εχω ψιλοχαθει με μια κοπελα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Senior Member

εχω ψιλοχαθει με μια κοπελα

Λοιπον ειναι μια κοπελα την οποια γνωρισα μεσα απο την δουλεια,δουλεουμε μαζι και οταν ξεκινησει η σεζον θα την εχω παλι να κυκλοφορει γυρω μου σχεδον καθε μερα..να πω οτι πραγματικα την εχω ερωτευθει ειμαστε ιδια ηλικια εχει οτι ψαχνω και εχει και κατι παραπανω,μπορει να με διαβασει μπορει να με εκνευρισει σε δευτερολεπτα και κατευθιαν με αυτο τον ηλιθιο τροπο που δαγκωνει τα χιλια της να με κανει απλα να την κοιταω σαν χαμενος.εχει τον τροπο ζωης και την καθημερινοτητα που ψαχνω στην κοπελα,ειναι κυρια οταν πρεπει και οταν ειναι να ξεδωσει γλιφει την τεκιλα που εχει πεσει πανω της και μετα ρεβετε δυνατα.θελω να κανω κατι σοβαρο μαζι της,απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στην αιθουσα,απλα μιλησουμε στην αρχη δεν της ειπα τιποτα,μετα παιζαμε "παιχνιδι" θα λυσω το προβλημα σουκαι εσυ το δικο μου,και ολο αυτο κρατησε 3-4 μηνες,μετα της εκοψα το καλημερα.καταλαβα οτι δεν μπορουσε να συμβει κατι μεταξυ μας,δεν τις ειπα τιποτα απο ολα αυτα,δεν μπορουσα,δεν ηθελα να φαω πακετο και μετα να κοιταζομαστε περιεργα καθε μερα,οποτε εκοψα καθε επαφη.αυτη ειναι σε σχεση αρκετο καιρο πριν την γνωρισω το ειχε διλωσει εξαρχης,αλλα χωριζε και τα ξαναβρισκανε,οποτε μολις χωριζε πεταγομουν εγω με ενα χαζο χαμογελο.μου ειχε πει οτι αυτος που εχει σχεση τωρα δεν ειναι απολυτα αυτο που ψαχνει,θελει κατι παραπανω.μπορω να της δοσω παραπανω αλλα πως να της δωδω να το καταλαβει?τι να κανω για να την φερω πιο κοντα?λεω να ακολουθησω το σχεδιο 10 ρα ντεβου με αστερισκο
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Λοιπον ειναι μια κοπελα την οποια γνωρισα μεσα απο την δουλεια,δουλεουμε μαζι και οταν ξεκινησει η σεζον θα την εχω παλι να κυκλοφορει γυρω μου σχεδον καθε μερα..να πω οτι πραγματικα την εχω ερωτευθει ειμαστε ιδια ηλικια εχει οτι ψαχνω και εχει και κατι παραπανω,μπορει να με διαβασει μπορει να με εκνευρισει σε δευτερολεπτα και κατευθιαν με αυτο τον ηλιθιο τροπο που δαγκωνει τα χιλια της να με κανει απλα να την κοιταω σαν χαμενος.εχει τον τροπο ζωης και την καθημερινοτητα που ψαχνω στην κοπελα,ειναι κυρια οταν πρεπει και οταν ειναι να ξεδωσει γλιφει την τεκιλα που εχει πεσει πανω της και μετα ρεβετε δυνατα.θελω να κανω κατι σοβαρο μαζι της,απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στην αιθουσα,απλα μιλησουμε στην αρχη δεν της ειπα τιποτα,μετα παιζαμε "παιχνιδι" θα λυσω το προβλημα σουκαι εσυ το δικο μου,και ολο αυτο κρατησε 3-4 μηνες,μετα της εκοψα το καλημερα.καταλαβα οτι δεν μπορουσε να συμβει κατι μεταξυ μας,δεν τις ειπα τιποτα απο ολα αυτα,δεν μπορουσα,δεν ηθελα να φαω πακετο και μετα να κοιταζομαστε περιεργα καθε μερα,οποτε εκοψα καθε επαφη.αυτη ειναι σε σχεση αρκετο καιρο πριν την γνωρισω το ειχε διλωσει εξαρχης,αλλα χωριζε και τα ξαναβρισκανε,οποτε μολις χωριζε πεταγομουν εγω με ενα χαζο χαμογελο.μου ειχε πει οτι αυτος που εχει σχεση τωρα δεν ειναι απολυτα αυτο που ψαχνει,θελει κατι παραπανω.μπορω να της δοσω παραπανω αλλα πως να της δωδω να το καταλαβει?τι να κανω για να την φερω πιο κοντα?λεω να ακολουθησω το σχεδιο 10 ρα ντεβου με αστερισκο
    10 ραντεβου με αστερισκο τι ειναι?
    αφου μιλουσατε τοσο πολυ γιατι δε της προτηνεις να πατε καμια βολτα για κανα ποτο-καφε μπας κ ερθετε πιο κοντα. ή ηδη βγαινατε κ τα λεγατε?
    γενικα της την επεφτες, το καταλαβαινε ή οχι? τα λεγατε απλα φιλικα?

Senior Member
    Ααααα το σχεδιο αυτο το εβγαλα μετα απο πολυ "μελετη" και εχει ενα καλο ποσοστο αποδοσης.βγαινεις 10 φορες μαζι της,πρωτη φορα πρεπει να ειναι τυχαια(το μαθενεις τυχαια οτι πηγε για ψωνια,μια βολτα οτιδιποτε απο μια φυλη της απο ενα τσεκ ιν απο κατι)και παιρνεις τους φιλους(μονο φιλους) και πατε για μπιρες,καφε σε ενα σημειο που ξερεις οτι θα περασει αφου εχει τελειωσει την δουλεια της,μολις περναει ορμας(ειναι σημαντικο να μην ερθει σε εσας,να μην εχει πιει ποτο πιο πριν και να σε δει που πας προς το μεροςτην και οχι που καθεσε)λες χαχαχα τι τυχαια μπλα μπλα μπλα ιστοριες και την πιθεις για μια βολτα πριν παει σπιτι η τουλαχιστον να την πας σπιτι εκει ξεκιναει το παιχνιδι(εχει σημασια αυτο το πρωτο βημα γιατι θα καθορησειτα επομενα,φροντιζεις να καταλαβει οτι τωρα "βγηκατε" τυχαια αλα εσυ δεν αφηνεις τα πραγματα στην τυχη.δευτερη εξοδος μια μερα μετα απο την δουλεια.τριτη μερα πρωι η μεσημερι που δεν δουλευετε και το κλινεις μερες πιο πριν οποτε δεν βγαινετε πια τυχαια.τεταρτη εξοδος ξεκνας να παιζεις,απο εδω και περα καθε φορα θα ανοιγεις ενα θεμα που εχει με σχεσεις αλλα οχι το αγορι της("γενικα"),ενα μονο θεμα καθε φορα π.χ προσωπικος χωρος και χρονος,ξεχωριστοι φιλοι,σεξ,δουλεια-σχεση,δεσμευση,οικογενια οτι θες βρες κατι.πεπτοο δικος της εχει καταλαβει τι πας να κανεις και αρχιζει τα χαζα της υποψιας και απλα αν δεν το αναφερει,ξεκινα συζητιση για το επομενο θεμα.εκτο βρες μια ταρατσα.εβδομο μαλωσε επιφανιακα για κατι που εχεις ξεθαψει απο την καθημερινοτητα της αλλα φροντισε να σε συνχωρεσει πριν παει σπιτι.ογδοο κατηγορισε το αγορι της σαν σταση ανθρωπου για κατι οσο μπορει να ειναι ψυλοθυμομενη με σενα,κανε κινιση να την φιλισεις(δεν εχει καλο τελος αλλα...).δεκα πες μερικη αληθεια και κανε ανφορα στο τι κανατε τα προιγουμενα 10ραντεβου και αμα μεσα σε μια βδομαδα δεν εχεις αποτελεσμα δεν θα πετυχει τιποτα αλλο.εβαλα 15 ατομα να ακολουθησουν το σχεδιο 10 το πετυχαν 2 εχουν ακομα σχεση.1 προσπαθησενα προχωρησει στο ψυτο στην ταρατσα και οι αλλοι ηταν αποτυχια

Banned
    Δεν κατάλαβα γιατί της έκοψες την καλημέρα, εγώ κατάλαβα ότι σε γουστάρει, όσο για το ρέψιμο, τι να πω, δεν μου αρέσει σαν συμπεριφορά ειδικά έξω από το σπίτι και σε ξένους. Προσπάθησε πλαγίως να δεις αν σε θέλει, αν και πιστεύω πως αυτό είναι σίγουρο, βγείτε και μιλάτε για σχέσεις, και ίσως έρθει και το φιλί χωρίς να χρειαστεί να της πεις τίποτα για να την ψαρέψεις, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Senior Member
    Βγαιναμε και για καφε αλλα περισοτερο,παμε μια βολτα.δεν ξερω αν καταλαβε δεν της εχω πει τιποτα.σχεδιο 10 χωρις αστερισκο ειναι το ιδιο μονο που ξερεις οτι θα πετυχεις πιο γρηγορα,ακολουθεις με σειρα ,1,2,3,6,9

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Δεν κατάλαβα γιατί της έκοψες την καλημέρα, εγώ κατάλαβα ότι σε γουστάρει, όσο για το ρέψιμο, τι να πω, δεν μου αρέσει σαν συμπεριφορά ειδικά έξω από το σπίτι και σε ξένους. Προσπάθησε πλαγίως να δεις αν σε θέλει, αν και πιστεύω πως αυτό είναι σίγουρο, βγείτε και μιλάτε για σχέσεις, και ίσως έρθει και το φιλί χωρίς να χρειαστεί να της πεις τίποτα για να την ψαρέψεις, εσύ ξέρεις καλύτερα.
    Γιατι δεν θα χωρισει τον αλλον με τιποτα.με θεωρει οτι ειχα προβληματα λεει οτι εχω ψυχολογικα και γενικα οτι ειμαι δυσκολος ανθρωπος....και της εκοψα το καλημερα,δεν μπορω να την βρισκω και να λεω βλακειες,την θελω,η ολα η τιποτα,γι αυτο πρεπει να πετυχει

Senior Member
    μα δε χρειάζεται να κανεις ολοκληρο σχεδιο 10 ραντεβου για να πετυχει.
    μπορεις απλα να της το δειξεις, της το εδειχνες καθολου?
    δλδ της ελεγες πραγματα που σου αρεσουν πανω της? οχι μονο σαν χαρακτηρα αλλα κ εξωτερικα γενικα.
    αμα δε φλερταρετε κ λιγο πως?
    απο νετ μιλατε καθολου?
    αυτη πως σε βλεπει? τι εχεις καταλαβει? θα εκανε κατι μαζι σου?

Senior Member
    Γιατι δεν θα χωρισει τον αλλον με τιποτα.με θεωρει οτι ειχα προβληματα λεει οτι εχω ψυχολογικα και γενικα οτι ειμαι δυσκολος ανθρωπος....και της εκοψα το καλημερα,δεν μπορω να την βρισκω και να λεω βλακειες,την θελω,η ολα η τιποτα,γι αυτο πρεπει να πετυχει
    δλδ με τον αλλο ολα τελεια? αφου ειπε οτι δε την καλυπτει απολυτα. θελει κατι παραπανω δεν ειπε?

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    δλδ με τον αλλο ολα τελεια? αφου ειπε οτι δε την καλυπτει απολυτα. θελει κατι παραπανω δεν ειπε?
    Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα, εκτός και αν έχει βρει τον legalize παιχνίδι για να ζηλέψει το αγόρι της, παίζει κι αυτό.

Senior Member
    Γκοθλυ αυτη εχει προβλημα με την αποριψη γενικα με την γειωση με το οχι οποτε το μονο που εκανε ηταν να με ξενερωνει...οποτε αλλαξα τεχνικη και ξεκινησα να της την λεω καθε φορα που ελεγε βλακεια και ξεκνλινουσαμε να αναλυουμε θεματα,μου ειπε πραγματα καταλαβα ακομα περισοτερα για αυτη,της ειπα μερικα πραγματα καταλαβε περισοτερα και ξεκινισε να με παιζεις.οκ το πειρα το μηνιμα και καλα,ξεκινησα να την πεφτω στην κολητη της πολυ απλα καιαυτη καθε φορα φρικαρε και μου χωνοταν

Senior Member
    Τον δικο της δεν θελει να τον αφησει γιατι δεν ειναι σταθερη οικονομικα οχι οτι την βοηθαει αυτος αλλα θα βρεθει ξεκρεμαστη και εκτεθημενη σε μια δυσκολη στιγμη,θελει να εχει τις σταθερες της.ειναι κωλοπαιδο γι αυτο με τρελενει.οχι οχι δεν θα της το κανω τοσο ευκολο,να της πω και να την αφησω να αποφασισει.θα την κυνιγισω θα ακολουσω ενα πλανω και θα την κερδισω

Senior Member
    Γκοθλυ αυτη εχει προβλημα με την αποριψη γενικα με την γειωση με το οχι οποτε το μονο που εκανε ηταν να με ξενερωνει...οποτε αλλαξα τεχνικη και ξεκινησα να της την λεω καθε φορα που ελεγε βλακεια και ξεκνλινουσαμε να αναλυουμε θεματα,μου ειπε πραγματα καταλαβα ακομα περισοτερα για αυτη,της ειπα μερικα πραγματα καταλαβε περισοτερα και ξεκινισε να με παιζεις.οκ το πειρα το μηνιμα και καλα,ξεκινησα να την πεφτω στην κολητη της πολυ απλα καιαυτη καθε φορα φρικαρε και μου χωνοταν
    κατσε, την επεσες στη κολλητη της κ παρεξηγηθηκε? ζηλεψε?
    αν κτλβα καλα τοτε οκ σε γουσταρει.
    αρα δν ειναι δυσκολο να γινει κατι, ευκολο κιολας.
    το προβλημα ειναι οτι τα εχει με αλλον :P ετσι δν ειναι?

Senior Member
    Δεν νομιζω να ζηλεψε επειδι της την επεφτα(και δεν ελεγα καν τρελα πραγματα κατι ψιλοκοπλιμεντα και χαχαχου)απλος νεβριαζε επειδη θελει να τραβα συνεχεια την προσοχη.νομιζω.ο αλλος ειναι ενα μεγαλο θεμα.ποσο θεπω να ερθει να μου πει τιποτα καινα τον περιφρονισω και να φυγω

Senior Member
    Δεν νομιζω να ζηλεψε επειδι της την επεφτα(και δεν ελεγα καν τρελα πραγματα κατι ψιλοκοπλιμεντα και χαχαχου)απλος νεβριαζε επειδη θελει να τραβα συνεχεια την προσοχη.νομιζω.ο αλλος ειναι ενα μεγαλο θεμα.ποσο θεπω να ερθει να μου πει τιποτα καινα τον περιφρονισω και να φυγω
    ειναι κ ο αλλος στην ιδια δουλεια?

Senior Member
    Οχι καμια σχεση αλλα εχει δουλεια με πολυ καλα λεφτα

Page 1 of 2 12 LastLast