Results 16 to 30 of 120
Thread: Τι να κάνω???
-
17-07-2015, 22:06 #16
Φίλε περαστικέ, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν νομίζω ότι έχω τέτοιες ανάγκες. Λόγω εμφάνισης, μαλλιών και ενδυμασίας, εδώ και κάποια χρόνια που απέκτησα επαγγελματική ελευθερία δείχνω εύκολα 30αρης, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Σου είπα πολλές μου την πέφτουν, και έχω δει ότι αν κυνηγήσω θα χτυπήσω.
Δεν είδες και την ερώτηση που πρόσθεσα? ""Γιατί με αυτήν και όχι με οποιοδήποτε 20χρονο? ΕΛΑ ΝΤΕ !!!!""
Περι τσοντών, βλέπω για να διευρύνω γνώσεις. Δεν δοκιμάζω κάτι, εκτός από διάφορα που και η γυναίκα γουστάρει. (ούτε "προπονούμαι"). Δεν πρέπει να έχει σχέση αυτό. Έξάλλου άντε να δω μια φορά το δεκαπενθήμερο ή κάτι τετοιο, χωρίς προγραμματισμό δλδ.
Τον ψυχολόγο τον σκέφτηκα, αλλά η κοινωνία είναι μικρή. Άντε να χει 4-5 όλο το νησί... Βούκινο θα γίνω.
- 17-07-2015, 22:41 #17
Συμφωνω με οσα εγραψαν οι Κασσανδρα, ελις , Ρεμεντυ.
Εχω παρομοια εμπειρια με την Κασσανδρα ,με καθηγητη στην σχολη. Τον εκανα βουκινο σε ολους και τελικα μαθαμε πως το ειχε συνηθεια να την πεφτει σε πιτσιρικες ενω κατα τα αλλα το επαιζε σοβαρος και οικογενειαρχης...
18-07-2015, 03:29 #18
Για καλό έγραψα, αλλά μάλλον μπερδεύτικα περισσότερο... Δεν θα τον γλιτώσω τον ψυχολόγο...
Αν κατάλαβα πάντως καλά, από ότι διάβασα εκ των κοριτσιών/γυναικών που απάντησαν, το πιο πιθανό είναι να θεωρηθεί πέσιμο και να ακολουθήσει κράξιμο...
Υπάρχει κάποια λύση ώστε και να της το πω και να μην το θεωρήσει πέσιμο? Κάποια κοπέλα παρακαλώ τα φώτα της!
(Γιατί όντως δεν θα είναι πέσιμο. ΞΕΡΩ τη θέση μου και πως θα μείνει μόνο ονειρο. Να ξαλαφρώσω θέλω...)
Αν πχ της εξηγήσω τι μου συνέβει, πως το πολέμησα αλλά δεν, πως έκανα ότι μπορούσα να το θάψω.. ότι κατάλαβα ότι δεν υπάρχει μέλλον, ότι ευχομαι να είναι καλά ακόμα και με άλλον, αρκεί να την βλέπω που και που. (ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ) τότε θα το παρεξηγήσει? Τι πιθανότητες δίνετε σε αυτό?
18-07-2015, 04:09 #19
Εγω σου λεω να μην το κανεις αυτο.Που ξερεις οτι δεν θα το πει στην γυναικα σου? μετα τι θα κανεις? απλα ξεχασε το! και εγω εχω ανηψια εξ αγχιστειας.Συγκεκριμενα ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι (ανηψια του αραβωνιστιακου μου) τα ξερω απο παιδια,τα ειδα να μεγαλωνουν,να χαιρονται,να στεναχωριουνται,να κλαινε ,να γελανε αλλα παντα στο μυαλο μου παραμενουν τα μικρα ανηψακια μου! η ανηψια μου εχει παντρευτει και εχει κανει και παιδι και χαιρομαι παρα πολυ! εχεις παιδια?
18-07-2015, 04:44 #20
Νομίζω - χωρίς ποτέ να πώ είμαι σίγουρος - ότι αν δεί οτι δεν της την πέφτω αλλά καταλάβει ότι το μυαλό μου έπαιξε άσχημα παιχνίδια , τότε δεν θα το πει πουθενά. Τι να κάνω ώστε να το καταλάβει/δει ότι οι προθέσεις μου είναι αγνές? Ιδού η απορία, ιδού το ρίσκο...
-----
Το άλλο ανίψι και εγώ το βλέπω σαν παιδί μου (που δεν έχω) . Μάλιστα την έχω φιλοξενήσει σπίτι μου για 1 χρόνο+ όταν σπούδαζε πριν χρόνια. Όλα καλά.
Με την άλλη - αυτήν του post - έγινε το ανάποδο... Χωρίς να το επιδιώξω. Απλά έγινε. Και μετά το πολέμησα να το θάψω αλλά τιποτα. Όλο και φούντωνε αντί να σβήνει...
Δεν ξέρω... Είναι τόσο σιχαμερό αυτό που νιώθω, λέτε όλοι να μην το ξέρω? Αλλά το νιώθω και εδώ και μήνες μεγαλώνει αντί να σβήνει...
Μάλλον το πράγμα πάει στο
ή θα γλιτώσει η οικογένεια αλλά εγω θα σκάσω από τον καημό μου, (αν δεν το πω)
ή θα γλιτώσω εγώ (για λίγο) και μετά θα καταστραφούν τα πάντα γύρω μου (αν το πω)...
Ίσως αν έχω κανα ατύχημα με τη μηχανή να είναι καλύτερα... Η μόνη απώλεια θα είμαι εγώ και η Yamaha..
18-07-2015, 04:52 #21
Γιατι δεν μηλας σε εναν ψυχολογο? (δεν σου προτεινω ψυχιατρο γιατι δεν εχεις αναφερει κατι για ψυχικη ασθενεια και φαρμακα) εχεις κανεναν καλο φιλο? ατομο εμπιστοσυνης? ετσι να τα πεις για να βγουν απο μεσα σου και μην λες ανοησιες θες να σκοτωθεις για κατι τετοιο? δεν υποτιμω αυτο που περνας αλλα αλλοι ανθρωποι περνουν παρα πολυ δυσκολα στην ζωη τους (φτωχεια,πεινα,αρρωστιες, θανατοι κτλ)
18-07-2015, 10:54 #22
δηλαδη. τι ακριβως θα παθεις? θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να βγαλεις καπνο απ τα αυτια?
αυτα δεν τα λενε ουτε τα 4χρονα που δεν τρωνε το φαι τους.
δεν εισαι σιχαμενος, εισαι απλα για λυπηση.
να σκασεις ρε συ, γιατι να μην σκασεις?
κατσε πανω στο θεμα που δεν υπαρχει πουθενα αλλου εκτος απο το μυαλο σου και ΣΚΑΣΕ.
αν θελεις να το πεις οπωσδηποτε καπου, πες το στην γυναικα σου. θα δεις τι καλα που θα ξαλαφρωσεις;)
παιδια, σκυλια δεν εχετε. μια χαρουλα θα σε ξαλαφρωσει.
για περισσοτερο ξαλαφρωμα, πηγαινε σε κανενα μπουρδελο.
το κοριτσακι που ειναι ευτυχισμενο στην σχεση του, δεν σου φταιει σε τιποτα.
εσυ θελεις να της πεταξεις στα μουτρα την δυσφορια της μιζερης υπαρξης σου.
δεν ειναι δικο της προβλημα και δενε χεις και κανενα δικαιωμα να το κανεις ΕΣΥ δικο της προβλημα.
δες ψυχολογο, ΑΜΕΣΑ.
πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο απωθητικο απο κλαψομουνη ανδρα.
18-07-2015, 11:18 #23
Υπαρχει και η αλλη λυση να μην της το πεις και να αφησεις το κοριτσακι στην ησυχια του! ε ναι μην σκεφτεις την παρτη σου εσενα περιμενε σε ολη της τη ζωη να την καταστρεψεις ηλιθιε!!
κι εσυ με τη σειρα σου εχεις 3 επιλογες: 1) να γινεις gay 2) να τον κοψεις και 3) να ψοφησεις! Θυμηθηκε ο 40χρονος να ερωτευτει την ανιψια του! βρε αντε μου στο διαολο μαλακα!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
18-07-2015, 11:31 #24
Remedy και ftatl καλα κανατε και του τα χωσατε αγρια γιατι ειναι απιστευτα ηλιθιος.Οπως ειπε η Remedy το προβλημα ειναι στο μυαλο του.Το εχει δημιουργησει ο ιδιος! εγω ειμαι 29 χρονων ετσι και ερχοταν κανενας θειος μου και μου ελεγε οτι με γουσταρει θα του εσπαγα τα μουτρα και θα τον ξεφτυλιζα σε ολο το σοι.Αν θες τοσο πολυ να το πεις πεσ'το στην γυναικα σου οπως ειπε και η Remedy.H Κοπελα οπως ειπες εχει μια ευτυχισμενη σχεση μην της την καταστρεφεις λοιπον και μην την φερεις σε δυσκολη θεση αν νοιαζεσαι τοσο πολυ για εκεινη.
18-07-2015, 11:57 #25
Καταραμένε, αυτό που σου συνέβη δεν είναι 'σιχαμερό' ή κατάρα, είναι κάτι που συμβαίνει σε ένα σωρό ανθρώπους. Πάρα πολλοί βιώνουν ξαφνικούς κι αδιέξοδους έρωτες, γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα άρχισε να το δέχεσαι μέσα σου και να το βλέπεις σαν κάτι συνηθισμένο και καθόλου μοναδικό, τρομακτικό ή συναρπαστικό. Αυτό στο λέω για να το απομυθοποιήσεις λίγο και να μην το βιώνεις σαν κάποιο 'δράμα'.
Όμως τέτοιοι έρωτες δεν είναι 'κάλεσμα' για να τους ζήσουμε ή να τους εξομολογηθούμε. Είναι καμπανάκι που σου λέει ότι κάτι υπάρχει μέσα σου και καλό είναι να δεις τι: κάποιο δικό σου κενό, κάποιο απωθημένο, κάτι αφρόντιστο, μια άρνηση να μεγαλώσεις, κάποιο κενό στη σχέση σου, μια στασιμότητα ίσως? Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, γι’ αυτό δες την ιστορία αυτή σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης.
Και ΟΧΙ μην το πεις στην κοπέλα. Όχι, δεν είναι αντρικό, αληθινό κι έντιμο, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Είναι κάτι δικό σου όλο αυτό και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το φορτώσεις σε έναν άλλο άνθρωπο. Πόσο μάλλον και να ζητάς εχεμύθεια… Επίσης, η περίπτωση της ανταπόκρισης, που είπες ‘δεν είναι του παρόντος’… Φυσικά και είναι, όλα τα ενδεχόμενα… δηλαδή αν πει ‘κι εγώ νιώθω το ίδιο’, τότε τι? Ή αν δεν το πει στην οικογένεια, αλλά το πει στο φίλο της, θα είναι καλύτερα?
Εστίασε λίγο σε εσένα και πώς θα αναπτύξεις καλύτερη επικοινωνία με τη γυναίκα σου. Αν επιτρέπεται δεν έχετε παιδιά επειδή έτσι επιθυμείτε, ή για κάποιο άλλο λόγο?
Πάντως έτσι για την ιστορία, κι εγώ σε ανάλογες εμπειρίες όταν ήμουν 20, αποστροφή ένιωθα και δεν κρατούσα το στόμα μου κλειστό… Οπότε… για δες το λίγο καλύτερα.
18-07-2015, 11:58 #26
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
ΕΥΧΟΜΑΙ ειλικρινά να μην βρεθεί κανείς στην θέση μου, σε μια θέση που δεν θα έχετε επιδιώξει, σε μια θέση που θα έχετε πολεμήσει για μήνες να μην βρεθείτε ...
Να μην πάθετε αυτό που δεν θέλετε, να μην πάθετε κάτι που σας δημιουργεί αηδία για τον ίδιο σας τον εαυτό.
Πίστευα πάντα πως είσαι αυτό που θες. @@κίες... Είσαι αυτός που το σύμπαν συνωμοτεί να είσαι... Έρμαιο είμαστε ίσως του μυαλού, της καρδιάς, του γκ@υλιού μας..
Ίσως το να ψοφήσω κάνει το κόσμο καλύτερο ή έστω τον αφήσει "ευτυχισμένο". Ίσως να έχετε δίκιο...
Αντίο.
18-07-2015, 12:40 #27
ΕΥΧΟΜΑΙ ειλικρινά να μην βρεθεί κανείς στην θέση μου, σε μια θέση που δεν θα έχετε επιδιώξει, σε μια θέση που θα έχετε πολεμήσει για μήνες να μην βρεθείτε ...
Να μην πάθετε αυτό που δεν θέλετε, να μην πάθετε κάτι που σας δημιουργεί αηδία για τον ίδιο σας τον εαυτό.
ποιος χεστηκε για ΕΣΕΝΑ.
ΑΝΤΙΟΣτου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
18-07-2015, 14:30 #28
παιχταρα μου να σ πω μια κουβεντα φιλικα οτι αυτα οι γυναικεσ τα μυριζονται πριν καν τα καταλαβεισ εσυ ο ιδιοσ
ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΜΠ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΣΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΟΠΟΤΕ ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΨΕ ΤΟ ΦΜΠ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-07-2015, 14:59 #29
Την ιδια πως τη βλεπεις? σου μιλαει τυπικα τελειως ή βλεπεις καποια θετικα δειγματα?
18-07-2015, 15:56 #30
@ Kerasi ...
Ειδικά στην αρχή , γιατί αυτό είπαμε κρατάει μήνες, θα ορκιζόμουν ότι νιώθει κάτι και αυτή. Το αντίστοιχο του γυναικείου ενστίκτου σε αντρική version? Μπορεί να είναι και η φαντασία μου αλλ κάτι είδα... Μάλιστα στην επιχείρηση-στοίχημα "Να βρεθώ μόνος μαζί της και να μην κάνω καμιά περίεργη σκέψη" - που απέτυχε παταγωδώς - , στό τέλος φεύγοντας από το σπίτι της είχε κάτσει στην πόρτα , κατέβαινα τα σκαλιά, ρίχνω μια τελευταία ματιά και κοιταχτήκαμε στα μάτια ... Κόντεψα τα τσακιστώ δεν ήξερα που πάταγα και που ήμουν... Έτσι με κοίταζε...
Μετά, εκείνο τον καιρό της δικιάς μου άρνησης, της εποχής που προσπαθούσα να θάψω τα πάντα, αυτή ερχόταν συνέχεια επισκέψεις, αυτή άρχιζε κυρίως να μου γράφει στο φβ . Μετά υπήρξε ένα τεράστιο κενό , μέχρι ένα βράδυ που μου γράφει. "Θα κάνουμε τίποτα αυτές τις μέρες (και με την θεία) μια και λείπει το γκομενάκι" ? Λέω ποιο γκομενάκι και μου είπε ότι "άρχισε σχεση πριν 2-3 μέρες". Κάτι που δεν ήξερε ΚΑΝΕΙΣ ούτε μάνα ούτε αδερφή, μόνο η κολλητή της... Και που ακόμα δεν το ξέρει κανεις εκτός από μένα. Γιατί στο διάολο να μου το πει? Για να με πικάρει , γιατί με εμπιστεύεται σαν μεγάλο αδερφό ή για να τις πω κάνα "καλοφάγωτος" όπως τελικά της είπα?
Δεν ξέρω... Ίσως όλα να είναι αυτά που θέλει το μυαλό να δει.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι... Μπορεί ο μεγάλος μου φόβος να είναι να μην το μάθει κανείς και γίνει ένα σοι μαλλιά κουβάρια, αλλά πραγματικά ΕΠΙΣΗΣ δεν θέλω να την στεναχωρήσω. Δεν θέλω να της ρίξω ένα βάρος που μπορεί να μην θέλει. Την βλέπω με τον άλλο στο δρόμο, για μια στιγμή μου φεύγουν τιμόνια, πόδια, μυαλά ... και μετά απο 10 λεπτά σταματάω στην άκρη, δακρύζω παίρνω ανάσες και λέω τουλάχιστον έτσι το μικρό περνάει καλά...
Μάλλον να το έχει καταλάβει. Όντως κάτι τέτοια οι γυναίκες τα πιάνουν. Αλλά ... αν νομίζει ότι "είμαι ο ανωμαλιάρης θείος που θέλει να ρίξει έναν ... " δεν είναι λάθος? Δεν είναι έτσι... Δεν θέλω να ρίξω έναν... Να της πω την αλήθεια των αισθημάτων μου θέλω, και να τα πάρει και να τα κανει ότι θέλει... Το ΤΙ μπορεί να θέλει να τα κάνει όμως με τρομάζει... Γιατί όλοι το βλέπετε σαν μετάθεση ευθυνών, και "τι σου φταίει το κοριτσάκι" ? Δεν έιναι. "Ξήγα" και αλήθεια είναι...