Results 46 to 60 of 410
-
14-01-2008, 16:58 #46
Ρωτησα την εταιρια ποιο ειναι το πιο καταλληλο , το Εpa Plus.. λενε...θα το ψαξω κι εγω για την τιμη μια και στο φαρμακειο μου λενε πωσ ειναι γυρω στα 20 ευρω..
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 15-01-2008, 08:33 #47
What Does Science Say About Omega-3 Fatty Acids and Specific conditions ?
Minami Nutrition is about proof NOT promises. Our product range are produced as a result of our committment to research that examines the effect of Omega-3 fats on a variety of medical areas, including Dyslexia, Dyspraxia, Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD/HD) as well as Heart Disease and Wellness issues.
Clinical studies show that Omega-3 fatty acids are well tolerated by children and adults. The general consensus is that 1 g of EPA + DHA per day is sufficient to maintain optimum performance of the cardiovascular system in most people.*
Ongoing scientific research is revealing more about the enormous potential for Omega-3 fatty acids to positively impact on a range of health outcomes.*
Heart and Cardiovascular Disease*:
Prevention = 1 g EPA + DHA/day (1,2)
With high blood triglycerides = 2 to 4 g EPA + DHA/day (1)
Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD/HD), Dyslexia, Dyspraxia*:
0.5 to 1 g EPA/day (8)
Depression and Bipolar Disorder*:
1 to 2 g EPA/day as supplementary treatment with standard therapy (3-5)
Schizophrenia*:
2 g EPA/day as supplementary treatment with standard therapy (6)
Mood Disorder (aggression)*:
1 to 2 g EPA/day (7)
Pregnancy and Breast Feeding*:
220 to 800 mg EPA/day and 300 mg to 1 g DHA/day (9-11)
Brain and Visual Development*:
20-40 mg DHA/2.2 lb. body weight/day12
Ειναι η ποσοτητα που πρεπει να λαμβανουμε για να μασ βοηθησουμε σε καθε περιπτωση.
http://www.minami-nutrition.co.uk/omega-3/omega-3-science.php...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
15-01-2008, 21:25 #48
Ok ρωτησα και τουσ αντιπροσωπουσ στην Ελλαδα αλλα και στα κεντρικα τουσ. Η λιανικη τιμη για την Ελλαδα ειναι 52 ευρω...
....για να μασ τα στειλουν στην Ελλαδα ειναι 12 ευρω τα μεταφορικα οποτε 40ε+ 12ε ...52ε
...τι να κανεισ...52 ..52 οτι πουν αν αξιζει τον κοπο....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
16-01-2008, 01:08 #49
Ναι,οντως τα μεταφορικα ειναι τοσα,αλλα αν παραγγειλεις απο εξωτερικο δε θα παραγγειλεις λογικα μονο ενα..Δες σε αυτο το site εχουν προσφορα τα 3 plusEPA 1000 στα 100 ευρω περιπου απο Αγγλια+μεταφορικα=112~.. http://www.healthyandessential.co.uk/shop/product_info.php?cPath=37&products_id=69
Αρα γλυτωνεις 52+52+52=156-112=44 ευρω διαφορα!Και μη μου πεις τι θα τα κανεις 3 πακετα,ή θα ξεκινησεις ή οχι,ετσι δεν ειναι?
Αλλιως περνεις τα VegEPA που τα χει δοκιμασει και ο Mightisright και εχουν γυρω στα 15 ευρω το πακετο,οποτε στην τιμη του ενος plusEPA παιρνεις 3 και σου μενουν και ρεστα..
20-01-2008, 23:44 #50
Τελικα δοκιμασε κανεις αλλος αυτο το συμπληρωμα και αν ναι,τι διαφορα ειδε και ποιο συμπληρωμα αγορασε συγκεκριμενα?αξιζει τον κοπο?
Adzik?
Νταλια?
konman?
23-01-2008, 00:29 #51
Καλησπερα σε ολους.Τελικα παραγγειλα ενα συμπληρωμα που λεγεται E-EPA και ανηκει στην Biovita (http://www.biovita.fi), απο το φαρμακιο της γειτονιας μου. Περιεχει και αυτο 500mg EPA χωρις DHA και εχει 60 καψουλες,αρκετες για ενα μηνα.Η τιμη του ειναι 22 ευρω και εχει αισθητη διαφορα απο την αντιστοιχη τιμη του plusEPA της minami(των 52,90 ευρω στην Ελλαδα,διοτι στο εξωτερικο εχει 39,γαμω τα dvd και τους πολιτικους μας γαμω,που δεν μιλα κανεις μας οταν μας γδερνουν αλυπητα).
Ξεκιναω απο αυριο και βλεπουμε...
23-01-2008, 12:01 #52
Θα περιμενουμε νεα σου (αλλαγές) :)
23-01-2008, 12:47 #53
Εγω αγορασα τελικα το EPA 1000plus, εδω και 3 μερεσ το παιρνω, δεν ξερω αν ειναι νωρις η οχι αλλα απο τη πρωτη μερα κι ολασ ειδα διαφορα στην συγκεντροση μου και την μνημη...και ναι ειχα προβλημα και με τα 2...νιωθω πιο..παρατηριτικη χωρισ να προσπαθω.
Οσο για περεταιρω αλλαγεσ..θα δουμε... παντοσ δεν μπορω να πω και ψυχολογικα καλα νιωθω , ειναι και οι αλκιονιδεσ μερεσ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
23-01-2008, 12:56 #54
ρε παιδια δεν το βρισκω σε κανενα φαρμακειο... τι να κανω?
Adzik απο που το πηρες?
konman?
23-01-2008, 12:57 #55
Για διαταραχες πανικου θα κανει λετε?
23-01-2008, 13:08 #56
τι να σου πω μαργκο μου...αν οι διαταραχεσ πανικου εχουν αιτια και την χημικη ανοισσοροπεια του εγκεφαλου...τοτε ναι..ποιοσ ξερει... το παραγγειλα στο φαρμακειο μου.Ειναι ενα μικρο κουτακι με 60 καψουλεσ για ενα μηνα...2 την ημερα πριν το φαγητο...
αν θελεισ στειλε τουσ ε-μαιλ και ρωτα αν βοηθαει σε αυτη την περιπτωση.
Μακια!
http://www.amhealth.biz/epoikinonia.html...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
23-01-2008, 16:27 #57
Originally posted by margo44
Για διαταραχες πανικου θα κανει λετε?
http://www.biovita.fi/english/tuotteet/index.html
Παντως,σημερα ειναι η πρωτη μερα που τα παιρνω και δεν παρατηρω καποια διαφορα βελτιωσης,οπως ειναι λογικο.
Αυτο που μου συνεβει ομως,ειναι πως πηρα την πρωτη καψουλα το πρωι,μετα το πρωϊνο μου με γαλα και δημητριακα και μετα απο καμια ωρα με επιασε καουρα στο στομαχι και ειχα συνεχεια ρεψιμο με αναθυμιασεις αθλιας ψαριλας λες και ενιωθα ενα βαρος λες και ειχα φαει 10 ψαρια..
Τωρα μολις εφαγα το μεσημεριανο και συνηλθα.Μολις πηρα και τη δευτερη ομως,παλι μετα το φαγητο.Για να δουμε τελικα,εφταιγε το γαλα αραγε?
Adzic,ειχες κανα τετοιο συμπτωμα?
23-01-2008, 17:02 #58
Oxi καλε μου..κανενα απολυτωσ...ισωσ επειδη το παιρνω πριν το φαγητο...ποιοσ ξερει????
Παντοσ παραξενο μου ακουγετε αυτο σε σενα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
23-01-2008, 17:15 #59
Εχουν περασει σχεδον 40 λεπτα που πηρα το δευτερο χαπι.Για να δουμε..Παντως σιγουρα,καπου οφειλεται η διαφορα στην τιμη των δυο προιοντων,δε νομιζεις? Μαλλον οτι πληρωνεις παιρνεις..
23-01-2008, 17:21 #60
Originally posted by margo44
ρε παιδια δεν το βρισκω σε κανενα φαρμακειο... τι να κανω?
Adzik απο που το πηρες?
konman?
Πας στο φαρμακειο της γειτονιας σου και τους λες να καλεσουν στην εταιρια για να παραγγειλουν το προιον.Ετσι μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια παντως.Για το PlusEPa 1000 που πηρε η Adzik,το τηλεφωνο ειναι 2105144734 και στοιχιζει 52 ευρω.Αυτο που πηρα εγω κανει 22 και το παραγγειλα στο φαρμακειο,αφου μιλησαμε με τον προμηθευτη του..Κοιτα τα λινκ πιο πανω να δεις σχετικα site για τα προιοντα.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή