Τι να κάνω??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    διαφωνω καθετα, στο οτι δεν μπορεις να το ελεγξεις, οταν οι καταστασεις ειναι απαγορευτικες.
    δλδ, με την αδερφη σου, με την ανιψια σου.
    ενα τετοιο συναισθημα δεν μπορεις να το ελεγξεις ΑΦΟΥ ΤΟ αφησεις να υπαρξει πρωτα.
    για να υπαρξει, του αφηνεις τα περιθωρια, στην οπυσια το καλλιεργεις.
    στην περιπτωση του, δεν ειχε καμια δουλεια να τσιλιμπορδιζει με την ανιψια του, να ξεμοναχιαζεται κλπ.
    αυτα καλλιεργησαν αυτο που νοιωθει τωρα.
    και οκ, του ξεφυγε ο ελεγχος.
    αν ειναι ενηλικος, το διαχειριζεται μονος του εφοσον κρινει οτι ειναι ανηθικο.
    δεν περιμενει αν τον σωσει το κοριτσακι
    Για αυτό λέω διαφωνούμε. Εγω θεωρώ οτι δε μπορεις να το ελεγξεις. Εγω πχ το έχω προσπαθησει και αποτυγχάνω σχεδόν πάντα.
    Και οσον αφορά τα "κοριτσακια".... ασε... τα σημερινα "κοριτσακια" και "αγορακια" ειναι πιο αμαρτωλά απο σενα και εμενα μαζί..

Τελος πάντων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Για αυτό λέω διαφωνούμε. Εγω θεωρώ οτι δε μπορεις να το ελεγξεις. Εγω πχ το έχω προσπαθησει και αποτυγχάνω σχεδόν πάντα.
    Και οσον αφορά τα "κοριτσακια".... ασε... τα σημερινα "κοριτσακια" και "αγορακια" ειναι πιο αμαρτωλά απο σενα και εμενα μαζί..

Τελος πάντων.
    εσυ μαλλον εχεις κατα νου κοριτσακια που δεν ειναι αδελφες σου,αλλα τις αποφευγεις για να αποφυγεις την απορριψη για παραδειγμα.
    αυτο δεν ειναι αρκετο.ενδομυχα αφηνεσαι να συμβει κι ας υποφερεις.
    μιλαμε για ανηθικοτητα/αιμομιξια.
    αν τα κοριτσακια ηταν αδερφες σου, μια χαρα θα μπορουσες να το σταματησεις.

εσυ μαλλον εχεις κατα νου κοριτσακια που δεν ειναι αδελφες σου,αλλα τις αποφευγεις για να αποφυγεις την απορριψη για παραδειγμα.
    αυτο δεν ειναι αρκετο.ενδομυχα αφηνεσαι να συμβει κι ας υποφερεις.
    μιλαμε για ανηθικοτητα.
    αν τα κοριτσακια ηταν αδερφες σου, μια χαρα θα μπορουσες να το σταματησεις.
    Μα δε νομιζω η κοπέλα να του ειναι βαθμος πρώτης συγγένειας. Ανιψιά του δεν ειναι?

Senior Member
    Μα δε νομιζω η κοπέλα να του ειναι βαθμος πρώτης συγγένειας. Ανιψιά του δεν ειναι?
    κορη της αδερφης της γυναικας του, ανιψια και των δυο. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ!
    με την αδερφη της γυναικας του, ειναι οκ να παει δηλαδη??? το ιδιο πραγμα ειναι

κορη της αδερφης της γυναικας του.
    με την αδερφη της γυναικας του, ειναι οκ να παει δηλαδη??? το ιδιο πραγμα ειναι
    "κορη της αδερφης της γυναικας του"... χμμ.. α καταλαβα. Τα μπερδευω λίγο αυτα τα συγγενολόγια :p

Να παει δεν ειναι οκ, διοτι το να κανεις σεξ με αδερφη Γυναικας αντιτίθεται στους ηθικους φραγμους της σύγχρονης κοινωνιας. Αλλα το να αρχισει να νιωθει συναισθήματα ειναι κάτι που ο οργανισμος μπορεί να το κάνει αν το αποφασισει.

Χιλιάδες φορες στην ιστορια της ανθρωποτητας, απο τους αρχαιους Κελτες μέχρι τον 19ο αιώνα, παντρευόντουσαν μακρινοί συγγενεις μεταξύ τους. Και δεν εννοώ για αιμομιξίες (οπως η δυναστεία των Αψβουργων) αλλά για πιο λογικά πράγματα.

Και εγώ πχ όταν ημουν μικρος, γυρω στα 15, 16, μου άρεσε πολυ η θεια μου. Και δεν το εννοώ οτι μου αρεσε σε φιλικά πλαίσια. Και μια ξάδερφη μου μου άρεσε. Η οποια ξάδερφη μου ήταν κορη της αδερφης του πατέρα μου (η κάτι τετοιο :P)

Ψιλο σαχλο καψουρες δηλαδη. Κάτι τετοιο θα έχει πάθει και αυτος..

Senior Member
    πολυ ωραια ολα αυτα σελτζουκε μου, κι ουτε ειπε κανεις να τον εκτελεσουμε.
    αυτο που λεμε ειναι οτι ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,αλλα δικαιωμα να το κανει προβλημα της κοπελας πετωντας το σαν εμετο στα μουτρα της, δεν εχει!!!!!
    απλο δεν ειναι?

πολυ ωραια ολα αυτα σελτζουκε μου, κι ουτε ειπε κανεις να τον εκτελεσουμε.
    αυτο που λεμε ειναι οτι ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,αλλα δικαιωμα να το κανει προβλημα της κοπελας πετωντας το σαν εμετο στα μουτρα της, δεν εχει!!!!!
    απλο δεν ειναι?

Και αυτό κανει, προσπαθει να το διαχειριστεί πηγαινοντας στον γιατρό.

Το αν θα το κάνει πρόβλημα της κοπελας ειναι σχετικό. θεωρεις πως αν της το πει θα φορτώσει κάποιο πρόβλημα πανω της? Ισως ναι, ισως οχι, ανάλογα πως θα της το πλασάρει.
    Ειναι αρκετά γενναίο εκ μερους του πάντως που εχει το θάρρος να να θελει να της το πει. Εγω παντως θα προτιμουσα, αν ημουν στη θεση του, να το πει στη Γυναίκα του.

Junior Member
    "Το αν θα το κάνει πρόβλημα της κοπελας ειναι σχετικό. θεωρεις πως αν της το πει θα φορτώσει κάποιο πρόβλημα πανω της? Ισως ναι, ισως οχι, ανάλογα πως θα της το πλασάρει."

Για πες Γιατρέ μου καμια ιδέα. Πως το λες χωρίς να της το φορτώσεις? Πως της δίνεις να καταλάβει ότι "το πα για να μαι καλά , χωρίς να θέλω να σε πληγώσω, χωρίς να θέλω τίποτα αλλό, μην μου κλείσεις το σπίτι δεν είμαι εχθρός σου..." ?

Senior Member

Το αν θα το κάνει πρόβλημα της κοπελας ειναι σχετικό. θεωρεις πως αν της το πει θα φορτώσει κάποιο πρόβλημα πανω της? Ισως ναι, ισως οχι, ανάλογα πως θα της το πλασάρει.
    Ειναι αρκετά γενναίο εκ μερους του πάντως που εχει το θάρρος να να θελει να της το πει. Εγω παντως θα προτιμουσα, αν ημουν στη θεση του, να το πει στη Γυναίκα του.
    "αυτο κανει" στο τελευταιο του μηνυμα σελτζουκε.
    μεχρι τοτε, αλλα μας ελεγε
    ΦΥΣΙΚΑ και το κανει ΚΑΙ δικο της προβλημα αν της το πει ενω ειναι αμετοχη και ευτυχισμενη στην σχεση της, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙ.
    αν δεν το βλεπεις κι εσυ, δεν υπαρχει κοινος τοπος για μια σχετικη συζητηση.
    καθολου γενναιος δεν ειναι. ειναι πραξη δειλιας να προσπαθει να την παρει μαζι του στον πατο. ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ.ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ.
    γενναιο θα ηταν να το πει στην γυναικα του. το μονο που θα συμφωνησω.

Τσαμπα του τα λετε! του εδωσαν παρα πολλα ατομα συμβουλες και αυτος δεν ακουει τιποτα.Λυπαμαι τον ψυχολογο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Τσαμπα του τα λετε! του εδωσαν παρα πολλα ατομα συμβουλες και αυτος δεν ακουει τιποτα.Λυπαμαι τον ψυχολογο..
    εγω ακομα ελπιζω/πιστευω να ειναι τρολ. αλλα κουβεντα να γινεται.

Senior Member

διολου γεναιο δεν ειναι να της μιλησει . γιατι απο ολα οσα γραφει αυτο που κρυφα θελει ειναι μια σχεση μαζι της . δεν ειχα σκοπο να τον κατηγορησω αλλα την υποκρισια δεν την μπορω .

Junior Member
    Ποια υποκρισία βρε κουμπάρε? Φυσικά και θέλω σχέση μαζί της. Εσύ δεν θα θελες να μπεις σε μια τράπεζα και να σηκώσεις όλο το ταμείο. Δεν το κάνεις όμως γιατί "κάτι" σε κρατάει... (Ηθικότητα, νομοτέλεια, δεν το αντέχεις κλπ κλπ)

Το ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ "συνέπειες στον εαυτό μου και τους άλλους" γιατί το αποκλείεις?

Δεν παίζει η σχέση γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, το περιβάλλον είναι τέτοιο, το νησί μικρό, και δεν θα αντέξω αν το μάθει κανείς. Θα είναι ανατροπή των πάντων. Δεν παίρνω ρίσκο να τινάξω την ζωή μου στον αέρα. Δεν μιλάμε για φάση να σε δει η γυναίκα σου να γλυκοκοιτάζεις καμιά άλλη που μπορεί να σου ρίξει κάνα χαστούκι και μετά απο 2 μέρες να το έχει ξεχάσει... Εδώ μιλάμε για Kataram-exit..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kataramenos__chios View Post
    Ποια υποκρισία βρε κουμπάρε? Φυσικά και θέλω σχέση μαζί της. Εσύ δεν θα θελες να μπεις σε μια τράπεζα και να σηκώσεις όλο το ταμείο. Δεν το κάνεις όμως γιατί "κάτι" σε κρατάει... (Ηθικότητα, νομοτέλεια, δεν το αντέχεις κλπ κλπ)

Το ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ "συνέπειες στον εαυτό μου και τους άλλους" γιατί το αποκλείεις?

Δεν παίζει η σχέση γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, το περιβάλλον είναι τέτοιο, το νησί μικρό, και δεν θα αντέξω αν το μάθει κανείς. Θα είναι ανατροπή των πάντων. Δεν παίρνω ρίσκο να τινάξω την ζωή μου στον αέρα. Δεν μιλάμε για φάση να σε δει η γυναίκα σου να γλυκοκοιτάζεις καμιά άλλη που μπορεί να σου ρίξει κάνα χαστούκι και μετά απο 2 μέρες να το έχει ξεχάσει... Εδώ μιλάμε για Kataram-exit..
    αν προσεξεις τα γραφομενα σου αντιφασκεις .αυτα κουμπαρε . οσο για τις συνεπειες αυτο που φαινεται ειναι πως πρωταρχικα σκεφτεσαι τις συνεπειες για σενα κ οχι για την οικογενεια σου . σορυ θες να κρυφτεις αλλα δεν τα καταφερνεις

Junior Member
    Οι συνέπειες για μένα και την οικογένεια μου είναι ίδιες και αλληλένδετες: Χάος. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Τα λέω όλα από το πρώτο μου μύνημα στο thread..
    Εξού και το πρόβλημα...

Απλά πίστευα ότι από το να το χωνέψω ότι δεν γίνεται και να σκάσω (το ένα άκρο) μέχρι το να κάνω ότι μου κατέβει και να γ@μηθεί το σύμπαν ΜΟΥ και ΤΟΥΣ (το άλλο άκρο), η μέση λύση είναι να μιλήσω στην μικρή.
    Οι απαντήσεις των περισσότερων σίγουρα με αποθάρρυναν. Ακόμα το ψάχνω...

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast