Results 136 to 141 of 141
Thread: ΠΩΣ;
-
18-08-2015, 22:37 #136
- 19-08-2015, 05:27 #137
Η συμβουλη μου ειναι να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο.Οχι απαραιτητα εναντι αμοιβης απλα να ενημερωθεις για το θεμα σωστα.Θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω γιατι και γω η ιδια εχω "φαει χυλοπιτα" απο ενα παιδι που χρειαζοτανε ψυχολογικη υποστηριξη αλλα οχι για τοσο σοβαρο θεμα.Το θεμα ειναι ομως πολυ πιο σοβαρο και η καταθλιψη χρειαζεται επιστημονικη γνωση περα απο στηριξη και αγαπη προς τον δοκιμαζομενο.Μια κινηση που νομιζεις οτι ειναι σωστη μια λεξη μπορει να επηρεασει την ψυχολογια του αντιστροφα.Δειξτου πως εισαι εκει πως νιαζεσαι ΑΛΛΑ εαν θελεις πραγματικο αποτελεσμα ρωτησε εναν ειδικο για το πως θα διοχετευσεις σωστα ολα σου τα συναισθηματα ωστε να επωφεληθει ο ιδιος.Δεν ακουγεται ευκολο αλλα δεν μπορεις να βασιζεσαι σε παραμυθια .Η ουσιαστικη βοηθεια θα προκυψει απο το συνδυασμο των συναισθηματων σου και την επιστημονικη γνωση.Και το οτι εφαγες χυλοπιτα δεν σημαινει οτι δεν του αρεσεις γενικοτερα.Απλα στην κατασταση του ισως δεν μπορει να σου δωσει αυτο που επιθυμεις γιατι δεν πιστευει σε τιποτα αισιοδοξο και δυο ατομα σε σχεση ειναι κατι που χρειαζεται αμφιδρομη προσπαθεια.Τι προσπαθεια μπορει να κανει ενα ατομο οταν ολος ο κοσμος του φαινεται ασχημος και ανουσιος,οταν δεν πιστευει στον εαυτο του και τη ζωη?Ελπιζω να καταφερεις να τον βοηθησεις και το ενδιαφερον σου για ενα ατομο απο το οποιο δεν εχεις τιποτα πια να κερδισεις με συγκινει.Προσπαθησε οσο πιο πολυ μπορεις!!
19-08-2015, 10:38 #138
Αν αναφέρεσαι σε μένα woozy, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Πολύ ωραία τα γράφεις. Κι έχεις δίκιο, χρειάζεται επιστημονική καθοδήγηση. Όσο κι αν τα βάζω κάτω και τα σκέφτομαι, δεν βρίσκω λύση. Πολλές φορές εύχομαι να βρει τη δύναμη και να πάει στο γιατρό (δεν ξέρω αν ήδη έχει πάει, μα αν κρίνω από τη συμπεριφορά του μάλλον δεν έχει πάει) για να αισθανθεί καλύτερα. Όταν χάνεται, ανησυχώ. Θα θελα να ήξερα απλά πως είναι καλά. Κι ας μην μου μιλάει εμένα. Το θέμα δεν είναι να είμαι μαζί του. Το θέμα είναι να είναι καλά. Τον έχω ακούσει μερικές φορές να είναι τόσο αρνητικός για τον εαυτό του που με τρομάζει. Μεταμοφρώνεται σε σκοτεινό άτομο με τάσεις αυτοκαταστροφής. Μου έχει ζητήσει να μην μιλάμε κι αυτό μου είναι δύσκολο. Ειδικά από τότε (ενώ δεν μιλούσαμε) που μου είπε πως έχει θέμα κατάθλιψης δεν μπορώ να μην τον σκέφτομαι. Το θεωρώ απάνθρωπο να πάψω να του μιλάω έστω αραιά και που. Δεν θέλω να τον σώσω. Δεν μπορώ. Δεν έχω τις δυνάμεις. Μα και να μπορούσα από την στιγμή που ο ίδιος δεν θέλει να σωθεί, τι να λέμε...
Καλημέρα να έχετε όλοι.
19-08-2015, 11:51 #139
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΜΑ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΩ
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΩΤΟΝ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-08-2015, 18:28 #140
19-08-2015, 21:24 #141
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....