Results 1 to 15 of 48
-
18-07-2015, 15:35 #1
Προσπαθω να του δειξω εμπιστοσυνη και φοβάμαι... :(
Καλησπέρα παιδία έχω σοβαρό πρόβλημα.Ειμαι στα 18 και εκανα την πρωτη μου σχέση,στις 29 Σεπτεβρη τον γνώρισα στις 30 τα φτιαξαμε.Βασικά απο το φβ τον γνώρισα και του ζήτησα βοήθεια γιατί βρισκόμουν σε άθλια κατασταση λόγω οικογενειακών προβλημάτων και ήμουν στα όρια της τρέλας και εκείνος με πήρε σπίτι του για λίγο και μετα με πήγε στον εισαγγελέα ανήλικων και απο εκεί έμεινα σε ενα ξενώνα 2 μηνες.Αλλά κρατούσαμε επαφη και οτάν βγήκα ειμασταν κανονικά μαζί. Αυτός είναι 37 τώρα!!Εγώ ρε παιδιά τον εμπιστευομουν στην αρχή και τον αφηνα να μιλάει με κοπέλες στο τηλ.Μιλαγε με δυο τη Βιβη και την Αλεξανδρα.και που ήξερα κιόλας οτι με την Αλεξανδρα βρισκόταν ερωτικά πριν απο εμένα και του είχε πει στο τηλ μια μέρα "Ελα ρε μώλο" και το άκουσα αλλά δε μιλησα ρε παιδιά.Άρχισα να πονηρευομαι ρε παιδιά και ανακάλυψα στο φβ του κατι συνομιλίες... Τι να σας πω παιδιά??? Την έπεφτε σε όλες και μια του την είπε.Ελεγε σε ολες ομορφια μου.Μιλαγε με δυο ανώμαλους και στον ενα είχε στείλει το στηθος μου.Μιλαγε με τη Βιβή που έχει κ άντρα κ παιδι και μιλούσαν αισχρά και αντάλλαζαν γυμνες φωτο.Και ο Κύριος έλεγε οτι τα έχει με διάφορες εκτός απο εμένα και έλεγε στους φιλους του ποτε θα κάνουμε ερωτα. εντομεταξυ με έχουν πιασει 3 ατομα ανα καιρους και μου ειπαν οτι κανει πραγματα πίσω απο τημ Πλατή μου.Αυτός ορκίζεται στη μάνα του οτι δε με έχει κερατωσει τέλος πάντων πολλές φορές τσακωθηκα μαζί του και έχουμε παίξει και μπουφλες.Πολλές φορές έτρεχαν στο δρόμο κ έκλαιγα και χαράκωμα τα χέρια μου.Και τώρα πρόσφατα το εκανα γιατί τον έπιασα στο φβ να μιλάει με μια που του την έπεφτε και του έλεγε για σεξ εν ολίγοις να το κανουν.Και του άλλαξα τον κωδικό και μου έλεγε οτι θα με χωρίσει ο Κύριος για το φβ τον παρακαλαγα στο δρόμο να διαγράψει το φβ κ να ειμαστε μαζί έπεσα κάτω έκλαιγα.Με το τελευταιο αυτό εκείνη τη μέρα επαθα κρίση πανικού και του Λεώ εγώ δεν ονειρευόμουν ετσι την πρώτη μου σχέση και δεν θέλω να παθαινω κρίσεις πανικού σταμάτα να με πληγωνεις κλπ.Τελικά με άφησε να φύγω έφυγα κλαίγοντας και χαρακωσα τα χεριά μου 2 φορές και ξέσπασα στη μαμά μου και έτρεχαν στο δρόμο και αυτός είχε δώσει και τα τηλέφωνα του στην κοπέλα που του την έπεσε.Αλλά δεν αντεξα η βλαμμενη και σχεδόν με παρακάλια με πήρε σπίτι του και τα βρήκαμε.Για ολά αυτά λέει οτι έκανε πλάκα στο φβ και οτι δεν περιμενε να στεναχωρηθω και οτι δεν έχει παει με αλλη και μου ορκίστηκε ενωποιο του θεού και στη μάνα του αλλά κραταω μια πισινή και κάνω το ντετέκτιβ ρε παιδιά και προσπαθώ να τον εμπιστεύομαι αλλά κάπου κολλάω και δεν μπορω φοβαμαι σκέφτομαι ολά Οσα μου έχει κάνει μια φόρα με έπιασε απο το λαιμό και με είπε πορνιδιοεεπειδή θέλω συνεχεία σεξ και αυτός με άφηνε έτσι δε με άγγιζε ο βλάκας!!! Οσες φορες του έλεγα για το φβ έβριζε και πέταγε πράγματα... Του είχα πει αν με εχεις κερατωσει πέστο μου θα σε συγχωρησω και οποτε του εκανα παρατήρηση μου έλεγε ΕΣΥ ριπές θα με συγχωρούσες αλλά δεν έχω κανει τίποτα... Μέχρι και σε προκλητικές σελίδες ηταν και μου λέει σε πειράζει να κοιτάζω απο περιέργεια? Ουτε κοπλιμεντο δε μου έκανε και μου είχε πει οτι είχε παει με ομορφότερες εμφανισιακά και τώρα έχει μαζευτεί και κομπλιμέντα μου κάνει και ουτε γκομενιζει φβ αλλά εξω το μάτι του παιζει μη του το βγάλω του βλακα!!! Τον φοβάμαι ρε σεις γιατί τον αγαπάω και ζηλεύω γιατί να με κανει να νιώθω σκουπίδι??? Φοβάμαι οτι θα ανακάλυπτε καινούργια πράγματα βέβαια ζήτησε συγνώμη για όλα αλλά πως να τον εμπιστεύομαι πλεον???προσπαθώ και δεν μπορω... Τρέχω από πίσω σα σκύλος και με θεωρεί σίγουρα δεδομένη ρε παιδιά έχω πεσει με τα μούτρα σε αυτον τον αγαπάω και δεν μπορω να πω όχι σε τίποτα ουτε να τον χωρισω. εκείνος είναι στον κοσμο του έχει στεναχώριες και όλο καπνίζει και καποιες φορες δεν ασχολειται μαζί μου και νιώθω οτι του είμαι βαρος...μου έχει δημιουργήσει ανασφάλειες και κόμπλεξ με τις Βλακείες του σαν να μην του είμαι αρκετή. Εδώ βλέπαμε κάτι πορνοστάρ στη τηλεόραση και είναι μια ωραία κοπελα και μου λέει ο βλάκας αν την πληρωναμε κάνα 100αρικο να ερχόταν να κάνετε κάτι μαζί θα σε πείραζε να τη χουφτωνω??? Τόσο βλάκας!!!
Εγώ έχω εναποθέσει τη ζωή μου σε αυτον το βλακα θέλω να τον παντρευτώ και να κάνουμε παιδί... Στο μέλλον!!! Τώρα θέλω να είμαστε μαζί δεν έχω τη δυναμη να τον αφήσω τον αγαπώ και τον λυπάμαι γιατί λέει είμαι η τελευταία του και ξέρω οτι έχει περάσει δύσκολα και είναι ευαίσθητος και κλαίει με το παραμικρό... Παιδιά θέλω τις γνώμες σας και πως να χειριστώ το ζήτημα!!! Πως να αποβαλλω τη φοβία μου και να τον εμπιστεύομαι?αμα ξανακάνει βλακεία θα το ανακαλυψω έτσι κι αλλιως... Πείτε μου πως να τον εμπιστεύομαι μετα απο όλα αυτά και δεν θέλω να είμαι κολλημένη πανω του ρε παιδιά με θεωρεί δεδομένη θα πιάσω δουλεια την αλλη εβδομαδα θα είναι η πρώτη μου δουλεια λέτε με τη δουλεια να ξεκολλήσει το μυαλό μου????
- 18-07-2015, 15:43 #2
Eρωτικα καθε ποτε το κανετε τωρα? ή δεν κανετε τιποτα?
18-07-2015, 15:46 #3
Τώρα κάθε μέρα και χθες δυο φορες..
18-07-2015, 15:47 #4
To μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
Last edited by betelgeuse; 20-07-2015 at 22:45.
18-07-2015, 15:50 #5
Koιταξε τωρα οταν βγαινετε εξω και κοιταξει καμμια ωραια που περναει ή που καθεται μη το συνδεεις με την ελλειψη εμπιστοσυνης, και συ αμα περασει ενας ωραιος μπορει να πεις απο μεσα σου τι ωραιος που ειναι ο ταδε, αυτο ειναι ανθρωπινο, καπου νομιζω το παιρνεις στην υπερβολη.
18-07-2015, 15:54 #6
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
Last edited by betelgeuse; 20-07-2015 at 22:44.
18-07-2015, 15:54 #7
Νομιζω οτι κοιτάει πονηρά... Θέλω να τον εμπιστεύομαι... Προσπαθώ αλλά κάπου κολλάει το μυαλό μου!!!
18-07-2015, 15:56 #8
Δεν του εκφράζω πια τα συναισθήματα μου...
18-07-2015, 16:01 #9
Ενταξει τωρα που το κανετε καθε μερα δε σου φτανει? καλα ειναι νομιζω, μαλλον ηρεμησε απ τις αλλες εκει που μιλουσε κ εχει δυναμεις. Ξεζουμισε τον καλυτερα να μη μπορει να παρει τα ποδια του. Αν θελεις κ μυστικα να τον τρελανεις να σου πω ευχαριστως.
18-07-2015, 16:05 #10
Το κύριο θέμα δεν είναι το σεξ...Είναι να μην γκομενιζει και ευτυχώς μαζεύτηκε!!Θα προτιμουσα να αυτο ικανοποιουμαι παρα να εχει ενα πιπινι διπλα του και να γκομενιζει αντε!!Για πες κανα μυστικο λοιπον να τον τρελανω...έτσι θα τον εκδικουμαι απο εδώ κ στο εξης!!
18-07-2015, 16:08 #11
Για κοιτα μηπως του στελνουνε κι αυτες κ τον ξεσηκωνουν. Στο φβ να βαλει οτι εχει σχεση, αν και ουτε αυτο εμποδιζει μερικες λυσαρες. Μ αυτη την Αλεξανδρα τι γινεται τωρα? μηπως ειναι φιλοι?
18-07-2015, 16:13 #12
Βασικά έχω τον κωδικό στο φβ του και τη Βιβή την είχα κραξει στο τηλέφωνο και την μπλοκαραμε και μια μέρα που χωρίσαμε έβαλε οτι είναι ελεύθερος κ αύτη του έκανε έτοιμα απο άλλο της φβ ευτυχώς τη μπλόκαρε...το φβ του το ελέγχω και τα κινητά τώρα αμα σβήνει τίποτα στα κινητά οτάν δεν είμαι μαζί ο θεός κ η ψυχή του...με την Αλεξανδρα τσακωθηκανε γιατί ο δικός μου πήγε κ είπε σε ενα πρωην φιλο του οτι έκανε ερωτα μαζί της και της το είπε ο φίλος του τεσπά εμενα με είχε πιασει ο φίλος του και μου είπε οτι με κερατωσε με Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση μια έτσι ακριβως κ οτι ήθελε να τραβήξει βίντεο αλλά στο τηλ που τον πήρα με τον δικο μου είπε οτι είπε ψέμματα τώρα δεν ξέρω αν φοβήθηκε τον δικο μου που είναι βίαιος!!!
Last edited by betelgeuse; 20-07-2015 at 22:47.
18-07-2015, 16:16 #13
Στο φβ έχει βάλει οτι έχει σχέση μαζί μου αλλά εδώ κ μια εβδομαδα του ζήτησα να βάλει φωτο
μας προφίλ κ δεν έβαλε.
Παιδιά συγνώμη ο κάθε ένας έχει την άποψη του εμενα μου αρέσουν τα σωστα πράγματα και οι ξεκάθαρες συζητήσεις!! Εγώ τη σχέση μου την ονειρευόμουν παραμυθένια οκ καποιες φορες έτσι τη νιώθω και τον νιώθω σωματοφύλακα μου γιατί με προστατεύει αλλες φορες νιώθω μια σχέση δίχως μέλλον
18-07-2015, 18:24 #14
Διάβασα καλά; Πλάκα μας κάνεις, έτσι;;
18-07-2015, 19:01 #15
Εσυ εισαι 18 και αυτος 37? και θες να τον παντρευτεις κιολας? τι θα τον κανεις? θα τον γεροκομισεις? γιατι δεν βρισκεις ενα αγορι της ηλικιας σου?