Με υποτιμούν συνέχεια !! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Χριστακη , στις πανελληνιες της δευτερας λυκειου πατωσα κανονικα , εβγαλα μεσο ορο περιπου 14 αν θυμαμαι καλα ( βεβαια τοτε παρολο που ημουν θετικη εδινα και αρχαια και ιστορια πανελληνιες ). Στην τριτη λυκειου εβγαλα μεσο ορο περιπου 15.000 μορια , και απο πεισμα και αντιδραση κυριως δηλωσα πρωτη μια σχολη στα Τει , ετσι ωστε να ειναι αδυνατο να ζητησουν οι γονεις μου μεταγραφη για την πολη καταγωγης μου.
    Παντως απο τοτε ελεγα πως θελω να παω εξωτερικο και να σπουδασω αστρονομια , οι γονεις μου, μου ελεγαν οτι ετσι οπως παω δεν θα καταφερω ουτε το τει να βγαλω, σε αυτο βγηκαν αληθινοι αλλα... Σημερα σπουδαζω φυσικη&αστρονομια σε πανεπιστημιο του εξωτερικου και η αποδοση μου ειναι σχετικα καλη...

Γενικα θα σου ελεγα να προσπαθησεις για αυτο που θελεις , και αν δεν βγαλεις τοσο καλο βαθμο στις πανελληνιες υπαρχουν και αλλες λυσεις. Πχ μπορεις να περασεις σε μια σχολη παραιατρικων επαγγελματων και μετα να δωσεις κατακτηριες ή να δωσεις ξανα πανελληνιες καποια στιγμη στο μελλον.
    Μπραβο σου που τελικα εκανες αυτο που ηθελες...παρ'όλα τα εμποδια που ειχες να ξεπερασεις ..! Αλλα εγω ειλικρινα δεν ξερω αν θα τα καταφερω...παντως θα το παλεψω...

Senior Member
    Γιατι να μην τα καταφερεις?
    Μην μπαινεις στο τριπακι να σε υποτιμας , και μην προδικαζεις το τι θα γινει. Να σκεφτεσαι πως απλα θα κανεις οτι μπορεις και αν δεις οτι τελικα δεν βγαινει θα βρεις καποια εναλλακτικη.

Junior Member
    Εχεις δικιο....θα το παλεψω...και να δεν βγει..θα δω τι θα κανω !!

Senior Member
    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΗΜΕΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΤ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΛΠ
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΤ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Μην ακούς τη μαλακια του καθενός! !!! Ήμουν σαν εσένα δε διάβαζα τίποτα στο σχολείο επειδή βαριόμουνα κει μου φαινόταν όλα χαζομάρες. . . έκανες πολύ καλή επιλογή με την κατεύθυνση. Σίγουρα θα πρέπει να διαβάσεις πάρα πολύ γιατί θα έχεις κενά από τα προηγούμενα χρόνια αλλά εσύ να μην το βάλεις κάτω! Να μην αναρωτιέσαι να δώσεις ή όχι για ιατρική! Στόχος σου να είναι το να γράψεις άριστα και να διαβάζεις πολύ και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν το φ δρόμο τους. ... Εγώ σπουδάζω τώρα μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κ πληροφορικής και είναι κάτι που κατάφερα με την πρώτη και μέσα σε ενάμιση χρόνο! Καλή επιτυχία και ας τους να λένε πίστεψε στον εαυτό σου

Banned
    εγω πιστευω περισσοτερο τους καθηγητες σου παρα τα τεστ γιατι απο τη μια μου κολαει περισσοτερο στη περιγραφη που κανεις για τον εαυτο σου δηλ οτι εισαι καπου στη μεση κ τους γνωστους σου που σε γνωριζουν καλυτερα.
    κ αυτο επειδη καποτε ειχα την τυχη να ειχα συγγενη μου εναν που δουλευε δασκαλος κ την ωρα που εγω σκεφτομουν να σπουδασω αλλανταλον οι γωνεις μου τον ακουσαν κ με πηγαν στο καταληλο χωρο για μενα..
    καπιος που βλεπει μαθητες συνεχεια κ σαφως εχει μαθει να τους καταλαβαινει εχει περισσοτερη δυναμη απο ολους οσο επαναλαμβανει συνεχως ολο αυτο δηλαδη να βλεπει μαθητες συνεχεια
    τωρα οι αλλοι μπορει να σου λενε κ λιγο αυτο που θες να ακουσεις.

Quote Originally Posted by christakis220 View Post
    Γεια σας φίλοι και φίλες ! Εγώ τώρα θα πάω Β Λυκείου...Στις προηγούμενες τάξεις δεν ήμουν καλός μαθητής , αλλά ούτε και κακός...του 16...Φέτος έπρεπε να διαλέξω κατεύθυνση...Υπήρχαν 2 Ανθρωπιστικών σπουδών και Θετικών. Διάλεξα Θετικών γιατί όλοι και οι φίλο μου αλλά και οι καθηγητές μου, μου λένε ότι έχω μαθηματικό μυαλό και είμαι πολύ έξυπνος αλλά τεμπέλης. Εγώ επειδή μ'αρέσει να ψάχνω στο διαδίκτυο βρήκα τυχαία ότι στην Γ Λυκείου υπάρχουν 3 κατευθύνσεις : Ανθρωπιστικών σπουδών, Θετικών σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής. Είχα καταμπερδευτεί και έτσι αποφάσισα να πάω σε μια κυρία να κάνω ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Στα αποτελέσματα αυτού βγήκε ότι μου ταιριάζουν ιατρικές σχολές και τα οικονομικά ! Εγώ ήμουν τόσο χαρούμενος γιατί πάντα ήταν το όνειρο μου η Ιατρική ! Αλλά δεν το έλεγα πουθενά γιατί θα με κορόιδευαν. Έτσι αποφάσισα στην Γ Λυκείου να διαλέξω την κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής αλλά θα ανοίξω και το 3ο επιστημονικό πεδίο με βιολογία για να ανοίξω και την Ιατρική αλλά με μειωμένα μόρια. Το κακό είναι πως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Στους γονείς μου που το είπα, ο πατέρας μου μου λέει σιγά μην τα καταφέρεις. Ο ξαδερφός μου μου είπε το ίδιο , μια φίλη μου με έκραξε. Δεν ξέω τι να κάνω να δώσω για ιατρική ή όχι. Αλλά και να δώσω θα τα καταφέρω ??? :( :( :( :(
    Τους καθηγητές θα ακούσεις κι όχι τι σου λέει ο καθ ε άσχετος!!! Αυτοί ειναι οι πλεον ειδικοί. Ιδίως αμα εισαι σε δημόσιο σχολείο, που σπάνια θα ασχοληθούν προσωπικά με μαθητή, για να σου πουν τοσο εγκωμιαστικα σχόλεια πάει να πει τους εκανες εντυπωση αναμεσα σε πολλούς.
    Συνηθως όσοι εχουν μαθηματικό μυαλό τα καταφερνουν επειτα σε πολλούς επιστημονικούς τομεις.Το ζητημα ειναι εσυ απερισπαστος να επιλέξεις αυτο που θα σου πει η καρδια σου. Κι απλα θα παρεις την θετική ανατροφοδοτηση που σου δωσαν οι καθηγητές που είναι διάβασε!!
    Τους ειδικούς θ' ακουσεις και τον εαυτο σου! Ειναι οι μόνοι που μπορούν να σε καθοδηγησουν σωστα!
    γιάννης

Banned
    δεν ειναι θεμα ασχετου αλλα θεμα αδιαφοριας ποτε δε πιστεψα οτι καπιος εχει σπουδασει κατι κ δε γνωριζει το τι λεει απλα δε τον νιαζει.
    οσο βλεπεις πραγματα συνεχεια κ πολες φορες αποκτας εμπειρια.

Junior Member
    Εγω λεω να προσπαθησεις για την ιατρικη αν αυτο ειναι που πραγματικα θελεις. Τι σημασια εχει τι λενε οι αλλοι; μονο αν κατι θελεις πραγματικα, θα στρωθεις και θα διαβασεις για να πετυχεις. Να σκεφτεσαι παντα θετικα και οτι θα τα καταφερεις. Γιατι αλλωστε να μην τα καταφερεις; Διαβασμα θελει, αλλα δεν ειναι απιθανο. Κι αμα οντως θελεις πολυ ιατρικη, μπορεις αν δε περασεις με την πρωτη να ξαναδωσεις. Να μην ντρεπεσαι να ακολουθησεις και να προσπαθησεις για το ονειρο σου!

Αντε και καλο διαβασμα συναδελφε χοχο(κι εγω ιατρικη:D)

Page 2 of 2 FirstFirst 12