Τι να κάνω??? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Αλλοι ανθρωποι ψοφανε στην πεινα και δεν εχουν δεκαρα απανω τους και μενουν στα παγκακια.Αλλοι ανθρωποι πεθαινουν απο πολυ σοβαρες αρρωστιες και εσυ καθεσαι και κανεις σαν μικρο κακομαθημενο παιδι για μια κοπελα...

Quote Originally Posted by Kataramenos__chios View Post
    Καλησπέρα. Ντρέπομαι (γιατί μέχρι τώρα αρνιόμουν ότι ήθελα βοήθεια) που γράφω εδώ αλλά κοντεύω να τρελαθώ. Ελπίζω στις απαντήσεις σας να βρω κάποια απάντηση.

Λέγομαι Νίκος, ειμαι 40. Πρίν 6 χρόνια παντρεύτηκα μια κοπέλα την οποία εξακολουθώ να αγαπώ. Την εποχή εκείνη γνώρισα και την ανιψιά μου, κόρη της αδερφής της γυναίκας μου, τότε ένα μικρό κορίτσι 14 ετων.
    Φυσικά όλα καλά και αγνά σε μια σχέση εξ αγχειστίας θείου - ανιψιάς. Με τις πλακίτσες, τα δώρα , τις επισκέψεις, όλα καλά.

Πριν 6 μήνες άρχισαν όλα. Σε μια επίσκεψη που μας έκαναν οικογενειακώς - μετά από πολύ καιρό - αντίκρυσα όχι το κοριτσάκι που ήξερα αλλά μια γυναίκα - 20 ετών πλέον - που δεν ήξερα. Για κάποιο λόγο κάτι ξύπνησε μέσα μου, και φυσικά το έθαψα βαθιά, αποφεύγοντας ακόμα και να την κοιτάζω. "Είναι ανιψιά σου ΡΕ! Ξύπνα!" Ο καιρός παιρνούσε αλλά δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου. Δοκίμασα να βάλω ένα στοιχημα με τον εαυτό μου, πως αν βρεθώ μαζί της μόνος μου, ΔΕΝ θα την σκεφτώ ερωτικά, ΔΕΝ θα σκεφτώ κάτι άλλο εμάς τους δύο μόνους πάνω στη γη. Όταν το κανόνισα απέτυχα παταγωδώς και πέρασα το πιο ζόρικο δύωρο της ζωής μου.

Πέρασε ο καιρός, άρχισαμε να βγαίνουμε όχι μόνοι μας, να μιλάμε περισσότερο, και μέσω FB, λες και ήταν κάποιο φιλαράκι από τα παλιά. Τρομερή χημεία, λες και βλέπω τον εαυτό μου πριν 20 χρόνια, αν οι συνθήκες ήταν αλλιώς θα μπορούσαμε άνετα να είμασταν ζευγάρι.

Τώρα έχω φτάσει σε ένα τέλμα.

Η κοπέλα είναι αλλού, έχει σχέση και περνάει καλά. Τα έχω σκεφτεί , τα έχω ζυγιάσει , από τον τρόπο που λέει κάποια πράγματα, πιστεύω ότι δεν έχω καμιά ελπίδα να είμαι μαζί της. Δεν μπορώ και να το ρισκάρω όσο και αν το θέλω.. Αγαπώ την γυναίκα μου και δεν θέλω να διαλύσω την οικογένεια μου. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ. Δεν θα είμαι μαζί της, μόνο θα το ονειρεύομαι...
    Όσο όμως και αν μπορώ να ΠΙΕΣΩ τον ευατό μου να μην της την πέσω ωμά, τόσο περισσότερο ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ να μην της το έχω πει.

Το θεωρώ αντρικό , το θεωρώ αληθινό , το θεωρώ έντιμο, να της πω τι νιώθω για αυτή. Και αν δεν της το πω θα σκάσω.
    Θέλω απλά να μιλάμε όπως μιλάμε, να συνεχίσω να την βλέπω, να συζητάμε, αλλά θέλω να ξέρει τι νιώθω για αυτήν. Χωρίς όμως να το πει πουθενα και διαλυσει την οικογένεια μου...

Αν το πάθαινε, καμια κοπέλα από εσας, θα θέλατε να έχετε τετοια αντιμετώπιση? Να σας το πουν ειλικρινά, ότι έχουν δαγκώσει την λαμαρίνα για πάρτη σας, ότι όμως ξέρουν ότι ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει να γίνει κάτι μεταξύ σας και απλά θέλει ο άλλος να μείνετε Φίλοι - συγγενείς όπως να ναι, κρατώντας μυστικό και απλά να συνεχίσετε να έχετε μια καλή σχέση όπως είχατε?

Άπειρα τα σενάρια... Από το να μην έχει ιδέα τι παίζει και να με μισήσει να φρικάρει και να το πει στον πατέρα της και να εχουμε φονικά μέχρι να νιώθει τα ίδια και ... άλλο μπλέξιμο εκεί, δεν είναι του παρόντος...

Το ότι θα της μιλήσω , θα της μιλήσω... Προσπαθώ να φανταστώ όμως τι με περιμένει. Να ετοιμαστώ για διάλυση της οικογένειας μου, ή να περιμένω να κρατήσω/κρατήσει ένα μυστικό μέχρι το θάνατο???
    Είναι καλή κοπέλα. Ξέρει να κρατάει μυστικά. Αλλά θα αντέξει???

Τι στο καλό να κάνω, κλαίω κάθε μέρα, δεν την παλεύω...
    Και τι στο καλό είμαι ? Ρομαντικός ή ανώμαλος?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
    Καλησπερα φίλε μου να σου πω την δικιά μου γνώμη είναι ότι σαν άνδρας έχεις το μικρόβιο που λένε, ίσως όχι και την αυτόκυριαρχια σου. Πρέπει να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς τι θα μπορούσε να συμβεί με εσένα και τη κοπέλα. Θα μπορούσες να κάνεις κάτι σοβαρό; Νομίζω όχι. Νομίζω ότι είναι απλά μια εμμονή που έχεις βάλει στο μυαλό σου και δεν θέλεις να το ξεπέρασεις. Νομίζω ότι ο χρόνος θα σου βρει την λύση μέχρι που θα την ξεχάσεις και θα αποδεχτεις μέσα σου ότι υπάρχει μια διαφορά ηλικίας και ότι θα κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Προσωπικά θέλω να σε παρότρυνσω από το οτιδήποτε και να συνεχίσεις μια φυσιολογική ζωή με τη γυναίκα σου. Μην παρεκτραπεις ????!!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Αλλοι ανθρωποι ψοφανε στην πεινα και δεν εχουν δεκαρα απανω τους και μενουν στα παγκακια.Αλλοι ανθρωποι πεθαινουν απο πολυ σοβαρες αρρωστιες .....
    Ο καθένας κλαίει για ότι "έχει" ή "δεν έχει". Αν έπαιζε κάτι από τα παραπάνω , σίγουρα, που καιρός για αγάπες...

@Thomdimi , σε ευχαριστώ για την συμβουλή.

Senior Member
    ΨΗΛΕ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ο καθένας κλαίει για ότι "έχει" ή "δεν έχει". Αν έπαιζε κάτι από τα παραπάνω , σίγουρα, που καιρός για αγάπες...

@Thomdimi , σε ευχαριστώ για την συμβουλή.
    Eισαι απιστευτα κουραστικος και βαρετος.Δεν καταλαβαινεις οτι και αν σου λενε. Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Last edited by betelgeuse; 20-07-2015 at 23:00.

Junior Member
    Εγώ ψάχνω όλες τις απόψεις , γιαυτό και έγραψα εδώ... Αυτό δεν είναι εμμονή.
    Εμμονή είναι να κολλάς σε μια άποψη χωρίς να νομίζεις οτί ΜΠΟΡΟΥΝ να υπάρχουν και άλλες στον κόσμο... Και όταν υπάρχουν αρχίζεις να τις χαρακτηρίζεις...
    Και .. σιγά μην χαπακωθώ για καμία. Δεν γεννήθηκε ακόμα τέτοια... Άντε να πάρω κάνα depon για τον πονοκέφαλο μετά την Absolut.

Και για να σου χαλάσω το όνειρο, πολλοί που μάλλον φοβούνται το κράξιμο με PM (σε άλλο φόρουμ που έχω κάνει αντίστοιχη ερώτηση) λένε αυτά που... δεν φαντάζεσαι. Ένα forum είναι μια μικρή εικόνα της κοινωνίας. Δημοσίως θα δεις και θα ακούσεις πολλά, "ιδιωτικώς" αλλάζει το πράγμα...

--- Γνώμες παίρνω, σαν γκάλοπ είναι. Στην τελική, την έκβαση έγω θα την κρίνω σε λίγες μέρες ή βδομάδες, μετά τον ψυχολόγο.. Που δεν μπορεί ... δεν θα λέει απλά απόψεις, θα τις τεκμηριώνει κιόλλας..

Senior Member
    ΨΗΛΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ
    ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙ ΕΦΗΒΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΟΙΟΙ
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΦΗΒΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΧΑΛΑΡΑ
    ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ 20 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΡΕΨΕΙ
    ΣΕ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
    ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ
    ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ
    ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Junior Member
    Παίζει το σενάριο, τύπε! Μπορεί και να είναι έτσι.
    Όντως αν κρίνω από τα δικά μου ή τα δικά σου 20 ...
    Δεν μου αρέσει όμως να βάζω ανθρώπους σε καλούπια. Συν το ότι έχουν αλλάξει πολλά από 95 ως σήμερα σε ότι αφορά τους 20αρηδες και τις 20άρες...
    Θα δείξει...

Senior Member
    θυμαμαι που με ειχαν κραξει σε ενα θεμα οπου ενας ηταν ερωτευμενος με μια παντρεμενη συναδελφο του επειδη τον υποστηριξα για τον τροπο που του ειχαν συμπεριφερθει. και τωρα καποιοι χαιδευουν τον τυπο που γουσταρει την ανιψια του οτι να ναι πραγματικα!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    αμα σε ειχα κραξει εγω να ξερεισ απο τοτε καψουρευτηκα και ειμαι υπερ τησ καψουρασ
    καταλαβαινω δλδ πωσ νιωθει αλλα οπωσ του ειπα υπαρχουν και κανονεσ

Senior Member
    Παίζει το σενάριο, τύπε! Μπορεί και να είναι έτσι.
    Όντως αν κρίνω από τα δικά μου ή τα δικά σου 20 ...
    Δεν μου αρέσει όμως να βάζω ανθρώπους σε καλούπια. Συν το ότι έχουν αλλάξει πολλά από 95 ως σήμερα σε ότι αφορά τους 20αρηδες και τις 20άρες...
    Θα δείξει...
    ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ
    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ

Banned
    Βρε παιδί μου εγώ θέλω να είμαι καλή μαζί σου, αλλά όταν λες ότι ονειρεύεσαι το ανηψάκι σου, πως να είμαι καλή; Και όταν έχεις ήδη γυναίκα και την γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια; Δεν μπορώ, με θίγει σαν γυναίκα είτε μπω στη θέση της ανηψιάς σου, είτε ακόμα χειρότερα, της γυναίκας σου, και θα σου 'λεγα να της πεις την αλήθεια γιατί την κοροϊδεύεις! Ναι, εύχομαι να είσαι καλά, να ξεπεράσεις αυτό το μαρτύριο γιατί καταλαβαίνω ότι είναι μαρτύριο, αλλά η γυναίκα σου δεν σου φταίει σε τίποτα να την κοροϊδεύεις για πάντα, δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας! Αυτό που κάνεις είναι ανωμαλία, και οκ, αν μπορούσε να τύχει στον καθένα λόγω ότι είναι κάτι απαγορευμένο ή αν είναι στα γονίδιά σου, οκ, δεν φταις, αλλά φταις στο πως το αντιμετωπίζεις, δηλαδή εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση σου και θα έβαζα την ουρά κάτω από τα σκέλια! Και για μένα πρέπει οπωσδήποτε να το πεις στη γυναίκα σου, αφού ούτως ή άλλως δεν την αγαπάς, γιατί να την κοροϊδεύεις; Το ξαναλέω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Καταραμένε, αυτό που σου συνέβη δεν είναι 'σιχαμερό' ή κατάρα, είναι κάτι που συμβαίνει σε ένα σωρό ανθρώπους. Πάρα πολλοί βιώνουν ξαφνικούς κι αδιέξοδους έρωτες, γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα άρχισε να το δέχεσαι μέσα σου και να το βλέπεις σαν κάτι συνηθισμένο και καθόλου μοναδικό, τρομακτικό ή συναρπαστικό. Αυτό στο λέω για να το απομυθοποιήσεις λίγο και να μην το βιώνεις σαν κάποιο 'δράμα'.

Όμως τέτοιοι έρωτες δεν είναι 'κάλεσμα' για να τους ζήσουμε ή να τους εξομολογηθούμε. Είναι καμπανάκι που σου λέει ότι κάτι υπάρχει μέσα σου και καλό είναι να δεις τι: κάποιο δικό σου κενό, κάποιο απωθημένο, κάτι αφρόντιστο, μια άρνηση να μεγαλώσεις, κάποιο κενό στη σχέση σου, μια στασιμότητα ίσως? Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, γι’ αυτό δες την ιστορία αυτή σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης.

Και ΟΧΙ μην το πεις στην κοπέλα. Όχι, δεν είναι αντρικό, αληθινό κι έντιμο, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Είναι κάτι δικό σου όλο αυτό και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το φορτώσεις σε έναν άλλο άνθρωπο. Πόσο μάλλον και να ζητάς εχεμύθεια… Επίσης, η περίπτωση της ανταπόκρισης, που είπες ‘δεν είναι του παρόντος’… Φυσικά και είναι, όλα τα ενδεχόμενα… δηλαδή αν πει ‘κι εγώ νιώθω το ίδιο’, τότε τι? Ή αν δεν το πει στην οικογένεια, αλλά το πει στο φίλο της, θα είναι καλύτερα?

Εστίασε λίγο σε εσένα και πώς θα αναπτύξεις καλύτερη επικοινωνία με τη γυναίκα σου. Αν επιτρέπεται δεν έχετε παιδιά επειδή έτσι επιθυμείτε, ή για κάποιο άλλο λόγο?

Πάντως έτσι για την ιστορία, κι εγώ σε ανάλογες εμπειρίες όταν ήμουν 20, αποστροφή ένιωθα και δεν κρατούσα το στόμα μου κλειστό… Οπότε… για δες το λίγο καλύτερα.
    Αυτό ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα.

Έχετε πέσει πολλοί να τον φάτε τον άνθρωπο για κάτι που νιώθει, λες και επιλέγουμε τι θα νιώσουμε, ή λες και μας ρώτησε τρόπους να πάει με την μικρή με ασφάλεια, ξέρω γω. Δεν επιλέγεις τι θα νιώσεις. Όσο και να το καταπιέσεις, είναι κάποιες φορές που συναισθηματικά σε παίρνει και σε σηκώνει, θες δεν θες.

Μπορείς βέβαια να επιλέξεις πώς θα το διαχειριστείς. Θα σου έλεγα και εγώ φίλε να μην πεις τίποτα, τ-ι-π-ο-τ-α, σε κανέναν απολύτως, πλην του ψυχολόγου που από ό,τι κατάλαβα έχεις προγραμματίσει να δεις. Είναι κοινή παγίδα να νιώθουμε ότι το άτομο με το οποίο είμαστε ερωτευμένοι είναι μέσα στο κεφάλι μας και μας καταλαβαίνει απόλυτα (κυρίως γιατί αυτό θέλει η κοιλιά μας), αλλά αυτό τις περισσότερες φορές δεν ισχύει. Μπαίνω στην θέση της, και σκέφτομαι τι θα έκανα αν ο εξ αγχιστείας θείος μου, με τον οποίον θα ήμασταν φιλαράκια, μου έκανε τέτοια εξομολόγηση, κι ας τόνιζε σε όλους τους τόνους ότι δεν μου την πέφτει και ότι θέλει να είμαστε όπως μέχρι τώρα: αν δεν είχα πάρει χαμπάρι και πίστευα ότι είμαστε κολλητάρια κατά κάποιον τρόπο, θα φρίκαρα άσχημα. Αν θα έλεγα κάτι στους γονείς μου ή στην γυναίκα του? Όχι, προσωπικά δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά θα έκοβα επαφές, πέρα από τις τυπικές του σογιού, κι αυτές όσο πιο αποστασιοποιημένα γίνεται. Αν όντως τον έβλεπα σαν τον θείο/κολλητό, θα ένιωθα άρρωστα, γιατί θα αναποδογυρίζονταν οι σταθερές μου.
    Αν πάλι τον είχα καταλάβει αλλα πίστευα ότι είναι στα πλαίσια του αθώου φλερτ ενός θείου μη εξ αίματος, πάλι θα με χάλαγε να μου το ομολογήσει. Μέχρι τώρα κράταγε όλες τις ισορροπίες, ήταν ενα ανείπωτο μυστικό, ανεκτό. Ξαφνικά θα γινόταν ζήτημα που θα είχε ξεφύγει από το αθώο αγνό πλατωνικό, δεν θα ήξερα πώς να το διαχειριστώ, και πάλι θα φρίκαρα που δεν ήταν τελικά τόσο αθώο όσο νόμιζα, μη σου πω θα ένιωθα και ενοχές ότι το προκάλεσα γιατί δεν κατάλαβα ότι ήταν πιο βαρύ από ό,τι νόμιζα. Και πάλι θα έκοβα.
    Αν τώρα είχα καταλάβει μια χαρά τι συμβαίνει, και το ενίσχυα, είτε επειδή γούσταρα είτε για τονωτικές ενέσεις στην φιλαρέσκειά μου, θα σήμαινε ότι είτε θα ήθελα να το πάμε παρακάτω, είτε θα έβρισκα την πηγή της αυτοεπιβεβαίωσης τραβώντας τον από την μύτη. Θεωρώ πως κανένα από τα δύο "είτε" δεν θα σε ικανοποιούσε.

Συμφωνώ με την Μαρίνα, δεν νιώθεις ότι θες να το πεις επειδή είναι "έντιμο και αντρίκιο", αλλά επειδή δεν μπορείς να το διαχειριστείς καλά και θες να το εκτονώσεις. Αυτές οι εξομολογήσεις ένα πράγμα καταφέρνουν μόνο - εσύ να ξεσπάς την πίεση που νιώθεις, και ο άλλος να φορτώνεται με το δικό σου πρόβλημα. Αν θες λοιπόν να κάνεις το έντιμο, θα το διαχειριστείς και θα το λύσεις μόνος σου, χωρίς να επιβαρύνεις την ψυχολογία κανενός άλλου.

Καλή δύναμη, ο έρωτας μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα βασανιστήρια.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    ...
    Έχετε πέσει πολλοί να τον φάτε τον άνθρωπο για κάτι που νιώθει, λες και επιλέγουμε τι θα νιώσουμε, ή λες και μας ρώτησε τρόπους να πάει με την μικρή με ασφάλεια, ξέρω γω. Δεν επιλέγεις τι θα νιώσεις. Όσο και να το καταπιέσεις, είναι κάποιες φορές που συναισθηματικά σε παίρνει και σε σηκώνει, θες δεν θες.
    .....
    μαλλον βαρεθηκες να διαβασεις το θεμα.
    δεν πεσαμε να τον φαμε επειδη 'ενοιωσε" ο μικρουλης κατι απαγορευτικο.
    αλλα επειδη επιμενει (περιεργα) οτι θελει να το πει στην κοπελα για να ξαλαφρωσει...

κατα τα αλλα , βεβαιως επιλεγεις τι να (ΜΗΝ) νοιωσεις, σε αναλογες "απαγορευμενες" περιπτωσεις.εκτος αν εισαι πιθηκος μακακας και τριβεις το ...σου ολη μερα τρωγοντας μπανανες,για να περναει η ωρα ....
    δεν το ενιωσε απο την μια μερα στην αλλη. το καλλιεργησε στον εαυτο του ξεμοναχιαζομενος με την κοπελα και τσιλιμπουρδιζοντας στο φμ κρυφα απο την γυναικα του, κλπ...

σε καθε αναλογη περιπτωση, ΟΣΟ κι αν το τραβας και το τεντωνεις, κανεις δεν πεφτει ξερος σε ενα δευτερολεπτο απο ερωτα.
    παντα υπαρχει ενα διαστημα που επιτρεπεις ΕΣΥ στον εαυτο σου να καλλιερησει ενα ερωτικο συναισθημα, ειτε μιλαμε για τον ανδρα της αδερφης σου, της φιλης σου, την ανιψια κλπ.
    και σε αυτο, θεωρω απολυτα υπολογο καθε ενηλικο. ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες της δεκαρας (της δραχμης, ουτε καν του ευρω).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαλλον βαρεθηκες να διαβασεις το θεμα.
    δεν πεσαμε να τον φαμε επειδη 'ενοιωσε" ο μικρουλης κατι απαγορευτικο.
    αλλα επειδη επιμενει (περιεργα) οτι θελει να το πει στην κοπελα για να ξαλαφρωσει...

κατα τα αλλα , βεβαιως επιλεγεις τι να (ΜΗΝ) νοιωσεις, σε αναλογες περιπτωσεις. δεν το ενιωσε απο την μια μερα στην αλλη. το καλλιεργησε στον εαυτο του ξεμοναχιαζομενος με την κοπελα και τσιλιμπουρδιζοντας στο φμ κρυφα απο την γυναικα του, κλπ...

σε καθε αναλογη περιπτωση, ΟΣΟ κι αν το τραβας και το τεντωνεις, κανεις δεν πεφτει ξερος σε ενα δευτερολεπτο απο ερωτα.
    παντα υπαρχει ενα διαστημα που επιτρεπεις ΕΣΥ στον εαυτο σου να καλλιερησει ενα ερωτικο συναισθημα, ειτε μιλαμε για τον ανδρα της αδερφης σου, της φιλης σου, την ανιψια κλπ.
    και σε αυτο, θεωρω απολυτα υπολογο καθε ενηλικο. ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες της δεκαρας (της δραχμης, ουτε καν του ευρω).
    Διάβασα το θέμα πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα, που όντως τον ροκανίζεις επειδή επιμένει να της το πει και συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Άσε την μύγα στην άκρη λοιπόν, και διάβασε εσύ καλύτερα το θέμα, να δεις πόσες φορές τον είπαν ανώμαλο κλπ κλπ.

Όσο για το αν επιλέγει κανείς τι θα νιώσει... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast