ΠΩΣ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 141

Thread: ΠΩΣ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    κρυβεις εναν μικρο ποιητη μεσα σου ... γραφεις ποιήματα ή κειμενα? αν οχι σου προτεινω να αρχισεις. πόσο καιρο ησασταν μαζι και πόσο καιρο τον γνωριζες γενικα?
    Δεν εγραφα ποτε τπτ,και στον αυθορμητο λογο μου δεν θα το λεγα οτι το ειχα ποτε,κυριως ημουν ακροατης παρα μιλουσα ,η "αγαπη" μου με αλλαξε πολυ,συζητουσαμε ατελειωτες ωρες,εμαθα παρα πολλα απο εκεινον..Τον γνωρισα ως αφεντικο μου στα 18 (εχουμε κ μια 8ετια διαφορα) οπου εμεινα 3 μηνες περιπου στην δουλεια κ με απελυσε χαχαχαχαχα εννοειτε ουτε σχεση υπηρχε τοτε τπτ κ τον συναντησα μετα απο 13 χρονια.Ειμασταν μαζι 2,5 χρονια οπου απολυθηκαμε κ οι δυο :P

Banned
    γλυκια μου bluesk..ποσο μου θυμιζεις την παλια μου αθωοτητα και ποσο μου λειπει αυτη η γλυκεια αφελεια! θα σου μιλησω ειλικρινα ...η λέξη αγαπη ειναι μεγαλη λέξη και αν δεν δοκιμασει τα κυβικα της στον χωροχρονο δεν την τοποθετω στο λεξιλόγιο μου γιατι οι λέξεις εχουν τεραστεια δυναμη και μπορει να με παρασυρουν.. οσον αφορα εμενα βεβαια ετσι, ειναι καθαρα προσωπικη θεση..δεν θεωρω πως προσποιουνται αυτοι που μου δειχνουν ενδιαφερον... τη δεδομενη στιγμη το αισθανονται σαφως και ειναι καλοπροαιρετοι...και πες οτι βρεθηκε ο τυπακος που για καποιο λογο θυσιαζει τα θελω του για μενα και δεχεται να γινει το δεκανικι μου..ποσο θα αντεξει να ειναι δεκανικι και γιατι? καποια στιγμη θα θελει να προσπαθησω να γινω καλα... δεν αντεχεται το βαρος... λευκες μερες???? χαχαχα... θα αστειευεσαι, λευκες ωριτσες ισως .. τοσες οσες αντεχω για να προσποιουμαι την αξιαγαπητη...κατι που με εξαντλει ακομα και σωματικα. οταν μου δειχνει καποιος λοιπον την "απο το πουθενα αγαπη" του, εγω βλέπω την απαιτηση του για να πάρει αγαπη απο εμενα ..αυτο με απωθει δεν με φοβιζει γιατι απλα δεν με αφορα..αν δεν αγαπας τον εαυτο σου δεν ξερεις να αγαπας...και αν αγαπάς τον εαυτο σου δεν γινεται να θελεις να εισαι ενα δεκανικι... θα μπορουσε ο τυπος σου να σε κοροιδευει και να στο κανει αυτο...ξερεις το κανουν πολλοι ...να σε φωναζει οταν εχει αναγκη να σε χρησιμοποιει και μετα να σε διωχνει... του εχεις δωσει το ελευθερο να σε "πατησει". δεν το κανει...σε σεβεται.

Senior Member
    ΡΕΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    εννοω εκεινη την αγαπη την σωστη, την θεωρητικη...οχι τον ναρκισισμο και τον εγωισμο

Banned
    κριμα ρε παιδι μου.. δηλαδη απο αφεντικο σου που ηταν καποτε, τωρα ειναι ανεργος?

Banned

Senior Member
    Η αγάπη δεν είναι βασικά μια σχέση προς ένα ιδιαίτερο άτομο. Είναι μια στάση, ένας προσανατολισμός του χαρακτήρα που καθορίζει τη σχέση ενός ατόμου προς τον κόσμο σαν σύνολο κι όχι προς ένα «αντικείμενο» αγάπης.

Αν ένα άτομο αγαπά μόνο ένα άλλο άτομο κι είναι αδιάφορο προς τους άλλους συνανθρώπους του, η αγάπη του δεν είναι ακριβώς αγάπη αλλά μια συμβιωτική προσκόλληση ή ένας διογκωμένος εγωισμός.

Ωστόσο, οι πιο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η αγάπη είναι το αντικείμενο κι όχι η ψυχική ικανότητα. Στην πραγματικότητα φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν ότι: όταν δεν αγαπάνε κανέναν άλλον παρά μόνο το «αγαπημένο» πρόσωπο, αυτό είναι μια απόδειξη της έντασης της αγάπης τους.

Αν πραγματικά αγαπώ έναν άνθρωπο, αγαπώ όλους τους ανθρώπους, αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ τη ζωή. Αν μπορώ να πω σε κάποιον άλλον «σ’ αγαπώ», πρέπει να είμαι ικανός να πω «αγαπώ σε σένα όλους, αγαπώ μέσα από σένα όλο τον κόσμο, αγαπώ σε σένα και τον εαυτό μου».

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    κριμα ρε παιδι μου.. δηλαδη απο αφεντικο σου που ηταν καποτε, τωρα ειναι ανεργος?
    Ζοριστηκαμε κανενα χρονο μεχρι να βρει δουλιτσα αλλα τα καταφεραμε σε αυτο,τωρα μαλλον θα την αφησει τα γραψα κ πιο πανω μην επαναλλαμβανομαι

Senior Member

Thumbs up

Αυτα ειναι!!!!!

rea... μίλησέ μου ακόμα. Θέλω τόσο να καταλάβω πώς σκέφτεσαι. Δηλ. δεν ερωτεύεσαι; Όταν είσαι καλά εκείνες τις λίγες ωρίτσες, στην πραγματικότητα προσποιείσαι; Εύχεσαι οι άνθρωποι που γνωρίζεις να μην θέλουν πολλά πολλά μαζί σου; Δεν νοιώθεις την ανάγκη να δώσεις; Τι τύπος ανθρώπου έχει πιθανότητες να κρατήσεις κοντά σου; υ.γ. Τη λέξη ΑΓΑΠΗ σπάνια τη τοποθετώ στο λεξιλόγιό μου. Με βοηθάς με όσα γράφεις. Σε ευχαριστώ.

Senior Member
    http://www.myfilm.gr/14255

Βρηκα αυτη την ταινια απο οτι διαβασα αξιζει να την δουμε ομως δεν βρισκω με τπτ ελληνικους υποτιτλους αν μπορει να βοηθησει καποιος??

rea...Θέλεις ή όχι να αισθανθείς καλύτερα; Γράφεις πως όποιος σε πλησιάσει καλοπροαίρετα θα θελήσει κάποια στιγμή να σε κάνει καλά. Ε, πού το κακό; Εκτός αν έχεις παραιτηθεί. Προσωπικά το βρίσκω μεγάλη τύχη να βρεθεί στο δρόμο σου κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά. Δεν θέλει να είναι το δεκανίκι σου. Ο σύντροφός σου θέλει να είναι και θα σε αγαπήσει όταν σε δει να παίρνεις τα πάνω σου. Γιατί σας κουράζει τόσο το ενδιαφέρον των άλλων; rea... Πες μου ειλικρινά, πώς θα ήθελες να σου συμπεριφερθεί κάποιος; Πώς θα μπορούσε να σου τραβήξει την προσοχή χωρίς να νιώσεις πίεση και το βάλεις στα πόδια;

Banned
    bluesk καλημερα
    συγνωμη που δεν σου απαντησα νωριτερα αλλα κοιμαμαι νωρις, απο τοτε που αρχισα να πέρνω χάπια, απολαμβανω τον υπνο οσο ποτε στη ζωη μου.
    οχι, δεν νομιζω οτι θελω να "γινω καλα"... και το πεταξα επιτηδες ετσι για να δω αν θα τσιμπήσεις και τσίμπησες. Και δεν πιστευω πια οτι "π ρ ε π ε ι" να γινω καλα... γιατι αυτο το κωλοπρεπει με εφτασε στον πάτο απο οπου και σου μιλάω αυτη τη στιγμη. δεν ξερω τι θελω - δεν ξερω τι μου γινεται...μπορει να αισθανομαι ετσι γιατι ειμαι κακομαθημενη και ανωριμη ή γιατι εχω την "πολυτελεια" να το κανω ή γιατι ειμαι η τοξικη συνεπεια της εποχης ή γιατι επιτελους ηττηθηκα απο την απανθρωπια της ανθρωποτητας.
    καθε μερα κατακρινω τον εαυτο μου και αισθανομαι πισωπλατα να με κατακρινουν συνεχεια, γιαυτο σταματησα και τις φιλιες και τις παρεες...καποτε ημουν πολυ κοινωνικο ατομο με πολλες διαφορετικες παρεες και ουτε μια φορα δεν εχω βρεθει σε μια παρεα που δεν κατακρινουν καποιον πισωπλατα..μαλιστα εχω γινει και εγω εξαισιος δικαστης πολλες φορες.
    πίσω απο την ταμπέλα "ενδιαφερομαι" ή "νοιαζομαι" ή "αγαπώ" ως ειδος εχουμε κρυψει τα πιο σαδιστικα μας ενστικτα.
    στην αναγκη να μην μεινεις μονος - καταμονος ανεχεσαι τις πιο μαλακισμενες συμπεριφορες και απο σαδιστης περνας στο ρολο του μαζοχα. (ευτυχως) βρηκα την δυναμη να απαλλαγω απο την αναγκη αυτη και απαλλαχτηκα απο τα σαδομαζοχιστικα δικαστηρια. οπου οι δικαστες "ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ"και γιαυτο εχουν την ικανοτητα να κακοποιουν λεκτικα τους αδυναμους χωρις να αισθανονται τυψεις.
    τωρα στα ερωτικα τα οποια λογικο ειναι σε ενδιαφερουν περισσοτερο και αντιλαμβανομαι τον λόγο. υπάρχουν διαφορες φασεις και διακλαδωσεις. υπάρχουν ανθρωποι που εχουν χασει εντελως την ερωτικη τους διαθεση...συχνα οι αντρες περισσοτερο...στις γυναικες παιζει πολλες φορες και το εντελως αντιθετο που ειναι ουσιαστικα η αλλη οψη του ιδιου νομισματος..σεξ και σεξ και σεξ...και σεξ.. το τονιζω δεν ειναι απολυτο το αντρες- γυναικες και δεν ειναι απολυτο οτι συμβαινει μονο αυτο...ειναι φασεις αυτες που μπορει να τις περασεις και τις 2 ασχετα με το τι φυλλο εισαι.
    εγω σου ειπα και στην αρχη πως επιλέγω το χαος -ανθρωπους που δεν θελουν να ερωτευθουν ...με "απωθει" ο αντρας που με εχει αναγκη...με βαραινει. δεν αντεχω την πιθανοτητα της ευθυνης αυτης. ασε που δεν τον πολυπιστευω κιολας...
    Αυτος που θελει να αγαπήσει και να αγαπηθει θα βρει ενα ατομακι στην ιδια φαση και θα το κανει και θα περασει μια χαρα ..δεν θα πάει στον καταθλιπτικο στον παντρεμενο στον απιστο στον τεμπέλη στον τσιγκουνη στον ναρκωμανη στον τζογαδορο στον αλκοολικο κλπ κλπ η λιστα δεν σταματαει. θα πάει στο καλο παιδι με την δουλιτσα του με την παρειτσα του με την ζωητσα του τακτοποιημενη και θα κανει μια ομορφη υγειη σχεση με ροδαλλα παιδακια που θα τα μεγαλωσουν με αγαπη και θα γερασουν μαζι.
    ειμαστε οι επιλογες μας...αν επιλεξουμε καποιον απο την μαυρη λίστα..δεν θελουμε να αγαπήσουμε...θελουμε να φτειαξουμε ενα ωραιο χολυγουντιανο δραμματακι για χαλι και απο κατω να χωσουμε τα σκουπίδια μας ...να μην τα βλέπουμε. ετσι βλέπω αυτους που μου ζητουν να τους αφησω να με αγαπήσουν..οτι θελουν να με χρησιμοποιησουν για χαλακι ..θελουν οχι εμενα αλλα την χυλοπιτα μου για να ζησουν το δραμμα τους, ετσι εξ αλλου ημουν κ εγω.
    με ρωτας " Πες μου ειλικρινά, πώς θα ήθελες να σου συμπεριφερθεί κάποιος; Πώς θα μπορούσε να σου τραβήξει την προσοχή χωρίς να νιώσεις πίεση και το βάλεις στα πόδια;" και ηδη θελω να το βαλω στα πόδια... αισθανομαι δυσφορια το πνιξιμο της πιεσης. και εγω σε ρωτω...που εισαι ΕΣΥ σε ολα αυτα? αν σου πω τον θελω μαιμου να κρεμεται στους πολυελαιους φοβαμαι οτι θα το κανεις...εχεις βαλει πιιιιιιιισσσσωωωωω ολα τα θελω σου - ολο σου το ειναι.. προσεχε bluesk μου μην γινεις σαν και εμενα...δεν εισαι εσυ το προβλημα, δεν εισαι λίγη, ασχημη,χαζη, δεν σε αφορα καν το θεμα του,δεν χρειαζεται να αλλαξεις για κανεναν ..εισαι αυτη που εισαι και σε οποιον αρεσει και σε οποιον δεν αρεσει αντε γεια...

Banned
    σε οποιον δεν αρεσεις... τετοιο αντε γεια

Banned
    ναιιιιιιιιιιιιιιι θελωωωωω κ εγωωωωωωωωω!!!!!!!! μακαρι να βρεθει ακρη με τους υπότιτλους

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast