Eναλλακτικές θεραπείες για την Κατάθλιψη - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 410
    Senior Member
    Originally posted by justme
    και μάλιστα συστηματικά να αγνοούμε τις δυνάμεις μας δεν το έπιασα.
    (Κάθε διαφωτισμός ευπρόσδεκτος)
    θα σου πω ενα παράδειγμα πολυ ομορφο...η Θεοφανια που σημερα μοιράζεται σημερα μαζι μας πραγματα σπουδαια...για να το κανει αυτο προφανως απαιτειται καποια δύναμη...το να κανει οτι δεν υπάρχει τπτ, κ δεν χρειαζεται τπτ, καμια βοηθεια, δεν θελει δύναμη.αγνοει η ιδια τις δυναμεις της.

Θεοφανια,ελπιζω να μη σε πειράζει που ανεφερα εσενα...ομως νιωθω πολυ ζωντανο το παράδειγμα σου κ πολυ ομορφο...

Εννοείται πως όχι γλυκειά μου...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ sofia για την απάντηση,

Στο μυαλό μου κάπως έτσι το καταλαβαίνω (αιτιολογώ - κατανοώ) αυτό το επιλέγει κάποιος να μη χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.
    Ίσως δεν τις ξέρει, ίσως φοβάται ότι είναι λίγες, ίσως περιμένει τον καιρό που θα είναι περισσότερες, ίσως περιμένει να βρεί τον κατάλληλο για να ανοιχτεί και να τις χρησιμοποιείσει.
    Δεν ξέρω ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει ούτε καν σε εμένα τον ίδιο πόσο μάλλον για τους άλλους
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by justme
    Ίσως δεν τις ξέρει, ίσως φοβάται ότι είναι λίγες, ίσως περιμένει τον καιρό που θα είναι περισσότερες, ίσως περιμένει να βρεί τον κατάλληλο για να ανοιχτεί και να τις χρησιμοποιείσει.
    Δεν ξέρω ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει ούτε καν σε εμένα τον ίδιο πόσο μάλλον για τους άλλους
    Μπορει ολα αυτα μαζι τα ισως,μπορει ενα, μπορει κανενα....σιγουρα υπάρχουν λογοι που επιλεγουμε να μην χρησιμοποιουμε τις δυναμεις μας.

Σ ευχαριστω για την ερώτηση...

Βαλτε Δρουζα έχει θέμα για εναλλακτικές θεραπείες.

Junior Member
    τελικά με το EPA και τα ω3 τι εγινε?
    ειδατε αποτέλεσμα οσα παιδια τα χρησιμοποιήσατε?

Senior Member
    Καλημερα blimblue,εγω δεν καταφερα να τα παρω συστηματικα για περισσοτερο απο δυο βδομαδες,θες γιατι επρεπε να χεις φαει πρωτα και γω ετρωγα μια φορα τη μερα σχεδον,θες γιατι περιμενα να δω αμεσα αποτελεσματα ενω ηξερα οτι χρειαζεται καποιος χρονος μεχρι να δεις κατι διαφορετικο,θες γιατι η ιδια η καταθλιψη δε με αφηνει να οργανωθω και κοιμαμαι σε αλλανταλον ωρες...Παντως δεν τους εδωσα την ευκαιρια να μου δειξουν τι κανουν πραγματικα..Με χαλουσε λιγο και αυτη η αισθηση ψαριλας που σε ψηλοβαραινει οταν τα παιρνεις,αλλα και οτι θες 105 ευρω το μηνα για δυο κουτια PlusEPA,μιας και στην Ελλαδα μας πιανουν τον κ#$ο κανονικα..
    Αλλα αν οντως κανουν κατι δεν το εμαθα ποτε τελικα...Ακομα υποφερω απο καταθλιψη και χθες πηγα πρωτη φορα σε γιατρο,οπου μου εδωσε ενα αντικαταθλιπτικο και μολις πηρα το πρωτο χαπι μολις τωρα..Με μεγαλο δυσταγμο βεβαια,αφου ημουν απολυτως κατα των φαρμακων,αλλα μολις τωρα τα ξεκινησα...

Καποιος αλλος που να ακολουθησε πιστα τη δοσοληψια με τα Ω3 παιδια?

Senior Member
    Λοιπόν φίλε, θα σου πώ εγώ τι θα κάνεις για την κατάθλιψη. Θα αρχίσεις να ρίχνεις τα πρώτα σου δειλά στην αρχή μπινελίκια, σε όποιον στη χαλάει, με όποιο τρόπο, μέχρι να στανιάρεις. Αν αυτό δεν γίνει αντιληπτό, θα αρχίσεις να βαράς στο δόξα πατρί και υιώ και αγίω πνεύματι, και πίστεψέ με δεν θα έχεις ανάγκη κανένα αντικαταθλιπτικό.

Senior Member
    Καλησπέρα κι από μένα!Εγώ εδώ και 4 μήνες περίπου πέρνω συστηματικά ιχθυέλαιο μέσω του salmon-oil το οποίο είναι πολύ φθηνό και το βρίσκετε εύκολα στην αγορά.
    Δεν μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο στην συμπεριφορά μου,αλλά ο γιατρός μου είπε ότι βοηθάει σε ελάχιστο βαθμό όμως.Σίγουρα δεν προσφέρει την ίδια βοήθεια με τα αντικαταθλιπτικά

Senior Member
    Originally posted by La_ViTa
    Καλησπέρα κι από μένα!Εγώ εδώ και 4 μήνες περίπου πέρνω συστηματικά ιχθυέλαιο μέσω του salmon-oil το οποίο είναι πολύ φθηνό και το βρίσκετε εύκολα στην αγορά.
    Δεν μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει κάτι το ιδιαίτερο στην συμπεριφορά μου,αλλά ο γιατρός μου είπε ότι βοηθάει σε ελάχιστο βαθμό όμως.Σίγουρα δεν προσφέρει την ίδια βοήθεια με τα αντικαταθλιπτικά

Οι ερευνες αναφερουν οτι μονο το ιχθυελαιο με ωμεγα3 EPA και σκετα χωρις DHA δηλ,ειναι ta καταλληλα για την αντιμετωπιση της καταθλιψης με αυτον τον τροπο..
    Αν ηταν να κανει δουλεια,οποιοδηποτε ιχθυελαιο κυκλοφορει στην αγορα.τοτε γιατι τοσο καιρο αναζητουsame τα σκετα EPA kai σκασαμε 52 ευρω το μπουκαλακι? Γιατι να μην παρουμε απο τα φθηνα λαδακια του εμποριου αραγε?? Καποιος λογος υπαρχει δε νομιζεις?

Member
    Mightisright εξακολουθεις να παιρνεις τα ω3?
    σε βοηθήσανε αποτελεσματικά?

Εγω παιδιά δοκίμασα τα Ω3 πήρα μάλιστα δοση 1gr που ηταν η συνιστομενη απο οτι ελεγε στο πακετο πανω.Σε διαστημα 6 βδομαδων δεν ειδα καμια διαφορα απολυτως.Εξαρταται πιθανον απ τον τυπο της καταθλιψης.Εμενα που ειναι πιο ηπια δε με βοηθησε.Ως τωρα μονο ενα στομο φαινεται να χει βοηθησει.Παντως μπορει να ταν και placebo μια και ενα καταθλιπτικο επεισοδιο δεν κραταει για παντα φευγει μονο του.Πολυ πιθανον το παιδι αυτο ειτε τα επαιρνε ειτε οχι να εφευγε απο μονη της η καταθλιψη.

Member
    htan w3 EPA velout?

Ναι καθαρο ΕPA Χωρις DHA!Εσυ εχεις καταθλιψη?Συνηθως η ηπια και χρονια καταθλιψη(δυσθυμια) ειναι η χειροτερη γιατι ειναι νευρωτικη ενω η αλλη οφειλεται σε εξωτερικους παραγοντες και αρα κανει τον κυκλο της και περναει.

Member
    nai, katathlipsara exw.. den kserw exw fovhthei poly
    pane 2 mhnes twra.. pairnw antikatathliptika ki eipa
    na dokimasw mazi kai ta w3... edw pou menw mono ths solgar vrhka pou exoun kai epa kai dha

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast