Results 91 to 105 of 141
Thread: ΠΩΣ;
-
18-08-2015, 17:49 #91
- 18-08-2015, 17:58 #92
Εγω παλι εχω την αισθηση οτι εισαι πανεξυπνη κ σιγουρα σε διακρινουν κ πολλες αλλες αρετες,αν σε γνωριζα θα σου τις ελεγα μια προς μια να σαι σιγουρη,ασε που ψεματα δεν μπορω να πω,η υποκρισια κ εγω ειμαστε τσακωμενες ανεκαθεν,ουτε ειμαι κολακας η υπερβολη κολακιας κιολας με κανει να σκεφτομαι κ καχυποπτα.Αλλα αυτα που λες ειναι αυτα που νιωθεις κ το σεβομαι αλλα τωρα ξερω οτι δεν μιλαει η ρεα αλλα ο σκυλος στο κεφαλι της..
αναρωτιεμαι αν μιλας σε αλλους για την καταθλιψη σου,στον περιβαλλον σου,κ αν ναι με ποιο τροπο,το ξερεις οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας,οποτε εσυ πως μιλας (αν μιλας) για αυτο που σου συμβαινει,αν δεν το χεις εσυ αποδεχτει κ το θεωρεις ταμπου ποσο πιο δυσκολο ειναι για τουσ αλλους που σε περιτρυγυριζουν να το καταλαβουν?πριν καιρο κ πριν ασχοληθω με αυτο κ μη γνωριζοντας οταν ακουγα για καταθλιψη κοιτουσα περιεργα,τωρα μεσα σε λιγο καιρο που το βιωνω με αυτο τον τροπο ειναι σαν να μου λες οτι εχω αρτηριακη πιεση.Αλλωστε τι εχετε?Νοσουν καποια συναισθηματα σας,τοσο απλο να το εξηγησεις σε καποιον.Σιγουρα πολυ δυσκολο να το βιωνεις.Οποτε μηπως θα ηταν καλυτερα να δειξετε οτι πασχετε απο αυτο αλλα κ να εξηγησετε κ τι ειναι αυτο?Παντα με καλη διαθεση μιλαω κ υποθετικα γιατι δεν σε ξερω
18-08-2015, 18:01 #93
18-08-2015, 18:03 #94
18-08-2015, 18:09 #95
Απορρίπτεις τον εαυτό σου! Γιατί; Εκεί έξω όλοι μας έχουμε θέματα να λύσουμε. Μην νομίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι χωρίς προβλήματα. Έχεις αναρωτηθεί πως έτσι όπως είσαι (με τα καλά και τα αρνητικά σου. Επαναλαμβάνω με τα ΚΑΛΑ και αρνητικά σου) μπορεί να αρέσεις σε κάποιους ανθρώπους;Φυσικά θα ήταν καλύτερο να αρχίσεις να αρέσεις πρώτα σε σένα. Δεν μπορεί να μην έχεις κάτι που θαυμάζεις πάνω σου. Χωρίς να σε ξέρω, είμαι βέβαιη πως έχεις πολλά καλά. Κοίταξε τα μέσα σου διαφορετικά. Πες "για κάτσε λίγο, ήλθε η ώρα να με ερωτευτώ, να με αγαπήσω". Εντάξει διαλύθηκες για κάποιο λόγο και μπορεί ακόμα να διαλύεσαι, αλλά αυτό είναι στο χέρι σου να σταματήσει. ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ. Δεν θέλω να σου δώσω το χρυσό χάπι. Δεν σε ξέρω, δεν έχω ανάγκη να σε καλοπιάσω για να κερδίσω κάτι. Τώρα μιλάμε, αύριο μπορεί όχι. Μπορεί μάλιστα με τον τόνο μου να σε κάνω να αισθανθείς πίεση, να με στείλεις στο διάολο και να τελειώσει η επικοινωνία μας εδώ. Ξέρεις rea για κάποιο λόγο αυτή την στιγμή επικοινωνούμε. Κάτι θα πάρεις εσύ, κάτι παίρνω κι εγώ από σένα και για άλλη μια φορά θα σε ευχαριστήσω. Μην αισθάνεσαι ενοχές για τίποτα. Μην ντρέπεσαι, μην κρύβεσαι. Περνάς μια φάση, αυτό είναι όλο για να επιστρέψεις δριμύτερη. Γιατί ντρέπεσαι; Γιατί κρύβεσαι; Δείξε αυτό που είσαι. Μπορεί να μην είσαι τόσο δειλή όσο νομίζεις. Αν αποφασίσεις να δείξεις τον εαυτό σου, μπορεί να εκπλαγείς που θα ανακαλύψεις πως είχες μέσα σου αποθέματα δύναμης. Έχεις rea. Όλοι έχουμε. Απλά δεν έχεις βρει τον τρόπο να βγάλεις αυτή τη δύναμη γιατί όπως έχεις ήδη πει, απορρίπτεις τον εαυτό σου, δεν τον αγαπάς, δεν τον θέλεις. Φυσικά και δεν πρέπει να σε λυπούνται. Κάποτε λυπόμουν τους ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια ξέρω καλά πως το να αισθανόμαστε λύπη για ο,τιδήποτε είναι ΛΑΘΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ και κυρίως rea ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Βλέπεις το γράφεις; "παροτι γνωριζω οτι η κατασταση μου ειναι περαν ολων των αλλων βαθια και ουσιαστικα αξιολύπητη!!!"...δηλαδή σε λυπάσαι! ΛΑΘΟΣ.
Τίποτα δεν μου φάνηκε απότομο στα λόγια σου. Ίσα ίσα που σε βρίσκω πολύ ευγενική και συγκεκριμένη. Εντάξει σε βρίσκω λίγο αρνητική προς τον εαυτό σου, μα αυτό δεν με αφορά. Πιστεύω πάντως πως έτσι και σε βρεις θα περάσετε καλά οι δυο σας (ο εαυτό; σου κι εσύ) Δεν ένιωσα άσχημα. Προβληματίζομαι όμως με όσα μου γράφεις. Δεν είχα φανταστεί πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν αισθάνονται ΤΙΠΟΤΑ για άλλους ανθρώπους και που πιέζονται με το παραμικρό. Δηλαδή όσο σου δείχνει κάποιος τη συμπάθειά του τόσο απομακρύνεσαι rea; Αν σε πιέζω, μην απαντήσεις. Δεν έχεις ανθρώπους που επιθυμείς να δεις; Που τους σκέφτεσαι με αγάπη και λες "μακάρι να ήταν εδώ". Δεν δένεσαι με τους ανθρώπους; Δεν σε έλκουν προσωπικότητες ανθρώπων, μυαλά; Δεν έχεις την ανάγκη να πας μια βόλτα με έναν άλλον άνθρωπο; Ας πούμε, σου λέει κάποιος να πάτε κάπου, ξέρεις πως θα περάσεις καλά, δεν θα πας γιατί θα φοβηθείς μην σου ζητήσει μετά κολλητιλίκι; Κι αν σου έλεγε πως δεν σου ζητά απολύτως τίποτα;
18-08-2015, 18:38 #96
Και κάτι άλλο rea...Γράφεις "αντέχω να με απορρίπτουν, δεν αντέχω να με λυπούνται". Υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτά τα δυο. Να σε αγαπήσουν χωρίς να σε λυπούνται. Αυτό το αντέχεις; Δεν μπορεί οι άνθρωποι που σε έχουν αγαπήσει να σε έχουν αγαπήσει έτσι τυχαία. Κάτι είδαν σε σένα που προφανώς ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ στον εαυτό σου. Κι αυτό είναι πράγματι λυπηρό. Γιατί όσο αγνοείς την rea, όποιος και να περάσει δίπλα σου, θα τον απορρίψεις ή θα τον κάνεις να σε απορρίψει. Εσύ θα χαρείς που αποδείχτηκε πως είναι άλλο ένα κωλόπαιδο που τελικά δεν ενδιαφερόταν για σένα ουσιαστικά κι εκείνος θα ψάχνει να βρει πού έφταιξε και σου προκάλεσε τόσο θυμό κι εχθρότητα. Κι όλα αυτά θα τα αποφεύγαμε μόνο αν αγαπούσες λίγο τον εαυτό σου, μόνο αν δεν πίστευες πως είσαι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Θέλω να σε χαστουκίσω που φέρεσαι τόσο άσχημα στον εαυτό σου, θέλω να σε αγκαλιάσω για τα καλά που όπως κάθε άνθρωπος έχεις. Δεν ξέρω αν έχεις κοινά με τον "δικό" μου...Μετά την κουβέντα μας, θεωρώ πως δεν πρέπει να ξαναεπικοινωνήσω μαζί του, αφού όσο δείχνω το ενδιαφέρον μου αυτός θα τρέχει να κρυφτεί...
18-08-2015, 18:47 #97
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 18:48 #98
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΛΥΠΗ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΓΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 18:51 #99
μια φορα το ειπα σε μια φιλη και αραιωωωσε μεχρι που εκοψε τελειως(αφου πρωτα το διατυμπάνησε και στις υπόλοιπες της παρεας που ετσι και αλλιως με ειχαν κοψει απειδη δεν ήμουν πια ο τρελος χαβαλες της παρεας). ειχα δοκιμασει να το πω και σε ενα τυπο που ειχα μια σχεσουλα μαζι του και την επομενη στιγμη που τσακωθηκαμε μου το πέταξε σαν οπλο ( τι να περιμενει κανεις απο μια γυναικα που παιρνει ψυχοφαρμακα).. ο οποιος υποτιθεται οτι το επαγγελμα του εχει καααποια σχεση με τις επιστημες...οδοντιατρος. οι γονεις μου που γνωριζουν για την κατασταση μου προτιμουν την αρνηση. με τον αδερφο μου δεν μιλαμε..εχω αποδεχτει οτι ειναι μαλακας και οτι αυτο δεν αλλαζει. εχω τουλάχιστον ενα χρονο να βγω για καφε και την τελευταια φορα που το εκανα ήταν με μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο, ετσι για να βγω ... και ειστε εσεις οι πρωτοι που μιλαω ανοιχτα για το ολο θεμα... δεν αμφεβαλα στιγμη για την θετικη σου διαθεση ..και μονο που ενδιαφερεστε και ρωτατε για αυτο με βοηθαει πολυ και εσυ και η bluesk ..
18-08-2015, 18:53 #100
μια φορα το ειπα σε μια φιλη και αραιωωωσε μεχρι που εκοψε τελειως(αφου πρωτα το διατυμπάνησε και στις υπόλοιπες της παρεας που ετσι και αλλιως με ειχαν κοψει απειδη δεν ήμουν πια ο τρελος χαβαλες της παρεας). ειχα δοκιμασει να το πω και σε ενα τυπο που ειχα μια σχεσουλα μαζι του και την επομενη στιγμη που τσακωθηκαμε μου το πέταξε σαν οπλο ( τι να περιμενει κανεις απο μια γυναικα που παιρνει ψυχοφαρμακα).. ο οποιος υποτιθεται οτι το επαγγελμα του εχει καααποια σχεση με τις επιστημες...οδοντιατρος. οι γονεις μου που γνωριζουν για την κατασταση μου προτιμουν την αρνηση. με τον αδερφο μου δεν μιλαμε..εχω αποδεχτει οτι ειναι μαλακας και οτι αυτο δεν αλλαζει. εχω τουλάχιστον ενα χρονο να βγω για καφε και την τελευταια φορα που το εκανα ήταν με μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο, ετσι για να βγω ... και ειστε εσεις οι πρωτοι που μιλαω ανοιχτα για το ολο θεμα... δεν αμφεβαλα στιγμη για την θετικη σου διαθεση ..και μονο που ενδιαφερεστε και ρωτατε για αυτο με βοηθαει πολυ
18-08-2015, 18:56 #101
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΕΥΕΘΡΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 19:00 #102
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 19:10 #103
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΙΞΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ
ΝΑ Σ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 19:11 #104
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 19:17 #105
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή