Τόσο μόνος....τόσο αποτυχημένος-ΚΑΜΙΑ ελπίδα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λεκτικό πυροτέχνασμα View Post
    Η αλήθεια είναι ότι σαν άτομο εκπέμπω μιά υπευθυνότητα,εμπιστοσύνη και μιά ηχηρή δόση σοβαρότητας...

Όσον αφορά την υπερβολική καλοσύνη και την ηθικότητα....αυτά για μένα αποτελούν ''κόκκινες γραμμές''!

... έχω έναν ισχυρό χαρακτήρα και ξεχωριστό,είμαι ηθικός πολύ (δυστυχώς-έχω φτάσει να κάθομαι και να κοιτάω αυτήν που είχα ερωτευτεί και να την προσέχω μέχρι το πρωί για να μην πάθει τίποτα από την μέθη ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ενώ με είχε απορρίψει),είμαι υπερβολικά καλοσυνάτος και δεν μπορώ να πώ ΌΧΙ σε καμία (δυστυχώς),είμαι εγκεφαλικός τύπος,ρομαντικός (δυστυχώς), αρκετά ευαίσθητος και πληγώνομαι εύκολα,θέτω υψηλά στάνταρ και στόχους (πάλι δυστυχώς)....
    Θα γράψω κάποια πράγματα περιληπτικά, γιατί και εγώ είμαι κουρασμένος από πολλές “ψυχολογικές” αναζητήσεις.
    Έχεις βάλει τις κόκκινες γραμμές σου στην υπευθυνότητα, την τιμιότητα, κλπ. Αφού είσαι τίμιος, -που σημαίνει αρκετά ειλικρινής-, έχεις την καλή αντίληψη που αναφέρεις: “Και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον βαθμό ευφυίας και αντιληπτικότητας μου (το μόνο που πραγματικά έχω να περηφανεύομαι για τον εαυτό μου-χωρίς ίχνος αλαζονείας)”

Αν έχεις δει τι συμβαίνει γύρω, θα διαπιστώσεις ότι η ειλικρίνεια δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που ο περισσότερος κόσμος θέλει να καλλιεργεί. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι, ο άλλος, -οποιοσδήποτε άλλος- που δεν έχει την ίδια ειλικρίνεια με εσένα-, δεν μπορεί να το εκτιμήσει. Για να εκτιμηθείς από κάποιον θα πρέπει να έχει ίδια ή περισσότερη ειλικρίνεια από εσένα. Και έτσι, αφού δεν μπορεί να το εκτιμήσει δεν θα σε επιλέξει. Αν θα σε επιλέξει θα είναι για τα αποτελέσματα της τιμιότητάς σου, π.χ. υπευθυνότητα, αντίληψη, καλοσύνη, και πολλά άλλα. Αλλά ή επιλογή του δεν θα είναι προς τον χαρακτήρα σου, δηλαδή εσένα αλλά για αυτά που έχεις, π.χ. σαν να ήσουνα πλούσιος και σε επιλέγει για τα χρήματά σου (και όχι για την ικανότητά σου που τα απέκτησες).
    Έτσι τα παρακάτω θα είναι προφανή:

Quote Originally Posted by Λεκτικό πυροτέχνασμα View Post
    Δεν έχουν εκτιμηθεί ιδιαιτέρως όμως!

Οι γυναίκες ψάχνουν άλλα στοιχεία τα οποία δεν έχω και δεν μπορώ να αποκτήσω!

Κάτι έχει πάει -πάρα- πολύ λάθος στην κοινωνία δυστυχώς!
    Και πηγαίνοντας στην τελευταία πρόταση, ναι έχεις δίκιο. Εμείς, ο περισσότερος κόσμος, αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει πραγματικά. Βέβαια όποιος είναι ειλικρινής θα έχει κάπως καλύτερη κατανόηση. Για παράδειγμα αφού εσύ διαφέρεις αρκετά, θα μπορούσες να έχεις καλή επαφή με πολύ λιγότερο κόσμο (γυναίκες ή άνδρες παντού θα ισχύει). Αλλά από την άλλη, η κατανόησή σου μειώνεται γιατί βρίσκεσαι σε πίεση. Αφού η σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι μειωμένες, θα συμβαίνει και για το γύρω σου περίγυρο, π.χ. γονείς, ξαδέλφια, γείτονες. Δεν μου φαίνεται λοιπόν παράξενο, ότι και φίλους δεν θα έχεις που να κουβεντιάζεις και να έχεις καλύτερη κατανόηση. Έτσι, είναι φαύλος κύκλος. Λιγότεροι φίλοι, λιγότερη κατανόηση για το γιατί και πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, λιγότεροι φίλοι. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η συντροφική/ερωτική σχέση.
    Αν θα μπορούσα να γράψω περισσότερα θα σου έλεγα σε κάθε σημείο τι συμβαίνει, γιατί υπάρχει απόρριψη από γυναίκες, κλπ. Και γιατί βλέπεις πολλούς και αγανακτείς με τη συμπεριφορά τους, γιατί και εσύ από τη μεριά σου δεν μπορείς να επιλέξεις σωστά, κλπ, κλπ.

Senior Member
    πυροτεχνουργε τησ οξειασ αμετροεπειασ του εγω ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ

Senior Member
    Θα προσπαθήσω να σου δώσω ένα παράδειγμα για να γίνει ευκολότερα κατανοητό. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση κάποια να σε απέρριψε γιατί είσαι τίμιος? Να μην άντεχε το ότι εσύ είσαι τίμιος ενώ εκείνη όχι. Όταν δύο άνθρωποι είναι διαφορετικοί σε αυτό το θέμα σύντομα έρχεται η σύγκρουση. Και πιθανόν εκείνη να είχε ξαναζήσει αυτή τη σύγκρουση και να τη γνωρίζει. Έτσι απλά προτίμησε να φύγει παρά να διακινδυνεύσει μια εκ' των υστέρων "χυλόπιτα" από εσένα. Θα διαλέξει ευκολότερα κάποιον που δεν είναι τίμιος ή κάποιον που είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της (για άλλους λόγους).
    Γράφεις: "Δεν ξέρω που έγκεινται όλες αυτές οι απορρίψεις....". Αν είχες μπλέξει με έντιμα άτομα θα ήξερες που οφείλονται οι απορρίψεις. Και τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα είχες πρόβλημα. Ακόμα και σε 100 κορίτσια να την έχεις πέσει, δεν θα είχες μετά πρόβλημα, αν η συμπεριφορά τους δεν είναι κακή. Η κακή συμπεριφορά δημιουργεί το πρόβλημα. Γι' αυτό σκέψου μερικές περιπτώσεις και θα το διαπιστώσεις.
    Άλλωστε το γράφεις: "... και εγώ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να απορρίπτομαι,να χαρακτηρίζομαι εξαιρετικά ''καλό παιδί'' (καλή φιλενάδα),πάρα πολύ συμπαθητικός,υπερβολικά καλός και λοιπά". Το "καλό παιδί" μην το βάζεις σε εισαγωγικά, και επίσης γιατί να το θεωρήσεις "κακό"?

Νομιζω οτι σε εχει φαει οτι παραεισαι καλος φιλε μου.
    Προσπαθησε για αρχη να προσεγγιζεις κοπελες πιο κοντα στο χαρακτηρα σου,και καλυτερα οχι εντυπωσιακες γιατι αυτες συνηθως θελουν αλλου τυπου αγορια απο σενα.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 17-08-2015 at 22:22.

Senior Member
    ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

Senior Member
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ
    ΑΛΛΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΙΤΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ
    ΑΚΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ 20 ΟΥΑΝ ΝΑΙΤ ΣΤΑΝΤ
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ
    ΓΤ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;ΓΤ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ
    ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ
    ΑΛΛΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΙΤΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ
    ΑΚΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ 20 ΟΥΑΝ ΝΑΙΤ ΣΤΑΝΤ
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ
    ΓΤ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;ΓΤ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ
    ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
    Συμφωνω αλλα μεχρι τα 30 θα χεις παθει τοσα ψυχολογικα που δε θα σου καθεται ουτε μπαζοκαδος στο Μενιδι

ΥΓ Αυτες που θελουν ησυχους ειναι πολυ λιγοτερες ομως

Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
    Last edited by betelgeuse; 19-08-2015 at 00:07.

Senior Member
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ

Senior Member
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το θέμα σου και καταλήγω στο ότι είσαι κελεπούρι.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τί έχουμε μέσα στο κεφάλι μας οι γυναίκες (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και δεν κοιτάμε κάτι αστεράκια σαν και σένα.
    Να έχεις αυτοπεποίθηση. Αξίζεις πολλά. Είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί κάποια που θα σε εκτιμήσει πραγματικά. Μην καταδέχεσαι να είσαι με κοπέλες
    που δεν εκτιμούν αυτό που είσαι.
    Συμφωνώ με elis, σε λίγα χρόνια θα είσαι περιζήτητος.
    Καλή τύχη σου εύχομαι.

Περιζήτος, bellezza, δεν σημαινει κάθομαι με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένω προτάσεις.
    Ο ήσυχος θα χάσει αρκετες μέσα απ τα χερια του μέχρι κάποια να τον αποδεκτεί. Όταν η γυναικα, απ τα αρχικά σταδια της γνωριμίας ειναι πλεόν βεβαιη ότι ειναι ήσυχος την κανει με ελαφρα πηδηματακια, ασχετως αν του λεει τι καλο παιδι που εισαι.
    Ο one night stand η εμπειρια του εξαντλείται στο one night stand, γι αυτο, αν δεν εχει την εμπειρια της σχεσης (ήτοι να ξερει πως να συμβιώνει και πως να καταφερνει μια γυναικα να τον αποδεκτεί) θα δυσκολευτει πολύ να βρει γυναικα σε μόνιμη βάση.
    γιάννης

Banned
    Δεν διάβασα τις απαντήσεις, μόνο το πρώτο ποστ, κι εγώ κελεπούρι είμαι σαν κι εσένα αλλά δεν βρίσκω κάποιον, είμαι μόνη μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια αν εξαιρέσουμε κάποιες αποτυχημένες σχέσεις, γενικά για να βρεις κάτι καλό ειδικά αν είσαι γυναίκα πρέπει να κινήσεις όλο τον κόσμο ανάποδα. Για σένα είναι πιο εύκολο, πίστεψέ με, είσαι και μικρός ακόμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Περιζήτος, bellezza, δεν σημαινει κάθομαι με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένω προτάσεις.
    Ο ήσυχος θα χάσει αρκετες μέσα απ τα χερια του μέχρι κάποια να τον αποδεκτεί. Όταν η γυναικα, απ τα αρχικά σταδια της γνωριμίας ειναι πλεόν βεβαιη ότι ειναι ήσυχος την κανει με ελαφρα πηδηματακια, ασχετως αν του λεει τι καλο παιδι που εισαι.
    Ο one night stand η εμπειρια του εξαντλείται στο one night stand, γι αυτο, αν δεν εχει την εμπειρια της σχεσης (ήτοι να ξερει πως να συμβιώνει και πως να καταφερνει μια γυναικα να τον αποδεκτεί) θα δυσκολευτει πολύ να βρει γυναικα σε μόνιμη βάση.
    Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, κάνει τις κινήσεις του, απλά δεν κάνει τόσο επιθετικό φλερτ και μπαίνει στο friendzone.
    Θα βρει το δρόμο του...είμαι σίγουρη γι'αυτό.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast