Ποια είναι πιο έξυπνη; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Junior Member
    Πιο έξυπνος είναι αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του. Αλλά δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΧΑΖΗ!
    Είπα να μην πω τίποτα, αλλά γράφεις και ξαναγράφεις και αναρωτιέμαι: γιατί τέτοια επίθεση; Δεν ξέρω τι θέματα έχετε, μπορεί να γνωρίζεστε και στην πραγματική ζωή, μπορεί να σου έχει κλέψει το γκόμενο, μπορεί να είναι όντως χαζή και να έχεις αποδείξεις. Αλλά με αυτό που κάνεις, πίστεψέ με χάνεις το δίκιο σου αν έχεις. Στους τρίτους χτυπάει άσχημα. Αν έχεις βαρεθεί να την διαβάζεις μην απαντάς. Κι εγώ στα θέματά της παίζει να μην έχω απαντήσει ποτέ γιατί δεν έχω κάτι να της πω που θα την βοηθήσει. Αλλά από κει και πέρα είναι άλλο να μην απαντάς και άλλο αυτό που κάνεις. Φιλικά πάντα, δεν σε ξέρω και ούτε και τη δελφίνι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Είπα να μην πω τίποτα, αλλά γράφεις και ξαναγράφεις και αναρωτιέμαι: γιατί τέτοια επίθεση; Δεν ξέρω τι θέματα έχετε, μπορεί να γνωρίζεστε και στην πραγματική ζωή, μπορεί να σου έχει κλέψει το γκόμενο, μπορεί να είναι όντως χαζή και να έχεις αποδείξεις. Αλλά με αυτό που κάνεις, πίστεψέ με χάνεις το δίκιο σου αν έχεις. Στους τρίτους χτυπάει άσχημα. Αν έχεις βαρεθεί να την διαβάζεις μην απαντάς. Κι εγώ στα θέματά της παίζει να μην έχω απαντήσει ποτέ γιατί δεν έχω κάτι να της πω που θα την βοηθήσει. Αλλά από κει και πέρα είναι άλλο να μην απαντάς και άλλο αυτό που κάνεις. Φιλικά πάντα, δεν σε ξέρω και ούτε και τη δελφίνι.
    Δεν με ξέρει στην προσωπική μου ζωή. Εδώ "γνωριστήκαμε". Δεν ξέρω γιατί μου επιτίθεται δεν θα κάτσω να ασχοληθώ όμως ας επέμβει η διαχείριση αλλά δεν βλέπω να το κάνει μάλλον είναι σε διακοπές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    melissa , μην το ψαχνεις , ουτε προσωπικα εχουν , και η Δελφινι δεν εχει επιτεθει ποτε σε κανεναν . Τα συμπερασματα δικα σου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για μενα δεν μετραει η εξυπναδα σαν κριτηριο επιτυχιας ενος ατομου, αλλα η ευτυχια.
    Εκείνη πρέπει να είναι ευτυχισμένη αν και δεν έχει κάνει παιδιά και αυτό ίσως της στοιχίζει. Επίσης έχασε και την μαμά της πολύ νέα. Εμένα μου λείπουν πολλά πράγματα ( δουλειά, άντρας, παιδιά ) αλλά είμαι και λίγο ζαμανφουτίστρια και δεν στενοχωριέμαι και πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by michael t. View Post
    Πιο έξυπνος είναι αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του. Αλλά δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους.

Σωστο ειναι αυτο , αλλα οι στοχοι οι σωστα τοποθετημενοι , και ρεαλιστικοι .

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ετσι ειναι πιλοου, εχεις δικιο.
    αλλα δεν εχουν ολοι τις ιδιες δυσκολιες, οποιο κι αν ειναι το προβλημα τους. κατι που για σενα ειναι ευκολο, για την δελ. μπορει να ειναι δυσκολο και το αναποδο.
    και βεβαια, το ιδιο ισχυει και για "υγιεις". ακομα και μεταξυ "υγιων" και "ασθενων".
    εγω θεωρω καλο να προσπαθουμε να βελτιωνομαστε, ο καθενας στον βαθμο που μπορει και βεβαια, ΑΝ μπορει.
    καποιες φορες αυτο γινεται με την συγκαταβαση, αλλες με την παροτρυνση, καμια φορα και με την 'αφυπνιση".
    κρινω οτι η δελφινη μπορει να κανει πολλα περισσοτερα απ οσα λεει οταν γκρινιαζει, κι αυτο αποδεικνυεται απο πολλα που εχει διηγηθει, πχ απο τις σπουδες της, απο τα κιλα που ειχε χασει κ.α. γιαυτο και την πιεζω κατα καιρους να κινητοποιηθει.
    μπορει να κανω και λαθος.
    (καλα, μη νομιζεις κι οτι με λαμβανει και πολυ ,υποψη. "μπαινακης- βγαινακης" ;) )
    Χαχα όλους μας γράφει το δελφινάκι Ρεμ, ότι συμβουλές και να της δώσουμε δεν αλλάζει! Όντως έχει δουλέψει και στο παρελθόν και άρα είναι ικανή για πολλά, δελφινάκι μας ακούς; Γιατί λες ότι δεν έχεις δουλειά; Δεν δουλεύεις στα 5μηνα τώρα; Για να νιώσεις καλύτερα αφού αυτό θέλεις! Συμφωνείς Ρεμ; ; )

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Χαχα όλους μας γράφει το δελφινάκι Ρεμ, ότι συμβουλές και να της δώσουμε δεν αλλάζει! Όντως έχει δουλέψει και στο παρελθόν και άρα είναι ικανή για πολλά, δελφινάκι μας ακούς; Γιατί λες ότι δεν έχεις δουλειά; Δεν δουλεύεις στα 5μηνα τώρα; Για να νιώσεις καλύτερα αφού αυτό θέλεις! Συμφωνείς Ρεμ; ; )
    Δεν σας γράφω, pillow,

σας ακούω μια χαρά απλά μου λείπει άντρας και παιδιά και το 5μηνο δεν είναι μόνιμη δουλειά.

Banned
    Οκ, δελφινάκι, αλλά εγώ και κάποια άλλα παιδιά σου δώσαμε λύσεις και εσύ δεν μας άκουσες! Διάβασε πάλι λίγο αυτά που σου λέμε, ίσως βοηθηθείς, εκτός και αν πιστεύεις πως δεν υπάρχει σωτηρία, σαν κι εμένα, επειδή όντως μπορεί να μην μπορεί να γίνει τίποτα με τα υπάρχοντα δεδομένα ούτε για τη μία ούτε για την άλλη......

Senior Member
    Οκ, δελφινάκι, αλλά εγώ και κάποια άλλα παιδιά σου δώσαμε λύσεις και εσύ δεν μας άκουσες! Διάβασε πάλι λίγο αυτά που σου λέμε, ίσως βοηθηθείς, εκτός και αν πιστεύεις πως δεν υπάρχει σωτηρία, σαν κι εμένα, επειδή όντως μπορεί να μην μπορεί να γίνει τίποτα με τα υπάρχοντα δεδομένα ούτε για τη μία ούτε για την άλλη......
    Ναι σαν και σένα είμαι! Νομίζω ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

Banned
    Δεν ξέρω τι να σου πω τότε, δεν έχω καταλάβει πως φέρονται οι άνθρωποι σε φυσιολογικούς ανθρώπους, σε μένα πάντως ξέρω ότι φέρονται πολύ άσχημα, και δεν χάνω και τίποτα που δεν έχω κανέναν, αφού όσοι έχω γνωρίσει είτε για σχέση (χωρίς να κάνω κάτι), ή για φίλους, ή ακόμα και γονείς, κανείς δεν αξίζει, οπότε αποφάσισα να γίνω μοναχικός τύπος και να πάρω ένα ζωάκι. Κάνε κι εσύ αυτό, καλύτερο από λυκοφιλίες και "λυκοσχέσεις" που ο ένας κοιτάει μόνο την πάρτη του και μόνο να πάρει από τον άλλον.

Senior Member
    ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΑΔΑ ΣΟΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ποιόν, έλις; Εμένα ή το δελφίνι; Σου στέλνω μήνυμα, τσέκαρε τα μηνύματά σου!

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να σου πω τότε, δεν έχω καταλάβει πως φέρονται οι άνθρωποι σε φυσιολογικούς ανθρώπους, σε μένα πάντως ξέρω ότι φέρονται πολύ άσχημα, και δεν χάνω και τίποτα που δεν έχω κανέναν, αφού όσοι έχω γνωρίσει είτε για σχέση (χωρίς να κάνω κάτι), ή για φίλους, ή ακόμα και γονείς, κανείς δεν αξίζει, οπότε αποφάσισα να γίνω μοναχικός τύπος και να πάρω ένα ζωάκι. Κάνε κι εσύ αυτό, καλύτερο από λυκοφιλίες και "λυκοσχέσεις" που ο ένας κοιτάει μόνο την πάρτη του και μόνο να πάρει από τον άλλον.
    Σκυλάκι έχω πάρει. Έχω ένα ροτβάιλερ θηλυκό 5 χρονών. Εμένα πάντως καλά μου φέρεται ο κόσμος.

Banned
    Άμα σου φέρεται καλά ο κόσμος τότε ακόμα καλύτερα για σένα. Μην αγχώνεσαι τότε να βρεις έναν άντρα άμα είναι ωραία η ζωή σου, εξάλλου αφού είναι καλός ο κόσμος όπως λες θα υπάρχουν και καλά παιδιά που θα σε θέλουν, είναι μάλλον όπως το βλέπει κανείς τι να πω!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast