οι πρωην - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40

Thread: οι πρωην

Senior Member
    Macgyver η ζήλια είναι ένα από τους σημαντικότερους λόγους που χωρίζει ένα ζευγάρι. Η κακή ζήλια φέρνει λύπη χωρισμό και άλλα τόσο δινα γα κάποιους που αγααπιουνται. Εγώ πιστεύω πως η έλλειψη εμπιστοσύνης οδηγεί στη ζήλια κάποιου. Όσο για σένα όλοι μετανιωνουμαι πολλά πράγματα στην ζωή μας που δεν κάναμε αλλά ίσως να μην αργά γτ ποτέ δεν είναι αργά για να κερδίσεις κάποιον που αγαπάς...

Senior Member
    Μπα , ο βασικος λογος που χωριζουν ειναι ασυμφωνια χαρακτηρων , μετα απο καμποσο καιρο τον συνηθιζεις τον αλλον , και δεν τον ζηλευεις , αυτο βλεπω απο φιλους . Εννοεις οτι η ελλειψη αυτοπεποιθησης οδηγει στην ζηλια , συμφωνω . Σιγουρα δεν ειναι αργα για να βρω καποια , αλλα ειμαι ΄δυσκολος ' !! και ειναι τελικα χαζο να μετανιωνεις για το παρελθον σου , αφου πλεον εκει ανηκουν , ευγενικη sevaki . Να σου πω , μετα απο 18 χρονια χωρισε η πρωην αγαπημενη μου , φετος δλδ , και μου μπαινουν κατι ιδεες ............

Senior Member
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;..............

Senior Member
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΣΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ;.......................ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΡΝΗΡΟΜΥΑΛΟΙ

Senior Member
    Macgyver και η ζήλια χωρίζει πολλά ζευγάρια περίπτωση μου για παράδειγμα... Όσο για την αγαπημένη σου ο έρωτας της ζωής σου που έλεγεςπιο πάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    Macgyver και η ζήλια χωρίζει πολλά ζευγάρια περίπτωση μου για παράδειγμα... Όσο για την αγαπημένη σου ο έρωτας της ζωής σου που έλεγεςπιο πάνω?
    Δλδ , ευγενικο sevaki , χωρισες επειδη σε ζηλευε ? ναι , ο ερωτας της ζωης μου ειναι αυτη στην οποια αναφερομαι , ειναι τωρα 45 , την γνωριζω απο τα 15 της , εχει δυο παιδια , αυτο εναι καπως μειον , αλλα ουδεποτε διακοψαμε επαφες , να τωρα της εστειλα χρ. πολλα με μειλ , ειναι στο Μαιμι , και εχει γενεθλια . Παντως , αν και 45 , ειναι πολυ γοητευτικη κοπελα . Ουσιαστικα , ποτε δεν αποχωριστηκε ο ενας τον αλλον .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ

Ειμαι πολυ δυσκολος βρε elis στα γουστα μου , πολυ επιλεκτικος , οποτε δυσκολευομαι να βρω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;..............

Αθυροστομε ! καλο παντως !!!!

Senior Member
    Τον χωρισα επειδή φοβόταν μην με χάσει με ζηλευε και έτσι έγινε κρύος και σκληρός μαζί μου αλλά να ξές το μετάνιωσα που τον χωρισα... Εντάξει τότε ρε συ κάνε το βήμα αν και αυτή θέλει αλλά πρόσεχε μην σε χρησιμοποιήσει γτ πολλές το κάνουν... Καλή τύχη!! Γτ χωρισατε και την άφησες να παντρευτεί άλλον?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    Τον χωρισα επειδή φοβόταν μην με χάσει με ζηλευε και έτσι έγινε κρύος και σκληρός μαζί μου αλλά να ξές το μετάνιωσα που τον χωρισα... Εντάξει τότε ρε συ κάνε το βήμα αν και αυτή θέλει αλλά πρόσεχε μην σε χρησιμοποιήσει γτ πολλές το κάνουν... Καλή τύχη!! Γτ χωρισατε και την άφησες να παντρευτεί άλλον?

To μετανιωσες ε ? και τωρα τι σκοπευεις να κανεις ? χωρισαμε γατι τοτε ημουν νεος ξεμυαλισμενος και ανωριμος για παντρειες . Γιατι καλε να με χρησιμοποιησει ? εχει χρηματα η κοπελα αν αυτο εννοεις , αλλωστε ηθελε διαφορετκο λαιφσταιλ απο το δικο μου , που ειμαι χαμηλων τονων .

Senior Member
    Ναι το μετάνιωσα πολύδεν ξξέρω τι να κάνω προσπαθώ να τον ξεπεράσω αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι τι σωστό... Ξερω εγώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σε χρησιμοποιήσει για να έχει έναν άντρα στο πλευρό της να την βοηθάει με τα παιδιά δεν ξέρω... Χμμ και τώρα τι πιστεύεις έχετε το ίδιο lifestyle? Και θα μπορέσετε να είστε μαζί.?

Banned
    Λοιπόν για το γενικό θέμα περί πρώην, βρίσκω τέτοιες συζητήσεις ενδιαφέρουσες, αποκαλυπτικές για την πορεία της ζωής ενός ανθρώπου και πώς έφτασε να είναι αυτός που σήμερα γνωρίζω, και σημαντικές σε μια καλή σχέση. Η ερωτική ζωή είναι μέρος του εαυτού μας, όπως και τα οικογενειακά μας, τα οικονομικά, τα εκπαιδευτικά-επαγγελματικά, οι φιλίες μας, όλες οι πλευρές κι εμπειρίες της ζωής μας. Ποτέ δεν ένιωσα ζήλεια από τέτοιες συζητήσεις, ούτε έχω κολλήματα του στυλ "πέτα την πολυθρόνα που καθόσουν με την πρώην" ή "εξαφάνισε το αρκουδάκι που σου χάρισε" κλπ, ούτε με ενοχλεί να βλέπω φωτογραφίες. Κι εγώ επίσης μιλάω άνετα για τις πρώην σχέσεις, όποτε έρθει η συζήτηση.

Τώρα για το ειδικό θέμα της επανασύνδεσης Άγγελε....συνήθως είμαι υπέρ του "χρονοντούλαπου" :)
    Από την άλλη βέβαια, ξέρω μια κοπέλα που ξαναπαντρεύτηκε τον πρώην σύζυγο, παρότι όσο ήταν χωρισμένοι είχε παντρευτεί άλλον! Οπότε, όλα είναι πιθανά! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    ούτε έχω κολλήματα του στυλ "πέτα την πολυθρόνα που καθόσουν με την πρώην" ή "εξαφάνισε το αρκουδάκι που σου χάρισε" κλπ, ούτε με ενοχλεί να βλέπω φωτογραφίες.
    με προβληματισε αυτο..
    εμενα ο συντροφος μου οταν μετακομισα μαζι του δε του ζητησα να πεταξει ενα βιβλιο απο μια παλια πρωην που ειχε (κ ηταν κ το μεγαλυτερο του κολλημα) αλλα οταν το βλεπω -σχεδον ποτε- (καταχωνιασμενο ουτε που θυμομαστε που) απο τη μια θελω να κανω πως δεν υπαρχει καν κ απο την αλλη το εχω ξεφυλισει λιγο μια φορα απο απορια.
    αλλα ενιωσα οτι εισβαλω στη ζωη καποιου.
    περιεργο συναισθημα ομως.

Senior Member
    Περιεργο πολυ το ολο θεμα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast