τι ειναι για σας ευτυχια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Συμφωνώ! Kαι επίσης να μην υπήρχαν μαλάκες που τα σκοτώνουν ή τα βασανίζουν για την πλάκα τους!! Άλλωστε είναι γνωστό ότι όποιος αρέσκεται να βασανίζει ζώα είναι ικανός να αρχίσει να βασανίζει και ανθρώπους...
    Πολυ σωστο αυτο! και δυστηχως εχω βρεθει αντιμετωπη με ενα νεκρο και κακοποιημενο γατακι.Καποιος στην γειτονια το σκοτωσε στο ξυλο και μετα του εβαλε θηλια στο λαιμο και το κρεμασε εξω απο το σπιτι της θειας μου.Εγω μενω ενα,δυο τετραγωνα πιο κατω απ'την θεια μου.Το πρωι βρηκαμε το αψυχο κορμακι του και πηγαμε και το θαψαμε.Και εχουν συμβει και χειροτερα περιστατικα στην πολη που μενω αλλα το πιο διαδεδομενο ειναι οι φολες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Κατι αλλο που θα με εκανε χαρουμενη θα ηταν αν υπηρχαν δημοσια κτηνιατρεια.Να περιθαλπτονται τα αδεσποτα και δεσποζομενα ζωακια.Τα αγαπαω παρα πολυ τα ζωα! σπαραζει η καρδια μου βλεποντας αδεσποτα στους δρομους.Επισης θα ηθελα να στειρωνονται τα αδεσποτα ωστε να μην πολλαπλασιαζονται και εχουμε περισσοτερα αδεσποτα.
    ισως και το πιο σημαντικο! ειναι λιγοι οι ανθρωποι που σκεφτονται ετσι!
    βαλανε τη ζωη του ανθρωπου πανω απο τα ζωα κ να που κατελληξαν τα καημενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαλλιντικουλια ? κανα φορεματακι ? ε , μα , τι σοι κοπελα εισαι συ , χαλας και την πιατσα των αλλων κοριτσιων .
    ναι ειναι γνωστο οτι η γυναικα το χρειαζεται το φορεματακι κ το κραγιονακι για να νιωσει ευτυχισμενη...
    μονο που ξεχασες κ το κοσμημα.

περα απο τα αστειάκια ίσως θα ήταν καλό να σκεφτεις οτι τη πιατσα δε τη χαλανε αυτες που δε βαφονται ή που δε τους ενδιαφερει το μακιγιαζ-φορεμα, αλλα ίσως αυτες που βαφονται κ προωθουν τα κοινωνικά πρότυπα.

Senior Member
    ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Το σκοτωσαν το word up! elis ακουσε το καλυτερα απ'τους KORN https://www.youtube.com/watch?v=1q-k-uN73Gk

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Το κλειδί είναι η καλή ψυχολογία, η αισιοδοξία και το να νιώθεις πραγματικά άνετος με τον εαυτό και την προσωπικοτητα σου...Τα άλλα επέρχονται!

Αυτα ειναι πολυ σημαντικα , θα προσθεσω και το να μην εχεις απαιτησεις που δεν μπορεις να κανεις πραματικοτητα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Συμφωνώ με Bulletproof, η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό, συν καλούς φίλους και σύντροφο.

Αμα δεν εισαι καλα χωρις συντροφο , ουτε με συντροφο θα εισαι καλα . Οι φιλοι απαραιτητοι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Nαι πραγματι οργισμενο νιατο! αλλα μου αρεσει το εναλλακτικο στυλ.Δεν μου αρεσει το bimbo style καθολου.

Μονο για bimbo δεν μου κανεις !

Senior Member
    Ευτυχία για μένα είναι να απολαμβάνω το αγαπημένο μου παγωτό!!! μιαμ μιαμ σλουρπ σλουρπ! Επίσης όταν γελάω με τη ψυχή μου και κρατάω την κοιλιά μου (γιατί δεν αντέχω από τα γέλια), όταν ο γιος μου μου λέει σ άπαπάω, μια μικρή βραδινή βόλτα στη θάλασσα, όταν το βραδάκι βάζουν τους μικρούς να κοιμηθούν και απολαμβάνω λίγες στιγμές ηρεμίας, ένα ωραίο βιβλίο κλπ κλπ Παιδιά δεν υπάρχει ευτυχία υπάρχουν χαρούμενες στιγμές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    περα απο τα αστειάκια ίσως θα ήταν καλό να σκεφτεις οτι τη πιατσα δε τη χαλανε αυτες που δε βαφονται ή που δε τους ενδιαφερει το μακιγιαζ-φορεμα, αλλα ίσως αυτες που βαφονται κ προωθουν τα κοινωνικά πρότυπα.
    Επειδη κι εγω αστειευομαι ( ως συνηθως ) στο πρωτο μερος , η πιατσα δεν χαλαει , διοτι ενας σωστος αντρας που ξερει τι θελει , δεν θα επηρεαστει απο τετοιου προτυπα , απλως θα παρακαμψει τετοιες κοπελες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    Θα σου γνωρίσω μια γνωστή μου Παντελή!

Senior Member
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥhttps://www.youtube.com/watch?v=er5bxZQsX0w

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Παιδιά δεν υπάρχει ευτυχία υπάρχουν χαρούμενες στιγμές!

Δημητρα , καλησπερα . Με την εννοια που χρησιμοποιουμε την λεξη ευτυχια ( πεταω στον ουρανο απ την χαρα μου ) , πραγματι δεν μπορει αυτο να ειναι συνεχες . Αλλα μπορει καποιος να ειναι σχετικα συνεχως σε μια κατασταση γαληνης/ ηρεμιας . Εχουμε παραφρασει την λεξη ευτυχια , που ετυμολογικα σημεαινει , ευ ( καλη ) - τυχια ( τυχη ) . Αμα εχεις μια θετικη οπτικη γωνια , μπορει να εχεις και μια καλη τυχη , οι αναποδιες ειναι μες το προγραμμα , ουτως η αλλεως . Αγγελος .

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast