Results 136 to 150 of 410
-
28-02-2008, 00:42 #136
Originally posted by Mightisright
Οι γιατροί προτείνουν 1-2 γρ. EPA, όχι Ιχθυέλαιο. Μπορεί το ιχθυέλαιο να είναι ένα γραμμάριο, αλλά το EPA 200 mg. Παίρνω ακόμη ιχθυέλαιο ναι αλλά έχω ελαττώσει τις δόσεις αρκετά. Γνώμη μου είναι ότι αν μέσα σε 3 μήνες δεν έχετε δει αποτελέσματα δεν χρειάζεται να συνεχίσετε.
Kai γιατι τις μειωσες αν επιτρεπεται?Αφου αν εδρασε σωστα με τη δοσολογια αυτη,μηπως αν μειωσεις τις δοσεις,κανεις την κατασταση αναστρεψιμη?
- 28-02-2008, 00:46 #137
Originally posted by Mightisright
Οι γιατροί προτείνουν 1-2 γρ. EPA, όχι Ιχθυέλαιο. Μπορεί το ιχθυέλαιο να είναι ένα γραμμάριο, αλλά το EPA 200 mg. Παίρνω ακόμη ιχθυέλαιο ναι αλλά έχω ελαττώσει τις δόσεις αρκετά. Γνώμη μου είναι ότι αν μέσα σε 3 μήνες δεν έχετε δει αποτελέσματα δεν χρειάζεται να συνεχίσετε.
Kai για τι θα τη μειωσεις αν επιτρεπεται?Αφου ειδες διαφορα με τη συγκεκριμενη δοσολογια,μηπως πρεπει συνεχισεις και να μη μειωσεις τις δοσεις,μην τυχον η κατασταση γινει αναστρεψιμη? Τελικα αυτα που επαιρνες τα Vegepa,ειχαν αυτη την αθλια αισθηση ψαριλας οταν ρευόσουν?:P
28-02-2008, 01:58 #138
Χαμήλωσα την δόση διότι πιστεύω ότι δεν χρειάζομαι να είμαι στα 2 γραμμάρια, τώρα είμαι στα 500 μγ την μέρα.
28-02-2008, 08:48 #139
που το στηριζεισ αυτο μιντναιτ μου? αφου η δοσολογια ειναι 2...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
28-02-2008, 14:27 #140
Originally posted by Adzik
που το στηριζεισ αυτο μιντναιτ μου? αφου η δοσολογια ειναι 2...
28-02-2008, 21:38 #141
προλιπτικα ισωσ...αφου δεν κανουν και κακο¨:):)): αλλα οπωσ θελεισ μιντναιτ μου..
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
09-03-2008, 20:05 #142
http://www.cure-your-depression.com/benefit-of-Omega-3-fish-oil.html
\"What\'s the Benefit of Omega 3 Fish Oil For Your Depression?\"
The benefit of Omega 3 fish oil is already known for preventing heart disease, Crohns disease, rheumatoid arthritis, and cancer. But did you know that they play an extremely important role in your mental health? Read on...
You can buy these at a drugstore or health food store. Look for a brand that will give you 1000 mg of EPA and 500 mg of DHA per day. This is the amount that has been shown in studies to be beneficial to people with depression.
Benefit of Omega 3 Fish Oil with Medication
You can take these even if you are on antidepressant medication; there are no known interactions with drugs. The only side effects reported are that they sometimes burp up a fishy taste after taking them. Solutions to this problem are to freeze the pills and take them right before a meal. If all else fails, there is a liquid form available that some people prefer....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
09-03-2008, 20:12 #143
\"Aerobic exercise can produce substantial improvement in mood in patients with major depressive disorders in a short time.\" (Dimeo, Freie M.D. - 2001 - Universitaet Berlin, Benjamin Franklin Medical Center, Department of Sports Medicine, Berlin, Germany)
http://www.cure-your-depression.com/depression-and-exercise.html...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
09-03-2008, 20:20 #144
φωτοθεραπεια..
http://www.cure-your-depression.com/light-sad-therapy.html...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
13-03-2008, 12:55 #145
κανει κανεισ φωτοθεραπεια?με λαμπεσ?
13-03-2008, 22:46 #146
ω-3 παλι
http://www.logodiatrofis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 53&Itemid=73...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
01-04-2008, 03:26 #147
Τελικα ειδε κανεις αλλος αποτελεσμα εκτος απο τον Mightisright, με τα Omega 3?
Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποια βελτιωση,αλλα δυστυχως δε μπορω να ακολουθησω σταθερη δοσολογια,μιας και πρεπει να εχεις φαει πρωτα για να τα παρεις και συνηθως μπορει να παρω απο 2 καψουλες μεχρι και 4 τη μερα,δηλ. μια για καθε φορα που τρωω.Δεν κοιμαμαι και σωστα,οποτε ουτε τρωω και κανονικα..(Να,τωρα πηγε 3:30 και δε μπορω να κοιμηθω..Το πρωι θα σηκωθω κατα τις 8 να παω στη δουλεια, οποτε θα φαω κανα 4αρι φορες.Αν δε δουλευω ομως,μπορει να κοιμηθω στις 7 το πρωι και να ξυπνησω στις 7 το απογευμα,με αποτελεσμα να φαω κανα δυο φορες μεχρι να πεσω παλι για υπνο...Ατιμη καταθλιψη...Anyway,μη σας ζαλιζω με τα δικα μου..)
Αν τις παρω με αδειο στομαχι,με ψηλοπειραζουν, οποτε αναλογως την ορεξη λοιπον..Παντως κατω απο 1000mgr(2 καψουλες) δεν πεφτω,αλλα ισως μου χρειαζονται 2000mg (4 καψουλες) σταθερα για να δω διαφορα..
Καποιος αλλος λοιπον?
Adzik και οι υπολοιποι συμπασχοντες?
01-04-2008, 23:52 #148
konman δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι τα ω3 όντως θεραπεύουν την κατάθλιψη.Το ότι τα πήραν 10 και βελτίωσε έναν δε σημαίνει οτι η βελτίωση οφείλεται στη δράση τους.Το φαινομενο placebo είναι γνωστό και μεγάλο καθώς σε έρευνες φτάνει σε υψηλά ποσοστά κοντά σε αυτά των κανονικών αντικαταθλιπτικών.ʼσχετο σου χω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα εδώ και 3 βδομάδες και δεν το χεις διαβάσει.
03-04-2008, 18:32 #149
Διάβασα μόνο τη πρώτη σελίδα γιατί δέν έχω χρόνο.
Αυτό που θέλω να προσθέσω έιναι η δική μου εμπειρία με τα Ω3.
Απο παλιά πάσχω απο διάφορες μορφές ψυχικών διαταραχών. Εδώ και 2 μήνες παίρνω Ω 3 που με βοήθησαν παραπάνω από όσο περίμενα. Επίσης είχα ταχυκαρδία και δεν το παρουσιάζω ούτε αυτό.
Πιστεύω οτι δε μπορεί να χάσει κάποιος απο τη λήψη Ω 3 και μπορεί να είναι η λύση σε αρκετά προβλήματα.
Βρήκα ένα συσσώρευμα Ω 3 απο την health aid των 750mg και θέλω να μάθω άν ξέρετε κάποιο άλλο συσσώρευμα από κάποια άλλη εταιρία με μεγαλύτερη περιεκτικότητα.
Ευχαριστώ.
04-04-2008, 23:41 #150
κάποιο ελληνικό σιτε που μπορούμε να παραγγείλουμε Ω-3??
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή