Εσείς τί πιστεύετε? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 107
    Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΠΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΛΙΩΝΕΙ
    ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ
    ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
    ΕΧΕΙΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΛΠ
    Elis το πρόβλημά μου δεν είναι πώς να ρίξω μια γυναίκα που μου αρέσει. Άλλο είχα ρωτήσει και μου είχες δώσει και σωστή απάντηση. Και επειδή λες για λουλούδια, όταν είχα κάνει πρόταση γάμου της είχα στείλει 110 άσπρες διπλές ορχιδέες ειδική ποικιλία, είχαν γεμίσει το σπίτι. Ήξερα βέβαια ότι θα έλεγε ναι. Για άλλους λόγους το μετάνοιωσα μετά. Ήταν τα καμπανάκια που λέει η Μαρίνα38.

Senior Member
    ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ
    ΘΑ ΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΡΟΥΧΟ ΕΧΩ
    ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ
    ΚΑΝΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Έχω κάνει αυτό περίπου elis. Όχι γιατί ήταν ο σκοπός μου αυτός αλλά γιατί έτυχε. Και πέρασα πολύ ωραία. Μόνο που δεν μπορώ αυτό να το κάνω συνέχεια.

Senior Member
    ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΙ ΜΠΙΣΝΕΣΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ

Quote Originally Posted by michael t. View Post
    ..
    .. Ήμουν μαζί με μια κοπέλα περίπου πέντε μήνες. Πολύ ωραία, την είχα γνωρίσει στην παραλία και την πλησίασα αμέσως. Μιλούσε και καλά αγγλικά και για μένα αυτό ήταν βοήθεια γιατί δεν μπορούσα να εκφραστώ καλά στα ελληνικά, τώρα κάπως καλύτερα πιστεύω. Γενικά εγώ σαν άνθρωπος δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν μιλάω για την δουλειά μου και το τί κάνω με λεπτομέρειες. Αλλά εκείνη ήταν σαν να μην ενδιαφερόταν καν για το τί κάνω! Ενώ εγώ την ρώταγα για τη δουλειά της και από ενδιαφέρον να μάθω για αυτήν αλλά και για να έχουμε κάτι να λέμε, άμα πήγαινα να πω κάτι εγώ για τη δικιά μου δουλειά με έκοβε αμέσως και μου έλεγε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι δουλειές και τα λεφτά καθόλου και άλλα τέτοια. Βέβαια είχε δει το σπίτι, τα αυτοκίνητα, το σκάφος και από τα γραφεία της εταιρίας είχε έρθει. Ακριβά γούστα είχε αλλά όχι πολύ. Μεγάλη ιστορία να την πω, αλλά στο τέλος ανακάλυψα ότι είχε ψάξει και είχε μάθει τα πάντα, το ποιος είμαι, το πώς έκανε την εταιρία η πατέρας και ο θείος μου, το ποιόν τομέα έχω αναλάβει εγώ και το ποιόν ο αδερφός μου, το τί ανήκει στον καθέναν στην οικογένεια, το μέγεθος της εταιρίας και τις τελευταίες μου κινήσεις στο χώρο τις ήξερε πιο καλά και από τη γραμματέα μου! Δεν θα με πείραζε να το ήξερα από την αρχή το γιατί με βλέπει, έτσι και αλλιώς ερωτευμένος δεν ήμουν, ήταν όμορφη πολύ αλλά σαν χαρακτήρας ήταν λίγο βαρετή χωρίς κάτι έντονο να με τραβήξει. Θα περνάγαμε λίγο καιρό μαζί καλά και τίποτα άλλο. Μου έκανε εντύπωση όμως η υποκρισία. Και έχω δει και άλλα παρόμοια, όμως δεν θέλω να το συνεχίσω.

...
    Και μ αυτη ειχες σχέση, κι όπως ειπες και μ' αλλες ειχες σχεση και με μια φθασατε σχεδόν στο γάμο. Οικονομικά, λίγοι σαν κι εσενα. Και για να κανει την ερευνα της σημαινει πως ενδιαφεροταν και εβλεπε σημαντικά και την οικονομική σου πλευρα. Καπου αλλού δεν την γεμιζες. Ίσως σαν χαρακτηρας να μην ταιριαζες μαζι της, σαν χαρακτηρας δλδ να μην ησουν του γουστου της (πχ σε ηθελε πολύ εξωστρεφή, γλεντζέ, ενθουσιώδη, πιο δυναμικό, βάρβαρο κλπ που δλδ να της βγαζει αυτο που ειχε κατα νου ως ανδρισμό), ήτοι να εισπραττε μια μονοτονία και γι αυτό εφυγε. Ισως και να χε κατι αλλο υπόψην της.
    Απαντησεις μπορεις να αναζητησεις και μεσα απο τις προηγούμενες σου εμπειρίες, επειδη καποια χαρακτηριστικα μας τα οποια δεν αλλάζουν (το προσεξα απο την περιπτωση μου) σε συναρτηση με τα χαρακτηριστικά που συνηθως επιζητουν οι γυναικες καθορίζουν και την εξελιξη μιας σχέσης (αν εφυγαν νοειται με δικη τους πρωτοβουλία).
    γιάννης

Senior Member
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=OwRhSqSnaCo

Senior Member
    Στίχοι:
    Το μαλλί μου ρε...τα σπάει!
    Πήγα στο κομμωτηριο να αλλάξω τα μαλλιά
    γιατί βαρέθηκα να βλέπω πια το γκρίζο
    τους είπα θέλω το μαλλί σαν του Ξηρού παιδιά
    κι αυτοί χασκογελούσαν λες και είπα αστείο

Δεν καταλαβαίνω ρε που ειν' το πρόβλημα???

Δεν ξέρω αν τα μαθες Ξηρέ μας κοροιδεύουν το Σαντρέ
    δεν ξέρουν απο μόδα
    Δε ξέρω αν τα μαθες Ξηρέ του χρόνου κάνω πλατινέ
    μπας και γυρίσει η ρόδα
    Δεν ξέρω αν τα μαθες Ξηρέ μαζί μας κάνουν χαβαλέ
    και πλέον τα 'χω π'αρει
    Δε ξερω αν τα μαθες Ξηρέ του χρόνου με ξανθό Ντορέ
    θα 'χουμε άλλη χάρη...

Το μαλλί μου ρε...τα σπάει!

Πήγα στο κομμωτήριο να κάνω ντεκαπάζ
    να πιάσει πιο καλά η βαφή πάνω στο γκρίζο
    τους είπα του Ξηρού το λουκ μου έκανε ζημιά
    και θέλω σαν τρελός να το υιόθετήσω

Δεν καταλαβαίνω ρε που ειν' το πρόβλημα???

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Στίχοι:
    Πάνω που έκανα παρκέ
    περνάς με τον καφέ
    λές για το μέλλον μας θές να μου μιλήσεις
    πάνω που έκανα παρκέ πηγαινεις καναπέ
    τι θές να με εκνευρίσεις?

Μην πατάς σφουγγάρισα αχάριστη καρδιά
    τόσος χώρος γύρω σου πατας στα καθαρά
    όλα σου τα χάρισα μα θέλεις πιο πολλά
    απο άνδρα με εκανες και δούλα και κυρά

Βγες βγες βγες τώρα έξω
    δε θα σου επιτρέψω να πατάς
    στο παρκέ μου σήκω απο τον καναπέ μου
    βγες βγες εξαφανισου παρε τις λάσπες μαζί σου
    κι μη λες πως πεθαίνεις μόνο έτσι εσύ μαθαίνεις

Πάνω που είχα γενική μου ήρθες κουνιστή
    και στο σαλόνι μπήκες χωρίς πατάκια
    και σα να μην αρκούσε αυτό
    έβγαλες παγωτό κ εσταξε στα πλακάκια

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και μ αυτη ειχες σχέση, κι όπως ειπες και μ' αλλες ειχες σχεση και με μια φθασατε σχεδόν στο γάμο. Οικονομικά, λίγοι σαν κι εσενα. Και για να κανει την ερευνα της σημαινει πως ενδιαφεροταν και εβλεπε σημαντικά και την οικονομική σου πλευρα. Καπου αλλού δεν την γεμιζες. Ίσως σαν χαρακτηρας να μην ταιριαζες μαζι της, σαν χαρακτηρας δλδ να μην ησουν του γουστου της (πχ σε ηθελε πολύ εξωστρεφή, γλεντζέ, ενθουσιώδη, πιο δυναμικό, βάρβαρο κλπ που δλδ να της βγαζει αυτο που ειχε κατα νου ως ανδρισμό), ήτοι να εισπραττε μια μονοτονία και γι αυτό εφυγε. Ισως και να χε κατι αλλο υπόψην της.
    Απαντησεις μπορεις να αναζητησεις και μεσα απο τις προηγούμενες σου εμπειρίες, επειδη καποια χαρακτηριστικα μας τα οποια δεν αλλάζουν (το προσεξα απο την περιπτωση μου) σε συναρτηση με τα χαρακτηριστικά που συνηθως επιζητουν οι γυναικες καθορίζουν και την εξελιξη μιας σχέσης (αν εφυγαν νοειται με δικη τους πρωτοβουλία).
    Ιωάννη2 εγώ ήμουν που έφυγα από τη σχέση γιατί με ενόχλησε το ψέμα, εκείνη προσπαθούσε να τα μπαλώσει. Δεν θα κράταγε για καιρό έτσι και αλλιώς, γιατί δεν ήμουν ερωτευμένος. Πανέμορφη κοπέλα αλλά να το πω χλιαρή, ανασφαλής, ωραιοπαθής, χωρίς ενδιαφέροντα? Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν το ψέμα. Δεν ξέρω γιατί τόση υποκρισία. Γιαυτό είπα πως νομίζω στο εξωτερικό οι γυναίκες είναι πιο ξεκάθαρες στο πώς σε βλέπουν.

Quote Originally Posted by michael t. View Post
    Ιωάννη2 εγώ ήμουν που έφυγα από τη σχέση γιατί με ενόχλησε το ψέμα, εκείνη προσπαθούσε να τα μπαλώσει. Δεν θα κράταγε για καιρό έτσι και αλλιώς, γιατί δεν ήμουν ερωτευμένος. Πανέμορφη κοπέλα αλλά να το πω χλιαρή, ανασφαλής, ωραιοπαθής, χωρίς ενδιαφέροντα? Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν το ψέμα. Δεν ξέρω γιατί τόση υποκρισία. Γιαυτό είπα πως νομίζω στο εξωτερικό οι γυναίκες είναι πιο ξεκάθαρες στο πώς σε βλέπουν.
    Ήθελε να προσφέρει την ομορφιά κι εσύ το χρήμα.
    γιάννης

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast