Αγνώριστη! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Junior Member
    Α, και κάτι άλλο... σε σχέση με αυτούς που αναφέρουν την κατάθλιψη. Ίσως να φανώ ωμός σε κάποιους αλλά λέω τουλάχιστον την αλήθεια. Δεν αναγνωρίζω τους ανθρώπους με ψυχολογικά θέματα!!! Ακούγεται λίγο περίεργο και σκληρό. Αλλά για μένα δεν είναι. Αν φτάσουμε στο σημείο να πούμε έτσι απλά και ανερυθρίαστα ότι η ανατροφή των παιδιών και η οικογένεια συμβαδίζει με την κατάθλιψη... ε τότε... να πάμε καλύτερα σε καμιά σπηλιά να κρυφτούμε! Δεν θα έχει τίποτα νόημα τότε για ολόκληρο το ανθρώπινο γένος! Καλύτερα να πέσει ένας κομήτης να μας καταστρέψει!
    Όταν ένας άνθρωπος είναι ανίκανος να τηγανίσει 2 αυγά δεν του φταίει καμία κατάθλιψη!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nonlinearly View Post
    Α, και κάτι άλλο... σε σχέση με αυτούς που αναφέρουν την κατάθλιψη. Ίσως να φανώ ωμός σε κάποιους αλλά λέω τουλάχιστον την αλήθεια. Δεν αναγνωρίζω τους ανθρώπους με ψυχολογικά θέματα!!! Ακούγεται λίγο περίεργο και σκληρό. Αλλά για μένα δεν είναι. Αν φτάσουμε στο σημείο να πούμε έτσι απλά και ανερυθρίαστα ότι η ανατροφή των παιδιών και η οικογένεια συμβαδίζει με την κατάθλιψη... ε τότε... να πάμε καλύτερα σε καμιά σπηλιά να κρυφτούμε! Δεν θα έχει τίποτα νόημα τότε για ολόκληρο το ανθρώπινο γένος! Καλύτερα να πέσει ένας κομήτης να μας καταστρέψει!
    Όταν ένας άνθρωπος είναι ανίκανος να τηγανίσει 2 αυγά δεν του φταίει καμία κατάθλιψη!!!
    γιατι δε παιρνεις διαζυγιο?
    ή θα ανεχεσαι τη κατασταση ή θα το συζητήσετε με κανα ψυχολόγο για να βοηθηθειτε ολοι στο να γινει εκει μεσα η κατασταση πιο λειτουργικη κ να τα ξαναβρειτε ή θα το λήξετε.

Junior Member
    Έτσι είναι όπως το λες... Την αγαπάω... αλλά στη ζωή πρέπει να έχουμε αρχές για να μην μας πάρει η κατηφόρα και δεν υπάρχει μετά κανένα φρένο. Η δική μου αρχή λέει ότι όταν δεν υπάρχουν από την απέναντι μεριά αντίστοιχα συναισθήματα το κόβεις άμεσα. Έτσι απλά! Δεν γύρισα ποτέ να της πω ότι δεν τη θέλω και ότι κάθομαι μόνο για τα παιδιά ότι προβλήματα και αν είχαμε. Η γυναίκα μου όπως εξήγησα είναι πολύ ανασφαλής, έχει χαμηλή εμπιστοσύνη στον εαυτό της φοβάται και ίσως να ντρέπεται κιόλας. Ως εκ τούτου δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να πάρει πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο διότι θα της φαίνεται βουνό ενώ ενδεχομένως να το ήθελε. Γενικά δεν είναι άνθρωπος της πρωτοβουλίας. Ακόμα και στο sex αν δεν κάνω εγώ την αρχή μπορεί και να μην το κάναμε ποτέ ενώ η ίδια το θέλει και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος απομάκρυνσης!

Banned
    Συμφωνω κ επαυξανω πανω σε αυτο. Κ χωρις να καταλογιζω σε καποιον κατι προσωπικα, δεν σπανιζουν κ οι περιπτωσεις που καποιος τα οποια ψυχολογικα του κ τις οποιες διαταραχες του τις χρησιμοποιει σα συγχωροχαρτι, προκειμενου να του επιτρεπονται ολα κ ολα να του δικαιο
    λογουνται. Στην πραγματικοτητα σε αυτες τις περιπτωσεις, το θυμα καταληγει να ειναι ο "μη εχων ψυχολογικα", ο οποιος επιφορτιζεται με την συνολικη επιβαρυνση κ τις δυσχερειες που προκαλει η ολη κατασταση, κ χωρις μαλιστα να αποκλειται στο τελος η εσωτερικη καταπιεση στην οποια εξαναγκαζει τον εαυτο του, τοποθετωνας απο φιλοτιμο κ αγαπη τις αναγκες του "ασθενους" πανω απο τις δικες του, να αποκτησει αλλου ειδους....... "ψυχολογικα"!!!!

Κ αφου η γυναικα σου δεν παιρνει την πρωτοβουλια, την κινηση του διαζυγιου πρεπει να την κανεις εσυ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η υπαρξη των παιδιων δεν αποτελει ουτε πραγματικη (οντως καποιος να πιστευει οτι ο χωρισμος των γονιων θα αποβει εις βαρος των παιδιων) η προσποιητη (δε θελει καποιος να ξεβολευτει κ να χωρισει κ χρησιμοποιει τα παιδια ως αιτια) δικαιολογια για για να παρατεινεται 1 τετοιο αδιεξοδο. Γιατι δεν υπαρχει διαζυγιο το οποιο να ειναι χειροτερο για 1 παιδι απο το να μεγαλωνει παραμελημενο, χωρις φροντιδα, σεβασμο κ αγαπη σε 1 νοσηρο περιβαλλον, με δηλητηριασμενη ατμοσφαιρα μεταξυ των γονιων κ κακα μητρικα/πατρικα προτυπα. Σε 1 ζευγαρι χρειαζεται 1 στοιχειωδης ισορροπια κ ουτε η ανευθυνη κ εγωπαθης συμπεριφορα της γυναικας σου αποτελει υγιες προτυπο αλλα ουτε κ η δικια σου υπερανεκτικη σταση "θυματος". Αρα νομιζω καλυτερα να παρεις την κατασταση στα χερια σου.

Senior Member
    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ
    ΓΤ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ
    ΓΙΑ ΖΟΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ
    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΓΤ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ
    ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΤ ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΙ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
    ΓΤ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
    ΦΙΛΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
    ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ Η ΝΑ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ
    ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ

Junior Member
    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ
    Ok man...αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε από κοντά να σου δείξω το γυναικείο μου "πράμα"!!! Αλλά τότε μην γυρίσεις και μου πεις ότι έκανες λάθος γιατί όπως κατάλαβες δεν κάνουμε και πολύ sex και θα είναι πολύ αργά για σένα!

Senior Member
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ
    ΘΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΤΑ
    ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ;

Senior Member
    Ok man...αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε από κοντά να σου δείξω το γυναικείο μου "πράμα"!!! Αλλά τότε μην γυρίσεις και μου πεις ότι έκανες λάθος γιατί όπως κατάλαβες δεν κάνουμε και πολύ sex και θα είναι πολύ αργά για σένα!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΨΗΛΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΣΥ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ

Senior Member
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ
    ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ

Junior Member
    Οκ τώρα μιλάς καλά... έληξε το θέμα.
    Τη γυναίκα μου αν δεν συνέλθει θα τη χωρίσω αν και θα μου είναι εξαιρετικά οδυνηρό.
    Γεια σας και ευχαριστώ

Senior Member
    Ο elis φαντάζομαι ήθελε να πει ότι συνήθως οι άντρες δεν ενδιαφέρονται τόσο για να είναι το σπίτι στην εντέλεια. Εμένα ο άντρας μου που με βλέπει να κάνω δουλειές μου λέει να χαλαρώσω και να μην κουράζομαι. Είμαι βέβαια των άκρων, δεν μπορώ να βλέπω άπλυτο πιάτο στο νεροχύτη. Όσο για το ότι δεν δέχεσαι τα ψυχολογικά ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! To λες εκ του ασφαλούς, αν σου τύχει δεν θα σκέφτεσαι έτσι και σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι σε όλη σου τη ζωή υγιής. Η σύζυγος από όσα περιγράφεις έχει κάποια θέματα από την αρχή κι εσύ τα γνώριζες. Ξέρεις πόσοι μπορεί να είναι αδιάγνωστοι??? Είτε γιατί δεν θέλησαν να το ψάξουν είτε γιατί δεν ήταν κάτι έντονο να τους ωθήσει να συμβουλευτούν ειδικό? Δεν γνωρίζω τι απόφαση θα πάρεις αλλά αν την αγαπάς πραγματικά συζήτησε μαζί της και προσπάθησε να δεις τι έχει μέσα στη ψυχή της.

Senior Member
    Αδερφέ... ακούγεσαι αρκετά "φουσκωμένος" με όσα γράφεις.
    Δεν ξέρω αν σου βγαίνει το παράπονο μαζεμένο λόγω του οτι τα γράφεις σε ένα φορουμ χωρίς να σε γνωρίζει κάποιος προσωπικά.
    Δεν ξέρω επίσης αν στην πραγματικότητα είσαι πιο τσιτωμένος απ'ότι μπορούμε να καταλάβουμε και αν σου αξίζουν συγχαρητήρια που δεν έχεις κάνει ακόμα μπαμ.

Αν και δεν έχω περάσει από την θέση σου, και μπορεί να μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω την αίσθηση οτι σε τέτοιες καταστάσεις φταίνε και οι δύο πλευρές.
    Πιστεύεις οτι δεν έχεις ένα (ίσως μικρό) μερίδιο ευθύνης για το πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα πράγματα; (δεν χρειάζεται να απαντήσεις... έγραψες άλλωστε κάποια πράγματα στο #14)

Αν εκείνη σαν άνθρωπος ήταν "τελείως διαφορετική" όταν δούλευε ακόμα, δεν είναι φανερό το πόσο της κόστισε (ψυχολογικά) η όλη αλλαγή μετά τις γέννες; Την κυκλοθυμία την έχουν αρκετοί άνθρωποι (δεν την δικαιολογώ) αλλά θα σου έβαζα στοίχημα οτι αρχικά ήταν και κάτι που ενδόμυχα ίσως σε τράβηξε πάνω της. Αν εσύ στη θέση της, ως γυναίκα, δεν θα κατέληγες στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται και εκείνη, δεν έχει καμμία σημασία... γιατί αφενός δεν μπορείς να το γνωρίζεις και αφετέρου δεν είμαστε όλοι ίδιοι μεταξύ μας.

Το θέμα δεν είναι όμως στο ποιος έφταιξε λιγότερο ή περισσότερο και σίγουρα δεν είναι τα όποια συγχωροχάρτια που ανέφερε πιο πάνω η mariposa7. Το να δεις πχ αν όντως πάσχει εκείνη από σοβαρή κατάθλιψη δεν θα είναι για να της δώσεις άφεση αμαρτιών, αλλά για να μπορέσεις να την βοηθήσεις να το ξεπεράσει, με διαφορετική μεθοδολογία βοήθειας απ'ότι μέχρι τώρα. Γιατί όμως; Γιατί αποφασίσατε να κάνετε μια οικογένεια μαζί. Γιατί κανένας (μάλλον) δεν σε ανάγκασε να την παντρευτείς και κανένας δεν σε ανάγκασε να κάνεις παιδιά μαζί της. Όλα αυτά έγιναν γιατί και εσύ τα ήθελες. Να την βοηθήσεις, βέβαια, θα μπορέσεις αν έχεις κι εσύ ακόμα αντοχές, που με όσα γράφεις ευτυχώς ακούγεσαι αρκετά δυνατός ακόμα.

Έχετε χάσει και οι δύο τον σύντροφό σας νομίζω.

Το θέμα με τέτοια προβλήματα είναι οτι πολλοί θα κοιτάξουν για παραδοχή και αναγνώριση των "προσπαθειών" τους έξω από τον δεσμό τους, σε έναν τρίτο, φίλο/συγγενή/φλέρτ κλπ. Εκεί θα πουν αυτά που αισθάνονται και η συμβουλή αυτού του τρίτου μπορεί να είναι και καταστροφική. Δυστυχώς όμως κανένας τρίτος δεν μπορεί να καταλάβει μία σχέση μεταξύ δύο άλλων ατόμων. Λείπουν στοιχεία. Λείπουν λεπτομέρειες. Λείπει το ιστορικό αυτής της σχέσης όταν συνέβαινε, σαν παρόν, και όχι όπως το θυμόμαστε σαν παρελθόν, δηλαδή είτε με πικρία είτε με μελαγχολία, συναισθήματα που προκύπτουν απ'την τωρινή κατάσταση.

Είναι σίγουρα δύσκολο να προσπαθήσεις να φερθείς αλτρουιστικά και με υποβοηθητική διάθεση σε κάποιον που φτάνει να σου πει "μένω μαζί σου μόνο για τα παιδιά". Νομίζω οτι το καταλαβαίνουν όλοι όσοι διάβασαν αυτά που έχεις γράψει. Αν νομίζεις οτι αυτό που είχατε αξίζει (και λογικά άξιζε γιατί αποφασίσατε να το πάτε παραπέρα), προσπάθησε να ξεφουσκώσεις λίγο από τη ρουτίνα (μας κουράζει όλους πάρα πολύ η γ@μημένη) και ρώτα τριγύρω να σου πουν φίλοι ή γνωστοί αν έχουν να προτείνουν έναν ψυχολόγο/ψυχίατρο. Μπορεί να θες να πας πρώτα μόνος σου, αναγνωριστικά, για να δεις αν πρόκειται να σας προσφέρει κάτι το να πηγαίνατε μαζί.

Junior Member
    Σωστά... έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης όπως το περιέγραψα... έκανα προσπάθεια να το αναγνωρίσω εμπράκτως και σε βάθος χρόνου πράγμα που έγινε...και έμεινε... έγινα πολύ πιο φιλικός με λιγότερα ξεσπάσματα (προσοχή εδώ... δεν είμαι παρανοϊκός...δεν ξεσπάω ποτέ χωρίς ουσιαστικό λόγο),πιο "οικογενειάρχης", με φανερή στοργή για τα παιδιά μου -που το είχε ζητούμενο όπως μου έλεγε- και πολύ έκδηλη την ερωτική μου επιθυμία σε αυτήν σαν θηλυκό που της άρεσε... και ενώ είναι όλα καλά ξαφνικά... το εννοώ αυτό... ξαφνικά και από πουθενά έβλεπα έναν άλλο άνθρωπο να κλείνεται στον εαυτό του και εγώ να μένω μαλάκας!!! Παρεμπιπτόντως ενώ εγώ ηρεμούσα και έβαζα τις σκέψεις μου σε μια σειρά αυτή πολύ λίγα πράγματα άλλαζε από τον τρόπο που αντιμετώπιζε την καθημερινότητά της πόυ είναι και ο βασικός μας καβγάς! Κανένα πρόγραμμα, κανένας στόχος, κανένα ενδιαφέρον για το πως θα κυλίσει η οικογενειακή ζωή, που και πότε θα πάμε διακοπές... έπρεπε για ΟΛΑ να έχω εγώ πρωτοβουλία. Ακόμα και μια λάμπα να ήθελε και το έβλεπε θα περίμενε πότε να έρθω από την δουλειά για να πάω να την πάρω στην καλύτερη περίπτωση γιατί έχει υπάρξει και η περίπτωση να μου κάνει σκηνή ότι αφού δεν στο λέω εγώ να πάς και το ξεχνάω 1 μήνα εσύ γιατί δεν αναλαμβάνεις; Γενικά ενώ συνεννοείσαι μαζί της και σου λέει ότι θα το αναλάβει αυτή τελικά βρίσκεσαι απολογούμενος γιατί δεν ανέλαβες εσύ αφού βλέπεις ότι εγώ είμαι ΓΚΑΟ. Σου δίνει τα μυαλά στα χέρια. Έχει φοβερή ικανότητα σε αυτό!!! Αυτό εμένα με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση και αντιδρούσα... έτσι λοιπόν από θύμα γινόμουνα στα μάτια της θύτης γιατί έτσι την βόλευε και εκεί που έπρεπε να απολογηθεί αυτή ξαφνικά και από το πουθενά βρισκόμουνα εγώ με την πλάτη στον τοίχο... είπαμε αλλά όχι κι έτσι!

Senior Member
    ας ευχηθουμε τοτε να μην εχεις και να μην αποκτησεις ποτε ΕΣΥ ψυχολογικα θεματα γιατι θα νοιωσεις απεραντη μοναξια αν δεν σε αναγνωριζεις :)

παραβλεπεις κατι πολυ σημαντικο.
    ΑΝ ολα αυτα οφειλονται οχι σε ωχαδερφισμο, αλλα σε καταθλιψη, η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

κανεις δεν ειπε οτι εισαι υποχρεωμενος να ζεις οπως δεν σου αρεσει η να βλεπεις τα παιδια σου να τρωνε σκουπιδια, επειδη καποια εχει καταθλιψη (αν εχει)
    μπορεις ομως να της δωσεις την ευκαιρια να θεραπευτει και να ξαναπροσπαθησετε.

αν ενδιαφερεται κι αυτη βεβαια. γιατι αν νοιωθει οτι ειναι μια χαρα εκτος του οτι εχει κανει εναν γαμο που δεν θελει, παιρνετε διαζυγιο και τελειωνει το πανηγυρι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast