Results 211 to 225 of 295
-
26-08-2015, 12:26 #211
ειχα κανει κατι αναλογο καποτε αλλα το να μιλησεις με μια ειναι σα να μηλισες με καμια ξερεις πως γινεται? αφου γεμισεις το τηλ με 500 ασχετα νουμερα τα οπια στο τελος θα βαρεθεις να τα σβηνεις μετα υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιστη μια που να μιλα σοβαρα κ αν εσυ βρεις τροπο να καταλαβεις ποια ειναι μαντευοντας ποτε θα εμφανιστει.μαλον απο την επιμονη της κακη τακτικη αυτη να συναντηθητε κ αυτη που ξερει με πιον θα συναντηθει? ετσι θα εμφανιστει η κανενα φωτομοντελο που θα σου λεει μετα σε πιο ξενοδοχειο θα παμε αν της φανεις καλος τεκνατζης η καμια ξεκαρφωτη που αποφασισε να κανει πλακα μαζι σου κ μετα να σε στησει εκει κανενα αιωνα κ μετα να περιμενεις τζαμπα τα σοβαρα ατομα δε συναντιουνται τοσο ανετα
- 26-08-2015, 12:36 #212
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Καταρχην δινεις τηλ σε οποια πραγματικα θες να δωσεις τωρα για την συναντηση νομιζω οτι εχεις σχηματιση μια γνωμη για το αλλο ατομο πριν βρεθητε τελος ναι υπαρχει και το σεναριο με κοροιδεψε - ηθελε μονο σεξ
26-08-2015, 12:58 #213
δε νομιζω ετσι να βγει ακρη κ πως θα ξερεις ποια θα ειναι αυτη που θες? για να βγει ακρη εχεις ενα προχειρο αριθμο που το δινεις οπου να ναι που το εχεις κ στη δονιση συνηθως για να μη σε ενοχλουνε ασχετοι που θελουν να παιξουν κ ενα κανονικο αριθμο για το δινεις σε οπιες πραγματικα θες απο αυτες που βρισκονται στον αριθμο οτι να ναι
εχεις διπλο τηλεφωνο δηλαδη σε αντιθετη περιπτωση θα μπλεξεις τα μπουτια σου κ μετα δε θα ξερεις σε ποια ανηκει τι τηλεφωνο κ που θα τη βρεις.
26-08-2015, 13:06 #214
Παιδιά, οι γνωριμίες μέσα από τέτοια site (badoo, sxeseis) είναι 99% μούφα.
Εκεί θα βρείτε κάτι ανώριμα, ανασφαλή κοριτσάκια, που απαντούν στα μηνύματά σας απλά και μόνο μέχρι να κάνεις like στη φωτογραφία τους και μετά θα σε γράψουν και θα χαθούν.. Επίσης είναι site όπου μπαίνουν άντρες με μόνο σκοπό να βρουν μια γκόμενα "ότι ναναι" για να περάσουν το βράδυ τους. Ή για ιντερνετικό σεξ (τρομάρα τους).
Αν ψάχνετε κάτι αληθινό, αφήστε τις υπεκφυγές και τις δειλίες και διεκδικήστε το στην πραγματική ζωή. Στο Facebook, είναι κάπως πιο σοβαρά τα πράγματα, λόγω κοινών φίλων, κόβεις τον άλλο τι τύπος είναι κι αν σου κάνει. Πολλοί βγήκαν ραντεβού από το Facebook, από σελίδες γνωριμιών και αγγελίες, κανείς.
Στην τελική όμως, έχω δει γνωριμίες που ξεκίνησαν από ένα "γειά σου πως σε λένε" στο δρόμο, στο λεωφορείο, στο σουπερμάρκετ. Γνωριμίες από διαδίκτυα και λοιπά, είναι για τα παιδάκια κάτω των 25 που φοβούνται το πραγματικό νταραβέρι και απλά πιάνουν συζητήσεις του κ^λου για μια μέρα και δεν συναντιούνται στον έξω κόσμο ποτέ. Ωριμάστε.Σούζη, τρως !
26-08-2015, 13:36 #215
εγω εκανα σχεση 8 ετων περιπου με αυτο το τροπο ενω ολοι μου ελεγαν κατι τετια.
απο που το συμπερανες οτι ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα στο φβ δε μπορω να καταλαβω απο τις εκθεσιακες φωτο που εχουν ανεβασει ολοι? αν προοθουσε την επικοινωνια θα ταν σοβαρα αλλα τωρα δεν ειναι καθολου ευκολο να συνενοηθεις εκει μεσα γιατι δεν υπαρχει καμια η ελαχιστη προοθηση των σκεψεων σου στους αλλους εκτος αν ειναι φιλοι σου ισως το να μπεις σε μια ομαδα ειναι η καλυτερη ιδεα αλλα εμπειρικα στο λεω οτι τα ετοιματα φιλιας που δεχεσαι θα αποδειχτουν καθοριστικα
δε βγαινουν τα πραγματα πανω σε αυτη τη στρατηγικη γιατι ετσι μιαζει σα να παιζεις παρτιδα σκακι με φωτογραφιες κ κοινοποιησεις αντι να βρισκεσαι ως συνεργατης με καπιον.. οσο δεν υπαρχει ο σκοπος να γινεις συνεργατης με καπιον η να ομαδοποιηθεις δε μπορεις να μηλισεις κ για κατι σοβαρο...
αν θες να μηλισεις για κατι σοβαρο μπες σε ομαδες η λεξη ομαδα απο μονη της εχει σοβαρη ενοια.
26-08-2015, 13:40 #216
συμφωνω, το badoo ειναι μουφα, μονο για σεξ με 40ρες χωρισμενες αξιξει, σε καμμια περιπτωση για γνωριμια σε πιο μικρες ηλικιες
26-08-2015, 15:16 #217
ενα ακομα προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω αν η αλλη μου μιλαει στο φιλικο ή της αρσω πραγματικα... πως το καταλαβαινω αυτο????
26-08-2015, 15:20 #218
Ναι οκ ισως να ειναι 99% μουφα παντως εγω οπως και αλλοι τρεις φιλοι μου πεσαμε στο 1%
Κωστα απο τα υπονοουμενα που πιθανος σ λεει η απο τα κοπλιμεντα που σ κανει γενικα θα πρισπαθει να αντλισει πληροφοριες για σενα και τον χαρακτηρα σου
26-08-2015, 15:36 #219
Φιλε και γω 24 γινομαι το Νοεμβρη και δεν εχω κανει ποτε τιποτα με καμια. Ουτε ξερω να τις πλησιασω, εχω κοινωνικο αγχος, ποτε δεν με πλησιασε καμια (εξαιρεση βλεπε ποστ)
Τις τελευταιες μερες με εχει παρει τοσο απο κατω που συνεχως μου περνανε σκεψεις να βαλω τελος στη ζωη μου (οχι οτι θα το κανω, απλα μου περνανε γιατι δεν μου εχει μεινει τιποτα αλλο θετικο να σκεφτω). Αν θελεις δες το ποστ μου εδω :
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...80%CE%B9%CE%B1
26-08-2015, 15:44 #220
Stefamw διαωασα το ποστ σου και ομολω πως ηταν πολυ ενδιαφερον ( δεν το λεω ειρωνικα ) ενας λογος που γραφτικα σε αυτο το φορουν ειναι να βοηθηθω αλλα και να βοηθησω οσο μπορω θα ηθελα να σε ρωτησω λοιπον γιατι δεν ξαναεπικοινονισες με την συγκεκριμενη κοπελα δεν σ αρσε οτι σ ειπε απο το δευτερο ραντευου για φιλι? Παρολο που συναντιθηκατε μετα αλλαξες γνωμη για εκεινη? Πως πηρεςτην αποφαση να βρεθητε δεν φοβοσουν? Ελπιζω να μην σε ζαλισα με τις ερωτησεις μου και φυσικα εχεις το δικαίωμα αν σ φαινονται προσβλητικες η πολυ προσωπικες να μη μου απαντησεις
26-08-2015, 15:51 #221
Θα σου πω εξ αρχης τι ειχα στο μυαλο μου να κανω...ο μονος λογος που βγηκα μαζι της ειναι επειδη η παρεα μου τη γνωριζει, και επειδη ξερουν οτι δεν παιζεται τιποτα με καμια ηταν απλα για να τους φυγουν οι υποψιες οτι μπορει να ειμαι gay. Δυστυχως στην πορεια ομως επειδη η κοπελα ηταν απλα αγγελος κ μου αρεσε (για την ακριβεια επαθα την πλακα μου που μου εστειλε μια τετοια και απο κοντα της αρεσα και περισσοτερο) χαλαστηκα γιατι λογω κοινωνικης φοβιας δεν μπορω καλα καλα να κατσω ηρεμα με την παρεα μου, ποσο μαλλον να βγω με κοπελα. Χωρις ηρεμιστικα= κριση πανικου. Και ετσι αποτομα ξεκοψα μαζι της, κριμα για μενα, και κριμα γιαυτην να ειναι με καποιον σαν εμενα.
--Edit : Βασικα το κυριο προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω φιληθει ποτε με καμια, δεν εχω παει ποτε με καμια, ενα λαθος στο φιλι και να γινω ρεζιλι, εφυγα για αλλο κρατος, θα το μαθει η παρεα μου και δεν θα εχω μουτρα να τους ξαναδω απο το ρεζιλικι. Και αλλη παρεα δεν μπορω να βρω εχοντας κοινωνικη φοβια.
Τελευταια μου ελπιδα τα site γνωριμιων, εαν ειναι να γνωρισω καποια, δεν θα πρεπει να εχει καμια σχεση με την παρεα μου. Οτι γκαφα γινει, δεν θα το μαθουν ποτε. Και μη μου πειτε πως για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα, οταν χρειαζεσαι ζαναξ και αλλα βαρια μυοχαλαρωτικα για να γλυτωσεις απο τρεμουλο και απο τρομακτικες δυσκαμψιες απο το αγχος, το φιλι γινεται βασανιστικη υποθεση.
26-08-2015, 16:01 #222
Αν την.θες πισω σου προτεινω να της στειλεις μνμ εξηγωντας την.κατασταση σου ισως μπορεσει να σε προσεγγισει αλλιως ( ειχα σχεση με ατομο που παθαινε κρισεις πανικου και στην αρχη που δεν το γνωριζα απλα τον προσεγγισα λαθος μολις μου εξηγησε ολα λυθηκαν )
26-08-2015, 16:04 #223
αυτο το εχω παρατηρισει πολες φορες οτι υπαρχει κοσμος που κανει πραγματα μονο κ μονο για να αποδειξει οτι δεν ειναι gay κ πραγματικα δε μπορω να τους καταλαβω γιατι το κανουν αυτο τοσο πολυ τους ενδιαφερει τι θα πει ο κοσμος κ αν τους κακοχαρακτηρισει κ τι θα παθουν? το πολυ πολυ να ανακαλυψουν πιοι ειναι πραγματικα διπλα τους.
26-08-2015, 16:11 #224
Κοιτα δεν με ενδιαφερει να αποδειξει κατι, απλα μου το ριχνουν συχνα γιατι δεν ψαχνεσαι γιατι δεν κανεις κατι gay εισαι ? Σε μορφη αστειου, δεν ξερουν ομως οτι αυτο με ενοχλει και τοσα χρονια δεν αναρωτηθηκαν γτ ποτε δεν προσπαθησα να κανω κατι με καποια. Ειναι φιλοι μου, μα ειναι συναμα και τελειως αγνωστοι.
26-08-2015, 16:14 #225
Τα κλειστα ατομα δεν κανουν φιλους κανουν γνωστους .ακομα και ο εαυτος τους μερικες φορες μπορει να γινει εχθρος εγω ειμαι κλειστο ατομο και το ξερω ολα τα κλειστα ατομα το ξερουν ( και λεγοντας κλειστο δεν ενοω αντικοινωνικη συμπεριφορα)