Πάχος! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 86

Thread: Πάχος!

Banned
    Συμφωνώ με έλις, απλά γενικά όλοι οι εθισμοί πιστεύω είναι δύσκολοι στο να κοπούν. Δεν είναι πιο εύκολο το φαί να το ελαττώσεις με καμία Παναγία.

Senior Member
    Δεστο ετσι:πας σε μια συναντηση που ειναι οι γονεις σου(η φιλοι,η σχεση,η οτιδιποτε σημαντικο για σενα,παιδια σκιλια κ.τ.λ.π) πας σαν εξαρτημενος σε σταδιο που το καταλαβαινουν οι γυρω σου,πως το βλεπεις να εξελισετε?βαριεμε να γραψω πως θα το εκλαβουν οι αλλοι,σκεφτητετο ολοι ξερουμε πως.ας πουμε οτι πας 200 κιλα, μμμμ το μονο που θα σκεφτουν ειναι(οοοουυυυυ τι φαση) δεν σκεφτουν τιποτα παραπνω,μονο θα σε κουτσομπολεψουν μολις φυγεις
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Δεν είναι έτσι, legalize, όπως θα θάψουν ή θα έχουν αρνητικές σκέψεις για έναν "αλκοολικό", τα ίδια θα κάνουν και για έναν παχουλό. Γενικά στην εποχή μας με τα πρότυπα είναι δύσκολο να "επιβιώσεις" χωρίς να πέσεις σε κατάθλιψη κτλ άμα είσαι παχουλός. Και στις δύο περιπτώσεις οι άνθρωποι δεν θέλουν να βγαίνουν από το σπίτι, εκτός αν το έχουν πάρει απόφαση ότι οι άλλοι πρέπει να τους "δεχτούν" όπως είναι και οι ίδιοι να αγαπάνε τον εαυτό τους, που άμα το κάνουν αυτό είναι και λίγο πιο εύκολο να ξεφύγουν από τον εθισμό.

Senior Member
    ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ 200 ΚΙΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ
    ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Συμφωνώ με έλις, ακόμα και 10 κιλά να είσαι πάνω από το κανονικό θα υπάρξουν γνωστοί - και άγνωστοι - που θα σου την πούνε.

Senior Member
    (Ποσο εκνεβριζομαι με τον εαυτο μου οταν προσπαθω να πω κατι και δεν μπορω να το γραψω σωστα με αποτελεσμα να μην μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω,αλλα δεν πειραζει γιατι μια ας πουμε συζητιση :ρ)λοιπον οι ανθρωποι που αγαπας και σε αγαπανε οταν εισαι εθισμενος και χαραμιζεσε μια επιλογη σκεφτονται,να σε ξεμπλεξουν.αντιθετα με τους "χοντρους" σκεφτονται αγαπη μου κανε οτι θες αρκει να σου αρεσει εγω θα σε στιριξω.δεν σου λενε ΧΑΣΕ ΚΙΛΑ,ΤΕΛΟΣ.οποτε ο εθισμενος του δινουν ενα πραγμα να πιαστει,μια επιλογη,το ξερει το νιωθει οτι εχει απογοητευσει τους παντες ακομα και τον εαυτο οποτε θα παρει την επιλογη,εχει κινητρο την εξιλεωση.ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Δεν είναι κακή η συζήτηση. Με τους παχουλούς δεν είναι όπως τα λες, όλοι ασκούν κριτική και στους παχουλούς ανθρώπους, πάμπολλα τα παραδείγματα που ξέρω. Απλά στον εθισμένο από το αλκοόλ ίσως θέλουν να τον βοηθήσουνε πιο πολύ επειδή κινδυνεύει η ζωή του άμεσα. Αυτή είναι μόνο η διαφορά, κατά τ' άλλα θάψιμο τρώνε και οι δύο, όπως τρώνε οι άνθρωποι με χαμηλό ύψος, οι μη εμφανίσιμοι, κτλ!

Senior Member
    εγω που ειμαι κοντη ποτε δεν εφαγα κραξιμο για το υψος μου. πιστευω ειναι λιγο παλιας γενιας φαινομενο το 'κοροιδεμα' για το υψος.
    κ γενικα πιστευω πως ,περα απο το ποσα κιλα εισαι κλπ., σημασια εχει πως νιωθουμε εμεις οι ιδιοι!
    η αυτοπεποιθηση μας πιστευω ειναι το παν. το να νιωθεις καλα με αυτο που εισαι ειτε εξωτερικα ειτε εσωτερικα.

Συμφωνώ. Και επιπλέον, με τους άλλους διάφορους εθισμούς, τα ναρκωτικά, τον τζόγο, το αλκοόλ, επεμβαίνουν πιο δυναμικά οι συγγενείς, γνωστοί και φίλοι γιατί δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια και στους γύρω. Ενώ αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά δεν ενοχλείται κανείς.

Banned
    Γκόθλυ άμα κάνεις μία σχέση παίζει ρόλο και το ύψος, ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν σε θάβουν. Ή άμα πχ είναι ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ύψους. Πως να αισθάνομαι εγώ καλά, όταν ο μόνος άνθρωπος που κάνω παρέα με λέει κωλόχοντρη; Και να μην έχεις κόμπλεξ, στο δημιουργούν οι άλλοι. Ή όταν πχ μιλάς με ένα αγόρι και σου λέει "πόσα κιλά είσαι;" Ένας πρώην μου, ενώ ήμασταν 3 άτομα παχουλά σε μια παρέα, μου 'χε πει ότι εγώ ήμουν η πιο "χοντρή", ακόμα και αν δεν ίσχυε αυτό, ε εμένα όλα αυτάμου κατεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! Δεν σας καταλαβαίνω και τις δύο, σε άλλον πλανήτη ζούμε;

Senior Member
    Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά είναι και θέμα εμφάνισης τα περιττά κιλά αν τα έχεις γίνεσαι πιο άσχημος, δεν σου πάνε τα ρούχα και ούτω καθεξής

Banned
    Ναι έχεις δίκιο αλλά το έχουμε θεοποιήσει λίγο το αδυνάτισμα! Δηλαδή όποιος είναι αδύνατος είναι αποκλειστικά και όμορφος ενώ όποιος είναι παχουλός είναι και άσχημος; Αυτό δεν ισχύει πάντα, σίγουρα τα κιλά ασχημαίνουν, αλλά τα κιλά χάνονται κάποια στιγμή! Αν είναι κάποιος "άσχημος" τότε αυτό δεν αλλάζει, όλοι βέβαια μετά από κάποια ηλικία ασχημαίνουμε, οπότε τίποτα δεν είναι στάνταρ και σίγουρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Γκόθλυ άμα κάνεις μία σχέση παίζει ρόλο και το ύψος, ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν σε θάβουν. Ή άμα πχ είναι ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ύψους.
    τι σχεση εχει το υψος με τη σχεση?
    να πουμε για τα κιλα ναι μπορει να δημιουργηθει μεχρι κ προβλημα υγειας, αλλα σχετικα με το υψος τι?
    κ που το προβλημα αν ενα ζευγαρι εχει διαφορα υψους?
    τουλαχιστον αστειο ε?

με το να σε ρωτησει καποιος ποσα κιλα εισαι δεν βρισκω οτι σου δημιουργει κομπλεξ,
    τωρα αν κατσει ομως να σε συγκρινει με αλλα ατομα κ σε πει χοντρη , εκει συμφωνω.

Banned
    Γκόθλυ πολλοί κοιτάνε το ύψος σε μία σχέση, όπως επίσης και το βάρος, αλλιώς δεν θα ρωτάγανε! Τόσο δύσκολα είναι να το καταλάβεις αυτό που λέω; Εγώ σε συμπαθώ, στα περισσότερα που λες συμφωνούμε, σε κάτι λεπτομέρειες κολλάμε! Έχω δει πολλές φορές να κοροϊδεύουν ένα ζευγάρι με διαφορά ύψους, ή οποιαδήποτε άλλη διαφορά εμφανισιακά ή σε αυτά που έχει πετύχει ο ένας ή ο άλλος! Και για να σου απαντήσω σε αυτό που λες στο τέλος και στην αρχή, σε πληροφορώ το ξαναλέω, ότι αν ο άλλος σε ρωτήσει για τα κιλά και το ύψος σου, το πιο πιθανό είναι ότι αν είσαι κάτω από 1,55 να σε απορρίψει, και το ίδιο αν είσαι πάνω από 75 κιλά πχ.........Αλλιώς γιατί να ρωτήσει; Μου 'χει τύχει πάρα πολλές φορές να με απορρίψουν για τα κιλά μου με αυτή την ερώτηση, οπότε δεν δημιουργώ εγώ κόμπλεξ στον εαυτό μου (συν τα άλλα που είπα ότι μου κάνουν), αλλά οι άλλοι.

30 κιλά σε 4 μήνες έχασα... Από 100 σε 70.
    Καταθληψάρα του κερατά... Την έχετε ακούσει την αφαγία; Με γλύτωσε από άλλα, αλλά ούτε να το σκέφτεστε

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast