Τι κληρονομιά μας έχουν αφήσει οι προηγ.γενιές;Καταλαβαίνετε την ανάγκη για βελτίωση; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Banned
    Μαγκάιβερ λάθος κατάλαβες........εγώ δεν εννοούσα μόνο για τη γενιά σου αλλά για όλες τις προηγούμενες........βασικά αυτό που πιστεύω είναι ότι κάθε γενιά καταστρέφει την επόμενη γιατί έχει καταστραφεί η ίδια.......Σε μια οικογένεια πχ σπάνια φταίνε τα παιδιά, συνήθως φταίνε οι γονείς γιατί αυτοί έχουν την εξουσία.........γενικά η εξουσία φθείρει τον άνθρωπο, γι'αυτό και οι πολιτικοί είναι για τα μπάζα......

Banned
    Ναι pillow, για τα μπαζα ειναι ολοι αυτοι οι καρεκλοκενταυροι, αλλα και οι πολιτικοι δεν εκαναν κανα πραξικοπημα για να αποχτησουν με το ζορι το αξιωμα τους, καποιοι τους εβαλαν εκει με την ψηφο τους και μαλιστα απλώς για το βολεμα, αρα και ο ελληνικος λαος για τα μπαζα ειναι...
    μακ ωραια ολα αυτα που λες και οντως ειχαν επιδραση ολα αυτα στον ελληνικο λαο, στο τελευταιο μονο χωραει μια λεπτομερεια...Οι ελληνες δεν ειναι ακριβως θυματα αλλα μια ειδικη κατηγορια! Είναι θύματα που νομίζουν ότι ειναι οι θύτες και οτι ολοι τους θαυμαζουν και τρεμουν στο ακουσμα τους με τελικο αποτελεσμα να καταστρεφονται απο μονοι τους...μπορει η πολιτικη του τσιπρα να ηταν για τα σκουπιδια αλλα παιζει και να ηταν ο μονος που δεν ηταν λαδοποντικας σαν τους προηγουμενους, τωρα που οι συριζαιοι τα εκαναν μανταρα, εντελως σκατα, "δικαιωθηκαν" οι προηγουμενοι...Διαβαζω για τις εξελιξεις στον χωρο της ελλαδας και νιωθω λες και διαβαζω κανα θριλερ που συμβαινει ομως στην πραγματικοτητα...δεν ξερω που θα φτασουν τα πραγματα...

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ναι pillow, για τα μπαζα ειναι ολοι αυτοι οι καρεκλοκενταυροι, αλλα και οι πολιτικοι δεν εκαναν κανα πραξικοπημα για να αποχτησουν με το ζορι το αξιωμα τους, καποιοι τους εβαλαν εκει με την ψηφο τους και μαλιστα απλώς για το βολεμα, αρα και ο ελληνικος λαος για τα μπαζα ειναι...
    Δεν ψηφίσαμε όλοι με βάση το βόλεμα.......Οπότε δεν είμαστε όλοι για τα μπάζα.........Αλλά μην κατηγορείς τους ανθρώπους, το σύστημα φταίει, αν υπήρχαν καλές δουλειές δεν θα ήθελαν όλοι να μπουν στο δημόσιο, όσο και να μισώ τους ανθρώπους μπορώ να καταλάβω τα άγχη τους να βρουν μια καλή δουλειά γιατί πιστεύω πως δεν γεννηθήκαμε για να δουλεύουμε σκληρά, και στον ιδιωτικό τομέα δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς έτσι........Στον ιδιωτικό τομέα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου........Οπότε ναι, μπορεί να μην ψήφισα με βάση το βόλεμα, και να το θεωρώ λάθος, αλλά δεν τους κατηγορώ όσοι το κάνανε......

Senior Member
    κουραστικο θεμα,ας κανουν οτι θελουν δεν θελω να εχω σχεση με τα πολιτικα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Δεν ψηφίσαμε όλοι με βάση το βόλεμα.......Οπότε δεν είμαστε όλοι για τα μπάζα.........Αλλά μην κατηγορείς τους ανθρώπους, το σύστημα φταίει, αν υπήρχαν καλές δουλειές δεν θα ήθελαν όλοι να μπουν στο δημόσιο, όσο και να μισώ τους ανθρώπους μπορώ να καταλάβω τα άγχη τους να βρουν μια καλή δουλειά γιατί πιστεύω πως δεν γεννηθήκαμε για να δουλεύουμε σκληρά, και στον ιδιωτικό τομέα δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς έτσι........Στον ιδιωτικό τομέα είναι ο θάνατός σου η ζωή μου........Οπότε ναι, μπορεί να μην ψήφισα με βάση το βόλεμα, και να το θεωρώ λάθος, αλλά δεν τους κατηγορώ όσοι το κάνανε......
    Συμφωνω pillow , δεν παιρνω τιποτα προσωπικα , δεν θεωρω οτι με κατηγορεις , κουβεντα κανω , αλλα προσπαθω ναμαι αντικειμενικος . Η Ελλαδα ειναι μια μικρη χωρα , και ειμαι υπερηφανος που ειμαι Ελλην . Κατηγορεις το ' συστημα ' , τι σημαινει ' συστημα ' ? υποθετω η καθεστηκυια ταξη πραγματων . Η χωρα εκτος της 400χρονης Οθωμανικης κατοχης εχει περασι πολλες περιπετειες , επειδη ειναι μικρη και κατεχει μια στρατηγικα προνομιουχα γεωγραφικη θεση . Απο απαρχης του Ελληνικου κρατους , ολοι οιΕυρωπαιοι , μας εποφθαλμιουσαν ,,με προφαση τον Φιλλεληνισμο . Τον Καποδιστρια τον σκοτωσαν οι Ευρωπαιοι ' φιλελληνες ' ( βιβλιο Δ. Κοκκινακη , 500 σελ . μελετη εμπεριστατωμενη , ' δεν τον σκοτωσαν οι Μαυρομιχαλαιοι ' ) γιατι εμπαινε εμποδιο στα επεκτατικα τους σχεδια . Ο 19ος αιων ητο ταραχωδης για την Ελλαδα , λογω των δηθεν φιλελληνων , μια ο Λορδως Βυρων , οι Αγγλοι στην Ναυμαχια του Ναυαρινου , το καθικι ο Συγγρος , που τον εχουμε και περι πολλου , ενω συνεβαλλε σε μια απο τις χρεωκοπιες της Ελλαδος , μια οι Ρωσοι , που εκαναν και καποιο καλο , διοτιτο 1923 περιπου , μας εδωσαν την περιοχη της Θρακης , η οποια ονομαζοταν Δεδεαγατς ( τουρκικη κατοχη μεχρι το 1923 ) . Γενικα η χωρα ηταν κεντρο διερχομενων . Ηρθε και η Κατοχη , και μας αποτελειωσε . Την 10ετια του 1950 αρχιζει η Ανασυγκροτηση , για πολλοστη φορα , και ολα πανε καλα ,ανοιξαν οι δουλειες , ξεγνοισια ( βλ. Ελληνικες ταινιες ασπρομαυρες του 60 , μπουζουκια και διασκεδαση ) , και το 1970 γινεται και το οικοδομικο ' μπουμ ' , ευημερια και ξεγνοιασια , μεχρι εργοστασιο τηλεορασεων ειχαμε , τις cuba και τις imperial ( αυτα τα ξερω , διοτι ο πατερας μου εφτιαξε τις πρωτες πολυκατοικιες του Χαλανδριου , και ηταν συνεταιρος στο εργοστασιο τηλεορασεων ) , το χρημα ερεεε , ακομη και επι Χουντας η δραχμη ηταν απο τα πιο ' σκληρα ' νομισματα . Ολα καλα λοιπον μεχρι το 1981 , που πηρε την εξουσια ο Α.Παπανδρεου , εκει η χωρα πηρε την κατω βολτα για τα καλα , λαοπλανος , παρεσυρε πολλους με τους διορισμους στο Δημοσιο , και ολοι ψηφιζαν τον υπευθυνο για την κατρακυλα , με βαση το συμφερον τους .
    Οι δημ. υπαλληλοι απο 250.000 τοτε , εξακοντιστηκαν στο 1εκ. εν ετει 2000 ( η Ινδια με 1.2 δις κατοικους , εχει 2 εκ. δημ. υπαλλ ) . Η Ν.Δ. για να ανταγωνιστει το Πασοκ , συνεχισε την ρουσφετολογικη πολιτικη , τα δανεια απο Ευρωπη αρχισαν επι Σημιτη . Οι τραπεζες μη εχοντας να κανουν τοσο χρημα , αρχισαν να πιεζουν τον κοσμο να παρει λογιων λογιων δανεια , με το ζορι , σου τηλεφωνουσαν συνεχως σπιτι και σε ' πιεζαν ' να δανειστεις .
    Ε , καποια στιγμη εφτσασε ο κομπος στο χτενι , και με τα ' τοξικα ομολογα ' της Αμερικης , απεκαλυφθη η πραματικη κατασταση της χωρας , και η συνεχεια ειναι γνωστη .

Εγραψα ολα αυτα , προς αποκαταστασιν της αληθειας , και ως παλαιοτερος , και γνωστης απο πρωτο χερι της καταστασης .

Banned
    Δεν είπε κανείς legalize ότι το θέμα είναι για τα πολιτικά, απλώς το αναφέρανε κάποιοι εδώ μέσα, χωρίς να κάνανε κάτι κακό...

Banned
    Μαγκάιβερ καλά όλα αυτά και ευχαριστώ για την πληροφόρηση, αλλά αυτό το ποστ που έκανες QUOTE το δικό μου, πήγαινε για τον περαστικό, εσένα άλλο σου 'γραψα. :)

Senior Member
    Το ξερω pillow . Καποιος επρεπε να υπερασπιστει ατην την χωρα , δεν μου αρεσει να την κατηγορουν , μην γνωριζοντας επακριβως τι συνεβη .

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345