Results 31 to 41 of 41
Thread: Μόνη σε ένα μπαρ...
-
22-07-2015, 17:08 #31
δεν καταλαβαίνω γιατι το να παει καποιος / α μονος/η σε ενα μπαρ θεωρειται "κακο", "υποπτο" ή ο,τι άλλο,κατα τη γνωμη μου θα έπρεπε να μπορει να το κανει οποιοσδηποτε αυτο χωρις να φοβάται μη του κολλήσουν τη ταμπελα του "λιγουρη" ή της "πουτ@@@@" .Το εχω σκεφτει και εγώ να το κανω αρκετες φορες αλλά κολώνω.Ωστόσο,αν ειχα φιλο ή φιλη που να δουλευει πίσω απο μπαρα θα πηγαινα ανετα.
- 22-07-2015, 17:25 #32
καλώς ή κακώς ισχύει... ζουμε σε μια εποχή που το μόνο που κάνουμε είναι να βάζουμε ταμπέλες στους άλλους...αλλά τι θα έκανες μόνη σου σε ένα μαγαζί που όλοι διασκεδάζουν με παρέες και συ θα είσαι μόνη???...
αν είχα και γω φίλους σε κάποιο μαγαζί εννοείτε και δεν θα κόλωνα να πάω αφού δεν θα είμαι μόνη...άσε που θα είχα και σφηνάκια κερασμένα κλπ...
22-07-2015, 17:48 #33
ναι ρε γαμωτο εκει κολλαω και εγώ....δεν ξερω τι θα εκανα.'Αντε να ανταλλάξεις καμια μαλακια με τον μπαρμαν αν εχει και αυτος κεφια ,αλλά μετα?Θα περιμενεις μηηηηηηηηπως σου μιλησει κάποιος άσχετος ,αν και εφοσον εισαι ανοιχτος σε ενα τετοιο ενδεχομενο?Και ποσο πιθανο ειναι να συμβει αυτο ?Καταλήγω οτι μια τετοια κινηση θα εξαρτηθει απο το μεγεθος της αυτοπεποιθησης που εχεις,της αναγκης να βγεις για να δεις λιγο κοσμο και να ξεσκασεις , τη φαση στην οποια βρισκεσαι , τη στιγμη, του "yolo " κλπ κλπ!
22-07-2015, 20:27 #34
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΓΤ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΙΣΚΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Τ ΠΕΦΤΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ
ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΙΜΑΙ 33 ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-07-2015, 20:34 #35
Εγώ πάλι που είμαι 43 για καφέ πάω μόνη μου άνετα. Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα πάει και σινεμά γιατί ήθελα να δω μια ταινία και κανείς δεν ακολουθούσε. Τελικά δίκιο είχαν, η ταινία ήταν πατάτα. Σε μπαρ επίσης έχω πάει κάποιες φορές μόνη γιατί μου άρεσε ο μπάρμαν και με είχε καλέσει για ένα ποτό αλλά αυτό είναι ειδική περίπτωση, είχα την προσοχή του μπάρμαν.
22-07-2015, 20:39 #36
Μάλιστα, απολύτως νορμάλ το σκεπτικό σου.
Μα και η μπυρίτσα αλκοόλ έχει μέσα. Απλώς σε έναν ενυδατωμένο οργανισμό ίσως φανεί όπως το λες γιατί 1-2 μπύρες καταλήγουν ποσοτικά σαν mL να είναι περισσότερα απ'ότι ένα άλλο ποτό, οπότε θα σε "σπρώξουν" περισσότερο! Κατάλαβα και λογικά έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα το μήνυμα που το εξηγούσες οτι ήταν κοπέλα.
Όσο γι αυτό που αναρωτιέστε, σε ένα μπαρ, σερβίρεται πρωτίστως αλκοόλ, το οποίο "ευφραίνει καρδίαν" και ρίχνει τις αναστολές. Ε εντάξει σε γενικά πλαίσια δηλαδή, ένας νέος άνθρωπος, μόνος του σε μπαρ, με κεφάλι πιο ελαφρύ και πιο "χαλαρή" κριτική σκέψη εξαιτίας του ποτού, τί άλλο θα μπορεί να θέλει εκτός από το κάνει γνωριμίες με το άλλο φύλο; Να παίξει σκάκι ή να κάνει την φορολογική του δήλωση; Θέλω να πω δηλαδή σε αυτό θα βοηθήσει το αλκοόλ και έτσι είθισται να γίνεται. Οτι πολλοί ψάχνουν για σεξ με αυτό τον τρόπο, είναι κάτι που το λες εμπειρικά, γιατί συμβαίνει. Δεν σημαίνει βέβαια οτι ΟΛΟΙ όσοι θα είναι μόνοι τους με ένα ποτό οτι αυτό ψάχνουν, απλώς έτσι προυποθέτεις. Αν δεν είναι αυτό ο σκοπός σου, όταν σε πλησιάσει κάποιος/κάποια απλώς λες ξέρω γω "Ευχαριστώ, με κολακεύεις αλλά δεν ψάχνω για κάτι!" και συνήθως τελείωσε το θέμα (αν δεν έχει γίνει και σκνίπα βέβαια ο άλλος!!)...
22-07-2015, 21:18 #37
απ ότι καταλαβαίνω αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία ούτε με το φύλο...είναι στον άνθρωπο και στον τρόπο που βλέπει τα πράγματα...
εσύ δηλαδή θεωρείς οτι μεγαλώνεις απ τα 33? πολύ βιάζεσαι... και απο τα λίγα που μπορώ να διακρίνω είσαι άτομο που όσο χρονών και να γίνει δεν θα μεγαλώσεις ποτέ... :)
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb2..._-_Artwork.png
22-07-2015, 21:20 #38
22-07-2015, 21:30 #39
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Σ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-07-2015, 13:13 #40
Δεν θα πηγαινα σε μπαρ , γιατι τα θεωρω βαρετα . Ειτε μονος , ειτε οχι . Αλλα παντα παω για ψωνια μονος , μπορει να κατσω να πιω εναν καφε μονος , χαζευοντας τους περαστικους , η σε μια ταβερνα για φαγητο , και το κανω συχνα . Δεν αισθανομαι δυσαρεστα , καθολου μαλιστα . Ποια η διαφορα απο το να καθομαι σπιτι μονος , απο το να καθομαι εξω ? Βεβαια , μαρεσουν και οι βολτες μονος με αυτοκινητο , μουσικουλα , η με το σκουτερ και την μηχανη .
Διακοπες μονος δεν θα πηγαινα ομως . Αλλα ταξιδια στο εξωτερικο , εχω παει μονος , αλλα σε μερη που μου ειναι γνωριμα .
Tωρα που το σκεφτομαι , ολα τα αθληματα που εχω κανει , και μερικα που κανω ακομα , ειναι μοναχικα , αρα καπου ειμαι μοναχικος , ως ενα σημειο .
23-07-2015, 13:30 #41
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΛΛΟΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΛΩΝΟΥΝ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))