Results 31 to 45 of 120
Thread: Τι να κάνω???
-
18-07-2015, 19:24 #31
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΒΑΛΕ
ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΗΓΙΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΦΜΠ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ ΓΤ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 18-07-2015, 20:11 #32
Βρε αδερφέ καλά τα λες, αλλά δεν ειναι σαν ενα μια-και-εξω πριν 10 χρόνια που της το πα και με συγχώρεσε..
Τι να πω στην γυναίκα μου? Ότι γουστάρω την μικρή της ανιψιά? Που ήταν σαν την νταντά της όταν δούλευε η μάνα της, όταν ήταν μωρό?
Όχι παντόφλα, μαλλιά κουβάρια θα γίνουμε... Τι καταννόηση μπορεί να δείξει κανείς σε κάτι τέτοιο? Άσε που θα γίνει το σόι και έτσι κώλος... Θα αρχίσει η γυναίκα (ας υποθέσουμε το τέλειο να με συγχωρέσει που δεν παίζει) να μην μιλάει στην μικρή, γιατί και πως , κουβέντες, ******* θα γίνουν όλα.. Εκτός αν μου λες να πω κάτι άλλο και όχι την αλήθεια...
Η ιδεατή κατάσταση είναι: να το πω, να μου πει το είχα καταλάβει, να της πω μπορούμε να είμαστε όπως παλιά και να μου πει ΟΚ, να κάνει τη ζωή της και να συνεχίσω να κάνω όνειρα. Και με τα όνειρα καλά είναι...
18-07-2015, 20:20 #33
ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΜΠ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗ
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
ΦΙΛΙΚΑ ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΙΟΝ
ΓΤ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ
ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΦΙΛΙΚΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-07-2015, 20:52 #34
Φίλε μου η κοπέλα μπορεί να απολαμβάνει τη δύναμη που έχει επάνω σου, να επιβεβαιώνεται, να κολακεύεται, να διασκεδάζει… Αυτό στην ηλικία σου το θεωρείς 'ανταπόκριση'?
Δεν είναι παράξενο να μιλούν τα νεαρά άτομα με μεγαλύτερους ανθρώπους, ιδίως όταν τους θεωρούν έμπιστα κι έμπειρα μέλη της ευρύτερης οικογένειας ή του φιλικού κύκλου των γονιών τους.
Θα σου πρότεινα να κόψεις τις συνομιλίες και τα πολλά πάρε-δώσε, γιατί τρέφουν αυτό που βιώνεις και δεν έχει νόημα, τη στιγμή που δεν μπορείς να το διαχειριστείς.
Αν δεν θέλεις να επιβαρύνεις το κορίτσι, να την αφήσεις στην ησυχία της.
Και να μη σε νοιάζει πώς σε σκέφτεται. Να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι ένα φυσιολογικό 20χρονο κορίτσι δεν θα είχε καμία όρεξη να μπλέξει με τον άντρα της θείας, αλλά κι αν είχε όρεξη, θα έπρεπε εσύ ως ωριμότερος και ως παντρεμένος να της βάλεις φρένο.
Αφού εσύ είσαι υπέρ της 'αλήθειας' και της 'ξήγας', γιατί να μην το μάθει κανείς από το σόι? Δεν είναι οι γείτονες για να μην τους αφορά, είναι το δικό σου και δικό της σόι. Γιατί δεν ξεκινάς από το να πεις την αλήθεια και να εξηγηθείς με τη γυναίκα σου? Γιατί σε ενδιαφέρει τι θα κάνει με τα 'αισθήματα' σου η κοπέλα? Έχει κάθε δικαίωμα να εφαρμόσει κι εκείνη τη δική της αλήθεια και να πει τις δικές της εξηγήσεις, σε εσένα ή οποιονδήποτε άλλο.
Αυτά τα λέω για να καταλάβεις ότι η αλήθεια που υπερασπίζεσαι δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου αυτό το βασανιστικό συναίσθημα, οι φαντασιώσεις κι οι ελπίδες σου. Αλλιώς, δεν μπορεί να είναι αλήθεια και ξήγα όποτε μας βολεύει, αλλά φόβος και μυστικά όπου δεν μας συμφέρει.
Αν ήσουν ένας αδέσμευτος 40άρης κι εκείνη μια οποιαδήποτε 20χρονη, θα μπορούσες θαυμάσια να της εκφράσεις τα αισθήματα σου κι όπου βγει. Αν μάλιστα είχε υπάρξει αμοιβαίο φλερτ ή υπονοούμενα, θα είχες κάθε δικαίωμα να εκφράσεις την αλήθεια σου κι ό,τι γίνει.
Αφού όμως δεν είναι έτσι, δες τις ευθύνες που έχεις απέναντι στον εαυτό σου (να ψάξεις μέσα σου για αυτό που σου συνέβη και να σκεφτείς ψύχραιμα όλα τα ενδεχόμενα, όχι άντε κι όποιον πάρει ο χάρος), τις ευθύνες απέναντι στη γυναίκα σου, τις ευθύνες απέναντι σε ένα πολύ νεότερο άτομο, απέναντι στην οικογένεια κλπ. Γι’ αυτό όλοι λένε για μετάθεση ευθυνών, που είναι ολοδικές σου.
Και οφείλω να πω ότι και στα δύο τελευταία μηνύματα του που διάβασα, ο ellis έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
18-07-2015, 21:23 #35
Πάντως ρε μεγάλε απο ότι κατάλαβα εσύ δεν εισαι και πολύ των δεσμεύσεων...Κάτι οι τσόντες που βλέπεις για να "ενημερωνεσαι", κατι η πολυποθητη ανιψια, κατι τα φλερτ που δεχεσαι χωρίς ιδιαιτερο προβλημα κατα καιρους, κατι το "κοκορακι" που ησουν παλιά, βρα'στα...Ο τύπος μου θυμίζει το γνωστό <<έλα στον θείοοοο>>....
18-07-2015, 22:42 #36
Περαστικέ , 10-11 χρόνια απόλυτα πιστός δεν είναι λίγα. (Από ότι μαθαίνω από τους γύρω μου, πέφτει το κέρατο της αρκούδας...) Άρα δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία...
Μα επειδή είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ των δεσμεύσεων γίνονται όλα αυτά. Αν δεν ήμουν θα τα έγραφα όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και θα της την είχα πέσει από το πρώτο βράδυ.
Μαρινα, γενικά θα συμφωνήσω. Σοφά μίλησες. Αλλα:
" Θα σου πρότεινα να κόψεις τις συνομιλίες και τα πολλά πάρε-δώσε, γιατί τρέφουν αυτό που βιώνεις και δεν έχει νόημα, τη στιγμή που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. "
Το έχω δοκιμάσει... Σκέτη αποτυχία. Ίσα-ίσα που το χειροτέρεψε...
Καλά νιώθω όταν την βλέπω, όταν της μιλάω και ας μην μπορώ "να αγγίξω" που λένε...
19-07-2015, 10:20 #37
Ναι άλλα κάτσε λίγο, τα χρόνια που ήσουν πιστός δεν παραγραφουν το εν λόγω ατόπημα και δεν νομίζω να τα λογαριάσει και πολύ η γυναικα ή η ανιψια σου αν μαθευτει η αληθεια, γνώμη μου...Εγω συμφωνω με τον elis, μην ξανοιγεσαι και πολύ στα ανοιχτά γιατί θα σε πιάσει σε λιγο μια ξεγυρισμενη μπόρα και θα ψάχνεις λιμάνι να σωθείς...
19-07-2015, 11:57 #38
ΝΑ ΚΑΤΥΕΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ
ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-07-2015, 15:22 #39
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας.
Θα περάσω πολύ καιρό ακόμα μάλλον, σκεπτόμενος τι πρέπει να κάνω... Από ότι φαίνεται - και ας μην δείχνει έτσι με την πρώτη ματιά - ότι αποφασίσω θα είναι "απόφαση ζωής"...
Να 'στε καλά !
19-07-2015, 19:50 #40
ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΚΑΨΟΥΡΟΚΑΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΘΗΣΑΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΞΕΡΑΝΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝΕ
ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ
ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2015, 01:08 #41
Σκ´εψου το εξής:
Έστω οτι λες της ανηψιάς τί αισθάνεσαι κι εκείνη ανταποκρίνεται στον έρωτά σου. Έχεις σκεφτεί τί θα κάνεις εσύ; Θα Της πεις οτι εγώ ήθελα απλώς να στο πω και θα φύγεις;
20-07-2015, 11:33 #42
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ:
Η εκπλήρωση ενός ονείρου είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός όντως. Εδώ όμως - όπως είναι η κατάσταση - είναι άτοπο. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντέξω , πως θα την αγκαλιάσω και θα της πω " ειναι αδύνατον βρε μικρό. Άστο εκεί που είναι. Ίσως σε μια άλλη ζωή... " (Αν και στη ζωή σπάνια πιάνουν οι πρόβες που κάνουμε, tespa). Όμως ναι, σε ποσοστά δίνω ένα 95%, να το κόψω εν τη γενέσει του.
Σε αυτήν την περίπτωση - να έχει και αυτή κάτι κρυμμένο δλδ - αν το πει ο ένας στον άλλο θα είναι ανακούφιση και για τους δυο. Απλά θα το ζήσουμε κρατώντας το στην καρδιά μας, κλειδαμπαρωμένο... Άνθρωποι ήμαστε, μπορεί σε 10 χρόνια η γυναίκα μου να βρει κάποιον και να με παρατήσει. Ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως ζήσω , κάποτε, το όνειρο με άλλες συνθήκες... Αν και δεν πιστεύω πως θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ στην θεία της...
ELIS: Τι να σου πω τώρα? Να ευχόμουν να είχα παντρευτεί την γυναίκα σου? Επείδη όμως έχω παντρευτεί την δικιά μου, ξέρω πως θα μουλαρώσει. Και δεν θα υσηχάσει αν δεν πάω στον διάολο μαζί με την μικρή... Δυστυχώς...
ΥΓ.
Αύριο πάω ταξίδι αστραπή Αθήνα για "δουλειές" . Στην πραγματικότητα έχω ραντεβού με ψυχολόγο... Γιατί εσείς καλά τα λέτε, αλλά να δω τι θα πει και ο ειδικός...
20-07-2015, 11:45 #43
O γερομπισμπικης την εχει δαγκωσει την λαμαρινα με το πιτσιρικι lol τσαμπα θα χαλασεις τα λεφτα σου στον ψυχολογο! (ασε που για να βαλεις μυαλο εσυ χρειαζεσαι παρα πολλες συνεδριες).Στο φορουμ ολοι σου λενε να λογικευτεις και δεν ακους.Τελος παντων...καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις.
20-07-2015, 12:02 #44
ελα βρε!
ταλαιπωρεισαι τοσο καιρο με τετοια παρανοικη σκεψη κι ησουν βεβαιος οτι πρεπει να το κωλοβαρεσεις κι αλλο και πειστηκες απο το φορουμ και βρηκες κιολας ψυχ μεσα στο σκ για να κοιταχτεις??
θαυματα κανει το φορουμ αυτο, θαυματα!!!!
περαστικα:o
χαχαχαχαχαχαχαχχαχα:p
20-07-2015, 12:26 #45
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ
ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΖΩ ΘΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ
ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΩ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ
ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ 30
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ
ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΑΨΟΥΡΙΝΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))