Πάχος! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 86 of 86

Thread: Πάχος!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν θελω να μπαναριστεις , θελω να σε βοηθησω , να μην εισαι τοσο αρνητικη , δεν σου κανει καλο , δες την ζωη αλλιως , δεν ειναι τοσο κακη , εσυ την βλεπεις ετσι . Και αμα καλμαρεις , και συντροφο θα βρεις , και θα δεις την ομορφη πλευρα της ζωης . Τι θαλεγες ναρχισεις γυμναστικη , να εκτονωνεσαι ?
    Μα βρε Μαγκάιβερ όπως έχω πει και σε άλλα θέματα, έχω ένα πρόβλημα υγείας και εκτός από αυτό, έχω να αντιμετωπίσω και το πως με βλέπουν οι άλλοι και πως μου συμπεριφέρονται. Οι περισσότεροι με περιθωριοποιούν, με θεωρούν "άρρωστη" και δεν με θέλουν για παρέα, με τους γονείς μου τσακώνομαι καθημερινά και αγόρι για στήριξη δεν έχω, στις φιλίες δεν πιστεύω και τόσο! Οπότε μπάχαλο η ζωή μου, τώρα νιώθω λίγο καλύτερα, σαν άνθρωπος, τις περισσότερες φορές η διάθεσή μου (ίσως και λόγω κιλών), είναι κάτω του μετρίου, πάντως λάθος θέμα διαλέξαμε να αναλύσω τη ζωή μου! :/

Senior Member
    Δεν πειραζει , σουχω απαντησει στο ' προς διαχειρηση ' .

Banned
    Οκ, πάω να δω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μα βρε Μαγκάιβερ όπως έχω πει και σε άλλα θέματα, έχω ένα πρόβλημα υγείας και εκτός από αυτό, έχω να αντιμετωπίσω και το πως με βλέπουν οι άλλοι και πως μου συμπεριφέρονται. Οι περισσότεροι με περιθωριοποιούν, με θεωρούν "άρρωστη" και δεν με θέλουν για παρέα, με τους γονείς μου τσακώνομαι καθημερινά και αγόρι για στήριξη δεν έχω, στις φιλίες δεν πιστεύω και τόσο! Οπότε μπάχαλο η ζωή μου, τώρα νιώθω λίγο καλύτερα, σαν άνθρωπος, τις περισσότερες φορές η διάθεσή μου (ίσως και λόγω κιλών), είναι κάτω του μετρίου, πάντως λάθος θέμα διαλέξαμε να αναλύσω τη ζωή μου! :/
    Θα δεις όλα θα αλλάξουνε. Είσαι μικρή ακόμη!

Banned
    Σε ευχαριστώ δελφίνι αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, μόνο χειρότερα.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ δελφίνι αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, μόνο χειρότερα.
    Γιατί τέτοια απαισιοδοξία;

Banned
    Γιατί δελφίνι, υπάρχει το στίγμα το οποίο εμένα με διαλύει.....και θα με ακολουθεί πάντα..........οπότε δεν μπορεί να καλυτερέψει η ζωή μου ποτέ...........εσένα δεν ξέρω πως σου φέρονται.......

Senior Member
    Γιατί δελφίνι, υπάρχει το στίγμα το οποίο εμένα με διαλύει.....και θα με ακολουθεί πάντα..........οπότε δεν μπορεί να καλυτερέψει η ζωή μου ποτέ...........εσένα δεν ξέρω πως σου φέρονται.......
    Δεν είναι και τόσο κακοί οι άνθρωποι ούτε τόσο ρατσιστές με τις αρρώστιες. Εμένα με κάνουνε παρέα και, ας πούμε, και φυσιολογικοί παρόλο που ξέρουνε ότι παίρνω φάρμακα. Εγώ όμως είμαι άτομο που δεν θέλω να κάνω παρέα με άλλα άτομα πλην της οικογένειάς μου. Στους καινούριους που γνωρίζω δεν λέω ότι παίρνω φαρμακευτική αγωγή μιας και δεν φαίνεται το πρόβλημά μου. Εσύ με τι διαγνώστηκες; Εγώ με άτυπη ψυχωτική διαταραχή και παίρνω το σολιάν 200γρ κάθε μέρα.

Banned
    Εγώ με ψύχωση. Προφανώς το δικό σου δεν θα είναι τόσο σοβαρό για να έχεις τόσο καλή ποιότητα ζωής, αλλά ας μην τα γράφουμε εδώ, γιατί χαλάμε το θέμα. Αν θες ανοίγω νέο θέμα και το συζητάμε εκεί, έχω να πω κι άλλα, εκτός και αν δεν έχεις να πεις κάτι άλλο οπότε το σταματάμε εδώ, ώστε να μην γράφουμε τα προσωπικά μας σε κάποιον που θέλει να δει ένα θέμα περί διαταραχών πρόσληψης τροφής. Χαίρομαι που περνάς καλά γιατί το αξίζεις, αλλά εγώ είμαι στον πάτο...

Senior Member
    Εγώ με ψύχωση. Προφανώς το δικό σου δεν θα είναι τόσο σοβαρό για να έχεις τόσο καλή ποιότητα ζωής, αλλά ας μην τα γράφουμε εδώ, γιατί χαλάμε το θέμα. Αν θες ανοίγω νέο θέμα και το συζητάμε εκεί, έχω να πω κι άλλα, εκτός και αν δεν έχεις να πεις κάτι άλλο οπότε το σταματάμε εδώ, ώστε να μην γράφουμε τα προσωπικά μας σε κάποιον που θέλει να δει ένα θέμα περί διαταραχών πρόσληψης τροφής. Χαίρομαι που περνάς καλά γιατί το αξίζεις, αλλά εγώ είμαι στον πάτο...
    Αν θες άνοιξε ένα θέμα εσύ με το πρόβλημά σου να το συζητήσουμε. Ή αν θες γράψε στο "τι σκέφτεστε" που λες κάτι παρόμοιο.

Banned
    Οκ, θα ανοίξω θέμα γιατί παίρνει μεγάλη συζήτηση.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456