Results 16 to 24 of 24
Thread: Με υποτιμούν συνέχεια !!
-
23-07-2015, 22:27 #16
- 23-07-2015, 22:34 #17
Γιατι να μην τα καταφερεις?
Μην μπαινεις στο τριπακι να σε υποτιμας , και μην προδικαζεις το τι θα γινει. Να σκεφτεσαι πως απλα θα κανεις οτι μπορεις και αν δεις οτι τελικα δεν βγαινει θα βρεις καποια εναλλακτικη.
23-07-2015, 22:37 #18
Εχεις δικιο....θα το παλεψω...και να δεν βγει..θα δω τι θα κανω !!
24-07-2015, 12:00 #19
ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΗΜΕΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΤ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΛΠ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΤ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-07-2015, 18:53 #20
Μην ακούς τη μαλακια του καθενός! !!! Ήμουν σαν εσένα δε διάβαζα τίποτα στο σχολείο επειδή βαριόμουνα κει μου φαινόταν όλα χαζομάρες. . . έκανες πολύ καλή επιλογή με την κατεύθυνση. Σίγουρα θα πρέπει να διαβάσεις πάρα πολύ γιατί θα έχεις κενά από τα προηγούμενα χρόνια αλλά εσύ να μην το βάλεις κάτω! Να μην αναρωτιέσαι να δώσεις ή όχι για ιατρική! Στόχος σου να είναι το να γράψεις άριστα και να διαβάζεις πολύ και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν το φ δρόμο τους. ... Εγώ σπουδάζω τώρα μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κ πληροφορικής και είναι κάτι που κατάφερα με την πρώτη και μέσα σε ενάμιση χρόνο! Καλή επιτυχία και ας τους να λένε πίστεψε στον εαυτό σου
27-07-2015, 19:48 #21
εγω πιστευω περισσοτερο τους καθηγητες σου παρα τα τεστ γιατι απο τη μια μου κολαει περισσοτερο στη περιγραφη που κανεις για τον εαυτο σου δηλ οτι εισαι καπου στη μεση κ τους γνωστους σου που σε γνωριζουν καλυτερα.
κ αυτο επειδη καποτε ειχα την τυχη να ειχα συγγενη μου εναν που δουλευε δασκαλος κ την ωρα που εγω σκεφτομουν να σπουδασω αλλανταλον οι γωνεις μου τον ακουσαν κ με πηγαν στο καταληλο χωρο για μενα..
καπιος που βλεπει μαθητες συνεχεια κ σαφως εχει μαθει να τους καταλαβαινει εχει περισσοτερη δυναμη απο ολους οσο επαναλαμβανει συνεχως ολο αυτο δηλαδη να βλεπει μαθητες συνεχεια
τωρα οι αλλοι μπορει να σου λενε κ λιγο αυτο που θες να ακουσεις.
28-07-2015, 08:38 #22
Τους καθηγητές θα ακούσεις κι όχι τι σου λέει ο καθ ε άσχετος!!! Αυτοί ειναι οι πλεον ειδικοί. Ιδίως αμα εισαι σε δημόσιο σχολείο, που σπάνια θα ασχοληθούν προσωπικά με μαθητή, για να σου πουν τοσο εγκωμιαστικα σχόλεια πάει να πει τους εκανες εντυπωση αναμεσα σε πολλούς.
Συνηθως όσοι εχουν μαθηματικό μυαλό τα καταφερνουν επειτα σε πολλούς επιστημονικούς τομεις.Το ζητημα ειναι εσυ απερισπαστος να επιλέξεις αυτο που θα σου πει η καρδια σου. Κι απλα θα παρεις την θετική ανατροφοδοτηση που σου δωσαν οι καθηγητές που είναι διάβασε!!
Τους ειδικούς θ' ακουσεις και τον εαυτο σου! Ειναι οι μόνοι που μπορούν να σε καθοδηγησουν σωστα!γιάννης
28-07-2015, 11:51 #23
δεν ειναι θεμα ασχετου αλλα θεμα αδιαφοριας ποτε δε πιστεψα οτι καπιος εχει σπουδασει κατι κ δε γνωριζει το τι λεει απλα δε τον νιαζει.
οσο βλεπεις πραγματα συνεχεια κ πολες φορες αποκτας εμπειρια.
06-12-2015, 22:47 #24
Εγω λεω να προσπαθησεις για την ιατρικη αν αυτο ειναι που πραγματικα θελεις. Τι σημασια εχει τι λενε οι αλλοι; μονο αν κατι θελεις πραγματικα, θα στρωθεις και θα διαβασεις για να πετυχεις. Να σκεφτεσαι παντα θετικα και οτι θα τα καταφερεις. Γιατι αλλωστε να μην τα καταφερεις; Διαβασμα θελει, αλλα δεν ειναι απιθανο. Κι αμα οντως θελεις πολυ ιατρικη, μπορεις αν δε περασεις με την πρωτη να ξαναδωσεις. Να μην ντρεπεσαι να ακολουθησεις και να προσπαθησεις για το ονειρο σου!
Αντε και καλο διαβασμα συναδελφε χοχο(κι εγω ιατρικη:D)