Results 76 to 90 of 107
Thread: Εσείς τί πιστεύετε?
-
29-07-2015, 15:19 #76
Συμφωνώ μαζί σου legalize.
Όμως δεν ρωτάω γιατί είμαι μικρός ή γιατί δεν έχω εμπειρία. Αλλά στην Ελλάδα μόνιμα έμεινα μόνο στη δευτέρα και τρίτη λυκείου και περίπου ενάμισι χρόνο στα 29 με 31. Πάντα πηγαινοερχόμουν ή ερχόμουν για διακοπές, όμως εδώ και δύο χρόνια μένω μόνιμα. Τώρα που μένω εδώ άρχισα να κάνω παρέα πιο πολύ με Έλληνες, και εγώ Έλληνας είμαι, αλλά έζησα εδώ λίγο μέχρι τώρα. Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια διαφορά κουλτούρας σε κάποια πράγματα. Αυτό που ρωτάω είναι ένα από αυτά. Συνήθως στις χώρες που έχω ζήσει αν μια γυναίκα σε θέλει μόνο για τα λεφτά σου το δείχνει. Εδώ αυτό δεν συνηθίζεται.
- 29-07-2015, 19:16 #77
ΜΑΙΚΛ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΣΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ 2-3 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ Μ ΑΦΗΝΕΙΣ;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-07-2015, 19:17 #78
ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΝΟ;
30-07-2015, 15:44 #79
30-07-2015, 15:48 #80
η αληθεια ειναι οτι εδω, δεν συνηθιζεται.
αν πετυχεις τετοια γυναικα, σαφως θα προσπαθησει να στο κρυψει, δεν θα σου πει οτι ηρθε για τα λεφτα σου.
αλλα τα καλα κρυμενα "μυστικα", λαμπουν καλυτερα. ΝΟΜΟΣ.
παντα η αληθεια βγαινει στην επιφανεια, οση 'επιμελεια"/χειριστικοτητα και να δειξει κανεις.
η αληθεια μιλαει μονη της, οτι κι αν σου λενε οι αλλοι ;)
30-07-2015, 15:54 #81
ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΙΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ
30-07-2015, 15:59 #82
30-07-2015, 16:01 #83
31-07-2015, 07:42 #84
Πόσων χρονών εισαι βρε φίλε?
Μέχρι τωρα είχες καποια σοβαρή σχέση?
Κάποτε λέμε πως οι γυναίκες κοιτάζουν μόνο τα λεφτά για να δικαιολογήσουμε την αδυναμία μας / την ανικανότητα μας να φτιαξουμε μια σχεση. Δηλαδή, είναι κανόνας πως όσες παντρεύτηκαν πλούσιο τον επέλεξαν αποκλειστικά για τα λεφτά του και πως σε τετοια ζευγαρια πάντα απουσιάζουν ή ειναι δευτερευουσας σημασίας το συναισθημα και η αγαπη?
Η δική μου εμπειρια λέει πως μια γυναικα θα κοιταξει μεν το χρημα καποιου αλλά δεν θα μείνει μέχρι εκεί! Θα τον πάρει για το χρήμα, θα τον επιλέξει αναμεσα σε πολλούς επειδη αυτος εχει το χρημα νοουμένου ότι την καλύπτει στα υπόλοιπα τα οποια επιζητα σε εναν αντρα!
Ειδα/ξερω πλουσίους 35-45 ετών εμφανίσιμους που ειναι μόνοι ενώ επιδιωκουν να φτιαξουν σχέση. Συμπερασμα μου, ο τυπος γυναικας για τον οποιο πιθανον να μιλας, ήτοι αυτη που κοιταζει μόνο το χρήμα είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση! Ασχολήσου λοιπόν με τις υπόλοιπες!γιάννης
31-07-2015, 14:19 #85
31-07-2015, 14:28 #86
Ιωάννη2 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. 36 είμαι έχω κάνει πολλές χαλαρές ας πούμε σχέσεις, κάποιες ακόμα πιο χαλαρες αλλά και κάποιες σοβαρές. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε σχεδόν πέντε χρόνια. Με μία άλλη σχέση σχεδόν τρία χρόνια παραλίγο να παντρευτούμε, είχαμε ορίσει και ημερομηνία.
Αλλά νομίζω δεν με κατάλαβες τί ήθελα να πω. Χωρίς να είμαι σίγουρος, όταν λες πλούσιος εννοείς αυτό που στα ελληνικά ονομάζετε εύπορος. Δηλαδή κάποιος Βαρδινογιάννης (το όνομα είναι τυχαίο μην δημιουργηθεί παρεξήγηση) θα ήθελε κοπέλα και δεν θα έβρισκε γιατί είναι κακός χαρακτήρας ή δεν έχει εμφάνιση? Γιατί και εγώ έχω δει άντρες εύπορους και εμφανίσιμους όπως λες, που επιδιώκουν να φτιάξουν σχέση και είναι μόνοι, όχι όμως πραγματικά πλούσιους.
31-07-2015, 15:18 #87
michael τι εννοείς δεν το δείχνει? Καταλαβαίνω βέβαια τη διαφορά κουλτούρας που λες, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να μην υπάρχουν ενδείξεις.
Η δική μου εμπειρία είναι πως συχνά οι άνθρωποι παραβλέπουν τα προφανή και μετά λένε ότι ο άλλος κρυβόταν.
Όχι ότι δεν υπάρχουν κι άνθρωποι που κρύβουν αποτελεσματικά τα κίνητρα τους, αλλά είναι πιστεύω μειοψηφία.
Στην πλειοψηφία απλά δεν δίνουμε σημασία σε κάποια 'καμπανάκια'.
Επίσης, η πλειοψηφία δεν δίνει σημασία σε κάποιες βασικότατες θεωρώ προϋποθέσεις, που είναι τα θεμέλια μιας υγιούς σχέσης, ιδίως αν μιλάμε για σχέση που θα θέλαμε να οδηγήσει σε κάποιου είδους δέσμευση.
Παράδειγμα: Βάζει ο/η σύντροφος το χέρι στην τσέπη να συμβάλλει στα κοινά έξοδα, ή κάνει την πάπια? Έχει κάποια εισοδήματα, έχει ποτέ εργαστεί, ή βασιζόταν μια ζωή στην πατρική περιουσία και εν γένει τις παροχές άλλων?
Έχω φίλο άντρα που παραπονιόταν ότι οι γυναίκες τον βλέπουν σαν πορτοφόλι. Ναι αλλά κι αυτός θεωρούσε υποχρέωση του να πληρώσει τις εξόδους και εν γένει τα έξοδα της σχέσης. Δεν έλεγε "Μαρία μου, δώσε κανά φράγκο, κατά προτίμηση τα μισά". Ούτε έφευγε αν η όποια Μαρία ΔΕΝ προσφερόταν ποτέ από μόνη της να καλύψει το μέρος των εξόδων που της αναλογούσε. Φυσικό επόμενο ήταν λοιπόν να προσελκύει τις ανάλογες γυναίκες.
31-07-2015, 18:11 #88
[QUOTE=marina38;548973))
Έχω φίλο άντρα που παραπονιόταν ότι οι γυναίκες τον βλέπουν σαν πορτοφόλι. Ναι αλλά κι αυτός θεωρούσε υποχρέωση του να πληρώσει τις εξόδους και εν γένει τα έξοδα της σχέσης. Δεν έλεγε "Μαρία μου, δώσε κανά φράγκο, κατά προτίμηση τα μισά". Ούτε έφευγε αν η όποια Μαρία ΔΕΝ προσφερόταν ποτέ από μόνη της να καλύψει το μέρος των εξόδων που της αναλογούσε. Φυσικό επόμενο ήταν λοιπόν να προσελκύει τις ανάλογες γυναίκες.[/QUOTE]
Πω πω , Δοκτωρ Μ. , ταχα με μια γιατρινα , και ενω εβγαζε 2000/μηνα δεν ειχε βγαλει ποτε να πληρωσει !! εγω ειχα βεβαια να πληρωνω , αλλα μου την ειχε βιδωσει τοσο πολυ αυτη η νοοτροπια , που ηταν ενας λογος που την ξαπεστειλα . Η τσιγγουνια ειναι αρρωστεια ( αν επροκειτο για τσιγγουνια η νοοτροπια , δεν καταλαβα , αλλα μεπαιρνε στο κινητο , και μουλεγε , παρε με !! μουχε αναψει ολα τα λαμπακια ) .
ΥΓ. Αμα εσυ εισαι η Μ εγω ειμαι ο Bond ?
31-07-2015, 20:13 #89
ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΠΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΛΙΩΝΕΙ
ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ
ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΕΧΕΙΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΛΠΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-08-2015, 12:14 #90
Μαρίνα38 σε ευχαριστώ για την πολύ ωραία απάντηση!
Αυτό που λες, ότι δεν δίνουμε σημασία στα καμπανάκια και μετά λέμε ότι ο άλλος κρυβόταν, συμβαίνει συχνά. Και εγώ παλαιότερα δεν είχα δώσει σημασία σε καμπανάκια για άλλα θέματα. Βέβαια πάνω σε αυτό που ρωτάω, θεωρώ ότι δίνω σημασία στις ενδείξεις, αν αυτές υπάρχουν. Αν όμως δεν υπάρχουν?
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα που μου συνέβη πέρισυ. Ήμουν μαζί με μια κοπέλα περίπου πέντε μήνες. Πολύ ωραία, την είχα γνωρίσει στην παραλία και την πλησίασα αμέσως. Μιλούσε και καλά αγγλικά και για μένα αυτό ήταν βοήθεια γιατί δεν μπορούσα να εκφραστώ καλά στα ελληνικά, τώρα κάπως καλύτερα πιστεύω. Γενικά εγώ σαν άνθρωπος δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν μιλάω για την δουλειά μου και το τί κάνω με λεπτομέρειες. Αλλά εκείνη ήταν σαν να μην ενδιαφερόταν καν για το τί κάνω! Ενώ εγώ την ρώταγα για τη δουλειά της και από ενδιαφέρον να μάθω για αυτήν αλλά και για να έχουμε κάτι να λέμε, άμα πήγαινα να πω κάτι εγώ για τη δικιά μου δουλειά με έκοβε αμέσως και μου έλεγε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι δουλειές και τα λεφτά καθόλου και άλλα τέτοια. Βέβαια είχε δει το σπίτι, τα αυτοκίνητα, το σκάφος και από τα γραφεία της εταιρίας είχε έρθει. Ακριβά γούστα είχε αλλά όχι πολύ. Μεγάλη ιστορία να την πω, αλλά στο τέλος ανακάλυψα ότι είχε ψάξει και είχε μάθει τα πάντα, το ποιος είμαι, το πώς έκανε την εταιρία η πατέρας και ο θείος μου, το ποιόν τομέα έχω αναλάβει εγώ και το ποιόν ο αδερφός μου, το τί ανήκει στον καθέναν στην οικογένεια, το μέγεθος της εταιρίας και τις τελευταίες μου κινήσεις στο χώρο τις ήξερε πιο καλά και από τη γραμματέα μου! Δεν θα με πείραζε να το ήξερα από την αρχή το γιατί με βλέπει, έτσι και αλλιώς ερωτευμένος δεν ήμουν, ήταν όμορφη πολύ αλλά σαν χαρακτήρας ήταν λίγο βαρετή χωρίς κάτι έντονο να με τραβήξει. Θα περνάγαμε λίγο καιρό μαζί καλά και τίποτα άλλο. Μου έκανε εντύπωση όμως η υποκρισία. Και έχω δει και άλλα παρόμοια, όμως δεν θέλω να το συνεχίσω.
Για το άλλο που λες, ότι αν προσφέρεται κάποιος να τα πληρώνει όλα μαθαίνει τη γυναίκα να τον θέλει μόνο για αυτό, πιστεύω εξαρτάται. Κάποτε ας πούμε είχα πάει ένα πολύ ακριβό ταξίδι με μια πρώην κοπέλα μου, που είχε πολύ μεγάλη οικονομική άνεση. Τότε τα πληρώσαμε περίπου μισά- μισά. Αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Τί θα πίστευες εσύ για έναν άντρα, που βγαίνει με μια κοπέλα, η οποία ζει με έναν μισθό και ενώ αυτός βγάζει καθαρά σε λίγες μέρες όσα βγάζει αυτή το χρόνο, της λέει να πληρώνουν διακοπές και όταν βγαίνουν έξω μισά- μισά? Εγώ δεν θα το έκανα αυτό ποτέ.