτερο να ειχες την απορια γιατι σε αυτη τη χωρα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που μπορουν να μιλησουν για αυτο το θεμα ειμαι σιγουρος οτι θα εβρισκα πολους που σκεφτονται ολα αυτα που σκεφτεσαι αλλα δεν εχουν μιλησει ποτε για αυτο το θεμα κ δεν εχουν ιδεα ποσο δυσκολη εχουν κανει τη ζωη τους με αυτο το τροπο..
αυτο που γραφεις δε σημαινει απολυτως τιποτα δεν εχει καμια σημασια.. το μονο που εχει σημασια ειναι να ταυτιζεσε με τους αλλους καταληγοντας στο συμπερασμα οτι εισαι ικανος να βρεις ανθρωπους που σε καταλαβαινουν.. αν αυτο συμβει σημαινει οτι προχωρας προς τη σωστη κατευθυνση κ αυτα που σκεφτεσαι θα σου ερθουν ετσι οπως τα σκεφτεσαι.
αν δε ταυτιζεσε με κανενα δεν υπαρχει νοημα σε απολυτως τιποτα.
16-07-2015, 12:50 #3
Με 3 απλά λόγια: Όχι δεν αρκεί.
Ένας άνθρωπος θεωρείται gay/bi όταν ερωτεύεται και αγαπά άτομα του ίδιου φύλου, όταν έχει σταθερά σεξουαλικές και συντροφικές σχέσεις μαζί τους κι όχι όταν περιστασιακά φαντασιώνεται ή κάνει σεξ μαζί τους.
Παρόλα αυτά θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχεις περιστασιακά αμφισεξουαλική σεξουαλική συμπεριφορά. Ε και? Τι σημασία έχει ο 'ορισμός'? :) Κάνε αυτά που νιώθεις και αν περνάς όμορφα στις σχέσεις που δημιουργείς, όλα οκ! :)
16-07-2015, 13:17 #4
Συμφωνω απολυτα με την Marina38.
16-07-2015, 14:41 #5
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
Last edited by betelgeuse; 17-07-2015 at 13:35.
16-07-2015, 17:01 #6
δειξε ελεος
24-07-2015, 23:10 #7
Τι σημασία έχει ο ορισμός; Είναι μεγάλη κουβέντα και ΜΠΡΑΒΟ που την ακούω! :D
Παρ' όλα αυτά, όντως αμφιφυλόφιλος από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η άποψη μου είναι ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται bi/gay/straight. Είναι.
Που σημαίνει ότι δεν έχει καμία σημασία αν κάνεις ή όχι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις, ή αν αναλώνεσαι σε φαντασιώσεις ή περιστασιακό σεξ. Τώρα, είναι άλλο άν έχεις σεξουαλικές αναζητήσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου, αυτό δε σε σημαίνει αναγκαστικά ότι είσαι αμφί. Θα καταλάβεις ότι είσαι αμφί, όταν οι αναζητήσεις αυτές... μονιμοποιηθούν ;)
24-07-2015, 23:44 #8
Και μιας και το θυμήθηκα: ;)
https://www.youtube.com/watch?v=k6SXrK0l-ZA
Tags for this Thread
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή