Τι να κάνω??? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 120
    Banned
    ..... ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Μιλησα ( ή μάλλον έγραψα) για το φαινόμενο του "ερωτα" και της "καψουρας" απο καθαρα επιστημονική σκοπιά. Αυτες οι εγκεφαλικες διεργασιες δε κοιτούν ανταποκριση. Δεν ενδιαφέρονται για ανταπόκριση. Απλά γίνονται.
    εγω μιλησα συγκεκριμενα για το φαινομενο οταν ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. πρεπει να ισχυουν και οι δυο συνθηκες δηλαδη για να πηγαινει κατι πολυ στραβα.
    βεβαιως και μπορει να υπαρξει καψουρα χωρις ανταποκριση. αν τραβαει ομως μετα την απορριψη αντι να σβησει, αλλες ειναι οι ελλειψεις και δεν θελει/μπορει καποιος να απαλλαγει.

Οχι Remedy, ο εγκεφαλος δε λειτουργεί έτσι. Συνηθως ο εγκεφαλος συνεχιζει τις διεργασίες του ακομα και όταν το άτομο έχει απορριφθεί.

Αλλά εχουμε διαφορετικη αποψη, οκ, μπορεί να κανω εγω λάθος :).

Σε αυτό που συμφωνουμε είναι οτι καλο ειναι που παει στην Αθηνα να τον δει ειδικος ωστε να διαφωτιστει περαιτέρω. Και ισως μετά να φιλοτιμηθεί να μας πει τι του ειπε ο ειδικός (αν θέλει φυσικα) ώστε να μαθουμε και εμεις κάτι παραπάνω απο όλη την ιστορία.

Senior Member
    ΑΚΡΙΒΩΣ.
    Οπότε καλο ειναι να παραμερίσει ο καθενας τα ξεσπάσματα και ας αφησουμε τους πραγματικους ειδικούς να μιλήσουν και να του πουν τη γνώμη τους. :)
    μονο που εδω δεν υπαρχουν ειδικοι. ως γνωστον ειναι φορουμ μη ειδικων . αν ψαχνεις ειδικους, εισαι σε λαθος μερος.
    για να μην πουμε και για καποιους που παριστανουν τους ειδικους ψαρευοντας επι χρονια θυματα ενω εχουν αποδεδειγμενα τα σοβαροτερα προβληματα ολων εδω μεσα (κατ εκτιμηση των υποψηφιων θυματων , πληθυντικος αριθμος, που εφυγαν τρεχοντας):rolleyes: ...

Senior Member
    Οχι Remedy, ο εγκεφαλος δε λειτουργεί έτσι. Συνηθως ο εγκεφαλος συνεχιζει τις διεργασίες του ακομα και όταν το άτομο έχει απορριφθεί.

Αλλά εχουμε διαφορετικη αποψη, οκ, μπορεί να κανω εγω λάθος :).

Σε αυτό που συμφωνουμε είναι οτι καλο ειναι που παει στην Αθηνα να τον δει ειδικος ωστε να διαφωτιστει περαιτέρω. Και ισως μετά να φιλοτιμηθεί να μας πει τι του ειπε ο ειδικός (αν θέλει φυσικα) ώστε να μαθουμε και εμεις κάτι παραπάνω απο όλη την ιστορία.
    ναι, αλλα για ποσο??? 1 χρονο??? 2?? 3 μηπως?:p
    ποτε ξεκιναει η παθολογια για σενα? στην δεκαετια?

μακαρι να παει, οποιο κι αν ειναι το προβλημα του, σελτζουκε:rolleyes:
    αν διαβασες την απαντηση μου σε εκεινον, αυτο του προτεινα κι εγω

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μονο που εδω δεν υπαρχουν ειδικοι. ως γνωστον ειναι φορουμ μη ειδικων . αν ψαχνεις ειδικους, εισαι σε λαθος μερος.
    για να μην πουμε και για καποιους που παριστανουν τους ειδικους ψαρευοντας θυματα ενω εχουν αποδεδειγμενα τα σοβαροτερα προβληματα ολων εδω μεσα ...
    Χμμ τώρα γιατί εχω μια ανατριχιαστική υποψια οτι αυτο είναι υπονοούμενο για μένα? :P

ναι, αλλα για ποσο??? 1 χρονο??? 2?? 3 μηπως?:p
    ποτε ξεκιναει η παθολογια για σενα? στην δεκαετια?

μακαρι να παει, οποιο κι αν ειναι το προβλημα του, σελτζουκε:rolleyes:
    αν διαβασες την απαντηση μου σε εκεινον, αυτο του προτεινα κι εγω
    Κοιτα.. απο οτι θυμαμαι, ο "ερωτας" κρατά το πολύ 3 χρονια. Η επιφανειακή "καψουρα" πολύ λιγότερο.

Ο έρωτας, δεν ειναι και αυτό μια παθολογία?

Εν πάσει περιπτώση, δεν νομιζω να τίθεται θέμα παθολογιας.. απλά καποτε θα του φύγει η καψουρα. Ίσως και να έχει υπερβάλει λίγο.

Senior Member
    Χμμ τώρα γιατί εχω μια ανατριχιαστική υποψια οτι αυτο είναι υπονοούμενο για μένα? :P

Κοιτα.. απο οτι θυμαμαι, ο "ερωτας" κρατά το πολύ 3 χρονια. Η επιφανειακή "καψουρα" πολύ λιγότερο.

Ο έρωτας, δεν ειναι και αυτό μια παθολογία?

Εν πάσει περιπτώση, δεν νομιζω να τίθεται θέμα παθολογιας.. απλά καποτε θα του φύγει η καψουρα. Ίσως και να έχει υπερβάλει λίγο.
    απο που κι ως που να ειναι για σενα, δηλωσες ποτε ειδικος και δεν το θυμαμαι?
    ξανακοιτα το ποστ μου, το συμπληρωσα για να μην παρερμηνευτει.

ο ερωτας ειναι συναισθημα, δεν ειναι παθολογια.
    παθολογια ειναι το να υποφερεις, χωρις να βρισκεις θεραπεια (πχ να επιμενεις να κυνηγας καποιον που δεν ανταποκρινεται).

Οπότε οταν ερωτευτεις καποιον και σε θελει και αυτος, τότε ειναι ερωτας.
    Αλλα αν ερωτευτεις καποιον και δε σε θελει, ειναι παθολογία?

Senior Member
    Οπότε οταν ερωτευτεις καποιον και σε θελει και αυτος, τότε ειναι ερωτας.
    Αλλα αν ερωτευτεις καποιον και δε σε θελει, ειναι παθολογία?
    οχι.
    αν ερωτευτεις καποιον, ειναι ερωτας, ειτε ανταποκριθει , ειτε οχι.
    αν φας χιλοπιτα και εσυ επιμεινεις οχι για λιγο καιρο, αλλα για πολυ, με πλειστες οσες αντιδρασεις, απο το να κλαις κρυφα και να σαμποταρεις την ζωη σου, μεχρι να τον κυνηγας ενω σε διωχνει ξεκαθαρα, ΤΟΤΕ ειναι παθολογια.

οχι.
    αν ερωτευτεις καποιον, ειναι ερωτας, ειτε ανταποκριθει , ειτε οχι.
    αν φας χιλοπιτα και εσυ επιμεινεις οχι για λιγο καιρο, αλλα για πολυ, με πλειστες οσες αντιδρασεις, απο το να κλαις κρυφα και να σαμποταρεις την ζωη σου, μεχρι να τον κυνηγας ενω σε διωχνει ξεκαθαρα, ΤΟΤΕ ειναι παθολογια.
    Ε και εγώ σου λεω πως απαξ και ξεκινησουν οι εγκεφαλικες λειτουργιες που σου ανέφερα, δεν σταματάνε ακόμα και αν φας χυλόπιτα. Συνήθως ο οργανισμός σταματά να "ερωτευεται" σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι όποτε φας πόρτα :)

Senior Member
    Ε και εγώ σου λεω πως απαξ και ξεκινησουν οι εγκεφαλικες λειτουργιες που σου ανέφερα, δεν σταματάνε ακόμα και αν φας χυλόπιτα. Συνήθως ο οργανισμός σταματά να "ερωτευεται" σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι όποτε φας πόρτα :)
    εσυ μιλας για το "λιγο" διαστημα που ανεφερα, ενω εγω μιλαω για το "πολυ" διαστημα, που σταματαει να ειναι φυσιολογικο το οποιο συναισθημα.
    και μιλαω κυριως για αντιδρασεις που ειναι ΜΗ φυσιολογικες.
    αν φας χιλοπιτα, καθεσαι σπιτι σου η με τους φιλους σου, δεν ξεκινας παρακολουθησεις τηλεφωνων, ουτε εμφανιζεσαι φαντης- μπαστουνι σε εκεινον που σε απερριψε ενω στο απαγορευει.
    αυτες ειναι παθολογικες αντιδρασεις.
    και πολλες αλλες. παραδειγμα μεσα απ την ζωη λεω :rolleyes:για να συνεννοηθουμε.

εσυ μιλας για το "λιγο" διαστημα που ανεφερα, ενω εγω μιλαω για το "πολυ" διαστημα, που σταματαει να ειναι φυσιολογικο το οποιο συναισθημα.
    και μιλαω κυριως για αντιδρασεις που ειναι ΜΗ φυσιολογικες.
    αν φας χιλοπιτα, καθεσαι σπιτι σου η με τους φιλους σου, δεν ξεκινας παρακολουθησεις τηλεφωνων, ουτε εμφανιζεσαι φαντης- μπαστουνι σε εκεινον που σε απερριψε ενω στο απαγορευει.
    αυτες ειναι παθολογικες αντιδρασεις.
    και πολλες αλλες. παραδειγμα μεσα απ την ζωη λεω :rolleyes:για να συνεννοηθουμε.
    Α ναι συμφωνω.

Αλλα τωρα δε μιλαμε για τα παραδειγματα μεσα απο τη ζωη. Μιλάμε για τον "καταραμένο", ο οποιος ουτε παρακολουθησε ουτε εμφανίστηκε μπροστα στη κοπελα εκεινη.

Senior Member
    Α ναι συμφωνω.

Αλλα τωρα δε μιλαμε για τα παραδειγματα μεσα απο τη ζωη. Μιλάμε για τον "καταραμένο", ο οποιος ουτε παρακολουθησε ουτε εμφανίστηκε μπροστα στη κοπελα εκεινη.
    εκανε αλλα χειροτερα.
    καλλιεργει μονος του χωρις να συμμετεχει η αλλη, μια αιμομικτικη ιστορια και θελει μαλιστα να εμπλεξει με το ζορι την κοπελα που ειναι ευτυχισμενη σε μια αλλη σχεση.
    αν ηταν "υγιης" θα το διευθετουσε μονος του το θεμα του, δεν θα εψαχνε τροπο να κρεμαστει απο το κοριτσακι να τον βγαλει απ το προβλημα που μονος του δημιουργησε (ακριβως σαν να εμφανιζεσαι φαντης- μπαστουνι στην ζωη καποιου που δεν σε βλεπει ερωτικα και σε διωχνει;) παρομοια αντιδραση ειναι)

εκανε αλλα χειροτερα.
    καλλιεργει μονος του χωρις να συμμετεχει η αλλη, μια αιμομικτικη ιστορια και θελει μαλιστα να εμπλεξει με το ζορι την κοπελα που ειναι ευτυχισμενη σε μια αλλη σχεση.
    αν ηταν "υγιης" θα το διευθετουσε μονος του το θεμα του, δεν θα εψαχνε τροπο να κρεμαστει απο το κοριτσακι να τον βγαλει απ το προβλημα που μονος του δημιουργησε
    Μα νομιζωο ανθρωπος διερωτάται αν θα της το πει η οχι, δεν ειναι σιγουρος.
    Επίσης διερωτάται αν ειναι ερωτας ή αν ειναι ανωμαλος. Αυτα τα διλήμματα που βάζει δειχνουν οτι τουλάχιστον εχει μια επίγνωση της κατάστασης. Φυσικά και δεν είναι ανώμαλος, απο τότε που οπως προείπα τον "ερωτα" η την "καψουρα" δεν μπορεις να την ελέγξεις, απο την αλλη ομως, απο τότε που εχεις γυναικα και ίσως και παιδιά, υπαρχουν τροποι να καταπιεσεις τα συναισθηματα σου μέχρι να περασουν.

Ο "ερωτας" δεν ειναι τίποτα αλλο παρα μια ψευδαισθηση. Η μάλλον, οχι ψευδαίσθηση, αλλά περισσότερο κάτι σαν φυσικο ναρκωτικο,σαν φυσικη ντόπα, η οποία κρατά μέχρι καποια χρόνια και μετά περνα.

Επαναλαμβανω αυτος δεν εχει ερωτευτει, ισως έχει καψουρευτει. Οτι και απο τα δυο να εχει παθει, θα του περάσει, καθως περνα ο χρονος.

Senior Member
    διαφωνω καθετα, στο οτι δεν μπορεις να το ελεγξεις, οταν οι καταστασεις ειναι απαγορευτικες.
    δλδ, με την αδερφη σου,με τον ανδρα της, με την ανιψια σου.
    ενα τετοιο συναισθημα δεν μπορεις να το ελεγξεις ΑΦΟΥ ΤΟ αφησεις να υπαρξει πρωτα.
    για να υπαρξει, του αφηνεις τα περιθωρια, στην ουσια το καλλιεργεις.
    στην περιπτωση του, δεν ειχε καμια δουλεια να τσιλιμπυορδιζει με την ανιψια του, να ξεμοναχιαζεται κλπ.
    αυτα καλλιεργησαν αυτο που νοιωθει τωρα.
    και οκ, του ξεφυγε ο ελεγχος.
    αν ειναι ενηλικος, το διαχειριζεται μονος του εφοσον κρινει οτι ειναι ανηθικο.(μονος η με γιατρο εννοω, αλλα χωρις το κοριτσακι)
    δεν περιμενει αν τον σωσει το κοριτσακι

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast