Πάχος! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 86

Thread: Πάχος!

Banned
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0...BA%CE%AF%CE%B1
    "Η παχυσαρκία είναι μια από τις κυρίες αποτρέψιμες αιτίες θανάτου παγκοσμίως.[10][21][22] Μεγάλης κλίμακας αμερικάνικες και ευρωπαϊκές μελέτες έχουν δείξει, ότι ο κίνδυνος θνησιμότητας σε άτομα με ΔΜΣ 20–25 kg/m2[20][23] είναι χαμηλότερος ανάμεσα σε μη καπνιστές και με ΔΜΣ 24-27 kg/m2, αντίστοιχα, σε καπνιστές με τον κίνδυνο αύξησης, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.[24][25] Ο ΔΜΣ πάνω από 32 kg/m2 έχει συσχετιστεί με διπλάσιο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των γυναικών, σε διάρκεια μεγαλύτερη από μια 16-ετία.[26] Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπολογίζεται ότι η παχυσαρκία προκαλεί 111.909 έως 365.000 θανάτους ετησίως,[2][22] ενώ στην Ευρώπη 1.000.000 των θανάτων αποδίδεται στο υπερβολικό βάρος.[27][28] Κατά μέσο όρο η παχυσαρκία μειώνει το προσδόκιμο χρόνο ζωής, κατά έξι με επτά χρόνια:[2][29], ο ΔΜΣ 30-35 μειώνει το προσδόκιμο ζωής κατά δυο με τέσσερα έτη, ενώ η σοβαρή παχυσαρκία (ΔΜΣ > 40) μειώνει το προσδόκιμο ζωής κατά 10 έτη.[23]"

Για να μην υποτιμούμε κάποια προβλήματα. Αν ήταν τόσο εύκολο να αδυνατίσουμε, γιατί πεθαίνουν άνθρωποι από αυτό; Επιπλέον, προσπαθώ να βρω έρευνες για το πόσο ποσοστό καταφέρνει να χάσει βάρος οριστικά, αλλά δεν βρίσκω!

Banned
    Κι επειδή πριν είπα για 10% ότι καταφέρνει να αδυνατίσει οριστικά, να το αλλάξω σε 1%, διαβάζοντας αυτό:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...tion=printable
    "Οι στατιστικές λένε ότι με διατροφή-σε μεγάλα βάρη-μόνο 1% καταφέρνει να τα χάσει και να τα ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ.Δεν είναι μόνο η απώλεια,το δύσκολο είναι η διατήρηση."
    Ενώ στο ποτό είπες είναι ένα 5%; Και υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να αδυνατίσει; Που χαίρεται να βλέπει τον εαυτό του σε μαύρα χάλια; Που του αρέσει να τον κοροϊδεύουν, να μην έχει ρούχα να φορέσει, να κάνει ραγάδες, να του μιλάνε άσχημα, να μη βγαίνει από το σπίτι, να, να; Αυτό λέγεται δίαιτα της ζυγαριάς; Με συγχωρείς πολύ, αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, Μαγκ.......

Μπραβο Macgyver που εκοψες το αλκοολ! ειναι πολυ δυσκολο! εχω θειο που ειναι αλκοολικος ,καταφερε να κοψει το τσιγαρο αλλα το αλκοολ δυστηχως οχι.Οι γιατροι οταν τον ειδαν του ειπαν ''απορω πως εισαι ακομα ζωντανος!'' παντως μην συγκρινεται τους εθισμους καθε εθισμος ειναι διαφορετικος και ειναι αληθεια το αλκοολ προκαλει θανατο.Μην ξεχναμε την περιπτωση της Amy winehouse πεθανε απο αλκοολ οχι απο ναρκωτικα αν και ηταν τοξικομανης R.I.P Amy! και το υπερβολικο παχος προκαλει θανατο αλλα ειναι αργος θανατος.Μολις παχυνεις υπερβολικα δεν αντεχει το σωμα σου,ειδικα η καρδια σου!

Banned
    Ρε συ Bulletproof λες να μη συγκρίνουμε εθισμούς και εσύ το ίδιο κάνεις και δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα στο να τους συγκρίνουμε! Το ίδιο δύσκολο είναι να ελαττώσεις το φαί όπως και να κόψεις το ποτό αν έχεις συναισθηματική υπερφαγία, που σημαίνει ότι το φαί είναι η παρηγοριά σου, και άρα δεν ζεις χωρίς αυτή! Το ίδιο είναι και με το ποτό, που νομίζεις πως το ποτό είναι το καταφύγό σου! Τόσα στοιχεία κατέθεσα για εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως λόγω παχυσαρκίας, και λες απλά ότι είναι ένας αργός θάνατος; Τα ίδια με το αλκοόλ είναι!

Senior Member
    Για μενα δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια ουτε για να πινεις , ουτε για να τρως , ουτε για να καπνιζεις . Δεν θα μπω στην διαδικασια να συγκρινω εθισμους , ειναι τελειως αστοχο , αλλα τα παντα ειναι θεμα θελησης , δεν εχουν ολοι την ιδια θεληση , ουτε σθενος . Θεωρω για μενα το θεμα ληξαν , αρκετες διαστασεις πηρε , και συμφωνουμε οτι διαφωνουμε !!

Ποτε μου δεν απογοητευτηκα για κατι , ποτε δεν παραπονιεμαι . Η ζωη ειναι μια μαχη , αλλοι μαχονται , αλλοι παραπονιουνται .

Banned
    Όχι αυτό το δικαίωμα δεν έχεις να το λες δημόσια, ότι δεν έχουμε θέληση, πες το για τον εαυτό σου ότι αυτό πιστεύεις αφού είσαι κάφρος, αλλά όχι ότι ισχύει γενικά. Το πιο εύκολο είναι να κατηγορούμε, να βάζουμε ταμπέλες και να έχουμε ημιμάθεια. Η ημιμάθεια όμως κάνει κακό και λένε ότι είναι χειρότερη από την αμάθεια. Εγώ έχω πάρα πολλή θέληση, όπως και όλος ο κόσμος που έχει συναισθηματική υπερφαγία, αλλά είναι φύσειν αδύνατο να αδυνατίσουμε μόνιμα και να τα διατηρήσουμε όσο έχουμε αυτό. Οπότε αν δεν ξέρεις για κάτι μην μιλάς καλύτερα γιατί θα πεις βλακεία. Εδώ και την άλλη μέρα να μου λέγαν ότι θα πέθαινα αν δεν έκοβα το φαί, μάλλον δεν θα το έκοβα............είναι τόσο δυνατό αυτό το συναίσθημα να καταφύγεις στο φαγητό, που τα ξεπερνάει όλα, ακόμα και τις πιο δυνατές θελήσεις. Αν δεν το 'χεις ζήσει όπως σου είπα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Senior Member
    Μαλισταααααααα , ημιμαθης , καφρος , καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω , ωραια πραματα !!

Banned
    Ε ναι, δεν βασανίζομαι εγώ με τα κιλά μου για να έρθεις εσύ να μου πεις ότι δεν έχω θέληση! Αυτό είναι μεγάλη προσβολή, μεγαλύτερη από αυτές που σου έκανα εγώ!!!!!!! Άντε πια

Senior Member
    Αγαπητη pillow , δεν σκοπευω να τα βαλω μαζι σου , γιατι , γιατι ,γιατι ............................... α , ναι βρε , ειναι η υπογραφη σου . Εναι καλο ναχις το γνωθι σαυτον . Φιλικα .

Banned
    Εγώ είμαι πολύ πιο έξυπνη από σένα και μιλώ με αποδείξεις. Εσύ με τι μιλάς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εγώ είμαι πολύ πιο έξυπνη από σένα ς;

Μπορει και νασαι , ξερω γω ?

Παντως ο βαθμος εξυπναδας , ειναι δυσκολο να καθοριστει , διοτι η εξυπναδα ειναι μια αοριστη λεξη ( εξυπνος , ετυμολογια . εκ- υπνος , δλδ αυτος που δεν κοιμαται ) , και η ευφυια ειναι κατι που δεν αλλαζει , οσο εισαι , εισαι .
    Αλλα πραματα ειναι πιο σημαντικα , ο τροπος που διαχειριζεσαι καταστασεις , η συναισθηματικη ευφυια , η αντιληψη , η οξυνεια , η καλη κριση , η θετικη σταση , η ικανοτητα επικοινωνιας , δεν μουρχονται αλλα .

Οποτε δεν εχει σημασια ποσο εξυπνος εισαι , ουτε ειναι σωστο , για σενα , να συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους .

Ποτε δεν εχω ακουσει ευφυη ανθρωπο να παινευεται για την ευφυια του , μηπως θαπρεπε ναναθεωρησεις πραματα στην ζωη σου , οπως πχ , οι ανθρωποι ειναι αναξιο εμπιστοσυνης , και διαφορους αλλους αρνητισμους ?
    Last edited by Macgyver; 28-07-2015 at 18:33.

Senior Member
    Θέλω να χάσω τα κιλά μου! Θέλω να γίνω 55 κιλά ! (είμαι 82,5 με 1,60 ύψος) Θέλω να χάσω 30 κιλά!!!! Γιατί να είναι τόσο δύσκολο γιατί να μην μπορώ;;;;;;

Κλαψ κλαψ σνιφ σνιφ!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μολις χασεις τα πρωτα 5 , θα αναθαρρησεις .

Banned
    ............
    Last edited by Deleted240217a; 31-07-2015 at 17:40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ρε συ, σοβαρά, άι κατούρα και λίγο και δεν με πειράζει να φάω μπαν!

Δεν θελω να μπαναριστεις , θελω να σε βοηθησω , να μην εισαι τοσο αρνητικη , δεν σου κανει καλο , δες την ζωη αλλιως , δεν ειναι τοσο κακη , εσυ την βλεπεις ετσι . Και αμα καλμαρεις , και συντροφο θα βρεις , και θα δεις την ομορφη πλευρα της ζωης . Τι θαλεγες ναρχισεις γυμναστικη , να εκτονωνεσαι ?

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast