Είμαι μπρερδεμένη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Είμαι μπρερδεμένη

Γεια σας παιδία, σας παρακαλώ, πείτε μου μια γνώμη σας...
    συχνάζω ένα αγόρι που από μένα δε θέλει τίποτε άλλο παρά χάδια και σεξ. Εγώ παρόλα αυτά τον αγαπώ πολύ και δεν μπορώ να τον αφήσω... μαζί του αισθάνομαι καλά και έχουμε και μεγάλη συνεννόηση.
    Τώρα το πρόβλημα είναι ότι επιθυμώ πολύ να κάνω έρωτα μαζί του (μου το ζήτησε πολλές φορές και ακόμα δεν το κάναμε), αλλά είμαι παρθένα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το κάνω πρώτη μου φορά με έναν που δε έχει αισθήματα για μένα... αν και αυτός μ'αρέσει αφάνταστα...

τι να κάνω;

Banned
    Originally posted by asteraki

αλλά είμαι παρθένα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το κάνω πρώτη μου φορά με έναν που δε έχει αισθήματα για μένα... αν και αυτός μ\'αρέσει αφάνταστα...

τι να κάνω;
    Καλε, για καλογρια θα πας???
    εξασφαλισε οτι του εχεις εμπιστοσυνη και οτι αυτο που πας να κανεις θα γινει κατα την γνωμη σου σωστα.
    Το ενστικτο σου θα σου απαντησει ναι η οχι.
    Το σεξ δεν ειναι απολυτα συνδεδεμενο με αισθηματα (οχι και ασχετο ομως).
    Αυτο που μετραει πανω απο ολα, ειναι η τελευταια σου προταση.
    Με οδηγο αυτη βαλε μπροστα και ευχομαι ενα ομορφο ερωτικο ΣΚ.

ΥΓ..... να ερθεις να μας πεις τι εγινε οκ???

ΥΓ2..... ξεμπερδεψου αμεσα, 24 χρονων εισαι, τι περιμενεις για να κανεις ερωτα?
    Επιπλέον πριν ενα μηνα αγαπουσες αλλον.... ποτε προλαβες και αγαπησες τον καινουριο???

Senior Member
    ναι ναι τρεξε να απαλλαγεις απο το περιττο φορτιο

η πρωτη φορα ειναι καλο παντως αστερακι να γινεται με καποιον που ειναιτ τρυφερος μαζι μας οπως και να το κανουμε ειναι σημαντικη για να μπουμε ομαλα στην σεξουαλικη ζωη
    η αποφαση δικη σου...
    Dum spiro spero (?)

Banned
    Originally posted by Helena

να γινεται με καποιον που ειναιτ τρυφερος μαζι μας

γιατι πρεπει να ειναι τρυφερος???
    δηλαδη αμα ειναι τρυφερος αλλα δεν ξερει να κανει σεξ, αυτο σημαινει οτι θα μπει ομαλα στην σεξουαλικη ζωη ???

Senior Member
    asteraki?

σου έχει πει ότι δεν έχει αισθήματα ή το συμπεραίνεις εσύ?

Junior Member
    μου έχει πει ότι προς το παρόν θέλει μόνο να με συχνάζει, δεν μπορεί να μου ζητήσει περισσότερο.
    Πάντως όταν είμαστε μαζί είναι γλυκότατος, τρυφερός, με χαΐδεύει, με φιλάει, μιλάμε...
    Αλλά όταν δεν είμαστε μαζί φαίνεται ότι με ξεχνάει απόλυτα, δεν υπάρχω πια, δε με ψάχνει, δεν με πέρνει τηλέφωνο...
    Και μου είπε ο ίδιος ότι έχει πολλές άλλες κοπέλες.

Τότε μου φαίνεται σαφές ότι δεν είμαι τίποτα για αυτόν, παρά η κοπελίτσα που τον αγαπάει, που θα είναι πάντα παρούσα για αυτόν και που θα του δώσει έρωτα και αγάπη όταν θα το θέλει...

Senior Member
    ..πρώτη φορά ακούω το \"να με συχνάζει\".. εντύπωση μου κάνει.

Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιείτε στα μέρη σας ή στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον, αλλά βρε asteraki καφέ-μπαρ είσαι να συχνάζει ο άλλος? Από εκεί ξεκινάω και μου φαίνεται οτι το βλέπεις κάπως \"ο πελάτης έχει πάντα δίκιο\"?

Τί τυπάς είναι αυτός που μπαινοβγαίνει έτσι στη ζωή σου χωρίς εσύ να το έχεις επιλέξει? Γιατί να δώσεις αγάπη σε κάποιον που δεν σου δίνει?

\'Οσον αφορά το σεξ, νομίζω ότι το έχεις καταλάβει ήδη: έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν νομίζω να μπορέσεις να τον δεις ξεκάθαρα σαν \"μέσον\" για να ξεφορτωθείς το \"περιττό φορτίο\" γιατί η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και στα χάι της.

Χειρότερα θα μπερδευτείς εκτός αν νομίζεις οτι μπορείς να βάλεις όρια, πράγμα δύσκολο.

Κι επειδή δείχνεις συναισθηματικό άτομο, θα σου έλεγα να τον αφήσεις στην ησυχία του και να μοιραστείς τον έρωτα με κάποιον που θα είναι εκεί για σένα.

Senior Member
    Originally posted by asteraki
    Γεια σας παιδία, σας παρακαλώ, πείτε μου μια γνώμη σας...
    συχνάζω ένα αγόρι που από μένα δε θέλει τίποτε άλλο παρά χάδια και σεξ. Εγώ παρόλα αυτά τον αγαπώ πολύ και δεν μπορώ να τον αφήσω... μαζί του αισθάνομαι καλά και έχουμε και μεγάλη συνεννόηση.
    Τώρα το πρόβλημα είναι ότι επιθυμώ πολύ να κάνω έρωτα μαζί του (μου το ζήτησε πολλές φορές και ακόμα δεν το κάναμε), αλλά είμαι παρθένα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το κάνω πρώτη μου φορά με έναν που δε έχει αισθήματα για μένα... αν και αυτός μ\'αρέσει αφάνταστα...

τι να κάνω;
    Να μην το κάνεις.

Senior Member
    asteraki,οπως περιγράφεις την κατάσταση με τον τύπο, μαλλον δεν ειναι ο κατάλληλος για να κανεις σεξ για πρώτη φορά.κοιττα αλλου....η Reina νομίζω έχει πολυ δίκιο.

Junior Member
    ξέρετε τι; νομίζω ότι έχετε δίκιο, η αλήθεια είναι ότι αυτός από μένα θέλει μόνο το \"περιττό φορτίο\", δεν με αγαπάει καθόλου (αν και λέει ότι ίσως με το χρόνο θα μπορούσε να έχει αισθήματα για μένα)... δεν με ψάχνει ποτέ, είμαι εγώ που τον ψάχνω, και όταν τον ψάχνω μου λέει \"ναι\" επειδή έχει πάντα την όρεξη για σεξ...

Ίσως, αν και μ\'αρέσει τόσο, δεν αξίζει τον κόπο να κάνω έρωτα πρώτη μου φορά με έναν που δεν με αγαπάει και από μένα θέλει μόνο το φορτίο μου.

Πάντως στην ιταλία λέμε \"συχνάζω κάποιον\" με την έννοια ότι βγαίνουμε μαζί, συναντιόμαστε κάποτε...

Senior Member
    Τα πράγματα είναι απλά. Αν τον γουστάρεις για σεξ, άσχετα με το αν τον αγαπάς η όχι ή αντίστοιχα αυτός, να προχωρήσεις και να ολοκληρώσεις τη σχέση.Το σεξ πάνω απ όλα είναι το κλικ που σου κάνει ο άλλος, και ουδεμία σχέση έχει με συναισθηματισμούς.Να περάσεις εύχομαι καλά και να σου βγεί ο πόθος που γουστάρεις.

Senior Member
    Επειδη το σεξ εκτος απο την σαρκικη επαφη κρυβει και καποιο μυστηριο,ψυχη τε και σωματι ενωση και η πρωτη φορα για τις γυναικες ειναι καπως συναισθηματικα ιδιαιτερη,καλο θαταν να βρεις καποιον που θα απεφευγε τουλαχιστον να σου πει οτι εχει πολλες γυναικες και να δειχνει λιγο περισσοτερο ενδιαφερον περα απο την ερωτικη διαθεση;)

Junior Member
    και εγώ όχι ψηφίζω.Οι γυναίκες όταν κάνουν σέξ με κάποιον,θέλουν δε θέλουν..κολλάνε μετά.Δε παέι να είναι η 1η φορά η η 58η..δεν έχει και τόση διαφορά.

Banned
    Originally posted by marily
    και εγώ όχι ψηφίζω.Οι γυναίκες όταν κάνουν σέξ με κάποιον,θέλουν δε θέλουν..κολλάνε μετά.Δε παέι να είναι η 1η φορά η η 58η..δεν έχει και τόση διαφορά.

Εμ βεβαια κολανε γιατι το θεμα το εχουν κανει πυρηνικη φυσικη.
    Ενω ειναι ενα πολυ απλο ζητημα (κοβω τον τυπο και μου αρεσει) βαζετε ενα καρο υποχρεωσεις και προδιαγραφες που πρεπει να τηρει ο αλλος για να κανει μια γυναικα σεξ.

Μηπως προκειται να τον παντρευτει το τυπο???

Μηπως θα ειναι ο ερωτας της ζωης της??
    Προφανως οχι, το μονο που πρεπει να προσεξει ειναι να ειναι ενας ανθρωπος που θα την προσεξει απο την αρχη μεχρι το τελος και αν στη συνεχεια ταιριαζουν βεβαιως και να κανουν και σχεση γιατι οχι???
    Αυτο θα σημανει φυσικα και την συνεχεια και της σεξουαλικοτητας τους....

Το να κανω καλο σεξ με εναν ανθρωπο και να περασω καλα δεν σημαινει οτι πρεπει να επικοινωνω τελεια με τον αλλον και λοιπες τετοιες μπουρδες που εχουν φορτωσει κοινωνικα τους ανθρωπους.
    Για το καλο σεξ, αυτο που ειναι απαραιτητο να συμβαινει ειναι να επικοινωνουν τα σωματα καλα και αυτο ειναι υπεραρκετο τουλαχιστον για αυτο.
    Αντιθετα μια πολυ καλη συναισθηματικη επικοινωνια, την οποια δεν συνοδευει απο επικοινωνια των σωματων καθιστα αδυνατο να υπαρχει καλο σεξ σε ενα ζευγαρι.

Η συνηθισμενη τακτικη του να συμπλεουν με το στανιο αυτοι οι δυο συσχετισμοι ειναι ενα κοινωνικο καταλοιπο (που δουλευει καλα ομως) οπως εχει στηθει τους τελευταιους δυο αιωνες κυριως με μοναδικο σκοπο να δημιουργουνται μονογαμικες οικογενοιες.
    Ετσι απο τα μικρατα τους κυριως οι γυναικες μεγαλωνουν με αυτου ταου αισχρου τυπου ηθικη, για να κανεις σεξ πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος που θα σε αγαπα και θα σε προσεχει και λοιπες αχρηστες αηδιες.
    Για το αν θα κανει οντως καλο σεξ ειναι μηδαμινης σημασιας αρκει να ειναι στα βασικα του αναπαραγωγικος αρα και εκπληρωνει το βασικο του σκοπο σαν επιβητορας.

Ο αντρας παραμενει φυλακισμενος μεσα σε ολη αυτη την κατασταση και για να φερει σε περας αυτο που εχει στο μυαλο του σκορπαει δεκαδες ανεκπληρωτα ψεματα για τα οποια μετα θα πρεπει να λογοδοτησει μιας και ειναι ενας κοινος ψευτης και απατεωνας.
    Ομως ο αντρας στην ουσια μπλεκωντας σε ολο αυτο, ηταν αναγκασμενος να παιξει ολο αυτο το παιχνιδι και να αφησει υπνοουμενα οτι ναι μπορει στο μελλον να εκπληρωσει αυτες τις υποχρεωσεις που με σαγηνη απαιτει απο αυτον η συντροφος του αν θελει να ενδωσει στα θελγητρα της.

Εδω οι ρολοι και η υποκρισια αποκτουν πρωταγωνιστικο ρολο και τελικα γινεται κωδικας καθημερινης ζωης.

Μετα την μεση περιοδο της καριερας της ζωης του ζευγαριου, εχουμε ενα αντρα κοιλαρα, με ολιγον καραφλα που διαβαζει ανορεκτα την εφημεριδα του στο σαλονι με παντουφλες περιμενωντας να ετοιμασει το φαγητο η γυναικα του.
    Το σεξ εχει ηδη γινει βαρετο απο καιρο, συνηθως εαν υπαρχουν οι συνθηκες θα διατηρει μια εξωσυζυγικη σχεση καλυπτωντας αυτο το κομματι της αναγκης του.
    Η γυναικα ειναι πιο καταδικασμενη μιας και πλειοψηφικα δεν τολμα να αναζητησει αυτο το χαμενο κομματι, αφου οπως περιεγραψα πιο πανω για να κανει σεξ πρεπει να εχει και μια Α τυπου συναισθηματικη καλυψη.
    Αδυνατει να βγει σε ενα μπαρ μονη της και να βρει ενα τυπο που θα της γιαλισει και θα πει, θα κανω μια νυχτα αγριου σεξ να ξελαμπικαρει το ματι μου. Ειναι αποτροπαιο για αυτην, μιας και εχει μαθει οτι κατι τετοιο το κανουν μονο πουτανες.
    Εχει κανει ηδη ενα βασικο λαθος εδω, οι πουτανες ειναι πιο τιμιες και πιο επαγγελματιες σε αυτο το κομματι, σε αντιθετη με την δικη της παγιδευμενη ψυχολογια.

Σε ενα τετοιο ζευγαρι (πολυ κλασικο στην εποχη μας) το μονο που τους εχει μεινει να κανουν, ειναι να ασχολουνται με τα παιδια τους και το οτι κανουν λαθη συνεχεια και πρεπει να φανε την ζωη τους για να βαλουν στο σωστο δρομο.
    Εχουν αγνοησει σκοπιμως οτι κανανε παιδια οχι γιατι τους αρεσουν τα παιδια οπως διαλαλουσαν, αλλα γιατι δεν ειχαν πως αλλιως να ξοδεψουν την μιζερη και αχαρη ζωη τους.
    Τα παιδια τους ειναι η τροφη για να εχουν νοημα υπαρξης απο την μεσηλικη και περα ζωη τους.

Αστερακι,
    κατι τετοιο θες να κανεις στην ζωη σου???

Junior Member
    [/quote] Αστερακι,
    κατι τετοιο θες να κανεις στην ζωη σου??? [/quote]

Θεε μου, όχι!!... ξέρετε, ακόμα πολύ μπερδεμένη είμαι, για αυτό η μόνη λύση κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν θα πάρω μια απόφαση τώρα, αλλά θα δω τι θα γίνει... άμα θα με ρωτήσει αν θέλω να το κάνω και εγώ θα έχω όρεξη και θα είμαι σίγουρη, θα του πω ναι. Αλλιώς θα του πω ένα απλό \"όχι ακόμα\". Τέλος πάντων.

Ίσως αυτά τα πράγματα γίνονται έτσι, χωρίς λόγο και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε τόσους λογαριασμούς... συμφωνείτε;

Page 1 of 2 12 LastLast