Τι κληρονομιά μας έχουν αφήσει οι προηγ.γενιές;Καταλαβαίνετε την ανάγκη για βελτίωση; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

??
    Last edited by kapoios_pou_to_skeftetai; 30-07-2015 at 19:19. Reason: ??

Banned
    Ήρθαν και τα junior member να την πουν στους παλιούς! Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που λένε........ε ρε τι τρέλα κουβαλάει ο κόσμος

Senior Member
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ
    ΕΓΩ ΖΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΕΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟΚΑΦΕ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΤ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ήρθαν και τα junior member να την πουν στους παλιούς! Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που λένε........ε ρε τι τρέλα κουβαλάει ο κόσμος
    pIllow, έχεις μήνυμα...

Senior Member
    Pillow, ελπίζω να το απολαύσεις

https://www.youtube.com/watch?v=sUy6WJL7wV8

Ή όπως έχει πει κι ο Καζαντζάκης:

http://www.astrology.gr/media/k2/ite...41aac6c_XL.jpg
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Μαρκέλα, τώρα το βλέπω, σ' ευχαριστώ πολύ!!

Banned
    Θα ήθελα οι σχέσεις σε μια οικογένεια να ήταν καλύτερες, από γονείς σε παιδιά, από παιδιά σε γονείς, από αδέρφια μεταξύ τους.
    Θα ήθελα οι ερωτικές σχέσεις να ήταν αληθινές. Να μην κορόιδευαν οι άντρες τις γυναίκες για το σεξ μόνο όπως γίνεται τώρα.
    Θα ήθελα οι φιλικές σχέσεις να ήταν αληθινές, να μην υπήρχε ζήλεια, αντιπαραθέσεις, αντιπάθειες κτλ.
    Μπορούν να γίνουν όλα αυτά; Όσο συμβαίνουν τα αντίθετα, η κοινωνία μας δεν έχει λόγο ύπαρξης, και όλοι βυθιζόμαστε στην κατάθλιψη, αλήθεια, γιατί να αναπαραγόμαστε για να συνεχίζουμε αυτή την καταστροφή μεταξύ μας; Όσο υπάρχει μίσος δεν υπάρχει και ζωή, μόνο υπάρχουμε για να υπάρχουμε χωρίς λόγο.......

Banned
    Οι προηγουμενες γενιες ομολογώ οτι αφησαν τεράστια κληρονομια, την μεγαλύτερη δυνατή που θα μπορούσαν να μας αφησουν...

Εε οπως και να το κανουμε 340++ δις χρεος και αλλα 80 δις με το 3ο μνημονειο απο την στιγμη που γεννιομαστε ειναι αν μη τι αλλο τεραστια κληρονομια, well done

Banned
    Σορρυ δεν κρατιομουνα πραγματικα, ειδα "κληρονομια" και κατευθειαν εκει πηγε το μυαλο μου :p
    Μαζι με την λογικη του <<μπατε σκυλοι αλεστε, φατε πιειτε και αρπαξτε ο,τι βρειτε μπροστα σας, και ασε τους αλλου να πληρωσουν τα σπασμενα>>, μην μου πειτε οτι ολοι λιγο πολυ δεν κληρονομησαμε αυτην την πατροπαραδοτη αντιληψη??

Banned
    Να 'ταν μόνο αυτό το άσχημο περαστικέ καλά θα 'ταν.......καλύτερα από τώρα δηλαδή.......γιατί μας έχουν γεμίσει με ένα σωρό από κόμπλεξ, ενοχές, ντροπή για το παραμικρό όλα αυτά και τόσα άλλα άσχημα........Σίγουρα το χρέος είναι θέμα επιβίωσης και είναι το πιο σοβαρό ίσως, αλλά και με κλεμμένη ζωή δεν ζεις (και εννοώ το ότι μας τα παίρνουν όλα οι άλλοι χωρίς να χαίρεται κανείς τίποτα).......

Senior Member
    Ανηκω στην προηγουμενη γενια , ναι αυτη που σας κατεστρεψε !! παρολα αυτα , εχω την συνειδηση μου ησυχη , και δηλωνω αθωος . Ουτε σπαταλες εκανα , ουτε καλοπερασακιοδανεια πηρα , και τωρα καλουμαι να πληρωσω εγω τα σπασμενα . Οποτε κι εγω ειμαι εξοργισμενος .
    Τελικα ολοι ειμαστε εξοργισμενοι , ολοι με ολους !!
    Νομιζω οτι ειναι ιδιον των ανθρωπων , να μην παραδεχονται οτι εσφαλλαν . Οι μεν τα ριχνουν στους δε , και το αντιθετο .
    Οι ανθρωποι ειμαστε αυτο καταστροφικοι , ζουμε λες και δεν υπαρχει αυριο , εξαντλουμε ολες τις πηγες ενεργειας , το χασμα μεταξυ πλουσιων και φτωχων ολο και μεγαλωνει , εχουμε αγελοποιηθει ως ανθρωπινο γενος , δουλευουμε σαν σκλαβοι για ναγοραζουμε με αιμα αυτα που οι ιδιοι με κοπο φτιαξαμε ενω μας ειναι περριτα ( μπερδευτηκατε ? ) , και μετα αναρωτιωμαστε τι δεν παει καλα .
    Τιποτα πλεον δεν παει καλα , και θα συνεχισουμε ετσι , αφου πλεον ο καθεις κοιταει την παρτη του .
    Ιδεολογιες ξερω και εγω να αναπτυξω , στην πραξη ομως δεν ειναι εφαρμοσιμες .
    Οταν το δαχτυλο δειχνει καποιον η καποιους , υπαρχουν αλλα τρια που δειχνουν εμας !!!!!

,

Banned
    Οι προηγουμενες γενιές ήταν γενιές κλεπταποδοχων και πετυχημενων κουτοπονηρων που ετρωγαν συνεχεια δανεια απο την ΕΕ απο την εποχη του Πολυτεχνειου μεχρι και σημερα και απο την εποχη που οι κανακαριδες του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη δολοφονησαν τον Καποδιστρια επειδή τους απειλησε την εξουσια σαν προεστοι μεχρι την εποχη που μπουκαραμε στην ευρωζωνη με ψευτικα στοιχεια η ιστορια διαρκως επαναλαμβανεται...Δεν χαθηκε ξαφνικα σημερα το φιλοτιμο και γιναμε ολοι μας κλεφτες εξαιτιας της κρισης, τιμη μας θα ηταν αυτο, ΠΑΝΤΟΤΕ ειμσταν κλεφτες και λαμογια και αλητες απο τοτε ακομη που επαναστατουσαμε κατα των Οθωμανων...Έχω σιχαθει τους αχρηστους αγροτες που τρωνε τα επιδοματα απο την ευρωπη και στο τελος δεν παραγουν τιποτα και ειμαστε αναγκασμενοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να εισαγουμε ελαιολαδα, ακτινιδια, πορτοκαλια την στιγμη που ακομη και οι χωρες του βορρά καλλιεργουν μονες τους εστω σε θερμοκηπια, εχω σιχαθει τους αχρηστους κουτοπονηρους με τα διακοποδανεια και τα εορτοδανεια που τα επαιρνες οποτε γουσταρες και ας ειχε ηδη ζορι, εχω σιχαθει που ειμαστε ολο μια χωρα με τα κουκκια και τα ρεβυθια(που αυτα παραγιυμε καλα καλα) και δεν εχουμε καμια βιομηχανια, οχι να γινομασταν ΗΠΑ ή Ρωσια, αλλα ρε γαμωτο μια βιομηχανια καποτε πριν πολλα χρονια θα μπορουσε να ανοιχτει να παραγουμε και κατι, εχω σιχαθει τους τραμπουκισμους του νεοελληναρα του καναπε οτι <<καποτε εμεις φιλοσοφουσαμε και εσεις οι ευρωπαιοι τρωγατε μπανανες στα δεντρα>> την στιγμη που δεν ξερει να ξεχωρισει ενα εργο του Ευριπιδη απο ενα εργο του σαιξπηρ, εχω βαρεθει πια να λεω οτι καταγομαι απο ενα παμφτωχο και κατεστραμενο οικονομικα και ιδεολογικα κρατος στο οποιο αποδεχομαι οτι ειμαι και πολιτης, εμενα κανενα δακτυλο δεν με κοιταει, ειμαι ανηλικος ακομα και να προλαβω να φαω κατι εγω στα επομενα χρονια(οπως μαλλον το σκεφτεσαι)χλωμο...Και μετα απο 200 χρονια ιδρυσης του ελληνικου κρατους που απο τοτε φαινοταν η σαπιλα του(δες πως φερθηκαν οι ελληναραδες στους αγωνιστες του '21 όπως πχ τον τουρκοφαγο)φτασαμε στην σημερινη γενια, την πιο κουτοπονηρη, αθλια, διχως ονειρα, μεσα στο ψεμα και την υποκρισια...Γιατι αγγελε ναι, η δικια μου γενια ειναι οντως μακραν η χειροτερη που πατησε ποτε το ποδι της σε αυτη την χωρα και μολις ΕΜΕΙΣ(η δικη μου γενια δηλαδη) γινουμε κανονικοι πολιτες το ελληνικο κρατος(ή ο,τι εχει απομενει πια)θα καταστραφει καλα καλα...βεβαια τι να περιμενεις και απο τους νεους οταν υπαρχει σκαρτη παιδεια και τι παιδεια θα δημιουργησουν αυτοι οι νεοι του σημερα στους νεους του αυριο, φαυλος κυκλος δηλαδη, χεσε μεσα πολυχρονη...Και ολα ξεκινουν απο τοτε που ιδρυθηκαμε...Και μυαλο δεν βαζει κανενας τελικα...

Senior Member
    Δεν ειμαι ο αδεκαστος κριτης Περαστικε για να ριξω τις ευθυνες σε καποιους , αλλα συμφωνω για τον φαυλο κυκλο . Απο την αλλη , δεν ειμαι εις θεση να κρινω τι επιδραση μπορει να εχουν 400 χρονια προσφατης σκλαβιας σε εναν λαο . Τι απωθημενα μπορουν να του δημιουργησουν . Δεν ειμαστε σκαρτος λαος , δεν μπορεις να τσουβαλιασεις μια ολοκληρη χωρα , χωρις να λαβεις υπ οψη το παρελθον της . Δεν υπαρχει σκαρτος λαος , υπαρχουν σκαρτοι ανθρωποι , σε ολη την υφηλιο . Παρε παραδειγμα τις γυναικες που ερχονται σωρηδον απο τις ανατολικες χωρες . Καταπιεσμενες απο το καθεστως απο την φτωχεια ( και μιλαμε μονο για 70-80 χρονια ολοκληρωτικου καθεστωτος ) , ερχονται εδω , ως τυχοδιωκτριες , και ψαχνουν για θυματα , βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρεσεις , απλως για να επιβεβαιωνουν τον κανονα . Μπορεις να κατηγορησεις αυτες τις γυναικες ? οχι βεβαια , θυματα ειναι .
    Ο κοσμος μας χωριζεται σε δυο ειδων ανθρωπους , φιλε μου , σε θυτες και θυματα . Εμεις ανηκουμε στους δευτερους , κατ εμε παντα .

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast