εγινα 24 και δεν ειχα ποτε κοπελα - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 271 to 285 of 295
    Senior Member
    ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣhttps://www.youtube.com/watch?v=Hefl6zKcWok
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    πως μπορεί να καλύψει την μοναξιά του με άλλους τρόπους ?

Banned
    πρέπει να μάθεις να μην τα παρατάς εκεί κυνήγα μην φοβάσαι τίποτα , έτσι έχει τύχει με κοπέλα να βγώ μετά απο υπερβολικό πρήξημο ε κάπου μετά τις 3-4 εβδομάδες που της έλεγα θέλω να σε δώ και έτσι και αλλιώς κτλ ενώ σταμάτησα να τις μιλάω έτυχε να μου πεί αυτή να βγούμε.... για αυτό σου λέω μην χάνεις το κουράγιο σου και πάνω απο όλα μην απογοητεύεσε επίσης να θυμάσαι ότι την ποιό ωραία γυναίκα της ζωής σου μία φορά θα την ρίξεις.... αν καταλαβένεις τι ενοώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas19917 View Post
    AΥΤΑ:
    τατουαζ μεγαλα σε πλατη ,ωμους , στηθος κ.α.
    πιρσινγκ στη γλωσσα στο αυτη στη μυτη, στον αφαλα και γενικα τρυπημενες
    σκισμενα τζιν, χυμα σαν συμπεριφορα και πολυ δυναμικες.
    δεν μου αρεσουν οι γυναικες σκυλια που ακολουθουν τον αντρα. θελω αν κατι δεν της αρεσει να εχει τα κοτσια να μου το πει και μακρυια οι χαδιαρες και οι ζουζουνιαρες...
    το οτι θα εχει τατουαζ και πιρσινγκ δεν την κανει αυτοματα δυναμικη και ανεξαρτητη.εγω εκανα την πρωτη σχεση στα 25 πηγαινα σε τρανς παρτυ επινα οτι εβρισκα ντυνομουνα σαν φαναρι και εκανα ριψοκινδυνα σπορ εκεινη μαυροντυμενη πανεμορφη χαμηλων τονων κατα των ουσιων αλλα επινε αρκετο αλκοολ οταν βγαιναμε στα μπαρ η σε ταβερνα και δεν γυμναζοτανε καθολου.η σχεση ηταν παντελης αποτυχια ο λογος ητανε οτι και οι δυο δεν ειμασταν ευτυχισμενοι στην μοναξια μας δηλαδη δεν καναμε σχεση για να μοιραστουμε ευτυχια αλλα την αναζητουσαμε στο προσωπο του αλλου.πλεον δεν καπνιζω δεν πινω και γυμναζομαι εξαντλητικα εχω μια τατουαζαρα στην πλατη αλλη μια στην γαμπα ενα μικρο στην παλαμη ενα πιρσινγκ και ενα εμφυτευμα δεν με ενδιαφερει αν θα εχει τατουαζ αυτη που θα ερθει αλλα δεν θελω να παιρνει ουσιες να μην καπνιζει σαν αραπης και να μην μου ειναι κυριακη πρωι χανγκ οβερ απο τα μπαρ.βρες μια στα μετρα σου.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Quote Originally Posted by roko View Post
    πως μπορεί να καλύψει την μοναξιά του με άλλους τρόπους ?
    Αμα το θέμα σου είναι καθαρά το σεξ,πας σε έναν οίκο ανοχής ή πηγαίνεις με κάποιο call girl.Σε γενικότερες τώρα γραμμές υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνεις για να ξεχαστείς
    πχ η αρκετή δουλειά και αν έχεις χρήματα να αγοράζεις πράγματα που σου αρέσουν ή να κάνεις δραστηριότητες που θες ακόμη και το φαϊ αλλά εδώ θέλει προσοχή γιατί το πολύ φαϊ παχαίνει και μετά θα κλαίγεσαι πέρα απο την μοναξιά σου και για τα κιλά σου...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ... ΒΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ !!!!!!!!!
    και εκει που ειχα απελπιστει μεσω badoo ειχα μιλησει για το θεμα μου σε μια κοπελα (στην αρχη δεν της το ειπα αλλα μετα δεν ηθελα να της το κρυψω) νοιαστηκε για μενα και ζητησα μετα απο μερες φβ . μου το εδωσε και μιλουσαμε 2-3 μερες, μετα ζητησα το τηλεφωνο της να της μιλησω γιατι μου αρεσε πολυ, μου το εδωσε και εδω και 10 μερες περιπου μιλαμε συνεχεια και με γουσταρει . εχουμε κανει και σκαιπ και ανταλλασουμε γλυκολογα και αυριο θα συνατηθουμε για πρωτη φορα. ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ.

τελικα υπαρχει ελπιδα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .ειναι απο γειτονικο νομο αλλα θα βρεθουμε και θα βρισκομαστε και οταν κανουμε και σεξ θα σας πω την εμπειρια.....

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ....

Ωραίος φίλε.Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Senior Member
    ειναι απο γειτονικο νομο αλλα θα βρεθουμε και θα βρισκομαστε και οταν κανουμε και σεξ θα σας πω την εμπειρια.....

Χαιρομαι που ελυσες το προβλημα σου αλλα μην γινεσαι καφρος αθελα σου. Εδω ειναι ενας ψηφιακος χωρος για συζητησεις και οχι φθηνο κουτσομπολιο. Αν αυτη η κοπελα σου σταθει οσο περιμενεις το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην την εκθετεις ετσι χωρις λογο δημοσια λεγοντας σε εμας τι εκανες και πως το εκανες. Δεν θα βγαλεις φυσικα τα στοιχεια της και κανεις δεν θα μαθει ποια ειναι αλλα το οτι δεν θα συμβει αυτο δεν το κανει λιγοτερο χειροτερο. Εσυ σαν αντρας δεν θα επρεπε να το θελεις αυτο που στην τελικη δεν βοηθαει σε κατι. Ηθελες καποιες γνωμες τις πηρες εκανες την προσπαθεια σου εληξε ομορφα οποτε κατσε να το απολαυσεις και μπες εδω να μιλησεις γενικα για τα συναισθηματα σου για ολο αυτο αν θελεις και οχι για την εμπειρια σου στο σεξ. Φιλικα παντα.

Senior Member
    Θα διαφωνισω μαζι σου φλοκ ....ο κωστας νομιζω εγραψε για να δωσει κουραγιο και στους αλλους που πιθανων εχου το ιδιο προβλημα με κεινον ....αλλωστε δεν ανεφερε κατι πρωσοπικο πχ ονομα διεύθυνση κλπ....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Θα διαφωνισω μαζι σου φλοκ ....ο κωστας νομιζω εγραψε για να δωσει κουραγιο και στους αλλους που πιθανων εχου το ιδιο προβλημα με κεινον ....αλλωστε δεν ανεφερε κατι πρωσοπικο πχ ονομα διεύθυνση κλπ....
    Μα αυτο ειπα αλλα ενημερωση σημαινει να πει οτι το πολεμησε βρηκε την ακρη του και να πει στον κοσμο οτι εχει ελπιδα και φυσικα να δωσει κουραγιο μεσα απο την ιστορια του. Οι λεπτομερειες στο σεξ σε τι βοηθανε?

Senior Member
    Δεν νομιζω να ειπε λεπτομεριες στο σεξ απλα αναφερθεικε σε αυτο οκ λιγο πιο αδιακριτο αλλα δεν θα του κοψουμε και το κεφαλι.....συγνωμμη φλοκ ξαναδιαβασα το πρωτο ποστ σου ναι το ιδιο περιπου ειπες λαθος μου

Banned
    χαιρομαι για σενα! μπράβο!!! είδες που δεν πρέπει να ανχώνεσε άδικα ?

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ... ΒΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ !!!!!!!!!
    και εκει που ειχα απελπιστει μεσω badoo ειχα μιλησει για το θεμα μου σε μια κοπελα (στην αρχη δεν της το ειπα αλλα μετα δεν ηθελα να της το κρυψω) νοιαστηκε για μενα και ζητησα μετα απο μερες φβ . μου το εδωσε και μιλουσαμε 2-3 μερες, μετα ζητησα το τηλεφωνο της να της μιλησω γιατι μου αρεσε πολυ, μου το εδωσε και εδω και 10 μερες περιπου μιλαμε συνεχεια και με γουσταρει . εχουμε κανει και σκαιπ και ανταλλασουμε γλυκολογα και αυριο θα συνατηθουμε για πρωτη φορα. ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ.

τελικα υπαρχει ελπιδα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .ειναι απο γειτονικο νομο αλλα θα βρεθουμε και θα βρισκομαστε και οταν κανουμε και σεξ θα σας πω την εμπειρια.....

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ....
    ζητησες το τηλ της κ στο εδωσε αυτο θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι ενδιαφερον κατα 60% αλλα αν σου ζηταγε αυτη το τηλ σου κ της το εδινες θα ηταν ενδιαφερον κατα 100% μεχρι στιγμης το απολυτο ενδιαφερον το εδιξες ΕΣΥ εχει μεγαλη σημασια πιος θα κανει την αρχη

Senior Member
    Για σου φίλε Κωστα... Δυστηχως δεν είσαι ο μόνος. Εγω είμαι 28 χρονων και δεν έχω δει "live" γυναικα γυμνή ποτέ μου.
    Από τα 20 έχω αδυνατίσει και πριν 2,5 μήνες ξεκινησα γυμναστήριο...
    Με πονάει όταν βλέπω κάποιους αντρες να ξεκινουν σχέσεις με γυναίκες, να τις πληγωνουν λες και δεν είναι τίποτα και να πηγαίνουν σε άλλες πανέυκολα χωρίς να νοιάζονται :(.
    Τελος πάντων σου εύχομαι να προχωρισεις με την κοπέλα και "ρίξε" και για μένα ένα φίλε μου ;Ρ

Senior Member
    Μην απογοητευεσαι συνεχισε να προσπαθείς και θα ανταμοιφτεις

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast