Results 16 to 30 of 141
Thread: ΠΩΣ;
-
13-08-2015, 15:24 #16
Νιωθουν ενοχικοι γιατι πιστευουν οτι θα αρρωστησουμε κ εμεις μαζι τους,δειξε πως εισαι καλα,πως εχεις το προγραμμα σου την παρεα σου,αλλα παντα θα εισαι εκει για αυτον για οποτε σε χρειαστει,κ μονο φορτηκοι δεν γινομαστε,αν δεν θελανε την επικοινωνια αυτη θα την ειχαν διακοψει απο μονοι τους,και θελω να πιστευω πως ειναι καλο αυτο το αραια κ που να κανεις εσυ την κινηση,και οσο μπορεις να του υπενθυμιζεις ολα τα καλα του χαρακτηρα του που θαυμαζεις
- 13-08-2015, 18:47 #17
agnostix να ξερες πόση δύναμη μου δίνεις. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις συμβουλές του ψυχολόγου σου. Σκέφτηκα κι εγώ να πάω σε ψυχολόγο, μα σε αυτή τη φάση τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν.
Αυτό που σκέφτομαι κι εγώ είναι πως για να μου πει τι έχει σημαίνει πως ενδόμυχα θέλει βοήθεια. Ασφαλώς αρνείται τη βοήθειά μου και θυμώνει με κάθε μου προσπάθεια να τον τραβήξω. Τον πιάνει ένας παράλογος εγωισμός, μια αρνητικότητα που με πληγώνει μερικές φορές. Ίσως κάνω κάτι λάθος. Όμως αποτελεί ένα άτομο που θεωρώ σημαντικό και ενδιαφέρομαι πολύ να είναι καλά. Όταν δεν τον πιάνουν οι ανάποδες, είναι πολύ αξιαγάπητος. Έξυπνος άνθρωπος, με πνεύμα και καλή ψυχή. ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Έχω μέρες να μάθω νέα του και δεν σου κρύβω πως ανησυχώ. Μα ξέρω πως δεν πρέπει να τον ενοχλώ. Να μην τον πιέζω. Δεν είναι πως δεν ενδιαφέρομαι. Έχω τόσα να κάνω μαζί του, να του προτείνω. Μα...
Το βασικό μου μπέρδεμα έγκειται στο εξής: να μείνω να τον βοηθήσω ή από την στιγμή που δεν παίρνει εδώ και καιρό την πρωτοβουλία να μιλήσουμε να τον αφήσω στην ησυχία του; Κλείνω στο πρώτο με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Όταν τον σκέφτομαι θλιμμένο και χαμένο μου έρχονται δάκρυα στα μάτια.
13-08-2015, 18:58 #18
ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ
ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΧΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΘΕΛΗΣΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Τ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 19:38 #19
Μακαρι να ξερα κ εγω,εχω γραψει σε ενα τετραδιο ολες μου τις αποριες που εχω κ περιμενω ποτε θα κανω την επισκεψη μου.Σου προτεινω να πας στα δημοτικα ιατρεια της περιοχης σου ειναι δωρεαν κ παρεχουν ψυχολογικη υποστηριξη.Παντως δεν ειναι εγωισμος γιαυτο πρεπει να σαι ψυχραιμη,απλα φοβουνται για μας μην μας κανουν κακο με την δυστυχια τους.
Ετσι μεταξυ αστειου κ σοβαρου οπως μου τον περιγραφεις αισθανομαι οτι μιλαμε για τον ιδιο :O
Επισης λειτουργησε με το ενστικτο σου,εγω ημουν 2,5 χρονια μαζι του,εβλεπα πως κατι δεν παει καλα αλλα το εριχνα στην ανεργεια στα φεγγαρια σε αλλα πραγματα προσπαθουσα παρα πολυ,στην πορεια με καποια γεγονοτα ελαφριας μορφης που για εκεινον αρχισαν να γινονται συναισθηματικης πιεσης ,αρχισε να απομακρινεται,καταλαβα πως δεν παει αλλο κ το ειπα εγω πρωτη για να τον βγαλω απο την δυσκολη θεση ηξερα οτι στεναχωριοταν πολυ που θα με πληγωνε αλλα ενιωθε πιεση κ συναισθηματικη κ στην εργασια του..Και ενω εχουμε χωρησει κ δεν εχω σκοπο να ασχοληθω γιατι ποτε δεν μαρεσε να πιεζω καταστασεις κ η αληθεια ειναι πως περιμενα αν θελει να ειμαστε μαζι θα εκανε εκεινος την κινηση,κατι με τρωγε μεσα σοθ να στειλω ενα μυνημα αν ειναι πιο ηρεμος τωρα,κ πραγματικα ηταν απο ενδιαφερον κ μονο,χαρη σε αυτο μου ειπε ολα αυτα που ενιωθε,οτιειναι κενος αδειος χωρις ελπιδες κ ονειρα κ μονο ο θανατος θα τελειωσει αυτο το βασανηστηριο κ αλλα πολλα.Ετσι θορυβηθηκα κ ψαχτηκα πολυ και κατεληξα πως υπαρχει θεμα καταθλιψης.Για μενα ειναι κατι πιο πανω απο το "γκομενικο μου" προβλημα,πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι,οχι πως θα σε κατηγορισει κανεις αν δεν αντεξεις,απο την αλλη παλι η επιλογη στο τι θα κανεις ειναι καθαρα δικη σου κ της συνηδεισης σου,κ της ψυχικης αντοχης σου.Ειμαι σιγουρη πως θα ακουσω πολλα που θα με κανουν καποιες φορες νΑ λυγησω μπορει παλι κ οχι.Οποτε το να συνεργαστω κ με εναν ψυχολογο θα βοηθησει κ εμενα για μενα θελω να πιστευω,εννοειτε πως για οτι νεοτερο θα ενημερωσω!
13-08-2015, 19:49 #20
Γιατι εισαι τοσο αρνητικος,πολλοι ανθρωποι καταφεραν κ το ξεπερασαν.Γιατι οχι κ οι δικοι μας?Γιατι να μην προσπαθησουν εστω να δοκιμασουν,αφου δεν εχουν να χασουν κ τιποτα,εμενα νομιζει πως ειναι θεμα ψυχοθεραπειας,αν κ εφοσον διαγνωσθει καταθλιψη κ αφου τον θεωρω τοσο εξυπνο οπως του λεω εχει μονος του τις απαντησεις,εγω παλι εμαθα πως απαιτηται φαρμακευτικης αγωγης,γιατι το θεμα ειναι κ οργανιο,μπορει να ειναι θεμα θυροειδους η υπολειτουργουν οι νευροδιαβιβαστες του εγκεφαλου που εκρινουν χημικες ουσιες υπευθυνες για τα συναισθηματα της χαρας της ελπιδας κτλπ.Αυτο ειναι το προβλημα να βρω τον τροπο να τον παροτρυνω να το κοιταξει,χωρις να φανω πιεστικη.ΚΑι φυσικα για να ξερει πως εχει εναν ανθρωπο κοντα του,ουτε καραγκιοζιλικια ουτε τπτ απο αυτα μονο στηριξη κ αγαπη.Που ειναι το κακο μωρε??
13-08-2015, 20:11 #21
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ
ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΓΤ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 20:19 #22
13-08-2015, 20:26 #23
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ
ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΠΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΡΕΧΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ ΤΕΣΠΑ ΕΤΡΕΞΑ ΔΟΥΛΕΨΑ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΩ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΠΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ
ΟΚ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 20:28 #24
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 20:43 #25
13-08-2015, 21:04 #26
ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΜΑΙ ΑΟΠΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΤ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΟΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΚΑΤΕΥΤΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ
ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 21:07 #27
13-08-2015, 21:21 #28
33...................
13-08-2015, 21:24 #29
33 ΚΑΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
13-08-2015, 21:25 #30
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....