Είμαι μπάζο.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Senior Member

Είμαι μπάζο.

Είμαι πολύ άσχημη χοντρή με άριστα το 10 εμφανισιακά με βάζεις 5. Δεν αρέσω σε κανέναν άντρα. Είμαι 1,60 με 80 κιλά είμαι 40 χρονών και θα μείνω στο ράφι.:(

Senior Member
    PREPEI NA PESEIS ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ
    ΣΠΑΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    με άριστα το 10 εμφανισιακά με βάζεις 5. :(

ε, ωραια απο τους 10 που σε βλεπουν, αρεσεις στους 5. θελεις να αρεσεις σε περισσοτερους;;;;

Banned
    Τι ειδους κλιμακα ειναι αυτη με αριστα το 10 που εσυ παιρνεις 5, κατι σαν την σκληρομετρικη κλιμακα του Moss??:p
    δελφινι το πιο απωθητικο πραγμα που μπορει να εχει μια γυναικα ειναι η χαμηλη αυτοπεποιηθηση και το κομπλεξ κατωτεροτητας...Οχι βεβαια να ξεσαλωσει κιολας και να κανει ρωμαικα οργια αλλα να ειναι μια συνηθισμενη γυναικα, ισως λιγο χαμηλων τονων, και συναμα με μια καποια αποφασιστικοτητα, να μπορει να παιζει και να διπλαρωνει καπως με τους αντρες αρκει να μην τους πληγωνει βεβαια, να αυτες οι γυναικες μου αρεσουν παρα πολυ και εσυ δελφινι, πιστεψε με, οσον αφορα το θεμα της αυτοπεποιθησης με αριστα το 20 πιανεις μηδεν, δεν στο λεω καθολου επιθετικα...Πρεπει να χαλαρωσεις λιγο πια, ΑΜΑΝ, μην καθεσαι και σκεφτεσαι πια τον γκομενο που εφαγες πριν ποσους αιωνες και το οτι ο αδερφος ειναι ολην την ωρα μαλακας και σε καταστρεφει, προσπαθησε λιγο πια χαλαρωσεις και ασε τα ραφια ησυχα, μην απελπιζεσαι τοσο, εχεις σχηματισει μαλλον -τι μαλλον δηλαδη, σιγουρα-εντελως λαθος ιδεα για την πραγματικοτητα...Εσυ μαλλον εισαι κολλημενη με τις ταινιες ρομαντζα με τα ερωτευμενα ζευγαρια που περπατανε ακομη και μετα απο 50 χρονια χερακι χερακι, ο γοητευτικος, αστραφτερος, πνευματωδης, εξυπνος, ρομαντικος κλπ συζηγος λες και βγηκε απο ταινια με τον μπραντ πιτ πρωταγονιστη που ζουν χαρουμενοι και ευτυχισμενοι τον γαμο τους, λοιπον μαλλον πρεπει να σου κατατρεψω λιγο αυτο το ειδηλειο γιατι δεν ισχυει και πολυ0εως καθολου-στην πραγματικοτητα και ειναι χιλιες φορες καλυτερο να ειναι καποιος ανυπαντρος παρα να συγκατοικει στο ιδιο σπιτι με καποιον που μετα απο χρονια δεν αντεχει πια να τον βλεπει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    το πιο απωθητικο πραγμα που μπορει να εχει μια γυναικα ειναι η χαμηλη αυτοπεποιηθηση και το κομπλεξ κατωτεροτητας....
    αυτο ισχυει σιγουρα, για τους αντρες. ειναι το πρωτο που κοιτανε οι γυναικες σε ενα αντρα.

Banned
    Εσυ δεν θελεις μια γυναικα λιγο αποφασιστικη και καπως ανεξαρτητη, να μην ειναι συνεχεια πικροχολη και απαισιοδοξη και να ειναι και λιγο "τσαπερδονα"?? Σε ολους θα αρεζε, το δελφινι δυστυχως προτιμα να μενει εγκλωβισμενη στις (καθολου ραλιστικες) σκεψεις της περι γαμων, ευτυχιας, αποκαταστασης κλπ και μιζεριαζει που δεν το εχει δει ακομη να πραγματοποιηται, ομως δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι αντρες που θα ηθελαν μια γυναικα με τοσο κακη ψυχολογικη κατασταση και μελαγχολια...Το ιδιο φυσικα ισχυει και απο την πλευρα των γυναικων

Senior Member
    Εγω παντως αν μεινω στο ραφιθελω να εχω ωραιο ραφι απο ξυλο κερασιας και σε μεγαλη βιβλιοθηκη !!! Δελφινι μην απογοητευεσε κανεις δεν παει χαμενος σε αυτη την ζωη

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εγω παντως αν μεινω στο ραφιθελω να εχω ωραιο ραφι απο ξυλο κερασιας και σε μεγαλη βιβλιοθηκη !!! Δελφινι μην απογοητευεσε κανεις δεν παει χαμενος σε αυτη την ζωη
    Ράφι βρίσκεις πολύ εύκολα! Και το φτιαχνεις όσο πιο τελειο γίνεται. Ταίρι είναι δύσκολο να βρεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Είμαι πολύ άσχημη χοντρή με άριστα το 10 εμφανισιακά με βάζεις 5. Δεν αρέσω σε κανέναν άντρα. Είμαι 1,60 με 80 κιλά είμαι 40 χρονών και θα μείνω στο ράφι.:(
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 28-08-2015 at 13:40.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Άσε μας ρε γιανναρε και εσύ, ορεξη για καλαμπουρια εχεις, εκανες μια φορα κεφι με μια γκομενακαι εσυ μας ειπες και βρηκες τωρα ορεξη να της πεις στο δελφινι
    Last edited by Aeon; 28-08-2015 at 13:40.

Senior Member
    Μην αγχωνεσαι κ εγω που ειμαι ομορφη στο ραφι θα μεινω ...καλυτερα μπαζο κ στο ραφι παρα κουκλα κ στο ραφι...

Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Άσε μας ρε γιανναρε και εσύ, ορεξη για καλαμπουρια εχεις, εκανες μια φορα κεφι με μια γκομενακαι εσυ μας ειπες και βρηκες τωρα ορεξη να της πεις στο δελφινι
    Ψάξε να βρεις καμια γκόμενα, σαν τη δελφίνι (γιατί όχι?), κι άσε τα καλαμπούρια. Μόνο που τετοιος τεμπέλης που εισαι μου φαίνεται πως ακόμα κι αυτή θα σου την ταίσει τη χυλοπιτα!!!

Τη δελφίνι μια χαρά και πολλάκις την έχω συμβουλεύσει.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Μην αγχωνεσαι κ εγω που ειμαι ομορφη στο ραφι θα μεινω ...καλυτερα μπαζο κ στο ραφι παρα κουκλα κ στο ραφι...
    Έλα να κάνουμε φάση κούκλα να με ζηλέψει πάλι ο "περαστικός".
    Μένεις εδώ κοντά?
    γιάννης

Banned
    Έλα να κάνουμε φάση κούκλα να με ζηλέψει πάλι ο "περαστικός".
    Μένεις εδώ κοντά?

ΧΑΧΑΧΑ, αφου ρε γιανναρε δεν το εχεις, δεν το εχεις, ασε με τωρα γιατι πισω απο το pc έπαθα συνδρομο κατωτεροτητας, μου πληγωσες μωρε τον συναισθηματικο μου κοσμο, παει ο εγωισμος μου, παω να κανω χαρακιρι για την τιμη της οικογενειας μου...;):cool:
    Άσε με τωρα και εσυ καρδιοκαταχτητη, σε αφηνω στον κοσμο σου να νομιζεις οτι κατι που ειπες κατσαριδουλα:cool:

Banned
    Ψάξε να βρεις καμια γκόμενα, σαν τη δελφίνι (γιατί όχι?), κι άσε τα καλαμπούρια. Μόνο που τετοιος τεμπέλης που εισαι μου φαίνεται πως ακόμα κι αυτή θα σου την ταίσει τη χυλοπιτα!!!

Τη δελφίνι μια χαρά και πολλάκις την έχω συμβουλεύσει.
    Εγω θα τη φαω την χυλοπιτα, εσυ εισαι τοσο αχρηστος που ΟΥΤΕ καν αυτην δεν εφαγες, τοσο αχρηστος και καθοσουν μετα και μας ζαλιζες με τα <εε δεν ηταν ο τυπος μου>> <<εε για την πλακα τα εκανα>> <εε οι υπολοιποι γουσταραν φαση ομως>>, αα ρε πως φαινεται η ανασφαλεια:cool:

Page 1 of 4 123 ... LastLast