Μόνη σε ένα μπαρ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    μπαρ μονη απο 35 κι απανω ακομα εισαι μικρη
    καφετερια να πιεισ ενα καφε ναι με ταμπλετ περιοδικα κλπ
    ναι τα αλλα ολα που σου ειπανε ναι εγω το σινεμα δεν εχω δοκιμασει
    αλλα που θα παει θα γινει κι αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γω σε καταλαβαίνω, το χω νοιώσει αυτό όταν ήμουν πιο μικρή.. όχι από έλλειψη παρέας αλλά επειδή περνούσα φάση που δε γούσταρα να βγω με κανέναν απ τους φίλους μου.

Αν περνάς καλά με τον εαυτό σου, π.χ. χαζεύεις τους άλλους, φτιάχνεις ιστορίες, σκέφτεσαι και αναλύεις τα δικά σου θέματα μόνη σου κ.τ.λ., γιατί όχι?
    Κι αν στην πέσει και κάποιος.. ε. δεν είναι κακό, θα 'χεις να ασχολείσαι, θα πεις και δυό κουβέντες, θα εισπράξεις κομπλιμέντα.. ευχάριστα πράγματα δλδ (αν δεν είναι επίμονος πέφτουλας)
    Δοκίμασέ το. Στο φινάλε, το πολύ-πολύ να ξενερώσεις και να μην ξαναπάς. Δεν έχεις να χάσεις τπτ.

Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    ναι προφανώς ολοι γνωμη εκφραζουμε :P
    αλλα το λογο δε κτλβα.. γιατι ειναι καλυτερα να μη βγαινει μονη στο μπαρ?
    το θέμα δεν είναι οτι δεν είναι καλό να βγαίνεις μόνη σε μπαρ...υπάρχει κόσμος, γυναίκες και αντρες, που το κάνουν και περνουν καλά...απλά εμένα η απορία μου είναι με ποιο σκεπτικό μπορεις να περάσεις καλά σε ένα μέρος που είσαι μόνος σου, κακόκεφος και γύρο σου ο κόσμος να είναι με παρέες και να περνάνε ωραία και ίσως να σε κοιτάνε και περίεργα...και το χειρότερο να εμφανίζεται ο κάθε άκυρος και να σου τη πέφτει για @@@ και να σε κάνει χειρότερα (δεδομένο οτι δεν έχεις πάει να πιάσεις οτι να ναι για @@@).

Senior Member
    αυτο λεμε θα μεγαλωσεισ και θα καταλαβεισ ακομα παιδι που μεγαλωνει γονεισ εισαι
    αστειακι

Member
    Quote Originally Posted by Loading... View Post

Τα γράφεις λίγο περίεργα στο μήνυμά σου πάντως. Να υποθέσω δεν ήταν τόσο το οτι ήθελες να πας σε ένα μπαρ να πιεις ποτό (αλκοολ), όσο η κοινωνική ατμόσφαιρα και να πεις μια-δυο χαζομάρες;
    Και δεν κατάλαβα το "και καλά" που γράφεις όταν λες οτι σε άφησε ο άλλος μόνη σου για να πάει 3 φορές τουαλέτα, το αλκοόλ είναι διουρητικό! Αν η υπόλοιπη ώρα κύλησε όμορφα, γιατί έχει σημασία; (αν και για να τον λες άκυρο μάλλον δεν περάσατε καλά γενικότερα.)
    Εκείνη τη μέρα ήθελα να πάω για ποτο γιατί είχα υπερένταση απ τη δουλεια και κάπου ήθελα να τη βγάζω...ήταν και 3 το ξημέρωμα σκέφτηκα θα πάμε θα κουνηθούμε λίγο θα πούμε 2 3 κουβέντες και θα πηγαίναμε για ύπνο...
    μπορει να είναι διουρητικό αλλά δεν είναι σαν τη μπύρα...είπαμε...και δεν πήγαινε για κατούρημα γιατί είχε μαζί το κινητό και όλη τη διάρκεια της βραδιάς κάπου έστελνε μηνύματα...για να μιλήσει πήγαινε...κοπέλα είναι το άτομο αυτό, όχι αγόρι...αν ήταν αγόρι θα τον είχα αφήσει και θα είχα φύγει απ τη πρώτη στιγμή...

Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    γεια σου :)
    κοιτα συνηθως οι αντρες πανε μονοι τους να πιουν μια μπυρα ή τον καφε τους κι οχι οι γυναικες..
    και συνηθως οι "μοναχικοι" αυτοι τυποι ειναι μεγαλοι σε ηλικια. δεν εννοω και γεροι αλλα δεν εννοω και 25χρονα.

η αληθεια ειναι πως και εμενα θα μου φαινοταν παραξενο να παω να κατσω ετσι μονη μου σε ενα μαγαζι..
    για καφε αντε παει στα κομματια, π.χ παιρνεις και το ταμπλετ σου ή ενα βιβλιο-περιοδικο χαζευεις λιγο, το αφηνεις, κανεις κανενα τσιγαρο.. αλλα τωρα σε μπαρ μου φαινεται ακομη πιο παραξενο..
    μπορεις οταν τυχαινουν τετοιες μερες μοναξιας να πηγαινεις περιπατους..
    αυτο δεν ειναι διολου παραξενο και θα παρεις και τον αερα σου, θα δεις κοσμο....
    για καφέ έχω πάει και γω αφού μένω μακριά απο το κέντρο και δεν λέει να πηγαινοέρχομαι αν έχω κάτι να κάνω κάθομαι με το κινητο για καφέ σε καμια μικρή καφετέρια και περνάει η ώρα...αυτό με το τσιγάρο είναι καλό να απασχολείσαι αλλα το έχω κόψει το ρημάδι οπότε πάει και αυτή η ενασχόληση... :P
    το θέμα μου είναι το μπαρ...εκεί θέλω να πιάσω την λογική των ανθρώπων που το κάνουν...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω με μπετ.
    βολτα η για ψωνια, θα πηγαινα πολυ ανετα.
    σε μπαρ με τπτ.
    τι να κανω μονη μου στο μπαρ? για το ποτο? εχουμε και στο σπιτι ποτο και σε καλυτερη τιμη.
    για την μουσικη?
    αυτη κι αν την εχουμε στο σπιτι και ακριβως του γουστου μας, σε ντολμπι σαραουντ :p
    επομενως? για την παρεα??? ποια παρεα?
    εδω βαρεθηκες που σηκωθηκε 3 φορες ο φιλος σου. δυο ωρες μονη στο μπαρ, τι μπορει να κανεις???
    για φλερτ??????? δεν θα πηγαινα ποτε για φλερτ, μονη ,σε ενα μπαρ.
    αυτή ακριβώς είναι και μενα η απορία μου...
    η φίλη ήταν το άτομο και το λέω για να διευκρινίσω οτι δεν ήταν κάτι γκομενικό...αν ήταν αγόρι και μάλιστα γκομενικό θα είχα φύγει απ τη πρώτη στιγμη...
    και όμως υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν αυτό...παίρνουν ένα ποτό κάθονται στο μπαρ ή στον ντι τζει και κοιτάνε δεξιά αριστερά και κάνουν τσιγάρααα...πολλά τσιγάρα...αλλά το τι έχουν στο μυαλουδάκι τους κανείς δεν μπορεί να ξέρει...

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μπαρ μονη απο 35 κι απανω ακομα εισαι μικρη
    καφετερια να πιεισ ενα καφε ναι με ταμπλετ περιοδικα κλπ
    ναι τα αλλα ολα που σου ειπανε ναι εγω το σινεμα δεν εχω δοκιμασει
    αλλα που θα παει θα γινει κι αυτο
    εγώ πάλι πιστεύω η ηλικία δεν έχει και τόσο μεγάλο ρόλο...το θέμα είναι πόσο νιώθεις μέσα σου...αλλά και πάλι και 35 και 50 να είναι κάποιος τι ενδιαφέρον μπορεί να βρει σε ένα μπαρ μόνος του (εκτος απο τον να βρει κάποιον για ένα βράδυ,και αν δεν τον βρει πέφτει και παραπάνω η ψυχολογία. )... απ ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποια που το έχει κανει εδώ για να μας λύσει τις απορίες... :)

Member
    αυτο λεμε θα μεγαλωσεισ και θα καταλαβεισ ακομα παιδι που μεγαλωνει γονεισ εισαι
    αστειακι
    χαχαχα ωραία παρατήρηση...που θα πάει θα μεγαλώσουν και αυτοί για να μεγαλώσω και γω με τη σειρά μου...

Senior Member
    αμα θες ενα βραδυ να γινεις πιτα υπαρχει ενα συστημα μπες σε ενα μπαρ που εχει πολυ κοσμο πινεις 3 τεκιλες σε ενα μισαωρο και μετα απλα δεν σταματας να πινεις γινεσε κοματια κανεις οτι να ναι και ξυπνας το επομενο πρωι σπιτι σου.επομενο συστημα "δεν εχω να γεμισω το βραδυ μου" βγαινεις π.χ βαλαοριτου και ακολουθεις το συστημα με τις τεκιλες αλλα αλλαζοντας μαγαζια στο τεταρτο-πεπτο μαγαζι θα εχεις βρει παρεα(συγγεκριμενα να πιδιξεις).επομενο συστημα δεν θες να κανεις τιποτα απο τα παραπανω και απλα εχεις κατι να σκεφτεις αλλα δεν θες να πιεις μονος,θες κοσμο και θορυβο γυρω σου,πας σε ενα μπαρ παιρνεις πακετΑ και πιανεις γωνια μπαρα και αραζεις.τριεις καλοι λογοι για να βγεις μονος σου!!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Γω σε καταλαβαίνω, το χω νοιώσει αυτό όταν ήμουν πιο μικρή.. όχι από έλλειψη παρέας αλλά επειδή περνούσα φάση που δε γούσταρα να βγω με κανέναν απ τους φίλους μου.

Αν περνάς καλά με τον εαυτό σου, π.χ. χαζεύεις τους άλλους, φτιάχνεις ιστορίες, σκέφτεσαι και αναλύεις τα δικά σου θέματα μόνη σου κ.τ.λ., γιατί όχι?
    Κι αν στην πέσει και κάποιος.. ε. δεν είναι κακό, θα 'χεις να ασχολείσαι, θα πεις και δυό κουβέντες, θα εισπράξεις κομπλιμέντα.. ευχάριστα πράγματα δλδ (αν δεν είναι επίμονος πέφτουλας)
    Δοκίμασέ το. Στο φινάλε, το πολύ-πολύ να ξενερώσεις και να μην ξαναπάς. Δεν έχεις να χάσεις τπτ.
    το σκέφτηκα μια φορά να το κάνω αλλα μετά απο λίγο μου πέρασε...δεν νομίζω να καταφέρω να μείνω για περισσότερο απο 20 λεπτά προσωπικά...
    και όλο αυτό το πράγμα με το να κοιτας τους άλλους να περνάνε καλά και συ μόνος σε μια γωνια δεν είναι λίγο ψυχοφθόρο?
    είναι όπως το χει ο καθένας στο μυαλό του...αλλά το να περνάς καλά με τον εαυτό σου και ειδικά σε τέτοια μέρη μου βγάζει και λίγο παράνοια...όχι???

Senior Member
    ειναι πραγματα που δε μπορεισ να τα καταλαβεισ τοσο μικρη

Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    αμα θες ενα βραδυ να γινεις πιτα υπαρχει ενα συστημα μπες σε ενα μπαρ που εχει πολυ κοσμο πινεις 3 τεκιλες σε ενα μισαωρο και μετα απλα δεν σταματας να πινεις γινεσε κοματια κανεις οτι να ναι και ξυπνας το επομενο πρωι σπιτι σου.επομενο συστημα "δεν εχω να γεμισω το βραδυ μου" βγαινεις π.χ βαλαοριτου και ακολουθεις το συστημα με τις τεκιλες αλλα αλλαζοντας μαγαζια στο τεταρτο-πεπτο μαγαζι θα εχεις βρει παρεα(συγγεκριμενα να πιδιξεις).επομενο συστημα δεν θες να κανεις τιποτα απο τα παραπανω και απλα εχεις κατι να σκεφτεις αλλα δεν θες να πιεις μονος,θες κοσμο και θορυβο γυρω σου,πας σε ενα μπαρ παιρνεις πακετΑ και πιανεις γωνια μπαρα και αραζεις.τριεις καλοι λογοι για να βγεις μονος σου!!
    με ενδιαφέρει η άποψή σου...είναι κάτι διαφορετικό...εσύ τώρα είσαι άντρας ή γυναίκα?για αντρας μιλάς πολύ λογικά...

Senior Member
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΩ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ

Member
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΩ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ
    μα καλά πόσο χρονών είσαι και μας θεωρείς τόσο πιτσιρικαρία...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast