selfies - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47

Thread: selfies

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολα σωστα ! και παντα φταινε κατα τους νεωτερους οι παλαιοτεροι . Αλλα αυτο αποκαλειται ' προοδος ' , για μενα ' παρακμη ' .
    φυσικα και μασ γυρισανε ετη φωτοσ πισω γτ ο νεοσ δε μπορει να διανοηθει οτι ειναι μαγκια να εισαι αθλητησ
    ειναι μαγκια να εισαι μαστορασ υδραυλικοσ ηλεκτρολογοσ κλπ δε μπορει να διανοηθει οτι αν κανεισ τη σωστη
    την ωραια δουλεια εισαι μαγκασ ο νεοσ τα μετραει σε λαικ αυτα δε σου δινουν λαικ
    δε βλεπει την ομορφια στην ωραια δουλεια δε βλεπει την ομορφια στη συζητηση
    που ο καθενασ θα λεει την παπαρια του αλλα θα νιωθουμε ωραια γτ και οι δυο εκφραζομαστε ελευθερα
    δε τα βλεπει ολα αυτα γτ δε μετριουνται σε ποντουσ χρηματα και γνωριμιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι η συστηματικη γυμνστικη , αν κανεις απο μικρος , μπορει να σου κοψει μεχρι και 8 βιολογικα χρονια . Συν οτι ποτε δεν ειχα σκοτουρες , δεν καπνισα , ουτε παιδια , ουτε προβληματα . 44 δεν εισαι μεγαλη , με κανενα κριτηριο . Πιστευω οτι εχει να κανει αρκετα με τον τροπο ζωης , αν και η κτθλψη σε γερναει ( η δικη μου ) , αμα ο νους σου ειναι τι μοτοσυκλετα θα παρεις , να εχεις προτεραιοτητα την γυμναστικη σου , θελω να πω , οτι το σωμα μπορει να γερασει , δεν το γλυτωνεις , αλλα αν παραμενεις νεος στο μυαλο , αυτο αντικατοπριζεται στην εμφανιση σου , ετσι πιστευω . Γιαυτο και τανηψια μου δεν μεχουν πει ποτε θειο , αλλα Αγγελο .
    Ελα τωρα , σιγα μην σε πουν γιαγια , σε 20 χρονια ισως , μπορει και οχι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    φυσικα και μασ γυρισανε ετη φωτοσ πισω γτ ο νεοσ δε μπορει να διανοηθει οτι ειναι μαγκια να εισαι αθλητησ
    ειναι μαγκια να εισαι μαστορασ υδραυλικοσ ηλεκτρολογοσ κλπ δε μπορει να διανοηθει οτι αν κανεισ τη σωστη
    την ωραια δουλεια εισαι μαγκασ ο νεοσ τα μετραει σε λαικ αυτα δε σου δινουν λαικ
    δε βλεπει την ομορφια στην ωραια δουλεια δε βλεπει την ομορφια στη συζητηση
    που ο καθενασ θα λεει την παπαρια του αλλα θα νιωθουμε ωραια γτ και οι δυο εκφραζομαστε ελευθερα
    δε τα βλεπει ολα αυτα γτ δε μετριουνται σε ποντουσ χρηματα και γνωριμιεσ
    Οντως , αυτα τα λαικ , μαστιγα ειναι , οπως και η απουσια διαπροσωπικων σχεσεων , τις εχουν αντικαταστασει αυτα τα ταμπλετ και οι η/υ .
    Πως τα λενε τωρα ? μεσα κοινωνικης δικτυωσης η κατι παρομοιο . Ολα τα νεα παιδια , ειναι μενα μπλιμπλικι στιο χερι .

Senior Member
    εγω θα σου βαλω και τιτλο στο εποσ που ζουμε ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΖΩΗ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ

Senior Member
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙhttps://www.youtube.com/watch?v=1zk0ToEA8sY

Senior Member

Senior Member
    ρε παιδια κουλαρετε λιγο, τα βαλετε με τη νεολαια, τα βαλατε με τις selfies, τα βαλατε με τη τεχνολογια κ τα pc!
    οι νεοι ειναι η εξέλιξη, η τεχνολογία ειναι η εξέλιξη!
    κ όλα αυτά τα λέτε ΜΕΣΩ PC! χαχαχα... ποσο οξύμωρο ε?
    εμενα το internet ειδικα όχι μονο μου εχει γλιτωσει ΑΠΕΙΡΑ χρηματα που θα ξοδευα το 70 πχ ,αλλά εχω μάθει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ! πολλά πράγματα!
    θα πω κατι απλο απ'το ebay εχω παραγγειλει τοσα μικρο-ηλεκτρονικα πραγματακια που οταν θα παω εδω στο μαγαζι της γειτονιας θα μου πει ο τυπος "κοπελια, 8€ το καλωδιακι"
    ε οχι ρε φιλε 8ευρω οταν με το ζορι πληρωνω το νοικι σε οικονομικη κριση, κ μπορω να το παρω με 1ευρω (κ πολλα λεω) απ'το ebay.
    μπορω να πω κι αλλα παραδειγματα αλλα μαλλον ο μαγκαιβερ θα μας φαει που ειναι απο αλλη γενιά :P

Senior Member
    ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

Senior Member
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ
    ΕΙΤΕ ΡΟΥΧΟ ΕΙΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Senior Member
    ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
    ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Senior Member
    ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
    oxi elis εδω τελειωσαν οι δουλεις για μενα, γιατι να δουλεψω εδω για να'μαι δουλα?
    καλυτερα λοιπον εξω! δεν ειμαι χαζη να κατσω αλλο εδω ;)

επισης τα παπουτσια κ τα ρουχα κ όλα τα αλλο σκατολοιδι δε με ενδιαφερει, εγω θελω κρατος και αυτο δεν ειναι κρατος παρα μια καλογυαλισμενη κουραδα με στρασάκια :P

Senior Member
    επισης δε θελω να βοηθησω τη χώρα μου γιατι κ αυτη δε με βοηθησε καθολου!
    27 χρονια ζω σε αυτη τη γη και δε μου προσφερε τπτ, καθε μερα μου παιρνει, ας παρει κ αυτη μια κουραδα όπως εδωσε κ σε μενα.
    δικαια πραγματα.

Senior Member
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;

Senior Member
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;
    ελις που ζεις ? εκει που θα παω θα εχω δουλεια, κ θα ειμαι μια χαρα. δεν ειναι οπως στην ελλαδα που θα ερθει ο μεταναστης κ θα του κοψουν το κεφαλι.
    τοσα ξερεις τοσα λες..
    αμα δε ξερεις απο εξω αστο μη προσπαθεις.
    εσυ αν θες μεινε εδω να δουλευεις σαν δουλος για τη καλοκουρδισμενη κουραδίτσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    ρε παιδια κουλαρετε λιγο, τα βαλετε με τη νεολαια, τα βαλατε με τις selfies, τα βαλατε με τη τεχνολογια κ τα pc!
    οι νεοι ειναι η εξέλιξη, η τεχνολογία ειναι η εξέλιξη!
    κ όλα αυτά τα λέτε ΜΕΣΩ PC! χαχαχα... ποσο οξύμωρο ε?
    εμενα το internet ειδικα όχι μονο μου εχει γλιτωσει ΑΠΕΙΡΑ χρηματα που θα ξοδευα το 70 πχ ,αλλά εχω μάθει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ! πολλά πράγματα!
    θα πω κατι απλο απ'το ebay εχω παραγγειλει τοσα μικρο-ηλεκτρονικα πραγματακια
    μπορω να πω κι αλλα παραδειγματα αλλα μαλλον ο μαγκαιβερ θα μας φαει που ειναι απο αλλη γενιά :P
    Αγαπητη Goth , οντως ειμαι απο αλλη γενια , αυτο δεν σημαινει οτι αποκηρυσσω τους η/υ . Αντιθετως μου κανουν την ζωη πιο ευκολη , και εγω αγοραζω απο το ιντρνετ ολα σχεδον τα υλικα αγαθα . Αλλα , οπως καθε καλο πραμα , σε καταχρηση μπορει να γινει κακο . Ακομη και ο πατερας μου , 90 χρ. , κανει τα παντα μεσω η/υ , αρα δεν εχει και τοσο σχεση η ηλικια . Αλλα ο ανθρωπος το χρησιμοποιει μονο ως εργαλειο , οχι για να περναει τον χρονο του . Ισως με ρωτησεις γιατι εγω περναω τοσο χρονο εδω μεσα , και στο ιντερνετ γενικως . Γιατι , λογω κτθλψης , δεν εχω διαθεση για εξω , μολις ομως συνελθω , θα γινει κι για μενα ο η/υ ενα εργαλειο . Παραδεχομαι οτι το μονο που αξιζει απο εναν η/υ ειναι το γκουγκλ , γιατι κι εμενα μαρεσει να μαθαινω πραματα .
    Οσον αφορα τις αγορες μεσω ιντερνετ , συνφωνω οτι συμφερουν , αλλα σε βαθος χρονου , θα γινουν η αιτια να μεγαλωσει η ανεργια , μια και παιρνουν πελατες απο τα καταστηματα , και παιρνοντας πελατες , μεγαλωνει η ανεργια , και μεγαλωνοντας η ανεργια , βυθιζομαστε πιο πολυ στην υφεση , δλδ καποια στιγμη θα γυρισει μπουμερανγκ η κατασταση . Αλλωστε , δεν ειναι το μονο συν οι φτηνες αγορες , για την εξαπλωση του διαδικτυου . Οι προσωπικες σχεσεις , που εχουν ανικατασταθει απο τα τσατ και τα φορουμς , με συνεπεια την απομονωση του ανθρωπου απο τον συνανθρωπο του , ειναι αδιαφορον ? και δεν μιλαω για ανθρωπους καποιας ηλικιας , που δεν παρασυρονται , αναφερομαι στα παιδια , που θεωρουν ως καταλληλοτερο μεσον επικοινωνιας τον η/υ και τα συναφη μηχανηματα , αφου ετσι μεγαλωσαν ? στην εποχη μου , τοχω γραψει δεκαδες φορες , δεν υπηρχαν ουτε καταθλιψεις , τουλαχιστον σε αυτο το βαθμο , ουτε μοναξιες , σε νεα παιδια . Τωρα η κτθλψη ειναι η 2η ασθενεια παγκοσμιως , με προβλεψη απο τον Παγκ. Οργ. Υγειας , οτι θαχει παρει την 1η θεση μεχρι το 2020 .
    Ισως ολα αυτα που γραφω να μην γινουν πραματικοτητα , οπως στην βιομηχανικη επανασταση , βλεποντας οι εργατες οτι τα μηχανηματα τους επαιρναν την δουλεια , πεταγαν μεσα σε αυτα τα σαμπο τους ( τετοια φοραγαν τοτε οι εργατες ) εξ ου και η λεξη σαμποταζ . Τελικα οι φοβοι τους βγηκαν αβασιμοι , και απλα η κοινωνια αλλαξε μορφη .
    Η ανθρωποτης θα συνεχιζει να υπαρχει , η μορφη της θαλλαξει . Προς το καλυτερο η το χειροτερο , θα σας γελασω . Ιδωμεν .

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast