Results 16 to 30 of 32
Thread: Η ζωή μου είναι χάλια!
-
26-07-2015, 15:14 #16
pillow για να ξεμπλεξεις έναν κόμπο θα πρέπει να τον πιάσεις από την αρχή έτσι άρχισε από κάπου... Εσύ ξές τι περνάς άρχισε για παράδειγμα από το πρόβλημα σου να το καλυτερευσεις δλδ... Αλλά εσύ ξές δεν είναι αργά μπορείς να καλυτερευσεις την ζωή σου στο χέρι σου είναι!!!
- 26-07-2015, 15:18 #17
Βασικά έχω πει ότι αν χάσω τα κιλά μου τότε θ' αρχίσω να ζω! Και συνεχώς αναβάλλω τη ζωή μου γιατί δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, είναι ένα βάσανο τα κιλά. Και το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στο μέλλον! Σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά που απάντησες!
26-07-2015, 15:24 #18
Pillow το θέμα είναι να νιώθεις οπουδήποτε και αν είσαι καλά με τον εαυτό σου αν δεν νιώθεις καλά έτσι πως είσαι και θες να χάσεις που λες κανένα κιλό χασε... Αλλά κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά. Για μένα είναι πιο σημαντικό το πως αισθάνεσαι από το πως δείχνεις. Για παράδειγμα εγώ δεν είμαι ούτε πετσί και κόκαλο αλλά ούτε χοντρή έχω 1-2 κιλά παραπάνω από το κανονικό αλλά δεν τα χάνω μου αρέσει έτσι ο εαυτό μου... Εσύ να αισθάνεσαι καλά. Άρχισε από κάπου κάνε μια νέα αρχή γιατί όσο το αναβαλεις τόσο θα μμειώνεται ο χρόνος ζωής σου μέχρι που θα γερασεις και θα πεις ποτέ δεν έζησα (αυτό ισχύει για όλους όχι μόνο για σένα).
26-07-2015, 16:24 #19
Ναι, Σεβάκι μου δίκιο έχεις στο τελευταίο σου μήνυμα! Χαίρομαι που υπάρχουν κοπέλες που αγαπούν το σώμα τους.
26-07-2015, 16:44 #20
Αν αφήνω να με "πατάνε" οι άλλοι; Μα, είναι η φυσική μου ροπή! Απλά, επειδή πλέον κοντεύω 47, μπορώ να πω οτι μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τους ανθρώπους και οτι αποφεύγω τις κακοτοπιές. Τί να το κάνεις όμως, όταν σε σαμποτάρει κι ο ίδιος σου ο εαυτός!
Από εκεί ξεκινάνε όλα τα προβλήματα, από τον εαυτό μας.
26-07-2015, 17:40 #21
Όντως αυτό ισχύει; Όντως ο εαυτός μας τα δημιουργεί; Τώρα που το λες, κι εγώ βλέπω ότι βάζω τους άλλους πάνω από μένα, ότι πολλές φορές λέω ε δεν πειράζει, ας πάρουν οι άλλοι αυτά που θέλουν, έστω και αν εγώ υποφέρω και τα 'χω πιο πολλή ανάγκη, αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα! 'Η πχ, λέω ότι θέλω να ζήσω δύσκολες καταστάσεις για να φτάσω στα όριά μου, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβω τη ζωή!
Γιατί όμως είμαστε έτσι εμείς ενώ οι περισσότεροι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και εκμεταλλεύονται τους άλλους για να φανούν "καλύτεροι"; Γιατί εμείς ρίχνουμε τόσο τον εαυτό μας; Μήπως είναι τα γονίδια; Μήπως είμαστε πιο ευαίσθητες; Αλλά και οι άλλοι με ποιό δικαίωμα μας πατάνε;
Αυτό που βλέπω σε σένα σε όλες σου τις απαντήσεις είναι ένας σπάνιος άνθρωπος που πάντα λέει τον καλό λόγο, ως προς το πρώτο σκέλος κι εγώ έτσι είμαι, μήπως για να το διατηρήσουμε αυτό θυσιάζουμε τα πάντα δηλαδή τον εαυτό μας; Δεν πάει άλλο όμως έτσι, πρέπει κάτι να κάνουμε, αλλιώς θα φύγει η ζωή και δεν θα έχουμε ζήσει τίποτα θετικό!
Τι προτείνεις να κάνουμε; Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ακούσουμε και μια άλλη γνώμη καλοπροαίρετη, θα μας βοηθούσε πιστεύω! Πχ οι άλλοι αγαπάνε τον εαυτό τους ή όχι να μας πουν; Γιατί έχω ακούσει ότι κανείς δεν γεννιέται αγαπώντας τον εαυτό του, το μαθαίνει στην πορεία!
Ίσως φταίει ο τρόπος που μεγαλώσαμε, όχι από τους γονείς μας, αλλά από τα ερεθίσματα από την κοινωνία, ότι επειδή είμαστε γυναίκες πχ είμαστε υποδεέστερες και πρέπει μόνο να δίνουμε! Γιατί να το δεχτούμε αυτό ώστε να αρέσουμε στο σύνολο; Το κακό με μένα είναι ότι και το δέχομαι, και είμαι και εκτός συνόλου, αφού όλοι με περιθωριοποιούν σχεδόν. Ποιά είναι η λύση να αλλάξουμε; Εγώ έλεγα να το ρίξω στο διάβασμα σε βιβλία ψυχολογίας, αλλά κάποιος που δεν έχει περάσει τα ίδια και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό από μας, πως θα μπορέσει να μας καταλάβει και να δώσει λύση σε μας;Last edited by Deleted240217a; 26-07-2015 at 19:07.
26-07-2015, 18:04 #22
ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΜΙΑ;ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ
Η ΑΡΧΙΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 18:16 #23
Έλις πολύ έξυπνο αυτό που είπες, αλλά νομίζω δεν λειτουργεί το ίδιο το υποσυνείδητο με πράγματα που μας κάνουν καλό. Και όταν λέω ότι "θέλω" να ζήσω δύσκολες καταστάσεις, αυτό το έβαλα στο μυαλό μου από μικρή και τώρα είναι στο υποσυνείδητο, γίνεται αυτόματα, μάλλον γι'αυτό πέφτω σε λάθος ανθρώπους γιατί φταίει αυτό το γεγονός. Οπότε δεν είναι ότι θέλω πραγματικά να ζήσω δύσκολα, κάποτε ήθελα αλλά τώρα απλά γίνεται αυτόματα και έχει ξεφύγει από το "νορμάλ".
26-07-2015, 18:37 #24
ΚΑΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΛΑ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΖΩ ΨΥΧΙΚΑ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 18:40 #25
Η ΜΑΓΚΙΑ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΝΩ
ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΤ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΒΟΛΤΑ
ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΚΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 18:41 #26
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 18:52 #27
ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΩ ΛΙΓΟ ΚΑΦΡΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 18:56 #28
Είσαι τελείως ηλίθιος ώρες ώρες στις απαντήσεις σου. Μιλάω για το τελευταίο βίντεο και τα άλλα που έγραψες σε άλλο θέμα. Οπότε δεν σχολιάζω και ότι θετικό λες.
26-07-2015, 19:05 #29
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ
ΔΕ ΣΤΟ ΠΑΙΞΑ ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ
ΣΤΟ ΠΑΙΞΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2015, 19:09 #30
Μην ανησυχείς Έλις, είναι πολλοί σαν κι εσένα. Το θέμα είναι να διαφέρεις. Έχεις ένα δυο καλά στοιχεία, ότι καταλαβαίνεις τον άλλον και ότι δεν το παίζεις κάποιος πάντα, αλλά στα περισσότερα είσαι σαν όλους τους άλλους, εμένα γι'αυτό μ' αρέσει αυτό το σάιτ, γιατί εκτός ότι μου καλύπτει την ανάγκη μου για επικοινωνία, συναντάω διαφορετικούς ανθρώπους που δεν πάνε με την.....μάζα.