Results 31 to 45 of 49
Thread: Αγνώριστη!
-
23-07-2015, 18:03 #31
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΒΑΡΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΛΠ
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ
ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ
ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 23-07-2015, 18:12 #32
Δεν αναγνωρίζω ψυχολογικά θέματα και μάλιστα βαριάς μορφής όπως είναι η κατάθλιψη όταν σαν αφετηρία-πρόσχημα έχουν την ανατροφή των παιδιών και άλλες φτηνές δικαιολογίες. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που "δεν πάνε καλά" αλλά με την ιατρική έννοια. Δηλαδή βιολογικής προέλευσης. Ότι κάτι δεν πηγαίνει στο μυαλό έτσι κι αλλιώς και οι καθημερινές καταστάσεις μπορεί να λειτουργούν σαν ερέθισμα που το αναδεικνύουν. Αλλά όχι "μου φταίει το μουστάκι σου ο τρόπος που μιλάς κλπ" και τέτοιες παπαριές. Άλλωστε όπως είπα και η ίδια το έχει παραδεχτεί ότι δεν είναι ικανή στην καθημερινή διαχείριση των πραγμάτων... και αυτό πρέπει να της δημιουργεί άγχος.
23-07-2015, 18:12 #33
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ
ΞΑΝΑΕΠΑΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΨΥΧΩΣΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ
ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΑΡΑΕΞΩ ΟΜΩΣ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ
ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
ΤΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΑΩ ΓΤ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-07-2015, 18:17 #34
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΜΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-07-2015, 18:18 #35
Με τρομάζεις!
23-07-2015, 18:21 #36
το τι αναγνωριζεις και τι πιστευεις εσυ περι ψυχικων θεματων και ψυχικων προβληματων/ δυσλειτουργιων, δεν εχει απαραιτητα σχεση με το τι ισχυει στην πραγματικοτητα...
αυτα τα καθοριζει η επιστημη και οχι οι δοξασιες του καθενα..
απευθυνσου σε εναν καταρτισμενο επιστημονα να σε ενημερωσει..
23-07-2015, 18:49 #37
- still searching for the right place.....
Nonlinearly η γυναικα σου κ εσυ μαζι θα ηταν πολυ καλο να επισκευθειτε ψυχολογο κ πρωτιστως για την ιδια, για να μπορεσει η ιδια να διαχειριστει την καθημερινοτητα της πιο ορθολογικα κ πιο λειτουργικα. Απο τη στιγμη ομως που δεν εισαι μονος σου, οποτε αμα γουσταρεις βαζεις κ 1 πετρα στο λαιμο σου να πας να πνιγεις, δικαιωμα σου ειναι, αλλα εχεις αντιθετα την ευθυνη 2 μικρων παιδιων, γιατι πλεον εισαι πατερας, νομιζω οτι πανω απ'ολα πρεπει να βαλεις το δικο τους συμφερον. Ξερεις λοιπον τι πρεπει να κανεις.
23-07-2015, 19:02 #38
ΣΤΟ ΠΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟΥΡΜΠΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ
ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ
ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΑΠΛΟ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΘΑ ΠΑΤΑΤΡΑΚ Η ΟΧΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-07-2015, 19:16 #39
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ
ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-07-2015, 19:50 #40
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΤ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ Μ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ
ΔΥΣΤΗΖΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-07-2015, 13:43 #41
Άκου τον elis, έχει δίκιο. Τα συμπτώματα της γυναίκας σου δείχνουν κατάθλιψη και μάλιστα προχωρημένη. Χρειάζεται θεραπεία ή ψυχανάλυση. Είναι οτι ο εγκέφαλός της δεν λειτουργεί όπως πρέπει, δεν είναι οτι κάνει νάζια και είναι απλώς κακομαθημένη. Τα συμπτώματα αυτά ακριβώς τα έχει και ο άντρας μου που πάσχει από μείζονα κατάθλιψη και έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρείο.
Είναι κρίμα, η γυναίκα να μείνει αβοήθητη. Είτε αποφασίσεις να χωρίσεις είτε όχι θα πρέπει να επισκεφθείτε ψυχίατρο ή ψυχολόγο γιατί αργά ή γρήγορα θα επηρεαστούν και τα παιδιά.
02-08-2015, 18:20 #42
nonlinearly, το ότι δεν αναγνωρίζεις εσύ τα ψυχολογικά και τις ψυχικές ασθένειες, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Σε φόρουμ ψυχολογίας βρίσκεσαι. Ρώτα την πλειοψηφία των μελών εδώ μέσα που παλεύουμε καθημερινά με μια από τις ασθένειες που δεν αναγνωρίζεις, για να είμαστε λειτουργικοί και να μη χαρακτηριστούμε από τους υπόλοιπους άχρηστοι, ανίκανοι, αδιάφοροι, παρτάκηδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Όσοι έχουν περάσει κατάθλιψη και δη βαριά, γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι. Να μην έχεις όρεξη να σηκωθείς από το κρεβάτι σου και να εύχεσαι να πέσει το ταβάνι να σε πλακώσει να γλιτώσεις μια και καλή.
Η αλλαγή στη συμπεριφορά της γυναίκας σου και όσα περιγράφεις, δείχνουν ότι πάσχει από κάτι. Είτε το δέχεσαι είτε όχι. Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που το αναγνωρίζει, το αναλύει και συμβάλλει στην καταπολέμησή του με φάρμακα, ψυχοθεραπεία και ακόμα και εναλλακτικές μεθόδους.
Επιπλέον, η γυναίκα σου σου είπε ότι μόνο για τα παιδιά κάθεται, η διαφορά είναι ότι εσύ δεν το λες στην ίδια, αλλά εδώ.
Και να ξέρεις ότι στην κατάθλιψη μπορεί να αλλάξει και ολόκληρη η κοσμοθεωρία και τα συναισθήματα και τα πάντα. Δε νομίζω να υπάρχει ψυχικά και νοητικά υγιής γυναίκα που να αδιαφορεί για τα παιδιά της, όλα δείχνουν πρόβλημα που μπορεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η κατάθλιψη και όποια άλλη ψυχική ασθένεια, δεν αναγνωρίζει ιδιότητες, ηλικίες κλπ. Για να αδιαφορεί τόσο για τα παιδιά της, χρήζει επαγγελματικής βοήθειας.
Το αν εσύ θέλεις να τη χωρίσεις, δεν τη γουστάρεις, δε σε καυλώνει, σου τη δίνει κλπ, είναι άλλο θέμα και έχεις κάθε δικαίωμα να σηκωθείς να φύγεις. Και να διεκδικήσεις και τα παιδιά αν η ίδια λόγω ασθένειας κριθεί ακατάλληλη.
Σταμάτα όμως να κλείνεις τα αυτιά σου και απευθύνσου σε ειδικό πρώτα. Ο ίδιος θα αποφανθεί μετά από διαδικασίες αν όντως υπάρχει πρόβλημα ή αν όλα αυτά οφείλονται σε απλή αδιαφορία και ανευθυνότητα, και τότε μαζί σου, έχεις κάθε δικαίωμα να ωρύεσαι. Όπως επίσης και το αν πάσχει από κάτι και εξακολουθήσει να αρνείται το πρόβλημα και να μη δέχεται να το αντιμετωπίσει. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, οι ασθένειες αντιμετωπίζονται, αν δε θεραπεύονται πλήρως, τότε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ώστε ο πάσχων/η πάσχουσα να είναι ξανά λειτουργικός/ή. Δεν αποτελούν δικαιολογία για να τα φορτώνουμε στον κόκορα. Αυτό ναι, θα είναι θέμα χαρακτήρα, και εκεί θα έχεις δίκιο.
Κάνε το πάνω απ΄όλα για τα παιδιά σου.
02-08-2015, 19:22 #43
ΚΟΙΤΑΞΕ ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ
ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ
ΔΛΔ ΠΧ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑΡΑ
ΚΑΙ ΟΠΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2015, 19:36 #44
βασικα δε γινετε να εγινε αγνωριστη απλα δε την ηξερες τοσο καλα οσο νομιζες κ ειδες μια αλλη πλευρα του εαυτου της που δεν ηξερες απλως οτι την εχει.
επισης δε δεχομαι αυτο που λες οτι της βαζει λογια η μανα της αν αυτο συμβαινει τοτε απλα συμφωνει μαζι της κ κρυβετε πισω απο αυτη.
02-08-2015, 19:47 #45
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ ΕΚΑΤΟ
ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ
ΑΡΚΕΤΟ ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ
ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΤ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΤ ΤΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία