τζακποτ !! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Παντως δεν νομιζω να μου εφερναν αντιρρηση γιατι η μητερα μου ειχε εμενε στον καναδα συγκεκριμενα στο Τοροντο και της αρεσε παρα πολυ και ο πατερας μου ηταν στην Αμερικη στην Βοστωνη και το εχει μετανιωσει που γυρισε Ελλαδα.

Οντως , εχω παει και στις δυο πολεις , και η Βοστωνη ειναι αρκτα εξευρωπαισμενη για να μεινεις . Ιδιως το cape cod , ειναι πανεμορφο . Σιγουρα το ξερει ο μπαμπας σου .

Senior Member
    Θαγοραζα το bmw to M4 120χιλ. , αλλη μια μοτο bmw , και θα σκεφτομουν σοβαρα ναγορασω ενα 15 μετρο κρουιζερ , οχι ιστιοπλοικο , ενα 300αρι κανει μεταχειρ. , ενα αυτοκινουμενο τροχοσπιτο 80χιλ. . Επειδη ειναι και ακοπα λεφτα , θαδινα το ενα 50αρι σε ανθρωπους που οντως εχουν αναγκη , θαγοραζα του elis το παπι 2χιλ. κανει , και τα ρεστα Switzerland . Δεν βλεπω να χρειαζομαι κατι αλλο προς το παρον .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    τιποτα αλλο δε θα με εκανε να νιωθω πιο ζωντανη κ ευτυχισμενη. κ μου ειναι προβλημα αυτο, γιατι ο πλανητης δεν εχει φυση πλεον.
    παντου κτιρια.. και τι δε θα εδινα να εμενα καπου οπου τα ζωα θα ηταν ελευθερα χωρις κακοποιησεις και η φυση επισης δε θα κακοποιουνταν.

Goth , για Αφρικη σε βλεπω , πολυ νοτια , καλο κλιμα και πολιτισμενα . Απο ζωα , αλλο τιποτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Goth , για Αφρικη σε βλεπω , πολυ νοτια , καλο κλιμα και πολιτισμενα . Απο ζωα , αλλο τιποτα .
    πολυ θα ήθελα να παω!
    αλλα για μονιμα δε ξερω αν θα τη παλευα με τη ζεστη, δεν ειμαι πολυ ανεκτικη στη ζεστη,
    ομως για ταξιδι αν ηταν να δω τετοια τοπια, κ τετοιες εμπειριες σιγουρα.
    το επιασες παντως το νοημα!
    ή τετοιο φυση εννοουσα ή πιο τροπικα δαση κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    πολυ θα ήθελα να παω!
    αλλα για μονιμα δε ξερω αν θα τη παλευα με τη ζεστη, δεν ειμαι πολυ ανεκτικη στη ζεστη,
    ή τετοιο φυση εννοουσα ή πιο τροπικα δαση κλπ
    Πραματι η ζεστη της ηπειρου αυτης , ειναι ανυποφορη . Νοτιος Αμερικη τοτε , Περου , Χιλη , Ινκας , εκει θαθελα κι εγω να παω , ειδαλλως απω Ανατολη , Βιρμανια , Βιετναμ , Ινδια , Παμιρ , εχω δει τοσα ντοκυμαντερ , που μουχουν κινησει κι εμενα το ενδιαφερον . Εισαι περιπετειωδης τυπος , σε βρισκω ενδιαφερουσα , και απο τα ποστ σου βεβαια .

Senior Member
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΟΥΣΑ

Banned
    Εγώ πάντως το τζόκερ έχω σταματήσει να το παίζω εδώ και μήνες, το θεωρω μεγάλη μαλακία όπως και απάτη, ίσα ίσα για να γλυκαινονται μερικοι αφελεις οτι θα γινουν ξαφνικα πλούσιοι και ισχυροι(αμ δε)...Όποιος ξέρει απο στατιστική και θεωρία πιθανοτητων καταλαβαινει που το πάω!
    Η πιθανότητα να καταφέρεις να τύχεις ΕΝΑ μόνο αριθμό της πρώτης στήλης ΧΩΡΙΣ τον αριθμο τζοκερ(1+0) όπου δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα είναι 1/45, δηλαδή 0,0222% ή αλλιώς 22,2 τοις χιλίοις(αν και δεν μιλάμε για ισοπίθανα ενδεχόμενα, υπάρχουν μπίλιες που τυχαινουν συχνοτερα και αλλες που δεν τυχαινουν σχεδον ποτέ)....Η πιθανότητα να καταφέρεις να τύχεις 2+1 και να διεκδικησεις το ελάχιστο ποσό του 1,5 ευρώ είναι 1/247 ή 0,004% ή 4 στις χίλιες, δηλαδή τρέχα γύρευε (στην ζωή μου μόνο 2 φορές έχω κερδίσει αυτό το ******** 1,5 ευρω)...Και για να μην πολυλογουμε, η πιθανοτητα να πιάσεις το τζοκερ(5+1) με τον παραδοσιακό τρόπο(δηλαδή χωρίς σύστημα) είναι 1/24.500.000, κάτι που κυριολεχτικά είναι πιο απίθανο και απο το να σε χτυπήσει κεραυνός( 1/1.000.000)...
    Οπότε λαμβάνοντας υπόψη την Θεωρία της προσδοκομενης αξίας έχουμε και λέμε: Πιθανό Κέρδος+Πιθανή ζημία= 2.000.000 ευρώ Χ 1/24500000 + 0 = 0(η μόνη ζημία είναι να μην κερδίσω και το 1/24500000 είναι μηδαμινό), άρα το μόνο ποσό που μπορεί να διεκδηκησει ένας παίκτης ζοκερ με ένα μοναχα λαχνό είναι 0 ευρώ αλλά ένας λαχνός κανει 0,5 ευρω....Οπότε αν ο πρώτος αριθμός έπαιρνε μόνο 2000000 ευρω απλά δεν θα έπαιζα και θα πήγαινα να αγοράσω κανα παγωτό...Ακόμη και το <<υπέρογκο>> ποσό των 17 εκατομμυριων καταλήγει τελικά να είναι "ελάχιστο" αν συγκρινουμε με βαση τις πιθανοτητες, ο πρωτος αριθμος θα επρεπε να ξεπερναει τα 24 εκατομμυρια ευρω για να έχει νόημα να παίξεις(κάτι που δεν πρέπει να έχει συμβει ποτέ στα χρονικά για ευνοητους λογους)...
    Συν ότι τώρα που ισχυουν τα καπιταλ κοντρολς και μπορεις να βγάζεις το πολύ 60 ευρω/ημερα(και αμα) τα 2.000.000 ευρω που θα εχουν καταθεσει θα τα έχεις πάρει με αυτον τον ρυθμό μέσα σε 33333,333 ημέρες ή αλλιώς 92 χρόνια περίπου και θα είσαι και τυχερός αν δεν γίνει κανα κουρεμα καταθεσεων αυτες τις ημερες...Οπότε σόρρυ παιδια, εγω δεν θα παρω!

Senior Member
    θα περνούσα όλη μου την ζωή σαν αιώνιος φοιτητής. 2αράκι στην Αθήνα και από σχολή σε σχολή για πάντα :-)

Senior Member
    Πεστε οτι κερδισατε το τζακποτ , και εισπραξατε , ας πουμε 2 εκατομ. . Τι θα τα κανατε ?

Δεν ειναι κακο να ονειρευεσαι .
    αφού ονειρευόμαστε έτσι κι αλλιώς, κάν΄τα λίγο περισσότερα βρε παιδί (ας πούμε 10)... ¨αν αμαρτήσεις να ναι αρνί κι αν κλέψεις, να ΄ν χρυσάφι¨

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    αφού ονειρευόμαστε έτσι κι αλλιώς, κάν΄τα λίγο περισσότερα βρε παιδί (ας πούμε 10)... ¨αν αμαρτήσεις να ναι αρνί κι αν κλέψεις, να ΄ν χρυσάφι¨

Καλα βρε mama , τοσα λεφτα τι θα τα κανεις ? πραγματικα ειμαι περιεργος ! ξερω κανα -δυο που εχουν 10εκ. και ανω , και δεν τα κανουν τιποτα , αντε ναχουν ενα σκαφος κι ενα καλο σπιτι , ενα καλο αυτικινητο , αμα εισαι ισορροπημενος , δεν χρειαζονται τετοια ποσα , και να ταχεις , δεν ξερεις τι να τα κανεις , απλως σου προσφερουν μια αισθηση ασφαλειας .

Banned
    Οι μεγαλύτεροι αλήτες είναι αυτοί που έχουν τον μεγάλο παρά...Απλά αυτοί είναι αλήτες με παρά...

Senior Member
    Καλα βρε mama , τοσα λεφτα τι θα τα κανεις ? πραγματικα ειμαι περιεργος ! ξερω κανα -δυο που εχουν 10εκ. και ανω , και δεν τα κανουν τιποτα , αντε ναχουν ενα σκαφος κι ενα καλο σπιτι , ενα καλο αυτικινητο , αμα εισαι ισορροπημενος , δεν χρειαζονται τετοια ποσα , και να ταχεις , δεν ξερεις τι να τα κανεις , απλως σου προσφερουν μια αισθηση ασφαλειας .
    δεν ξέρω τι θα τα έκανα, δεν το έχω σκεφτεί... άλλο λέω... αν είναι να "ονειρευτούμε" ας το κάνουμε μπόλικο...

Senior Member
    τα μισα στους δικους μου.με τα υπολοιπα θα πηγαινα ταξιδι στο διαστημα, και μετα θα γυρναγα ολο τον κοσμο! θα προσλαμβανα επισης προσωπικη μασερ για παντα!
    Last edited by boo; 12-08-2015 at 17:40.

Senior Member
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΖΩΗ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΚΕΑ ΛΕΝΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΒΟΛΒΟ ΤΟΥ 70 ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Page 2 of 2 FirstFirst 12