Βοηθεια!!Τι να κανω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Βοηθεια!!Τι να κανω?

Γεια σε ολους..πριν 2 μηνες επισκεφθηκα ιδιωτικο ψυχολογο και επειδη η οικονομικη μου κατασταση ειναι χαλια του ειπα οτι θα κανουμε 2 συνεδρειες μονο(γιατι τοσα λεφτα ειχα) να του πω τα προβληματα μου και να ηρεμησω προς το παρων και εκεινος ειπε οτι θα βρει τροπο για να κανουμε τις συνεδρειες εντελως δωρεαν..Πριν 1 βδομαδα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι για να γινουν δωρεαν οι συνεδρειες πρεπει να υπαρχει και ενας φιλος του μεσα ο οποιος ειναι ψυχολογος στα πρωτα του βηματα ετσι ωστε να κανει την πρακτικη του..για να μαθει την διαδικασια της ψυχαναλησης..Του ειπα οτι θα το σκεφτω και οτι θα του απαντησω μεχρι το Σαββατο..δεν ξερω τι να κανω...Επειδη ειναι 2 ξενοι τωρα που θα ακουν τα προβληματα μου με φοβιζει πολυ αυτο...ντρεπομαι να πω την αληθεια..Υπαρχουν πραγματα που τα ξερω μονο εγω και κανενας αλλος πως θα τα πω σε 2 ξενους?Αντε αμα ηταν μονο ο ψυχολογος μου θα εβρισκα το θαρρος σιγα σιγα...Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?

Senior Member
    Κοιτα αυτο οντως φαινεται σαν μια μορφη εκμεταλλευσης, ομως να πω πως και ο ειδικευομενος απαγορευεται να πει οτιδηποτε ειπωθει μεσα στο δωματιο. Θελω να πω η αδεια ασκησεως επαγγελματος σφραγγιζει τους θεραπευτες με τον ιδιο κανονα : απαγορευση αρσης απορρητου του πελατη, ασχετως αν ο αλλος εχεις 2 ή 10 χρονια κλινικης εμπειριας.
    Τωρα το να σε ακουνε 2 ανθρωποι και να ξες οτι ο αλλος ειναι εκει οχι για να σε βοηθησει, αλλα για να αυξησει την εμπειρια του ε σιγουρα ειναι καπως.

Εγω στην θεση σου θα πηγαινα για δοκιμη. Μπορει ο ειδικευομενος να ειναι καλος και να σε κανει να αισθανθεις ανετα.
    Αν δεις ρε παιδι μου οτι δεν σου βγαινει μεσα σε τετοια κατασταση σταματας.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Υπαρχουν και τα ιατρεια κοινωνικης αλληλεγγυης αλλα εχουν μονο ψυχιατρους νομιζω (δεν ειμαι σιγουρη για ψυχολογους).Επισης τα δημοσια νοσοκομεια δεχονται και ανασφαλιστους και συνταγογραφουν τα φαρμακα με 25% συμμετοχη αλλα στα νοσοκομεια δεν εχει ψυχολογους μονο ψυχιατρους.Εγω παντως αν ημουν στην θεση σου θα πηγαινα.

Senior Member
    νιωθω λες και θα ειναι κανενα πειραμα..να με κοιτανε 2 ανθρωποι ταυτοχρονα και μετα οταν φυγω να συζητανε για μενα..παντως εχετε δικιο μπορω να δοκιμασω και να δω..

Banned
    Υπάρχουν τα κέντρα ψυχικής υγείας, όπου είναι δωρεάν ή πληρώνεις κάποιο μικρό ποσό, πχ 4 ευρώ και μπορεί να το 'χουν καταργήσει τώρα αυτό το ποσό. Μην χαραμίσεις τον εαυτό σου με το να πας σε έναν τέτοιον τύπο, προφανώς θα σε κοροϊδεύουν και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Senior Member
    πηγαινα παλαιοτερα σε κεντρο ψυχικης υγειας αλλα το εκλεισαν..

Senior Member
    να προσθεσω κατι θελω..1ον η συνεδρεια θα γινεται μονο με τον ψυχολογο που πηγα ο φιλος του που κανει πρακτικη δεν θα μιλαει..2ον το οτι θα δουλεψει 6 μηνες δωρεαν(μου ειχε ζητησει 30 ευρω την συνεδρεια 2 φορες την βδομαδα)αυτο με κανει και αλλαζω γνωμη..δεν νομιζω να ασχολειται 6 μηνες χωρις πληρωμη για να με δουλευει...ζηταω την γνωμη σας γτ δεν μπορω να τα συζητησω με κανεναν αλλο..κανεις δεν ασχολειται

Αφου εισαι δυσκολα οικονομικα (οπως σχεδον ολοι μας) καλυτερα να πας.Σκεψου οτι θα ηρεμησεις και θα ανακουφιστεις που θα πεις τα προβληματα σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis19 View Post
    νιωθω λες και θα ειναι κανενα πειραμα..να με κοιτανε 2 ανθρωποι ταυτοχρονα και μετα οταν φυγω να συζητανε για μενα..παντως εχετε δικιο μπορω να δοκιμασω και να δω..
    πανε ρε παιδι μου και αποκαλυψε μονο αυτα για τα οποια νιωθεις ανετα. οχι τα πολυ προσωπικα..
    αλλα απο την αλλη και πως θα γινει δουλεια αν εσυ δεν λες αυτα που θες ? :/
    χμμμ τι να σου πω κι εγω στην θεση σου δεν νομιζω να μπορουσα να αισθανθω ανετα και πολυ!
    σε ποια πολυ εισαι?
    υπαρχουν και κεντρα ψυχικης υγειας που κανουν φθηνες συνεδριες...
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    θεσσαλονικη μενω