εγινα 24 και δεν ειχα ποτε κοπελα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 295
    Quote Originally Posted by kostas19917 View Post
    ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????? :( :( :( ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
    Σπαστικό δε λες τίποτα είναι να μην μπορείς να το ελέγξεις τον ερωτικό τομέα (αν κατάλαβα σωστά οτι εννοείς αυτό). Σε νιώθω απόλυτα.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 11-08-2015 at 01:35.

Quote Originally Posted by 66psy View Post
    οχι βρε!
    εξαλλου τα λιγουρια δεν χαιρουν και εκτιμησης απο τις κοπελες μην νομιζεις.
    απλως αυτο που θελω να πω ειναι πως π.χ εισαι σε μια παρεα και ειναι και μια κοπελα που σου αρεσει. ε αν δεν της μιλησεις (μια απλη κουβεντα ρε παιδι μου οχι κοπλιμεντο) πως θα δημιουργηθει η φαση? πως θα αρχισει η επικοινωνια?
    το να μιλησεις σε μια κοπελα σε ενα μπαρ δεν ειναι κακο. Δεν ειπαμε να την πεφτεις σε καθε γκομενα μεσα σε ενα μαγαζι, αλλα αν σου αρεσει μια κοπελα οπως και να το κανουμε πρεπει να την προσεγγισεις με κουβεντα. Ειδαλλως πως θα σε προσεξει?
    δεν εχω πλησιασει ποτε και καμια γιατι περιμενα καποια εστω και μια να δειξει ενδιαφερον γιατι παλιοτερα ειχα πολυ ασχημη εξωτερ. εμφανιση και το ειχα παρει αποφαση οτι θα ειμαι μονος για παντα ..... αλλα εχω αλαξει και ειδικα τους 6 τελευταιους μηνες... αλλα 23 χρονων συμπεριοφρα δεν αλλαξει σε λιγους μηνες πιστευω....

Banned
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Αυτό δεν πιστεύω πως στέκει.:)
    Kαι τα τατουάζ και τα πιρσινκ περιποίηση είναι...για την εικόνα τους τα κάνουν.
    Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες και αδυναμίες.
    Δε θα σε κρίνω για τα γούστα σου, δικαίωμά σου να θέλεις να έχεις δίπλα σου, όποιο τύπο γυναίκας σου αρέσει.
    Το ωραίο στις ερωτικές σχέσεις, είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σου ανατρέψει τις μέχρι τώρα απόψεις σου.
    Δηλαδή ενώ σου αρέσουν οι δυναμικές (και εμένα οι δυναμικοί μου αρέσουν:rolleyes:), να γνωρίσεις μια ήσυχη κοπέλα που με
    το χαρακτήρα της να σε κάνει να την ποθείς τρελά.
    Συμφωνώ κι εγώ στα περισσότερα εκτός του ότι το ωραίο είναι να σου ανατρέψει κάποιος τις απόψεις, εκτός πια και αν βασίζονται στο κόμπλεξ, και ο άλλος θα σε απελευθερώσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Συμφωνώ κι εγώ στα περισσότερα εκτός του ότι το ωραίο είναι να σου ανατρέψει κάποιος τις απόψεις, εκτός πια και αν βασίζονται στο κόμπλεξ, και ο άλλος θα σε απελευθερώσει.
    Eννοούσα να βρεις κάποιον που θα σε κάνει να σπάσεις τα στερεότυπα που έχεις στο μυαλό σου.
    Να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν.
    Να δεις πως γουστάρεις κι άλλα πράγματα από αυτά που νόμιζες.:)

Banned
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Eννοούσα να βρεις κάποιον που θα σε κάνει να σπάσεις τα στερεότυπα που έχεις στο μυαλό σου.
    Να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν.
    Να δεις πως γουστάρεις κι άλλα πράγματα από αυτά που νόμιζες.:)
    Κατάλαβα τι λες οκ, συμφωνώ αν και δεν μου έχει τύχει.

Banned
    μα δεν απορριπτω καμια γενικα αλλα το ΙΔΑΝΙΚΟ για μενα ειναι αυτο το στιλ με τη λογικη οτι για να κυκλοφορει με αυτη την εμφανιση ειναι χωρις κομπλεξ και δεν προκειται να φαω προσβολες αφου οι περιποιημενες κατ εξοχην εχουν κομπλεξ. γενικοτερα το χυμα μου αρεσει πολυ γιατι και εγω ειμαι χαλαρος .στην εμφανιση ειμαι απλος
    Με όλη την καλή διάθεση..... σίγουρα πολλές φορές η εμφάνιση "μαρτυράει" πράγματα για κάποιον/α, σε συνδυασμό πάντα κ με άλλα χαρακτηριστικά. Όμως αν είναι να πορεύεσαι βάσει σκεπτικού ότι "άμα φοράει ταγέρ είναι βαρετή ή σνομπ, αν φοράει μίνι με ψηλοτάκουνα είναι "εύκολη" κλπ κλπ", δε βλέπω να προχωράς κ πολύ στο επίμαχο θέμα. Ξέρω ανθρώπους με piercing κ tatoo που είναι μια χαρά κ άλλους/ες που είναι τίγκα στην ανασφάλεια κ τα κόμπλεξ κ έχουν φτιάξει το εν λόγω image να οχυρωθούν πίσω του κ να τραβήξουν την προσοχή.....

Senior Member
    kostas19917 οι περισοτερες απο αυτες που ειναι με τετοια εμφανιση εχουν τα μεγαλυτερα κομπλεξ σε ολους τους τομεις,και θα καταληξεις να εχεις σχεση με ενα κακομαθημενο που θα προσπαθεις να του βαλεις μυαλλο μπας και λειτουργησει(ΕΚΤΟΣ εκτος και αν εισαι στην ιδια κατηγορια).και εκτος αν μιλας μονο για σεξ και οχι για σχεση γιατι κατι τετοια φρικια ειναι απιστευτααααααα!(ειχες γραψει σε προηγουμενη σελιδα κατι για την διαρκεια της πρωρης φορας,απλα θα τελειωσεις μπαμ μπαμ θα πεις "ουπς δεν το ειχα σχεδιασει" θα γελασεις θα αλλαξεις προφυλακτικο και θα πας για δευτερο γυρο σε χρονο ντε τε!!!και ολα μια χαρα ουτε που θα προλαβει να ξενερωσει...ή εξασκισου μονος πριν γινει το καλο!!)
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    ΛΙΓΚΑΛΑΙΖ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΔΛΔ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ Η ΤΕΧΝΗ ΤΕΣΠΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οτι θελει ο ελις δεν χαλαω χατιρια εγω!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Με όλη την καλή διάθεση..... σίγουρα πολλές φορές η εμφάνιση "μαρτυράει" πράγματα για κάποιον/α, σε συνδυασμό πάντα κ με άλλα χαρακτηριστικά. Όμως αν είναι να πορεύεσαι βάσει σκεπτικού ότι "άμα φοράει ταγέρ είναι βαρετή ή σνομπ, αν φοράει μίνι με ψηλοτάκουνα είναι "εύκολη" κλπ κλπ", δε βλέπω να προχωράς κ πολύ στο επίμαχο θέμα. Ξέρω ανθρώπους με piercing κ tatoo που είναι μια χαρά κ άλλους/ες που είναι τίγκα στην ανασφάλεια κ τα κόμπλεξ κ έχουν φτιάξει το εν λόγω image να οχυρωθούν πίσω του κ να τραβήξουν την προσοχή.....
    οπως ξαναεγραψα δεν απορριπτω καμια αλλα μου αρεσουν οι περιεργες που θα πουν και κατι το διαφορετικο.. αλλα απλα θα συμβιβαστω με μια απλη και τελος. εκει καταληγει το πραμα ...

Quote Originally Posted by legalize View Post
    kostas19917 οι περισοτερες απο αυτες που ειναι με τετοια εμφανιση εχουν τα μεγαλυτερα κομπλεξ σε ολους τους τομεις,και θα καταληξεις να εχεις σχεση με ενα κακομαθημενο που θα προσπαθεις να του βαλεις μυαλλο μπας και λειτουργησει(ΕΚΤΟΣ εκτος και αν εισαι στην ιδια κατηγορια).και εκτος αν μιλας μονο για σεξ και οχι για σχεση γιατι κατι τετοια φρικια ειναι απιστευτααααααα!(ειχες γραψει σε προηγουμενη σελιδα κατι για την διαρκεια της πρωρης φορας,απλα θα τελειωσεις μπαμ μπαμ θα πεις "ουπς δεν το ειχα σχεδιασει" θα γελασεις θα αλλαξεις προφυλακτικο και θα πας για δευτερο γυρο σε χρονο ντε τε!!!και ολα μια χαρα ουτε που θα προλαβει να ξενερωσει...ή εξασκισου μονος πριν γινει το καλο!!)
    οχι δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια με πιρσινγκ κτλ. και οχι δεν μιλαω για σεξ μονο αλλα για σχεση... οσο για την 1η φορα καλο θα ηταν να της το ελεγα ή οχι. και αν ναι μετα απο 2-3 ραντεβου ή πριν κανουμε σεξ?

οσο για την 1η φορα καλο θα ηταν να της το ελεγα ή οχι.
    Καλύτερα να μην πεις τίποτα. Φιλικά πάντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΟ ΒΕΝΖΙΝΕΣ
    ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
    ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΧΑΛΑΡΑ ΧΩΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΡΟΥΧΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
    πως τα λες έτσι βρε elis... μάλλον τις ισοπεδώνεις λίγο τις γυναίκες... οδοστρωτήρας...

Senior Member
    πάντως βρε 19917, ρισκαρισε και λίγο... να σου πω φάση; ο δεύτερος άντρας μου, με σταμάτησε απλά στο δρόμο και ζήτησε τον αριθμό του κινητού μου... κρατούσα από το χεράκι το γιό μου, ήτανε μικρούλης τότε, έξι χρόνων... πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, ο μικρός του είπε το κινητό κι εκείνος το αποστήθισε με τη μία (αριθμομνήμονες και οι δύο χαχα)... θέλω να πω, πάρε τα ρίσκα σου κι ας χάσεις... θα αποχτήσεις εμπειρία και γνώση από αυτό... κάντο με ωραίο τρόπο κι ας χάσεις και πολλές φορές... η μια φορά που θα κερδίσεις, θα είναι η καλή...

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ . ΚΑΙ mama ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΦΥΤΟ .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    πως τα λες έτσι βρε elis... μάλλον τις ισοπεδώνεις λίγο τις γυναίκες... οδοστρωτήρας...
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ
    ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ ΚΛΠ
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΛΠ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΣ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast